• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtontsmetting - apparatuur en installaties

Resultaten voor

Luchtontsmetting - apparatuur en installaties - Import export

 1. HSDI FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HSDI FRANCE werd opgericht in 2015 en is de partner voor een ecoverantwoordelijke omgeving. Onze luchtzuiveraars dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimtes door een alternatieve oplossing te bieden voor chemische of giftige producten. HSDI vergezelt zijn klanten bij elk project door een reeks producten te bieden aangepast aan de behoeften, de problematiek en de specifieke eigenschappen van de diverse bedrijfssectoren (voedingsindustrie, paramedische en diergeneeskundige sector). Onze Bioaelus® technologie zuivert en verfrist de lucht door op doeltreffende wijze bacteriën, virussen en schimmels te verwijderen om een biologisch beschermde zone te verkrijgen. Deze technologie heeft dus talloze voordelen: - een verbetering van de luchtkwaliteit in gesloten omgevingen, - een beter en langer behoud van levensmiddelen, - verminderde onderhoudskosten. Geen enkel risico op besmetting bij het wisselen van het filter voor de technicus. Onze oplossing is een 100% natuurlijke, actieve luchtzuiveraar met gepatenteerde technologie. Onze oplossing is goedgekeurd en erkend door Eurofins, NSF (USA), Institut Pasteur, CNRS, CEA, CHU van Grenoble Alpes, CHU Militaire de Toulon, Germande. Een anti-vervuilingsschild met directe en langdurige werking voor de microflora van uw werkomgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. PURION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PURION is al meer dan 15 jaar marktleider op het gebied van chemievrije UV-desinfectietechnologie voor vloeistoffen, lucht en oppervlakken. PURION-systemen worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

 3. CAPTAIN OLFAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAPTAIN OLFAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Product voor behandeling van geuren, desinfecterend middel voor de handen, en kiemdodende producten voor de handhygiëne. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 4. AIRPROTECH SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIRPROTECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, Milieu-engineering, Afvalverwerking en milieubescherming, Luchtzuivering - machines en installaties, Luchtvervuiling sanering - diensten, luchtverversende installaties, luchtzuiveringssystemen, Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, en diensten voor zuivering van luchtverontreinigende stoffen. Het is gevestigd in Magenta, Italië.

 5. ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Eco-Mist Biotechnics is gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en aanwending van ontsmettingsoplossingen ter voorkoming van volledige besmetting en de controle ter bestrijding van oppervlakte- en luchtpathogenen. Omdat wij gebruik maken van een niet-toxisch ontsmettingsmiddel, kunnen onze producten veilig worden gebruikt in de sectoren van de gezondheidszorg, voeding en dranken, hotels en recreatie, farmaceutica, transport, onderwijs en winkels. Onze producten zijn specifiek ontworpen om de moeilijkste en meest voorkomende besmettende stoffen die bekend zijn te verwijderen. Hierin begrepen de gevaarlijkste bacteriën, virussen, zwammen, schimmels, fermenten en sporen. Wij maken een exclusief assortiment van biociden die volledig veilig zijn voor mensen, dieren, planten en het milieu. Daarom kunnen ze gehanteerd en gebruikt worden zonder risico voor de gebruikers, patiënten, klanten of gasten. Onze reeks van droge nevelmachines en vernevelaars, waarvoor de octrooien zijn aangevraagd, zijn specifiek ontworpen om tot 99, 9999% van alle lucht- en oppervlaktepathogenen te doden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  De VIROBUSTER® luchtzuiveringssystemen zijn gebaseerd op effectieve UV-C technologie en vormen daarmee het veiligste en meest efficiënte alternatief voor conventionele luchtzuiveringsprocessen. “Goed gefundeerde innovaties voor een hogere productkwaliteit, efficiënte luchthygiëne en veiligheid.” VIROBUSTER® International GmbH uit Windhagen is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in UVC-luchtdesinfectie en in 2003 patenteerde het de technologie voor het eerst wereldwijd op basis van het UVPE-proces dat oorspronkelijk voor de geneeskunde was ontwikkeld. Tot op de dag van vandaag vormt het een uniek verkoopargument in de desinfectiemarkt.

 2. GROCO GMBH

  Oostenrijk

  Uw gezondheid is onze missie - of het nu gaat om desinfectie of preventieve maatregelen, wij staan ​​voor u klaar. Onze professionele desinfectieproducten zijn ideaal voor zowel bedrijven als particulieren. Onze apparaten vernietigen bacteriën, ziektekiemen, virussen, schimmelsporen, fijnstof, pollen, allergenen en huisstofmijten, evenals natuurlijk Covid-19-virussen. Onze desinfectie-apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen voor een gezond milieu. Onze experts voorzien u graag van oplossingen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften.

 3. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Duitsland

  NEOVIA GmbH und Co. KG werd in 1988 opgericht in Rotenburg/Wümme. Wij zijn begonnen met de distributie van biologisch afbreekbare ontsmettingsmiddelen zoals Huwa-San. Huwa-San is een ontsmettingsmiddel op basis van waterstofperoxide (H2O2). Het verschil tussen Huwa-San en gewoon H2O2 is de aanwezigheid van zilverstabilisatie. De voordelen van Huwa-San: Zeer effectief tegen onder andereKiemen, bacteriën en schimmels. Geen giftige bijproducten. Chloor- en alcoholvrij.Tot 99, 99 % biologisch afbreekbaar. In 2005 zijn biobeschikbare voedingssupplementen voor planten, zoals onder meer Sili-Fert P. Sili-Fert P is een anorganische biostimulator op basis van silicium. Het helpt planten hun maximale weerstand tegen biotische en abiotische stress te ontwikkelen. De voordelen van Sili-Fert P zijn: Biostimulant en micronutriënten in één - Tot 100% absorptie - Verhoogde stressbestendigheid. Kan worden gemengd met bladmeststof en pesticide.NEOVIA biedt sinds 2007 NEOFOGG mistsystemen aan. Met onze NEOFOGG-systemen wordt een zeer fijne, zwevende nevel geproduceerd, waardoor een betere inwerktijd voor ontsmettingsmiddelen mogelijk is. Kiemen, gisten, schimmels, enz. kunnen zo doeltreffender worden bestreden. Het systeem is snel en eenvoudig te monteren en uit te breiden. De voordelen van NEOFOGG: Oppervlaktedesinfectie, met microfijne verneveling. Spoelen is niet nodig. Verlenging van de productietijd. Individuele opeenvolging van ontsmettingsmaatregelen

 4. EUKOR

  Frankrijk

  Het bedrijf EUKOR, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtzuiveringstoestellen, en uitrustingen voor desinfectie. Het is gevestigd in Emerainville, Frankrijk.

 5. AC-UMWELTTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf AC-UMWELTTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, en Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Lechbruck Am See, Duitsland.

 1. PURAVENT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PURAVENT, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren airconditioning, luchtzuiveringstoestellen, en uv-lampen. Het is gevestigd in Settle, Verenigd Koninkrijk.

 2. BC-TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BC-TECHNOLOGY GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Frickenhausen, Duitsland.

 1. TECNOSTATIC

  Spanje

  Het bedrijf TECNOSTATIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrostatische spuitpistolen, aërosolapparaat, uitrustingen voor desinfectie, en spuitpistolen. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 2. B.A.T.I SOLUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf B.A.T.I SOLUTION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtzuiveringstoestellen, en bacteriëndodende middelen. Het is gevestigd in Lentilly, Frankrijk.

 3. LIGHT PROGRESS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIGHT PROGRESS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Aschaffenburg, Duitsland.

 4. RICCHE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RICCHE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor desinfectie, en desinfecties bactericiden van gebouwen, milieus en installaties. Het is gevestigd in South Croydon, Verenigd Koninkrijk.

 5. SPRAI SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf SPRAI SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren aërosolapparaat, en nevelapparten - verstuivers. Het is gevestigd in Orsay Cedex, Frankrijk.

 6. JETI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JETI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Oberwesel, Duitsland.

 7. FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, luchtzuiveringstoestellen, Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, luchtzuivering, en luchtverontreinigingscontrole. Het is gevestigd in Wolfenbüttel, Duitsland.

 8. ALLPEST EQUIPMENT SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALLPEST EQUIPMENT SERVICES, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

 1. OZONO DISINFEZIONI

  Italië

  Het bedrijf OZONO DISINFEZIONI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gezondheidscontrole, Gezondheidscontrole, en ozonisators. Het is gevestigd in Ugento, Italië.

 2. GROUPE APP

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE APP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtvervuiling sanering - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, Afzuigkappen voor keukens en afzuigventilatoren, ventilatie van koelruimtes, magnetische antikalkbehandelingen, Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, en Afzuigkappen voor keukens en afzuigventilatoren. Het is gevestigd in Nice, Frankrijk.

 3. OZCON ENVIRONMENTAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OZCON ENVIRONMENTAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, elektrostatisch filter, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, en Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 4. ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren steriele kamers, en isolatiemateriaal. Het is gevestigd in Hohenstein-Eglingen, Duitsland.

 5. LCB FOOD SAFETY

  Frankrijk

  Het bedrijf LCB FOOD SAFETY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsveiligheid. Het is gevestigd in Boz, Frankrijk.

 6. PROTEA SRL

  Italië

  Het bedrijf PROTEA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lucht - zuiverings- en ontsmettingsinstallaties, waterzuivering, ozonisators, en waterozonisators. Het is gevestigd in Viareggio, Italië.

 7. INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, training en coaching, kunststoffen, en Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Wolkenstein, Duitsland.

 8. TONER S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TONER S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Roestvrij staal - bestek, Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Roestvrij staal - bestek, en Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Moravska Trebova, Tsjechische Rep..

 9. DINIES TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DINIES TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontsmettingsmiddelen - niet medisch, bacteriëndodende lampen, elektrotechniek, elektrische apparaten en elektronica, uv-lampen, en Ontsmettingsmiddelen - niet medisch. Het is gevestigd in Villingendorf, Duitsland.

 10. MERLIN TECHNOLOGY GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MERLIN TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, en Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Tumeltsham, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Luchtontsmetting - apparatuur en installaties - Import export

Aantal resultaten

159 Bedrijven