• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • maaltijden - kant en klaar - en delicatessen

Resultaten voor

Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen - Import export

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 2. MAISON DE LA BOTTARGA

  Frankrijk

  Maison de la Bottarga is een ambachtelijk en familiaal productielabo gevestigd in Bastia, Corsica. Door onze Sardijnse en Corsicaanse afkomst hebben we het grote gastronomische erfgoed van Sardinië en de sterke tradities van Corsica leren kennen. Sinds april 2018 hebben we verder gegraven en hebben we een uniek concept ingevoerd op Corsica. Op basis van een selectie hoogwaardige grondstoffen vindt ons zorgvuldige productieproces plaats in ons eigen laboratorium: transformatie van producten uit de zee zoals de vervaardiging van bottarga van harder, tonijn en leng, koude rooktechnieken voor Schotse zalm en witte tonijn met kruiden uit Cap Corse, creatie van de Corsicaanse-kruidenmarinade voor inktvissalade en productie van verse pasta van hoge kwaliteit. Onze producten worden door heel Europa geleverd. We gebruiken onze knowhow om nieuwe smaken te ontdekken of om voor sommigen de echte recepten van Corsicaanse tradities te onthouden.

 3. FELIZATA HOLDING

  Rusland

  Felizata Holding LLC is een Russische fabrikant van dieetproducten en natuurlijke producten en supplementen voor gewichtsverlies. De onderneming produceert tafelzoetstoffen en dieetvoedingsproducten, levert producten aan winkelketens, cafés, restaurants, hotels en verkoopt ze via online winkels. Felizata Holding is actief in de sector van grondstoffen voor voedingsmiddelen sinds 2000. Sinds het begin in gezonde voedingsingrediënten is de firma gegroeid en produceert nu zelf prebiotische zoetstoffen. De productiecapaciteit bereikt 40 duizend productpakketten per dag. De productie wordt gecontroleerd door HACCP en ISO 22000 kwaliteitscontrolesystemen. Felizata Holding biedt zoetstoffen voor gebruik in de toebereiding van warme of koude dranken, in de productie van suikerwaren en snoep. De meeste producten worden verrijkt met prebiotica (inuline, lactulose). Deze producten zijn ook geschikt voor voeding voor diabetici dankzij hun lage glycemische index.

 4. MAISON VOISINE

  Frankrijk

  Het familiebedrijf MAISON VOISINE werd opgericht in 2002. Wij zijn fabrikant en groothandelaar in ambachtelijke streekproducten uit de Aquitaine. MAISON VOISINE werd opgericht om een lokaal en regionaal distributiesysteem op te zetten met geschikte en hoogwaardige koelapparatuur. De onderneming biedt directe leveringen aan onze klanten slagers, varkensslagers en kruideniers. Onze families zijn al generaties lang fokkers, slagers en varkensslagers en wij dragen de lokale en ambachtelijke knowhow dan ook hoog in het vaandel. MAISON VOISINE telt twee sites dankzij een samenwerking tussen families: Een productiesite te PAU met Frédéric Lacoste, Ambachtelijk Meester-Varkensslager en Traiteur en een site voor de productselectie, koelopslag, bereiding van de bestellingen te AUROS, in de buurt van BORDEAUX. Wij hebben een marketingtool ontworpen die nu tevens gebruikt kan worden door onze klanten. Wij leveren in heel Europa. Wij kunnen u direct versproducten en gedroogde producten leveren, binnen 4 dagen, tegen uiterst gunstige voorwaarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAMEX HORNS GMBH

  Duitsland

 2. SENSI FOOD GMBH

  Duitsland

 3. PARANUKA GMBH

  Duitsland

 4. HANSEATISCHE ZUCKERRAFFINERIE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. ANDERSSON IMPORT GMBH

  Duitsland

 1. VD KONSTRUKTION UG

  Duitsland

 2. CM GENUSS SELEKTION GMBH

  Duitsland

 1. DOSPA KONFITÜREN UND FRÜCHTE GMBH

  Oostenrijk

 2. RAMSA-WOLF GMBH

  Oostenrijk

 3. GEWÜRZ UND GASTRO GROSSHANDEL SILKE HEIMES

  Duitsland

 4. GROCH & ERBEN EINE MARKE DER COTTBUSER BAUMKUCHEN MANUFAKTUR OHG

  Duitsland

 5. ALMIRAN IMPORT-EXPORT GMBH

  Duitsland

 6. MEDITERRANA FEINKOST MANUFAKTUR

  Duitsland

 7. SD SALATO DOLCE

  Italië

 8. SALMEN GMBH

  Duitsland

 1. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

 2. TERHEGGEN & DETHLEFSEN - FOOD ENGINEERING GMBH

  Duitsland

 3. TFOODS

  Frankrijk

  TFOODS verdeelt en verkoopt kant-en-klare gerechten volgens traditionele recepten uit de Maghreb, voor een gezonde en tegelijk heerlijke voeding: 100% natuurlijke kant-en-klare gerechten uit de Maghreb en mediterrane landen. Onze voorgerechten en hoofdgerechten zijn bereid volgens traditionele recepten uit de Maghreb en dragen het beroemde merk Sannefa dat een productassortiment biedt van uitstekende kwaliteit. Ons doel: de Middellandse Zee op uw bord serveren! Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de producten en kruiden, en de nauwkeurigheid van onze koks zorgen voor een prachtige culinaire reis. De meest populaire en typische voorgerechten en hoofdgerechten zijn geïnspireerd op authentieke, traditionele Tunesische recepten. Het geheim van deze recepten ligt niet alleen in de bereidingswijze maar ook in de 100% Tunesische kruiden en producten, zonder kleurstelling of conserveermiddel. De Mediterrane keuken zoals u die nog nooit hebt geproefd!

 4. CÔTÉ-GOÛT

  Frankrijk

  Na 15 jaar ervaring binnen de commerciële catering, kan het team van Côté-Goût, u begeleiden bij de meest specifieke aanvragen met een constant streven naar creativiteit en combinaties die de consumenten meevoeren op een smakelijke ontdekkingsreis. Dankzij onze industriële kennis, onze vakbekwaamheid en ons internationale netwerk van producenten, kunnen wij aan alle aanvragen voor zowel kleine als zeer grote series voldoen. Binnen een uiterst moeilijk economische context, waarin knowhow schaars is, de prijzen voor grondstoffen de pan uitrijzen en de kosten voor arbeidsloon flink toenemen, is het hoog tijd het beroep van restauranthouder te herzien.Op basis van deze waarnemingen, heeft Côté-Goût een oplossing uitgewerkt die restaurantketens, distributeurs en inkoopcentrales in staat stellen rendabele oplossingen te gebruiken met behoud van knowhow en veeleisendheid op het gebied van de kwaliteit.

 5. GOURMET PROVENCE

  Frankrijk

  Gourmet Provence is een samenwerkingsverband van Provençaalse producenten en ambachtslieden. Dit samenwerkingsverband van vakmensen in de agrovoedingsbranche is ontstaan in 2018 met gezamenlijke doel de verkoop te ontwikkelen in Europa en daarbuiten. Gourmet Provence bestaat uit vier hoofdondernemingen die nauw samenwerken met Corine Marmotan, internationale commerciële ontwikkelaar. Popol, gespecialiseerd in azijnen en kruiderijen, Guintrand, specialist in vruchtenconserven en seizoengroenteconserven, La Cigale Dorée, fabrikant van biscuits en vulklare bakwaren, en Maison Lesage Confiseur Chocolatier (chocolade- en suikerbakker) bieden allen unieke en originele producten en delicatessen. Onze producenten richten zich tevens op grote en middelgrote supermarkten om het regionale erfgoed te valoriseren. Het beheer van bestellingen, de klantendienst, logistiek en marketing worden door onszelf verzorgd. Onze duurzame relaties met onze inkopers zijn wat ons sterk maakt.

 6. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrijk

  Alimentation Fine de France is een Franse referentie op het gebied van delicatessen dankzij een streng kwaliteitsbeleid: selectie van de producten volgens veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, met een maximale vermijding van de verschillende additieven, kleurstoffen, conserveermiddelen, met optimalisering van gebruiksvriendelijkheid en innovatie en met respect voor de traditionele Franse keuken. Totale traceerbaarheid van de producten (HACCP norm) voor een betere voedselveiligheid. Dit kwaliteitsbeleid, in combinatie met een permanente commerciële flexibiliteit en verbetering van de productassortimenten, heeft geleid tot de uitbreiding van onze klantenkring met grote prestigieuze winkels en klanten in het buitenland. Alimentation Fine de France biedt vandaag, onder zijn merken M. de Turenne, Atelier Turenne en Lou Bersac, een gamma van meer dan 1200 producten van erkende kwaliteit, dat ieder semester wordt vernieuwd door toevoeging van originele en exclusieve nieuwigheden zoals de Selôvin.

 7. KROON BIOLOGISCHE VERSWAREN

  Nederland

  Kroon, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Naast ons eigen merk PUUR zijn wij exclusief distributeur van mooie merken als Remeker kaas en Mariënwaerdt kaas, Andechser zuivel, B&G ambachtelijk ijs en de diepvriesproducten van Schär. PUUR is ons eigen merk, met een breed assortiment traiteur- en maaltijdproducten: Verse pizza’s en quiches, verse soepen en pasta’s, salades en sauzen, brede lijn delicatessen (olijven, pesto’s, humus en paté's), PUUR vlees...

 8. THE LOVELYSPOONFUL

  Nederland

  Heerlijkheden die je zo op tafel kunt zetten. Wij de lasten u de lusten van het eenvoudig serveren, zo uit de koelkast in de oven en dan op tafel, makkelijker kan haast niet Eenvoudig thuisbezorgd. Heerlijke stoofschotels. 1 persoonsporties, soepen, desserts, uit de diepvries eenvoudig geserveerd. De maaltijden worden uitsluitend op bestelling gemaakt, wij hanteren geen grote voorraad. Dit houdt in dat er constant wordt gelet op kwaliteit en smaak van de maaltijden. Als wij het niet lekker vinden gaat het de deur niet uit. Uiteraard weten wij dat smaken verschillen, dit houdt voor u in dat de maaltijden bij bestelling altijd op punten kunnen worden aangepast. Houdt u van nootmuskaat op de sperciebonen en in de aardappelpuree, dan zullen wij dit toevoegen. Wilt u hachee met een andere groente dan rode kool, dan zullen wij dit voor u aanpassen. Elke maaltijd wordt met liefde op maat voor u klaargemaakt. Bij Lovelyspoonful geldt elk hapje een genot en wij doen er alles aan om te zorgen dat uw maaltijd altijd naar wens is.

 9. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO produceert voorgebakken diepgevroren gerechten van hoge kwaliteit, die de ambachtelijke vakkennis en de heerlijke huisgemaakte smaak respecteren.Wij dragen zorg voor de ontwikkeling van de producten zodat deze steeds beter in balans zijn ten aanzien van de voedingswaarde.Wij geven altijd de voorkeur aan de traditionele lekkere smaak en garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid van de geproduceerde voedingsmiddelen.Wij produceren onder anderen de tosti 'francesinha' van varkensvlees in saus, minitaartjes, beignets, kroketten.

 10. ABRAMO

  België

  Abramo, trendsetter in het aperitiefgebeuren in de Benelux , is een jong dynamisch bedrijf sinds 1990, gevestigd in Zwevegem. Met vernieuwing als motto groeide de onderneming uit tot een stevige KMO met een veertigtal vaste medewerkers. Abramo produceert delicatessen op ambachtelijke wijze waarbij zorgvuldigheid en passie voor voeding centraal staan. Kwaliteit en versheid gaan hier hand in hand. Abramo is een vers specialist maar actief sinds menige jaren met dezelfde filosofie in het diepvriesgebeuren. Grondstoffen worden nauwkeurig uitgekozen en doorlopen het artisanale, flexibele productieproces. Omdat het bedrijf alles zelf in huis bereidt - tot en met het mengen van de kruiden toe – heeft het verregaande inspanningen geleverd om perfect te beantwoorden aan de voorschriften rond hygiëne en traceerbaarheid. Abramo staat voor een onberispelijke kwaliteit. Het flexibele karakter van de onderneming laat toe snel in te spelen op de markttendensen van de Frans-Belgische keuken tot Braziliaanse tortillas en zorgt zo voor één grote wereldkeuken. Van een klassieke zakouski tot het meest innovatieve aperitiefhapje, als specialist in het vak denkt Abramo mee met de klant tot het plaatje klopt.