• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en accessoires voor grondbewerking

Resultaten voor

Machines en accessoires voor grondbewerking - Import export

 1. S&M AGRICOLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  S&M Agricole is een bedrijf gespecialiseerd in de wederverkoop en de export van landbouwmachines bestemd voor grondbewerking. Wij zijn actief op de nationale markt en exporteren tevens naar meer dan 25 landen. S&M Agricole werkt samen met een eigenaar van meerdere fabrieken om werktuigen voor grondbewerking te vervaardigen zoals klassieke, traditionele, getrokken of zelfrijdende ploegen, schijfeggen, beitels, roterende frezen, cultivators, diepwoelers en zaaimachines. Onze ploegen worden vervaardigd in een fabriek die gebruikmaakt van de laatste technologie met een interne proces voor hittebehandeling, een poedercoatinglijn, een montagelijn en installaties voor lasersnijden. Wij streven ernaar de meest recente innovaties toegankelijk te maken voor landbouwers overal ter wereld dankzij schappelijke prijzen. De visie van S&M Agricole is gericht op het helpen het rendement van de oogst overal te wereld te verbeteren. Wij zijn ons bewust van de hongersnood in talloze continenten. Wij verkopen niet alleen onze werktuigen maar bieden u tevens onze kennis en ervaring aan. Wij halen onze tevredenheid uit uw waardering. Ons toekomstdoel is beschikbaar te zijn in elk land waar het land bebouwd wordt. Wij vervaardigen van de meest eenvoudige tot de meest complexe werktuigen om aan al uw behoeften te voldoen. Neen gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech is sinds 2009 actief op de markt voor gemeentelijke utiliteitsdiensten en produceert, verkoopt en levert speciale voertuigen en uitrusting, zoals landbouwmachines, utiliteitsuitrusting en reserveonderdelen. In onze catalogus vindt u meer dan 1000 speciale voertuigen en units: landbouwaanhangers, brandstoftanks, mest- en mesttanks, machines en sproeiers voor het aanbrengen van vloeibare organische mest, wasmachines, installaties en uitrusting voor speciaal afval, installaties en uitrusting voor de productie van mest en mest, machines voor de productie van meststoffen, machines en uitrusting voor grondbewerking en reserveonderdelen. Wij zijn directe fabrikanten en kunnen u eenheden leveren op GAZ-, UAZ-, KAMAZ-, MAZ-chassis en op tractoren gebaseerde weg- en bedrijfsvoertuigen. Wij vervaardigen reserveonderdelen en machines van Japanse en Italiaanse apparatuur.We hebben een speciale verflijn voor onze producten en technische keuringsposten.Dit alles stelt ons in staat om grote bestellingen te voltooien volgens individuele ontwerpprojecten.

 3. DE BRUYCKER

  België

  De Bruycker nv is in België exclusieve invoerder en verdeler van toonaangevende en voor- uitstrevende merken. Van de kleinste trilstamper tot de grootste graafmachine, De Bruycker nv heeft het allemaal in haar gamma. Onze producten - tweedehands : - graafmachines op banden - graafmachines op rupsen - lasers - minigraafmachines - tandemtrilwalsen - trilplaten - trilwalsen (handbediend) - uitrustingsstukken en toebehoren - wielladers - zelfrijzende trilwalsen De Bruycker nv verkoopt bouwmachines. Als echter huren voor u een betere oplossing is, stellen wij u onze professionele huurservice voor (huurvloot van meer dan 150 machines, stuk voor stuk de meest recente modellen in perfecte toestand). Onze mecaniciens beheersen zowel hydraulica als elektronica en zowel machineconstructie als computerondersteunende systeemdiagnose. Er werd veel geïnvesteerd in een modern onderdelenmagazijn. Bij De Bruycker nv wacht u nooit lang op uw wisselstukken.

 4. IJZERWINKEL

  België

  De IJzerwinkel staat bekend als leverancier van het betere gereedschap. Tevens kunt u er terecht met elk technisch probleem. Zo kunnen wij u nog professioneler en gerichter helpen, om tussen ons zeer ruim assortiment van professionele machines en materialen het gepast product te vinden. Machines Gereedschap Luchtgereedschap Gasgereedschap Diamantgereedschap Lasapparatuur Bouwlasers Bevestigingsmaterialen Lijm / siliconen adders / stijgers Stapelrekken Bouwartikelen Kleding Tuin Bouwbeslag Hang / Sluitwerk Hoge drukreinigers Verfproducten

 5. MAES

  België

  Maes nv, uw partner voor auto- industrie- en landbouwbenodigdheden, reinigingsmachines, gereedschappen, ijzerwaren, hydraulica, PBM, traktoren, land- en tuinbouwmachines, wielladers en meer. In de vestiging in Kasterlee richten wij ons op de volgende activiteiten: verkoop van tractoren, landbouwmachines en -onderdelen, bouw- en tuingereedschappen, hydraulica, auto- en industriebenodigdheden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ETRAMO

  België

  Etramo bvba is een fabrikant en een verdeler van machines en toebehoren, specifiek voor verhuurbedrijven. Etramo verdeelt machines voor beton- en steenbewerking, hijsen en heffen, reiniging, sanitair, renovatie en decoratie, luchtplaasting en verwarming, grondverzet, pompen, tuinmachines, verhuisliften en verbruiksartikelen.

 2. DOMS - VAN DEN BOSSCHE

  België

  Verhuur en verkoop alle machines en gereedschappen (voor huis, tuin en bouw) voor vakmensen en particulieren : Motoculteur, frees, minigravers, diamantgereedschap, dammers, ladders en rolsteigers, compressor, verreikers, heftrucks, betonmolen...

 3. HILAIRE VAN DER HAEGHE

  België

  Hilaire Van Der Haeghe is actief op de belgische markt als merkverdeler van machines voor de landbouw, park & tuin en goederenbehandeling. Vertegenwoordigde merken: Fendt, Amazone, Claas, Yale, Iseki, Snapper, Walker, Ferris, Solo, Atco, Ibea, Holder, Hayter, Murray.

 4. BACKX

  België

  In 2003 werd Backx NV opgericht, specifiek als mechanisatiebedrijf, om het beheer van machineverkoop, verhuur, onderdelenmagazijn en service te optimaliseren. Op korte tijd werd Backx NV een vertrouwd en professioneel bedrijf dat een full-service pakket biedt voor landbouwmachines en grondverzetmachines, tuin & park en reinigingsmachines voor particulieren, bedrijven en de overheid.

 5. BRAEKEVELT MARC

  België

  Braekevelt Marc verkoopt alle soorten machines die je voor de grond gebruikt. Zoals grondbewerkingsmachines op motorculteur / tractor, zaaicombi's, niveleerblad op tractor, gazonprikker, egaliseerblad op tractor, diepwoeler, luchtpomp, ...

 1. DE BESTRATER

  België

  Reken op De Bestrater voor uw grondwerken, bestratingswerken en klinkerwerken.

 2. MIPE VIVIANI SRL

  Italië

  Het bedrijf MIPE VIVIANI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is gevestigd in Monteriggioni, Italië.

 1. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Machines en accessoires voor grondbewerking, landbouwmachines, Boerderijgereedschap, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 2. INGAUNA VAPORE SRL

  Italië

  Het bedrijf INGAUNA VAPORE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, Machines en accessoires voor grondbewerking, stoomgeneratoren op gas voor thermische installaties, Thermische energiecentrales, Machines en accessoires voor grondbewerking, en thermische behandeling. Het is gevestigd in Castelbianco, Italië.

 3. GRAMEGNA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GRAMEGNA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Machines en accessoires voor grondbewerking, schoppen, en pikhouwelen. Het is gevestigd in Broni, Italië.

 4. PRODIAFIX-LUX

  Luxemburg

  Het bedrijf PRODIAFIX-LUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het zagen, Machines en accessoires voor grondbewerking, Gereedschapsmachines voor het zagen, en Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is gevestigd in Esch Sur Alzette, Luxemburg.

 5. TOMENZOLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TOMENZOLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Machines en accessoires voor grondbewerking, strandreinigers, en zwadmaaiers. Het is gevestigd in Monzambano, Italië.

 6. SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Bodembewerking, Machines en accessoires voor grondbewerking, landbouwmachines, industrieel landbouwmateriaal, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Jussey, Frankrijk.

 7. KUHN HUARD SA

  Frankrijk

  Het bedrijf KUHN HUARD SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwmachines, laadbare en trekbare landbouwmachines, werk met bosbouwmachines, en houtschilmachines voor de bosbouw. Het is gevestigd in Châteaubriant Cedex, Frankrijk.

 8. WOLFF-WEYLAND

  Luxemburg

  Het bedrijf WOLFF-WEYLAND, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Landbouw - machines en materiaal, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Machines en accessoires voor grondbewerking, tractor, Landbouw - machines en materiaal, en Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Noerdange, Luxemburg.

 1. AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, en Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is gevestigd in Seara, Portugal.

 2. ANDREAS STIHL, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf ANDREAS STIHL, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, en Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is gevestigd in Sintra, Portugal.

 3. DI CASA TARIMAS

  Spanje

  Het bedrijf DI CASA TARIMAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren laminaatvloeren. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. SIMA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SIMA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren freesmachines met meerdere snijmessen. Het is gevestigd in Ripa Teatina, Italië.

 5. DUCHESNE LOCATION

  België

  Het bedrijf DUCHESNE LOCATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van machines voor wegenbouw. Het is gevestigd in Huy, België.

 6. XELAN INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf XELAN INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, Tractoren en aanhangers - landbouw, en Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Simmerath, Duitsland.

 7. INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is gevestigd in Belmonte Calabro, Italië.

 8. CRETTENAND MACHINES AGRICOLES SÀRL

  Zwitserland

  Het bedrijf CRETTENAND MACHINES AGRICOLES SÀRL, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, Tractoren en aanhangers - landbouw, en Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Conthey, Zwitserland.

 9. EUMOT MASCHINEN- UND MOTORGERÄTE INH. JOSEF RING

  Duitsland

  Het bedrijf EUMOT MASCHINEN- UND MOTORGERÄTE INH. JOSEF RING, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, Tractoren en aanhangers - landbouw, en Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Landau, Duitsland.

 10. UYANIK YATAGANLI TARIM MAK.SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf UYANIK YATAGANLI TARIM MAK.SAN.TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor de landbouw, landbouwproducten, landbouwvoertuigen, en landbouwmachines. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines en accessoires voor grondbewerking - Import export

Aantal resultaten

1.226 Bedrijven