• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • magnesiet

Resultaten voor

Magnesiet - Import export

 1. CALMAGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CALMAGS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnesiet. Het is gevestigd in Lüneburg, Duitsland.

 2. NORMAG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NORMAG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnesiet. Het is gevestigd in Bad Homburg, Duitsland.

 3. DASHIQIAO MEIR MAGNESIUM PRODUCTS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DASHIQIAO MEIR MAGNESIUM PRODUCTS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnesiet. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnesia, en elektrische weerstanden. Het is gevestigd in Dashiqiao City, Liaoning Province, China, China.

 4. REFRACTARIOS KELSEN S.A.

  Spanje

  Het bedrijf REFRACTARIOS KELSEN S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vuurvaste materialen en producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnesiet, vuurvaste bakstenen, vuurvaste beton, dolomiet, en Magnesiet. Het is gevestigd in Aduna (gipuzkoa), Spanje.

 5. ZHONGYANG HANDICRAFT PRODUCTS COMPANY LIMITED

  Japan

  Het bedrijf ZHONGYANG HANDICRAFT PRODUCTS COMPANY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnesiet. Het is gevestigd in Dongguan, Japan.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnesiet. Het is tevens aanwezig in de sectoren chroomerts. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. CARL SPAETER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL SPAETER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnesiet. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 3. AMSTOR SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf AMSTOR SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnesiet. Het is tevens aanwezig in de sectoren magnesiumsulfaten. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 4. AYMER MARBLE

  Turkije

  Het bedrijf AYMER MARBLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnesiet, Marmer, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, werktuigbouwkunde, Magnesiet, Marmer, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. IBAR NORDESTE LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf IBAR NORDESTE LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnesiet. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnesiumcarbonaat. Het is gevestigd in Brumado, Brazilië.

 1. MASTERMIX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASTERMIX GMBH, en actief in de sector Magnesiet. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeren en plankieren - industrieel, Additieven voor cement en mortel, Cement en mortel - vuurvast, Vloeren en plankieren - industrieel, Additieven voor cement en mortel, en Cement en mortel - vuurvast. Het is gevestigd in Remshalden, Duitsland.

 2. DASHIQIAO CITY QUANSHUN FLAME-PROOF MATERIAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DASHIQIAO CITY QUANSHUN FLAME-PROOF MATERIAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnesiet. Het is gevestigd in Dashiqiao, China.

 1. AKDENIZ MINERAL KAYNAKLARI A.S.

  Turkije

  Het bedrijf AKDENIZ MINERAL KAYNAKLARI A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren magnesiet. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 2. MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT

  Hongarije

  Het bedrijf MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Ertsen - ferro en non-ferro, Magnesiet, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Ertsen - ferro en non-ferro, en Magnesiet. Het is gevestigd in Mosonmagyarovar, Hongarije.

 3. MURAT GOKSU MADENCILIK

  Turkije

  Het bedrijf MURAT GOKSU MADENCILIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnesiet. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnesiumcarbonaat. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 4. SKALIMEX - BOROW S.A.

  Polen

  Het bedrijf SKALIMEX - BOROW S.A., en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnesiet, en Magnesiet. Het is gevestigd in Sieradz, Polen.

 5. STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnesiet, en Magnesiet. Het is gevestigd in St.Katharein/Laming, Oostenrijk.

 6. TOOTSI TURVAS AS

  Estland

  Het bedrijf TOOTSI TURVAS AS, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnesiet, en Magnesiet. Het is gevestigd in Pärnumaa, Estland.

 7. SANGLA TURVAS AS

  Estland

  Het bedrijf SANGLA TURVAS AS, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnesiet, en Magnesiet. Het is gevestigd in Tartumaa, Estland.

 8. HUAYU MAGNESITE EUROPEA AGENT

  Turkije

  Het bedrijf HUAYU MAGNESITE EUROPEA AGENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren magnesiet. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. BELEXPLO SL.

  Spanje

 2. KEANON, MICHAEL

  Verenigd Koninkrijk

 3. LAFLORA SIA

  Letland

 4. CHERKASSYTORF SUBSIDIARY COMPANY

  Oekraïne

 5. MARMOLES RAIMAR SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

 6. ALBERT THOMANN SIA

  Letland

 7. NOWY LAD SP. Z O.O. KOPALNIA GIPSU I ANHYDRYTU

  Polen

 8. N & N FLUORITE EOOD

  Bulgarije

 9. MARIUPOL GRAPHITE INTERGRATED PLANT OPEN JOINT STOCK COMPANY

  Oekraïne

 10. LANGHAM O U

  Estland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis