• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken

Resultaten voor

Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken - Import export

 1. SATNSOCKS

  Turkije

  Het bedrijf SATNSOCKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren sokkenfabrieken, en nylonkousen voor dames. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. EVRENMAK MAKINA .

  Turkije

  Het bedrijf EVRENMAK MAKINA ., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor sokkenfabrieken, en machines voor de productie van sokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. YIGIT SOCKS TEXTILE

  Turkije

  Het bedrijf YIGIT SOCKS TEXTILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren kindersokken, en herensokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. DBG DIAMENTE ÇORAP

  Turkije

  Het bedrijf DBG DIAMENTE ÇORAP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken, sokken groothandel, babykleding, panty's voor kinderen, en Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STILIM SOCKS

  Turkije

  Het bedrijf STILIM SOCKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Antibacteriële sokken, sokkenfabrieken, Sokken van bamboe, en sokken voor voetbal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. CASE SUPERSTORE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CASE SUPERSTORE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 3. NORMIT

  Slowakije

  Het bedrijf NORMIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren toepassingssoftware voor privebedrijven en tertiaire bedrijven, en industriële apparatuur. Het is gevestigd in Malacky, Slowakije.

 4. IRMAC TEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IRMAC TEX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken, machines en apparatuur voor sokkenfabrieken, en Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Borgosatollo, Italië.

 5. NARSAN MAK

  Turkije

  Het bedrijf NARSAN MAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren voor precisiedraaierijen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX

  Italië

  Het bedrijf BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken, machines en apparatuur voor sokkenfabrieken, en Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Botticino, Italië.

 2. BAYBAZ TEKSTIL

  Turkije

  Het bedrijf BAYBAZ TEKSTIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. CETME

  Italië

  Het bedrijf CETME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken, machines en apparatuur voor sokkenfabrieken, en Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Reggio Nell'emilia, Italië.

 2. CESARE COLOSIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CESARE COLOSIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken, machines en apparatuur voor sokkenfabrieken, en Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Rezzato, Italië.

 3. FIMATEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FIMATEX S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken, reserveonderdelen en accessoires voor textielmachines, en Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Scandicci, Italië.

 4. ENKI SOCKS

  Turkije

  Het bedrijf ENKI SOCKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Edirne, Turkije.

 5. B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO

  Italië

  Het bedrijf B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken, machines en apparatuur voor sokkenfabrieken, en Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Ponte Buggianese, Italië.

 6. TECNOPEA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOPEA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingindustrie - machines en materialen, Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken, Kledingindustrie - machines en materialen, en Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Quinzano D'oglio, Italië.

 7. SEL ÇORAP

  Turkije

  Het bedrijf SEL ÇORAP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. UCA ÇORAP

  Turkije

  Het bedrijf UCA ÇORAP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. DROP SOCKS

  Turkije

  Het bedrijf DROP SOCKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MESA SOCKS

  Turkije

  Het bedrijf MESA SOCKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. HABERSOCKS

  Turkije

  Het bedrijf HABERSOCKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. CALZIFICIO NEW FB

  Italië

 5. L.A.A.S. LONATI ANGLO - AMERICAN SCHOOL S.R.L.

  Italië

 6. G.B.

  Italië

 7. REDIDI RICAMBI S.R.L.

  Italië

 8. RUMI S.R.L.

  Italië

 9. A.M.BULGARI S.R.L. ENGINEERING MACHINES

  Italië

 10. CALZIFICIO ROSA DI LIU MIN

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis