• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtontsmetting - apparatuur en installaties

Resultaten voor

Luchtontsmetting - apparatuur en installaties - Import export

 1. HSDI FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HSDI FRANCE werd opgericht in 2015 en is de partner voor een ecoverantwoordelijke omgeving. Onze luchtzuiveraars dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimtes door een alternatieve oplossing te bieden voor chemische of giftige producten. HSDI vergezelt zijn klanten bij elk project door een reeks producten te bieden aangepast aan de behoeften, de problematiek en de specifieke eigenschappen van de diverse bedrijfssectoren (voedingsindustrie, paramedische en diergeneeskundige sector). Onze Bioaelus® technologie zuivert en verfrist de lucht door op doeltreffende wijze bacteriën, virussen en schimmels te verwijderen om een biologisch beschermde zone te verkrijgen. Deze technologie heeft dus talloze voordelen: - een verbetering van de luchtkwaliteit in gesloten omgevingen, - een beter en langer behoud van levensmiddelen, - verminderde onderhoudskosten. Geen enkel risico op besmetting bij het wisselen van het filter voor de technicus. Onze oplossing is een 100% natuurlijke, actieve luchtzuiveraar met gepatenteerde technologie. Onze oplossing is goedgekeurd en erkend door Eurofins, NSF (USA), Institut Pasteur, CNRS, CEA, CHU van Grenoble Alpes, CHU Militaire de Toulon, Germande. Een anti-vervuilingsschild met directe en langdurige werking voor de microflora van uw werkomgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. LLC ES SERVICE

  Rusland

  Verified by europages badge

  Potok" luchtreinigers zijn betrouwbare en zeer efficiënte uvc-stralen luchtkwaliteitssystemen om virussen te bestrijden. Het gaat om luchtfiltratieapparatuur die veilig is voor de menselijke gezondheid en onschadelijk voor het milieu. ES Service LLC, de Russische fabrikant van luchtzuiveringsapparatuur en -systemen, waarvan de "Potok" luchtzuiveraars het voorbeeld zijn, sluit zich aan bij de wereldtrend en bevordert de ontwikkeling van UV-technologieën om de kwaliteit van het menselijk leven te verhogen en het milieu te beschermen door gebruik te maken van luchtzuiverings - apparatuur en systemen."Potok" is de eerste Russische ingezetene van IUVA (de Internationale Ultraviolet Associatie) en staat bekend als fabrikant van een doeltreffend middel voor kiemdodende ontsmetting van gebouwen, omgevingen en planten. Het CE-merk op de Potok luchtreinigers is het bewijs dat de producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor mensen, eigendommen en de milieuverbetering en -controle.

  Website Open In New icon
 3. PURION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PURION is al meer dan 15 jaar marktleider op het gebied van chemievrije UV-desinfectietechnologie voor vloeistoffen, lucht en oppervlakken. PURION-systemen worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

  Website Open In New icon
 4. LIGHT PROGRESS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. GROCO GMBH

  Oostenrijk

  Uw gezondheid is onze missie - of het nu gaat om desinfectie of preventieve maatregelen, wij staan ​​voor u klaar. Onze professionele desinfectieproducten zijn ideaal voor zowel bedrijven als particulieren. Onze apparaten vernietigen bacteriën, ziektekiemen, virussen, schimmelsporen, fijnstof, pollen, allergenen en huisstofmijten, evenals natuurlijk Covid-19-virussen. Onze desinfectie-apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen voor een gezond milieu. Onze experts voorzien u graag van oplossingen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  De VIROBUSTER® luchtzuiveringssystemen zijn gebaseerd op effectieve UV-C technologie en vormen daarmee het veiligste en meest efficiënte alternatief voor conventionele luchtzuiveringsprocessen. “Goed gefundeerde innovaties voor een hogere productkwaliteit, efficiënte luchthygiëne en veiligheid.” VIROBUSTER® International GmbH uit Windhagen is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in UVC-luchtdesinfectie en in 2003 patenteerde het de technologie voor het eerst wereldwijd op basis van het UVPE-proces dat oorspronkelijk voor de geneeskunde was ontwikkeld. Tot op de dag van vandaag vormt het een uniek verkoopargument in de desinfectiemarkt.

 2. ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Eco-Mist Biotechnics is gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en aanwending van ontsmettingsoplossingen ter voorkoming van volledige besmetting en de controle ter bestrijding van oppervlakte- en luchtpathogenen. Omdat wij gebruik maken van een niet-toxisch ontsmettingsmiddel, kunnen onze producten veilig worden gebruikt in de sectoren van de gezondheidszorg, voeding en dranken, hotels en recreatie, farmaceutica, transport, onderwijs en winkels. Onze producten zijn specifiek ontworpen om de moeilijkste en meest voorkomende besmettende stoffen die bekend zijn te verwijderen. Hierin begrepen de gevaarlijkste bacteriën, virussen, zwammen, schimmels, fermenten en sporen. Wij maken een exclusief assortiment van biociden die volledig veilig zijn voor mensen, dieren, planten en het milieu. Daarom kunnen ze gehanteerd en gebruikt worden zonder risico voor de gebruikers, patiënten, klanten of gasten. Onze reeks van droge nevelmachines en vernevelaars, waarvoor de octrooien zijn aangevraagd, zijn specifiek ontworpen om tot 99, 9999% van alle lucht- en oppervlaktepathogenen te doden.

 3. VAVEA

  Frankrijk

  VAVEA is een Franse onderneming gespecialiseerd in de automatische zuivering van lucht en oppervlakken. VAVEA ontwikkelt en verhandelt de AEROPULSE, een uiterst prestatievol verstuivingsapparaat, gebaseerd op een gepatenteerd proces. De werking van de verstuiver berust op atomisering, d.w.z. de omzetting van een vloeistof in een droge nevel, zodat deze 100% van de oppervlakken dekt. AEROPULSE bevochtigt niet, maakt geen vlekken, vertoont geen risico's van elektrische of elektronische aard en pas zich aan alle situaties aan. Eenvoudige, snelle, efficiënte en economische inbedrijfstelling die het beheer van de hoeveelheden verstoven product alsmede van uw budget garandeert. AEROPULSE garandeert een perfecte ontsmetting, geurverwijdering, verwijdering van insecten of het verspreiden van etherische oliën of sfeergeuren in de behandelde ruimtes. Onze klanten werken binnen de Bio geneeskunde, de voedingsmiddelenindustrie, openbare instellingen, restaurants, accommodatie, fokkerijen.

 4. AC-UMWELTTECHNIK

  Duitsland

 5. PURAVENT

  Verenigd Koninkrijk

 1. EUKOR

  Frankrijk

 2. BC-TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

 3. TECNOSTATIC

  Spanje

 4. ECOZONE TECHNOLOGIES LTD

  Israël

 5. B.A.T.I SOLUTION

  Frankrijk

 6. RASTER GROUP

  Rusland

 7. RICCHE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. SPRAI SAS

  Frankrijk

 9. JETI GMBH

  Duitsland

 10. FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K.

  Duitsland

 1. DINIES TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

 2. OZONO DISINFEZIONI

  Italië

 3. BOGA GMBH

  Duitsland

 4. INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU

  Duitsland

 5. PROTEA SRL

  Italië

 6. TONER S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 7. LCB FOOD SAFETY

  Frankrijk

 8. OZCON ENVIRONMENTAL

  Verenigd Koninkrijk

 9. MERLIN TECHNOLOGY GMBH

  Oostenrijk

 10. ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Luchtontsmetting - apparatuur en installaties - Import export

Aantal resultaten

177 bedrijven