• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines voor de vleesverwerking

Resultaten voor

Machines voor de vleesverwerking - Import export

 1. VARLET MACHINES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Varlet Machines, een Frans bedrijf gevestigd te Boulogne-sur-Mer, is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en de verkoop van machines voor de verwerking van vis, vlees en gevogelte. Al onze machines zijn ontworpen met degelijke materialen en worden in Frankrijk vervaardigd in onze eigen werkplaatsen. Onze technici verplaatsen zich om uw machines ter plaatse te leveren en te installeren. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring en ontwerpen innoverende machines door alle componenten en materialen met zorg te selecteren om aan de specifieke behoeften van de belangrijkste bedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie te voldoen: -Winkeliers, -Vakwerkers, -Industriëlen. Onze teams produceren elk jaar meer dan 200 machines op onze site, waarvan meer dan 50% voor de export bestemd zijn. De onderneming is aanwezig in meer dan 30 landen over de hele wereld en kan bogen op een uitgebreid netwerk van partners, verdelers en betrouwbare tussenpersonen. Varlet heeft zich ontwikkeld om zich overal ter wereld ten dienste van de klanten te stellen. Varlet is de grootste Franse fabrikant van machines voor de bereiding en de verwerking van vis, vlees en gevogelte.

 2. ET TAMBURU DONER TEKNIK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ET TAMBURU DONER TEKNIK, het juiste adres voor geavanceerde vleesverwerkingsoplossingen. Met meer dan 35 ervaring binnen de industrie, leveren we met trots restaurants, kebabzaken, hotels en vleesverwerkingsbedrijven vanuit onze basis in Turkije. Onze vleestrommel machines zijn baanbrekende oplossingen voor het marineren en bewerken van vlees met een geavanceerde gekoelde mixmethode voor een hoogwaardig en smaakvol resultaat met een optimale textuur. Bekijk ons assortiment inclusief de ETY Series horizontale en ETD Series verticale vleestrommel machines, met opties op maat om aan uw unieke behoeften te voldoen. Onze oplossingen bieden uiteenlopende verwerkingscapaciteiten per uur, koelopties, roermechanismes en efficiënte productvermenging en verwijderingsmethodes. Ontdek aanvullende producten zoals kruidenmixers, producttoevoer liften, vleesverwerkingstafels en draaibare transportwagentjes om uw activiteit te stroomlijnen. Werk met ons samen om de vleesverwerking naar een hoger plan te tillen.

 3. NANOY STAVROULA MON LTD

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NANOY STAVROULA MON LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Bamboe en rotan - artikelen, Handschoenen, Machines voor de vleesverwerking, spies bamboe hout, Bamboe en rotan - artikelen, messenslijpers, spiraalbuizen, en Handschoenen. Het is gevestigd in Ilion, Griekenland.

 4. SCHNITZELMASTER GMBH

  Duitsland

  Het Schnitzelmaster-handapparaat voor restauranteigenaren, slagers en cateraars – de automatische Schnitzelmaster voor grote keukens en slagerijen. U kunt het vlees kloppen, een luidruchtig en niet erg schoon werkje, of u kunt het vlees 'steaken', wat geen verbetering is van de oorspronkelijke vleeskwaliteit, maar eerder leidt tot 'hakvlees'. De Schnitzelmaster maakt het verschil. Werken met de 'Master®' is een speciaal vleesverwerkingsproces (geschikt voor alle vleesstukken zonder bot) waarbij de vleesvezels worden uitgerekt zonder dat ze scheuren – de kenmerken van vers vlees blijven behouden.

 5. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Vleeshakmachines en gehaktmolens, elektrische raspmachines voor commercieel gebruik, huishoudelijke elektrische kaasrapers, en elektrische koffiemolen. Het is gevestigd in Verucchio, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Coadjuvant de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C.

  Italië

  Het bedrijf APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C., en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weeg- en doseerapparatuur, Machines voor de vleesverwerking, Weeg- en doseerapparatuur, en Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 3. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italië

  Het bedrijf UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Machines voor de vleesverwerking, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Umbertide, Italië.

 4. ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO

  Italië

  Het bedrijf ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasregisters, Machines voor de vleesverwerking, Kasregisters, en Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 5. BENELLI MAURIZIO

  Italië

  Het bedrijf BENELLI MAURIZIO, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines voor de vleesverwerking, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 1. ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO

  Italië

  Het bedrijf ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kasregisters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines voor de vleesverwerking, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 2. SIRMAN S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SIRMAN S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Curtarolo, Italië.

 1. BRAMBILLA ANGELO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BRAMBILLA ANGELO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines voor de vleesverwerking, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Agrate Brianza, Italië.

 2. GÊNIOS LOUVAVEIS

  Portugal

  Het bedrijf GÊNIOS LOUVAVEIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Entroncamento, Portugal.

 3. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Casale Monferrato, Italië.

 4. VDS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VDS S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasregisters, Machines voor de vleesverwerking, Kasregisters, en Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Rubano, Italië.

 5. VE.BA. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf VE.BA. S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 6. A.C.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.C.R. S.R.L., en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 7. DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. ), en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasregisters, Machines voor de vleesverwerking, Kasregisters, en Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 8. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italië

  Het bedrijf DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Verbania, Italië.

 1. MISTRO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MISTRO S.R.L., en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 2. O.M.S. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.M.S. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Jerago Con Orago, Italië.

 3. IVIR ZIVIR

  Turkije

  Het bedrijf IVIR ZIVIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. STOCCO DANIELE

  Italië

 5. BONFATTI ENGINEERING DI BONFATTI SABBIONI GUGLIELMO

  Italië

 6. MULTI SERVICE S.N.C. DI GAZZELLA DANILO E MALVESTITI FRANCESCO

  Italië

 7. FRATELLI CONTE DI CONTE FRANCESCO MARCELLO E C. S.N.C.

  Italië

 8. COLELLA MAFALDA

  Italië

 9. NOAW S.R.L.

  Italië

 10. MAINERI LUCIANO & C. S.N.C. DI MAINERI ROBERTO & C

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis