• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • maandverband

Resultaten voor

Maandverband - Import export

 1. NEVA GLOBAL GRUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  Neva Global maakt deel uit van de KYNC  groep.​ Neva is uw leverancier voor een breed assortiment Turkse, hoogwaardige, scherp geprijsde, private label consumptiegoederen. Neva is één van de meest invloedrijke en succesvolle producerende conglomeraten van Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in productie op contract en private label productie van allerlei vochtige doekjes, reinigingsmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Wij hebben vol trots ons merk Juniper Clean op de internationale markt geïntroduceerd. Onze fabriek is gevestigd in Esenyurt, Istanboel. Ons kantoren zijn gevestigd in Nederland en New Jersey, VS. Wij bieden tal van producten onder ons eigen merk Juniper Clean vochtige ontsmettingsdoekjes, reinigingsdoekjes voor oppervlakken, vochtige babydoekjes en babyshampoo, vochtige doekjes voor huisdieren, extra sterke vochtige reinigingsdoekjes? algemene reinigingsmiddelen, ramenreinigers, voegreinigers, producten voor vaatwassers, ontvetters, roest- en kalkverwijderaards, vloeibare en vaste handzeep, shampoo, wasmiddel, schoonmaakmiddelen, dikke bleekproducten, biologische, ecologische en vegan producten biologische vochtige doekjes, vochtige doekjes in blik, vochtige Make-upremover doekjes, doekjes voor volwassenen, doekjes voor gezicht en lichaam, reinigingsdoekjes voor apparaten, reinigingsmiddelen voor de keuken en de badkamer, vloer- en tapijtreinigers, ontsmettingsdoekjes voor handen en desinfecterend bleekmiddel en ontsmettingsproducten voor tablets. Wij helpen u met veel plezier bij alle aspecten van uw in Turkije uitgevoerde productie…van branding tot ontwerp en van verpakking tot distributie. Wij nodigen u uit te ontdekken hoe wij uw handel een boost kunnen geven!

 2. AYTIC TEKSTIL ITHALAT VE IHRACAT LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  AYTIC TEXTILE kan bogen op een doorgewinterd team van professionals met een ruime ervaring en gewijd aan ontwerp, ontwikkeling en management van hotel- en huistextiel producten. Wij hebben jarenlang onze ervaring in de productie van bedlinnen sets, dekbedden, lakens, kussens, handdoeken en badjassen voor hotels opgebouwd. Wij onderscheiden ons in de sector voor hoteltextiel door ons streven om hoge kwaliteitsnormen na te leven en strenge kwaliteitscontrole uit te voeren. Wij zijn actief in meerdere landen, met name in Europa om onze aanwezigheid als een betrouwbare partner binnen de industrie te versterken. AYTIC TEXTILE heeft zichzelf opgewerkt tot een vooraanstande onderneming binnen de textielsector door trouw te blijven aan ons principe om de verwachtingen van de klanten te overstijgen. Ons assortiment omvat uiteenlopende productlijnen zoals textiel voor hotels en spa's, huistextiel, strandlakens, medische producten, dames- en herenschoenen, kunststof keukengerei en kaarsen.

 3. DRYLOCK TECHNOLOGIES

  België

  Drylock Technologies is een innovatieve internationale speler op de markt van hygiëne, gespecialiseerd in de productie van incontinentie materiaal, baby luiers en producten voor de vrouwelijke hygiëne.

 4. AFRODITA PLUS D.O.O.

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf AFRODITA PLUS D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hygiëne- en toiletproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismerk, en maandverband. Het is gevestigd in Tešanj, Bosnië-Herzegowina.

 5. LIDERSAN SAGLIK VE GIDA

  Turkije

  Het bedrijf LIDERSAN SAGLIK VE GIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maandverband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luiers, kinderluiers, en Luiers. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AKAMA

  Oekraïne

  Het bedrijf AKAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maandverband. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 2. CIELLE DI GRAZIA CAVALLI

  Italië

  Het bedrijf CIELLE DI GRAZIA CAVALLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfums en schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hygiëne- en toiletproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Hygiëne- en toiletproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, en maandverband. Het is gevestigd in Muscoline, Italië.

 3. SINOVIAS SANITARY WARE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SINOVIAS SANITARY WARE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maandverband. Het is gevestigd in Jiangmen, China.

 4. I. ME. C. INDUSTRIA MERIDIONALE CELLULOSA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I. ME. C. INDUSTRIA MERIDIONALE CELLULOSA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luiers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maandverband, Papier - sanitaire en huishoudelijke artikelen, Maandverband, en Papier - sanitaire en huishoudelijke artikelen. Het is gevestigd in Andria, Italië.

 5. HANSHIN TOWEL COMPANY

  Zuid Korea

  Het bedrijf HANSHIN TOWEL COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maandverband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Badlakens, Badlakens, handdoeken van microvezel, hotelhanddoeken, en badhanddoeken. Het is gevestigd in DAEJEON, Zuid Korea.

 1. MASCARILLAS LAS PALMAS

  Spanje

  Het bedrijf MASCARILLAS LAS PALMAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Maandverband. Het is tevens aanwezig in de sectoren werkmaskers voor bescherming, gel voor de handen, artikelen voor apotheken, en uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria. Het is gevestigd in Las Palmas De Gran Canaria, Spanje.

 2. MAPELSA SA

  Spanje

  Het bedrijf MAPELSA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maandverband. Het is gevestigd in Ódena, Spanje.

 1. BALCI PACKING

  Turkije

  Het bedrijf BALCI PACKING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plastic verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitgifte van kredietkaarten voor de consumptie, geneeskundige handschoenen voor eenmalig gebruik, dinspensers voor reinigingsproducten, en maandverband. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 2. HOLZHANDLUNG BARTHOLOMÄUS

  Duitsland

  Het bedrijf HOLZHANDLUNG BARTHOLOMÄUS, is een Distributeur, en actief in de sector Maandverband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 3. AKSAN KOZMETIK

  Turkije

  Het bedrijf AKSAN KOZMETIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maandverband. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsmiddelen voor de keuken, en watten van papier en cellulose. Het is gevestigd in Istanbul / Hadimkoy, Turkije.

 4. SENSUAL INTIM SL

  Spanje

  Het bedrijf SENSUAL INTIM SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maandverband. Het is tevens aanwezig in de sectoren intieme reinigingsmiddelen, en producten voor de intieme hygiene. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 5. MKL SOLIDTECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MKL SOLIDTECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Maandverband, Bouwplaatsen - machines, en Maandverband. Het is gevestigd in Deggendorf, Duitsland.

 6. SANICOT SRL

  Italië

  Het bedrijf SANICOT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maandverband. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 7. MÜNCHINGER HOLZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÜNCHINGER HOLZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maandverband, Bouwplaatsen - machines, Maandverband, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Leutershausen, Duitsland.

 8. MENSTRUELLE

  Frankrijk

  Het bedrijf MENSTRUELLE, is een Distributeur, en actief in de sector Maandverband. Het is gevestigd in Valenciennes, Frankrijk.

 1. BAVARIAFORST GMBH & CO. KG BAVARIATIMBER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAVARIAFORST GMBH & CO. KG BAVARIATIMBER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maandverband, Bouwplaatsen - machines, Maandverband, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Tegernheim, Duitsland.

 2. PROCOM INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf PROCOM INTERNATIONAL, en actief in de sector Baby's - lichaamsverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maandverband, Wegwerpartikelen en serviesgoed van papier, karton en plastic, Zakdoekjes - papier, Toiletpapier, Maandverband, Wegwerpartikelen en serviesgoed van papier, karton en plastic, Zakdoekjes - papier, en Toiletpapier. Het is gevestigd in Montpellier, Frankrijk.

 3. SLEEPY EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf SLEEPY EUROPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Baby's - lichaamsverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luiers, Maandverband, luiers voor volwassenen, Luiers, Maandverband, en Cleanroom wisser. Het is gevestigd in Louvres, Frankrijk.

 4. LA WEEK'UP

  Frankrijk

  Het bedrijf LA WEEK'UP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dameslingerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maandverband, luierbroekjes voor incontinentie, en Maandverband. Het is gevestigd in Fatines, Frankrijk.

 5. XELLA DÄMMSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf XELLA DÄMMSYSTEME GMBH, en actief in de sector Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Maandverband, Bouwplaatsen - machines, en Maandverband. Het is gevestigd in Stulln, Duitsland.

 6. SHANDONG YIMOO WOMEN NECESSITIES CO., LTD.

  China

  Het bedrijf SHANDONG YIMOO WOMEN NECESSITIES CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maandverband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Servetten - papier, kinderluiers, en Servetten - papier. Het is gevestigd in Zibo, China.

 7. NINGBO MERIDIAN INTERNATIONAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf NINGBO MERIDIAN INTERNATIONAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maandverband. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 8. GEOJEN UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GEOJEN UK LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Toiletproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsmiddelen, maandverband, en voorraden van merkkleding. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 9. MEYER & WEIGAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEYER & WEIGAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Maandverband, Bouwplaatsen - machines, en Maandverband. Het is gevestigd in Nördlingen, Duitsland.

 10. SHANGHAI HAOLIWEN AIRLINE APPLIANCE CO., LTD

  China

  Het bedrijf SHANGHAI HAOLIWEN AIRLINE APPLIANCE CO., LTD, en actief in de sector Maandverband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier - sanitaire en huishoudelijke artikelen, Badlakens, Dekens, spreien en dekbedden, Papier - sanitaire en huishoudelijke artikelen, Badlakens, en Dekens, spreien en dekbedden. Het is gevestigd in Shanghai, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis