• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • maaltijden - kant en klaar - en delicatessen

Resultaten voor

Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen - Import export

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 2. LE COUSTELOUS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 3. FOOD PARTNERS CO

  België

  Verified by europages badge

  FOOD PARTNERS CO, opgericht in 2000, is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van verse, gesteriliseerde of gepasteuriseerde kant-en-klaar maaltijden voor de Food Services & het supermarktwezen. Wij produceren en bieden: - Voedingsproducten onder uw eigen merknaam - Een breed assortiment kant-en-klare maaltijden op basis van zeevruchten, groenten en vlees, die wij produceren in gepasteuriseerde of gesteriliseerde gerechten. - Onderzoek & receptontwikkeling en productie in onze fabriek. Sinds 2022 heeft FOOD PARTNERS CO een innovatief assortiment parelijsthee ontwikkeld en op de markt gebracht, beter bekend als BUBBLE TEA.Deze originele en verfrissende drank is zeer populair bij jonge volwassenen. Wij bieden onze BUBBLE TEA aan onder ons eigen merk BUBBLE GO of als private label in de BeNeLux, Frankrijk & Duitsland. Neem vandaag nog contact op met ons team om uw project te bespreken.

 4. SEMPRE GHIOTTI - SPECIALITÀ SICILIANE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEMPRE GHIOTTI - SPECIALITÀ SICILIANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepgevroren levensmiddelen - productie, schone productie, kant-en-klare diepvriesgerechten, verse kant-en-klare gerechten, en leveranciers kant-en-klaargerechten. Het is gevestigd in Aragona, Italië.

 5. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PERLESCARGOTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slakken - conserven, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, slakken, Diepvries, Export luxelevensmiddelen, certificaten voor voedingsmiddelen, slakkenteelt, kant-en-klare slakken, en slakkenteelt. Het is gevestigd in Sevlievo, Bulgarije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAMEX HORNS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAMEX HORNS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. RAMSA-WOLF GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAMSA-WOLF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. HANSEATISCHE ZUCKERRAFFINERIE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANSEATISCHE ZUCKERRAFFINERIE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. ANDERSSON IMPORT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANDERSSON IMPORT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Meerbusch, Duitsland.

 5. VD KONSTRUKTION UG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VD KONSTRUKTION UG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Herford, Duitsland.

 1. DOSPA KONFITÜREN UND FRÜCHTE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOSPA KONFITÜREN UND FRÜCHTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Friesach, Oostenrijk.

 2. GEWÜRZ UND GASTRO GROSSHANDEL SILKE HEIMES

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEWÜRZ UND GASTRO GROSSHANDEL SILKE HEIMES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Ruhstorf, Duitsland.

 1. GROCH & ERBEN EINE MARKE DER COTTBUSER BAUMKUCHEN MANUFAKTUR OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GROCH & ERBEN EINE MARKE DER COTTBUSER BAUMKUCHEN MANUFAKTUR OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Cottbus, Duitsland.

 2. ALMIRAN IMPORT-EXPORT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALMIRAN IMPORT-EXPORT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 3. SALMEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SALMEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Hövelhof, Duitsland.

 4. TERHEGGEN & DETHLEFSEN - FOOD ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TERHEGGEN & DETHLEFSEN - FOOD ENGINEERING GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. TFOODS

  Frankrijk

  TFOODS verdeelt en verkoopt kant-en-klare gerechten volgens traditionele recepten uit de Maghreb, voor een gezonde en tegelijk heerlijke voeding: 100% natuurlijke kant-en-klare gerechten uit de Maghreb en mediterrane landen. Onze voorgerechten en hoofdgerechten zijn bereid volgens traditionele recepten uit de Maghreb en dragen het beroemde merk Sannefa dat een productassortiment biedt van uitstekende kwaliteit. Ons doel: de Middellandse Zee op uw bord serveren! Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de producten en kruiden, en de nauwkeurigheid van onze koks zorgen voor een prachtige culinaire reis. De meest populaire en typische voorgerechten en hoofdgerechten zijn geïnspireerd op authentieke, traditionele Tunesische recepten. Het geheim van deze recepten ligt niet alleen in de bereidingswijze maar ook in de 100% Tunesische kruiden en producten, zonder kleurstelling of conserveermiddel. De Mediterrane keuken zoals u die nog nooit hebt geproefd!

 6. GOURMET PROVENCE

  Frankrijk

  Gourmet Provence is een samenwerkingsverband van Provençaalse producenten en ambachtslieden. Dit samenwerkingsverband van vakmensen in de agrovoedingsbranche is ontstaan in 2018 met gezamenlijke doel de verkoop te ontwikkelen in Europa en daarbuiten. Gourmet Provence bestaat uit vier hoofdondernemingen die nauw samenwerken met Corine Marmotan, internationale commerciële ontwikkelaar. Popol, gespecialiseerd in azijnen en kruiderijen, Guintrand, specialist in vruchtenconserven en seizoengroenteconserven, La Cigale Dorée, fabrikant van biscuits en vulklare bakwaren, en Maison Lesage Confiseur Chocolatier (chocolade- en suikerbakker) bieden allen unieke en originele producten en delicatessen. Onze producenten richten zich tevens op grote en middelgrote supermarkten om het regionale erfgoed te valoriseren. Het beheer van bestellingen, de klantendienst, logistiek en marketing worden door onszelf verzorgd. Onze duurzame relaties met onze inkopers zijn wat ons sterk maakt.

 7. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrijk

  Alimentation Fine de France is een Franse referentie op het gebied van delicatessen dankzij een streng kwaliteitsbeleid: selectie van de producten volgens veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, met een maximale vermijding van de verschillende additieven, kleurstoffen, conserveermiddelen, met optimalisering van gebruiksvriendelijkheid en innovatie en met respect voor de traditionele Franse keuken. Totale traceerbaarheid van de producten (HACCP norm) voor een betere voedselveiligheid. Dit kwaliteitsbeleid, in combinatie met een permanente commerciële flexibiliteit en verbetering van de productassortimenten, heeft geleid tot de uitbreiding van onze klantenkring met grote prestigieuze winkels en klanten in het buitenland. Alimentation Fine de France biedt vandaag, onder zijn merken M. de Turenne, Atelier Turenne en Lou Bersac, een gamma van meer dan 1200 producten van erkende kwaliteit, dat ieder semester wordt vernieuwd door toevoeging van originele en exclusieve nieuwigheden zoals de Selôvin.

 8. RABBIT

  België

  Rabbit is een familiebedrijf met een geleidelijke uitbreiding. Meer dan tien miljoen maaltijden worden jaarlijks geproduceerd en dit rond de klok (24/24) met uitsluitend verse ingrediënten. Rabbit is IFS gecertificeerd. Rabbit produceert kant en klare maaltijden met verse ingrediënten onder een private label, verkocht via de grote retailers in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Rabbit staat voor een to-the-point innovatieve aanpak met focus op smaak, gezondheid & gemak in hun recepten in lijn met een evoluerende consumentenmarkt en geïnspireerd door nieuwe trends.

 1. ABRAMO

  België

  Abramo, trendsetter in het aperitiefgebeuren in de Benelux , is een jong dynamisch bedrijf sinds 1990, gevestigd in Zwevegem. Met vernieuwing als motto groeide de onderneming uit tot een stevige KMO met een veertigtal vaste medewerkers. Abramo produceert delicatessen op ambachtelijke wijze waarbij zorgvuldigheid en passie voor voeding centraal staan. Kwaliteit en versheid gaan hier hand in hand. Abramo is een vers specialist maar actief sinds menige jaren met dezelfde filosofie in het diepvriesgebeuren. Grondstoffen worden nauwkeurig uitgekozen en doorlopen het artisanale, flexibele productieproces. Omdat het bedrijf alles zelf in huis bereidt - tot en met het mengen van de kruiden toe – heeft het verregaande inspanningen geleverd om perfect te beantwoorden aan de voorschriften rond hygiëne en traceerbaarheid. Abramo staat voor een onberispelijke kwaliteit. Het flexibele karakter van de onderneming laat toe snel in te spelen op de markttendensen van de Frans-Belgische keuken tot Braziliaanse tortillas en zorgt zo voor één grote wereldkeuken. Van een klassieke zakouski tot het meest innovatieve aperitiefhapje, als specialist in het vak denkt Abramo mee met de klant tot het plaatje klopt.

 2. FRIGILUNCH

  België

  Frigilunch is een begrip geworden in de wereld van kant-en-klaar maaltijden. Onze producten vinden hun weg naar de consument via de grootdistributie, home service, horeca en collectiviteiten, zowel in binnen- als in buitenland. In ons bedrijf te Veurne worden dagelijks duizenden maaltijden met de grootste zorg bereid. Inmiddels hebben we meer dan 30 jaar ervaring opgedaan en iedere dag opnieuw wordt de lat hoger gelegd op gebied van productontwikkeling, creativiteit, kwaliteit en voedselveiligheid. Sinds 2005 beschikken we over nieuwe bedrijfsgebouwen zodat we kunnen verder meegroeien met onze klanten en deze een nog betere service kunnen aanbieden op diverse vlakken, waaronder kwaliteit in de eerste plaats. Overtuig u van onze mogelijkheden en... misschien tot binnenkort!

 3. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO produceert voorgebakken diepgevroren gerechten van hoge kwaliteit, die de ambachtelijke vakkennis en de heerlijke huisgemaakte smaak respecteren.Wij dragen zorg voor de ontwikkeling van de producten zodat deze steeds beter in balans zijn ten aanzien van de voedingswaarde.Wij geven altijd de voorkeur aan de traditionele lekkere smaak en garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid van de geproduceerde voedingsmiddelen.Wij produceren onder anderen de tosti 'francesinha' van varkensvlees in saus, minitaartjes, beignets, kroketten.

 4. FRAGEL

  België

  Fragel te Winksele is al ruim 35 jaar producent van diepvriessoepen. Wij produceren diepvriessoepen en dagschotels voor horecagelegenheden, restaurants en winkelketens. Dankzij onze jarenlange ervaring, vlotte levering en goede prijs-kwaliteitverhouding, hebben wij in de achterliggende jaren een stevige samenwerking kunnen opbouwen met tal van gerenommeerde horeca- en winkelketens. Dat resulteert erin dat onze producten op talloze locaties aanwezig zijn, en dus voor iedereen bereikbaar! Hoewel we bekend staan als fabrikant van diepvriessoepen, leveren wij ook verse producten en dagschotels. Onze vlees- en visschotels staan bekend om hun kwalitatieve ingrediënten, de vele vitamines uit groenten en vlees die we er in verwerken en de scherpe prijsstelling waartegen alles verkrijgbaar is.

 5. FELIZATA HOLDING

  Rusland

  Felizata Holding LLC is een Russische fabrikant van dieetproducten en natuurlijke producten en supplementen voor gewichtsverlies. De onderneming produceert tafelzoetstoffen en dieetvoedingsproducten, levert producten aan winkelketens, cafés, restaurants, hotels en verkoopt ze via online winkels. Felizata Holding is actief in de sector van grondstoffen voor voedingsmiddelen sinds 2000. Sinds het begin in gezonde voedingsingrediënten is de firma gegroeid en produceert nu zelf prebiotische zoetstoffen. De productiecapaciteit bereikt 40 duizend productpakketten per dag. De productie wordt gecontroleerd door HACCP en ISO 22000 kwaliteitscontrolesystemen. Felizata Holding biedt zoetstoffen voor gebruik in de toebereiding van warme of koude dranken, in de productie van suikerwaren en snoep. De meeste producten worden verrijkt met prebiotica (inuline, lactulose). Deze producten zijn ook geschikt voor voeding voor diabetici dankzij hun lage glycemische index.

 6. PIDY

  België

  Pidy is een Belgisch familiaal innoverend voedingsbedrijf, actief in de productie van klaar-om-te-vullen producten. Als wereldleider in bladerdeeg, zijn wij tevens een competitief aanbieder van producten uit zanddeeg, fonçagedeeg, korstdeeg, soezendeeg en croustadedeeg. Wij beschikken over 3 productievestigingen: België, Frankrijk en Amerika. Verder zijn er 5 verkooporganisaties: Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Amerika en Export. Deze staan dagelijks in voor een perfecte service en marktondersteuning naar onze klanten in meer dan 50 landen. Aperitiefhapjes Een productgamma met een ruim assortiment aan bladerdeeg hapjes alsook knapperige producten, deze laatste moeten niet meer voorverwarmd worden. Dit betekend tijdbesparing en laat toe uw creaties op voorhand af te werken. Maaltijden Pidy verwent je met een uitgebreid gamma om een lekkere maaltijd te bereiden. Met een bladerdeeg product of quiche bodem heb je snel een lekker gerecht. Desserts Pidy biedt een ruim assortiment aan zoete producten. Absolute topper is onze zanddeeg. Ook voor de Soezen hebben we onze receptuur aangepast, waardoor we lekkere en gelijkmatige producten bekomen. Frozen Pidy heeft ook een uitgebreid Frozen gamma. Als trendsetter heeft Pidy de “voorgebakken” taartjes ontwikkeld. Dit is een half afgebakken zanddeegtaartje met alleen maar voordelen.

 7. KROON BIOLOGISCHE VERSWAREN

  Nederland

  Kroon, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Naast ons eigen merk PUUR zijn wij exclusief distributeur van mooie merken als Remeker kaas en Mariënwaerdt kaas, Andechser zuivel, B&G ambachtelijk ijs en de diepvriesproducten van Schär. PUUR is ons eigen merk, met een breed assortiment traiteur- en maaltijdproducten: Verse pizza’s en quiches, verse soepen en pasta’s, salades en sauzen, brede lijn delicatessen (olijven, pesto’s, humus en paté's), PUUR vlees...

 8. THE LOVELYSPOONFUL

  Nederland

  Heerlijkheden die je zo op tafel kunt zetten. Wij de lasten u de lusten van het eenvoudig serveren, zo uit de koelkast in de oven en dan op tafel, makkelijker kan haast niet Eenvoudig thuisbezorgd. Heerlijke stoofschotels. 1 persoonsporties, soepen, desserts, uit de diepvries eenvoudig geserveerd. De maaltijden worden uitsluitend op bestelling gemaakt, wij hanteren geen grote voorraad. Dit houdt in dat er constant wordt gelet op kwaliteit en smaak van de maaltijden. Als wij het niet lekker vinden gaat het de deur niet uit. Uiteraard weten wij dat smaken verschillen, dit houdt voor u in dat de maaltijden bij bestelling altijd op punten kunnen worden aangepast. Houdt u van nootmuskaat op de sperciebonen en in de aardappelpuree, dan zullen wij dit toevoegen. Wilt u hachee met een andere groente dan rode kool, dan zullen wij dit voor u aanpassen. Elke maaltijd wordt met liefde op maat voor u klaargemaakt. Bij Lovelyspoonful geldt elk hapje een genot en wij doen er alles aan om te zorgen dat uw maaltijd altijd naar wens is.

 9. TERBEKE

  België

  Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. Vandaag zijn we vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en koelverse bereide gerechten vanuit 7 industriële vestigingen in België en Nederland. Bij Ter Beke werken ongeveer 1.650 medewerkers. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2014 een omzet van EUR 399, 7 miljoen.

 10. ESTHIO

  België

  Esthio is een professioneel cateringbedrijf dat zowel warme maaltijden, koude maaltijden als broodjes aanbiedt. Esthio staat voornamelijk in voor een gezonde en gevarieerde lunch. Daarvoor stellen wij maandelijks een ander menu samen, zowel voor volwassenen als kinderen. Onze maaltijden zijn perfect in balans. Dat kunnen we verzekeren door de manier waarop ze tot stand komen. We beginnen alvast met grondstoffen van eerste kwaliteit. Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn lekker vers en rijk aan smaak. Deze ingrediënten worden vervolgens verwerkt volgens de HACCP-normen. Temperatuur, flow, hygiëne ... alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis