• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en accessoires voor grondbewerking

Resultaten voor

Machines en accessoires voor grondbewerking - Import export

 1. VTKFUL ABBATTITORI DI FULIGGINE

  Italië

  Vtkful is een in Marano di Napoli gevestigd bedrijf, dat bekend staat als internationale fabrikant van rookafscheiders, waarmee de luchtvolumes van houtovens in pizzeria's of bakkerijen kunnen worden behandeld. Wij onderhouden bovendien ventilatie- en rookafvoersystemen, Vtkful is een modern en innoverend bedrijf dat producten van topkwaliteit garandeert en snel reageert op de eisen van de meest veeleisende klanten.

  Alle producten voor "machines en accessoires voor grondbewerking"

 2. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

 3. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech is sinds 2009 actief op de markt voor gemeentelijke utiliteitsdiensten en produceert, verkoopt en levert speciale voertuigen en uitrusting, zoals landbouwmachines, utiliteitsuitrusting en reserveonderdelen. In onze catalogus vindt u meer dan 1000 speciale voertuigen en units: landbouwaanhangers, brandstoftanks, mest- en mesttanks, machines en sproeiers voor het aanbrengen van vloeibare organische mest, wasmachines, installaties en uitrusting voor speciaal afval, installaties en uitrusting voor de productie van mest en mest, machines voor de productie van meststoffen, machines en uitrusting voor grondbewerking en reserveonderdelen. Wij zijn directe fabrikanten en kunnen u eenheden leveren op GAZ-, UAZ-, KAMAZ-, MAZ-chassis en op tractoren gebaseerde weg- en bedrijfsvoertuigen. Wij vervaardigen reserveonderdelen en machines van Japanse en Italiaanse apparatuur.We hebben een speciale verflijn voor onze producten en technische keuringsposten.Dit alles stelt ons in staat om grote bestellingen te voltooien volgens individuele ontwerpprojecten.

 4. DE BRUYCKER

  België

  De Bruycker nv is in België exclusieve invoerder en verdeler van toonaangevende en voor- uitstrevende merken. Van de kleinste trilstamper tot de grootste graafmachine, De Bruycker nv heeft het allemaal in haar gamma. Onze producten - tweedehands : - graafmachines op banden - graafmachines op rupsen - lasers - minigraafmachines - tandemtrilwalsen - trilplaten - trilwalsen (handbediend) - uitrustingsstukken en toebehoren - wielladers - zelfrijzende trilwalsen De Bruycker nv verkoopt bouwmachines. Als echter huren voor u een betere oplossing is, stellen wij u onze professionele huurservice voor (huurvloot van meer dan 150 machines, stuk voor stuk de meest recente modellen in perfecte toestand). Onze mecaniciens beheersen zowel hydraulica als elektronica en zowel machineconstructie als computerondersteunende systeemdiagnose. Er werd veel geïnvesteerd in een modern onderdelenmagazijn. Bij De Bruycker nv wacht u nooit lang op uw wisselstukken.

 5. IJZERWINKEL

  België

  De IJzerwinkel staat bekend als leverancier van het betere gereedschap. Tevens kunt u er terecht met elk technisch probleem. Zo kunnen wij u nog professioneler en gerichter helpen, om tussen ons zeer ruim assortiment van professionele machines en materialen het gepast product te vinden. Machines Gereedschap Luchtgereedschap Gasgereedschap Diamantgereedschap Lasapparatuur Bouwlasers Bevestigingsmaterialen Lijm / siliconen adders / stijgers Stapelrekken Bouwartikelen Kleding Tuin Bouwbeslag Hang / Sluitwerk Hoge drukreinigers Verfproducten

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAES

  België

  Maes nv, uw partner voor auto- industrie- en landbouwbenodigdheden, reinigingsmachines, gereedschappen, ijzerwaren, hydraulica, PBM, traktoren, land- en tuinbouwmachines, wielladers en meer. In de vestiging in Kasterlee richten wij ons op de volgende activiteiten: verkoop van tractoren, landbouwmachines en -onderdelen, bouw- en tuingereedschappen, hydraulica, auto- en industriebenodigdheden.

 2. DOMS - VAN DEN BOSSCHE

  België

  Verhuur en verkoop alle machines en gereedschappen (voor huis, tuin en bouw) voor vakmensen en particulieren : Motoculteur, frees, minigravers, diamantgereedschap, dammers, ladders en rolsteigers, compressor, verreikers, heftrucks, betonmolen...

 3. ETRAMO

  België

  Etramo bvba is een fabrikant en een verdeler van machines en toebehoren, specifiek voor verhuurbedrijven. Etramo verdeelt machines voor beton- en steenbewerking, hijsen en heffen, reiniging, sanitair, renovatie en decoratie, luchtplaasting en verwarming, grondverzet, pompen, tuinmachines, verhuisliften en verbruiksartikelen.

 4. BACKX

  België

  In 2003 werd Backx NV opgericht, specifiek als mechanisatiebedrijf, om het beheer van machineverkoop, verhuur, onderdelenmagazijn en service te optimaliseren. Op korte tijd werd Backx NV een vertrouwd en professioneel bedrijf dat een full-service pakket biedt voor landbouwmachines en grondverzetmachines, tuin & park en reinigingsmachines voor particulieren, bedrijven en de overheid.

 5. DE BESTRATER

  België

  Reken op De Bestrater voor uw grondwerken, bestratingswerken en klinkerwerken.

 1. MIPE VIVIANI SRL

  Italië

 2. DI CASA TARIMAS

  Spanje

 1. AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

 2. PRODIAFIX-LUX

  Luxemburg

 3. SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE

  Frankrijk

 4. SIMA INDUSTRIE S.R.L.

  Italië

 5. TOMENZOLI S.R.L.

  Italië

 6. VELES AGRO LTD.

  Oekraïne

 7. INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L.

  Italië

 8. DEMETRA S.P.A. - MARCHIO BREVIAGRI

  Italië

 1. CAVALLI S.R.L.

  Italië

 2. GEIER GMBH

  Italië

 3. BALLIANA S.N.C. DI BALLIANA DARIO & C.

  Italië

 4. C.B.R.

  Italië

 5. DELEKS SRL

  Italië

 6. GRAZIANO CARLO DI GRAZIANO ALBERTO

  Italië

 7. MB DI BERGONZI VALTER & C. SOCIETA' IN ACCOMANDITA SEMPLICE

  Italië

 8. FANTINI S.R.L.

  Italië

 9. AGRIMEC S.R.L.

  Italië

 10. PIERI RIMORCHI S.R.L.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Machines en accessoires voor grondbewerking - Import export

Aantal resultaten

1.383 bedrijven