• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen - tweedehands en gereviseerd

Resultaten voor

Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd - Import export

 1. TRIMEX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Trimex import-export, inzamelings- en recyclingcentrum voor textiel sinds 35 jaar. Tweedehands kleding, uitsortering & recycling van alle textielsoorten – oude kleren, Inzameling op straat. Als gevolg van het stopzetten van een tak van onze activiteit, zijn wij op zoek naar een opkoper van ons bedrijf (zie voor meer gegevens het gedeelte "documentatie"). Wij verkopen tweedehands materiaal bestemd voor de textielsector: diverse containers, sorteerbanden, baalgrijpers, baalpersen, omkeerbare airco.

 2. SKS MACHINES

  België

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

  Website Open In New icon
 3. IT DISCOUNT

  België

  Verified by europages badge
 4. TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. CET-CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. SIEGERT WAFER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. PCS SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. APT INTERNATIONAL

  België

  APT International is een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van tweedehands metaalbewerkingsmachines en middelen voor de metaalindustrie. Het bedrijf kan terugvallen op een zeer stevige technische achtergrond omdat het ontstaan is vanuit een mechanische constructiewerkplaats, actief in het bouwen van machines voor diverse sectoren. Het personeel van APT kan klanten dus altijd met uiterst professioneel en technisch advies bijstaan. Door die technische achtergrond kunnen alle machines aangepast en zelfs omgebouwd worden naargelang de wensen van de klant. APT is niet gebonden aan specifieke merken en kan dus enorme veelvouden aan machinetypes en machinemerken aanbieden aan de klant. Met een opslagruimte van meer dan 20.000 m² kan APT elke klant helpen. Of het nu gaat om kleine eenvoudige machines, de nieuwste hightech toepassingen of gehele productielijnen, bij APT vindt elk bedrijf onmiddellijk wat hij zoekt.

 2. MICROTEC GMBH

  Duitsland

  "Microtec-GmbH kan bogen op een jarenlange ervaring met het bouwen van machines. Voor onze klanten zijn we een betrouwbare, competente partner die op een eerlijke en open manier samenwerkt en ondersteuning biedt bij de ontwikkeling en constructie van bouwdelen en machines.. Daarbij werken wij voortdurend aan de optimalisatie van onze productieprocessen en zijn we in staat om u door ons kwaliteitsbeheer een flexibel, hoogwaardig product te leveren. Wij hebben een voortrekkersrol waat het gaat om de bouw van koudmaalinstallaties – Cryogenic Grinding Systems voor rubber en kunststof. Door de ongeëvenaarde instelmogelijkheden van onze maalinstallaties in combinatie met geïntegreerde ziften produceren wij de ultrafijne rubber- en kunststofmeel. Bovendien leveren wij volledige turn-key installaties voor de productie van mineraal meel en de chemie. Door outsourcing op deze terreinen beschikken wij over aanvullende knowhow voor voortdurende verbetering van cryogenica.

 3. DEN AZALEE

  België

  Den Azalee is een sociale werkplaats, een gesubsidieerd tewerkstellingsinitiatief met een maatschappelijke meerwaarde. We bestrijden de armoede en beschermen onze natuur door het hergebruik van goederen. Met onze Kringwinkels, een waaier aan milieuvriendelijke buurtdiensten voor de bevolking en ons sociaal restaurant bestrijden we de armoede. We bieden jaarlijks werk, opleiding en toekomstperspectief aan 250 mensen die geen of weinig kans maken op de gewone arbeidsmarkt. Met het ophalen, sorteren, herstellen en verkopen van tweedehands goederen en textiel verkleinen we de afvalberg, verminderen we de co2 uitstoot en gaan we de opwarming van ons klimaat tegen. Den Azalee, dat is: kringwinkels, een fiestpunt, een strijkdienst, catering en restaurent, en een team energie & wonen.

 4. APER DIAMOND SL

  Spanje

  Aper Diamond is in 1994 opgericht met als doel bedrijven van diamantmachines en -gereedschap te voorzien van de allerbeste kwaliteit. Aper Diamond kent de markt en diens uitdagingen en moeilijkheden. Daarom bieden wij de beste consumptiegoederen en machines voor alle mogelijke situaties en helpen wij u om iedere opdracht te optimaliseren. Wij selecteren de beste technologie ter wereld om onze klanten optimale kwaliteit en resultaten te garanderen. Onze producten staan bekend vanwege hun kwaliteit en uitmuntendheid waardoor grote opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Wij beschikken over een grote voorraad consumptiegoederen en reserveonderdelen. Een snelle oplossing voor uw behoeften.

 5. REVISIEBEDRIJF CLAEYS

  België

  Al vele decennia is Revisie Claeys gespecialiseerd in motorenrevisie. Wij zien revisie graag breed. Dit kan voor ons gaan om een cilinder van een bromfiets of een complete scheepsmotor. Van oldtimer tot gloednieuwe motor met een fabricagefout, van kleine mechanische bewerking tot all-in project, van technische inlichting tot serieuze prijsopgave, van diagnose tot oplossing, graag wenden we onze ervaring en kennis aan om uw motor een kwaliteitsvol nieuw leven te bezorgen. Deze inherent groene business doen we met gedrevendheid al sinds 1932 ! We gebruiken slechts O.E. onderdelen of parrallel delen die reeds hun kwaliteit hebben bewezen. Er is een behoorlijke voorraad zuigerveren, kleppen, lagers en pakkingen voor oldtimers. Elke motor is voor ons een uitdaging, zowel wat onderdelen als technische gegevens betreft. Kwaliteit hangt niet uitsluitend af van de onderdelen. Onze mensen, onze ervaring en onze inzet staan borg voor een gegarandeerde toekomst van uw motor.

 6. NOORDZEE HANDELSMAATSCHAPPIJ

  België

  Aankoop en verkoop van tweedehands metaalbewerkingsmachines : persen, zaagmachines, plaatscharen, freesmachines, slijpmachines, plooibanken, boormachines, ponsmachines, profileerlijnen… Onze ruime opslagplaatsen (samen meer dan 12000 m²) bieden de mogelijkheid om nieuw aangekochte machines op te stellen, te onderhouden en te repareren waar nodig opdat ze zouden voldoen aan uw eisen. Naast de verkoop hebben wij altijd een gespecialiseerd team klaar staan voor de ontmanteling van machines waar ook in Europa. Uit de ervaring, opgebouwd doorheen de jaren van het monteren, demonteren en verplaatsen van allerhande machines, ontstond automatisch een tweede bedrijfstactiviteit : Industriële verhuizingen van machines. Alle sectoren : metaal, chemie, kunstof, textile, bouw, automotive, voeding.

 7. ETRACON

  België

  Etracon is een bedrijf gespecialiseerd in de internationale handel van tweedehands tapijt- en fluweelweefmachines. Het bedrijf werd opgericht eind 1994 en is in de navolgede jaren uitgegroeid van een éénmanszaak tot een bloeiende internationale handelspartner voor tweedehands textielmachines. We handelen voornamelijk in tapijt en velours weefmachines, maar ook in confectie machines. Daarnaast bieden wij u ook een brede waaier aan reserveonderelen voor deze textielmachines aan. Uniek is onze full technical service die wij onze klanten aanbieden : ons eigen technisch team staat ter uwer beschikking voor demontage, laden, lossen, montage en opstarten van de machines. Ook training ter plaatse is mogelijk.

 8. MAREM

  België

  Verkopen van tweedehands machines van burgerlijke bouwkunde, meer specifiek grondverzetmachines (bulldozers, wielladers, dumpers, mini graafmachines, graafmachines op rupsen, graafmachines op banden, schranladers, heftrucks, graaf laadcombinatie, walsen, verreikers, compressoren, stroomgroepen, hoogtewerkers, nivelleermachines, asfaltfrezen) van alle merken (voorbeeld: Caterpillar, Komatsu, Volvo, Hitachi, Liebherr, Bomag, Hyundai, Case, JCB, e.a.). Verkopen ook toebehoren, nieuw en tweedehands,  voor deze machines zoals : graafbakken, hamers, scharen, sorteergrijpers, laadbakken , e.a.).

 9. METANOX

  België

  AANKOOP & VERKOOP: Vanuit hun bureel met ontvangstmogelijkheid staan onze vertegenwoordigers steeds voor u paraat.TWEEDEHANDSMACHINES: Naast nieuwe machines beschikken wij ook over tweedehandsmachines.Vraag vrijblijvend naar onze meest recente lijst. OMBOUWMACHINES - MONTAGESTURINGEN: Montage van een CNC-sturing op uw bestaande machine, montage van achteraanslagen, ... Vraag vrijblijvend een offerte. SERVICE EN ONDERHOUD NA VERKOOP: Service en onderhoud, twee woorden die wij hoog in het vaandel dragen. Voor zowel uw nieuwe als bestaande machines, kan onze serviceafdeling u een degelijke service bieden en dit aan zeer competitieve prijzen. Onze servicemensen beschikken over compleet uitgeruste camionettes. Ook op kantoor beschikken wij over alle mogelijkheden om u een degelijke telefonische service te geven. De meest courante onderdelen bevinden zich in ons magazijn.

 10. AERTS SJEF

  België

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat machines verkoopt, verhuurt en herstelt. Voor een ruime keuze uit diverse machines voor allerlei toepassingsgebieden bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een zeer uitgebreid gamma, gaande van kleine machines tot grote professionele toestellen, zowel nieuw als tweedehands.

 1. ALUFER

  België

  De firma Alufer is gespecialiseerd in industriële sloop en ontmanteling, het demonteren van fabrieken en de aan- en verkoop van industrieel materieel. Import-export van machines: rolbrug, loods, beton, staal, silo's, tanks. Verkoop van materieel voor brouwerijen, melkfabrieken, slachthuizen, koelcellen, diepvriezers, stroomaggregaten, luchtcompressors. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via e-mail: Salvator Cutillo

 2. MICHIELSENS TRADING

  België

  Michielsens Trading nv biedt nieuwe en tweedehandse kranen, wielladers, hoogtewerkers en vorkliften uit eigen vloot te koop aan. Dit materiaal is in perfecte staat en onderhouden door onze eigen specialisten. Recent zijn wij verkozen tot Distributeur voor nieuwe XCMG hydraulische kranen en XCMG Wielladers.

 3. UNICA

  België

  Tweedehands textielmachines.

 4. VERRIPS TECHNIEK

  Nederland

  Verrips Techniek houdt zich primair bezig met het ontwerpen, bouwen, repareren en reviseren van machines binnen de AGF, met name transportbanden, draaitafels, keurkarren, bijzettafels en werkbanken.

 5. SOPEM

  België

 6. LINE SURVEYING

  Singapore

 7. M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH

  Oostenrijk

 8. KAZI TANI

  Frankrijk

 9. MEL CANMAKING MACHINERY

  Spanje

 10. ASSET-TRADE

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd - Import export

Aantal resultaten

1.464 bedrijven