• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines voor de vleesverwerking

Resultaten voor

Machines voor de vleesverwerking - Import export

 1. SCHNITZELMASTER GMBH

  Duitsland

  Het Schnitzelmaster-handapparaat voor restauranteigenaren, slagers en cateraars – de automatische Schnitzelmaster voor grote keukens en slagerijen. U kunt het vlees kloppen, een luidruchtig en niet erg schoon werkje, of u kunt het vlees 'steaken', wat geen verbetering is van de oorspronkelijke vleeskwaliteit, maar eerder leidt tot 'hakvlees'. De Schnitzelmaster maakt het verschil. Werken met de 'Master®' is een speciaal vleesverwerkingsproces (geschikt voor alle vleesstukken zonder bot) waarbij de vleesvezels worden uitgerekt zonder dat ze scheuren – de kenmerken van vers vlees blijven behouden.

 2. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Vleeshakmachines en gehaktmolens, elektrische raspmachines voor commercieel gebruik, huishoudelijke elektrische kaasrapers, en elektrische koffiemolen. Het is gevestigd in Verucchio, Italië.

 3. ELLER S.R.L

  Italië

  Het bedrijf ELLER S.R.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, kant-en-klare diepvriesgerechten, benodigdheden voor de catering, Machines voor de vleesverwerking, en industriële hakmachines. Het is gevestigd in Lagundo, Italië.

 4. HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Coadjuvant de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italië

  Het bedrijf UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Machines voor de vleesverwerking, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Umbertide, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BENELLI MAURIZIO

  Italië

  Het bedrijf BENELLI MAURIZIO, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines voor de vleesverwerking, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 2. ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO

  Italië

  Het bedrijf ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasregisters, Machines voor de vleesverwerking, Kasregisters, en Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 3. SIRMAN S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SIRMAN S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Curtarolo, Italië.

 4. APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C.

  Italië

  Het bedrijf APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C., en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weeg- en doseerapparatuur, Machines voor de vleesverwerking, Weeg- en doseerapparatuur, en Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 5. ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO

  Italië

  Het bedrijf ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kasregisters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines voor de vleesverwerking, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 1. VE.BA. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf VE.BA. S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 2. BRAMBILLA ANGELO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BRAMBILLA ANGELO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines voor de vleesverwerking, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Agrate Brianza, Italië.

 1. GÊNIOS LOUVAVEIS

  Portugal

  Het bedrijf GÊNIOS LOUVAVEIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Entroncamento, Portugal.

 2. VDS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VDS S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasregisters, Machines voor de vleesverwerking, Kasregisters, en Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Rubano, Italië.

 3. MISTRO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MISTRO S.R.L., en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 4. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Casale Monferrato, Italië.

 5. DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. ), en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasregisters, Machines voor de vleesverwerking, Kasregisters, en Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 6. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italië

  Het bedrijf DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Verbania, Italië.

 7. A.C.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.C.R. S.R.L., en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 8. O.M.S. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.M.S. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Jerago Con Orago, Italië.

 1. IVIR ZIVIR

  Turkije

  Het bedrijf IVIR ZIVIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. C.B.C. DI CORTICELLI VALTER & ERNESTO & C. ( S.N.C. )

  Italië

 3. BONFATTI ENGINEERING DI BONFATTI SABBIONI GUGLIELMO

  Italië

 4. BECKERS ITALY S.R.L.

  Italië

 5. FRATELLI CONTE DI CONTE FRANCESCO MARCELLO E C. S.N.C.

  Italië

 6. QUAGLIA FRANCO

  Italië

 7. MAINERI LUCIANO & C. S.N.C. DI MAINERI ROBERTO & C

  Italië

 8. COLELLA MAFALDA

  Italië

 9. VALENSISE DI VALENSISE MARIA ASSUNTA E C S.N.C.

  Italië

 10. STOCCO DANIELE

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis