• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • magnetische uitrustingen

Resultaten voor

Magnetische uitrustingen - Import export

 1. BVI MAGNET GMBH

  Duitsland

  Wij bieden u professioneel advies en hoogwaardige producten voor de uitvoering van uw opdracht. Advies, ontwikkeling, productie, kwaliteitsborging, levering - onze stappen voor uw tevredenheid. Bij BVI Magnet GmbH kunt u als magneetfabrikant een breed assortiment aan verschillende permanente magneten verwachten, van neodymium ringmagneten en harde ferriet magneten tot AlNiCo magneten en magneetfilters. Wij willen de aandacht vestigen op de neodymiummagneten (NdFeB), de AlNiCo-magneten en de samarium-kobaltmagneten. Magnetische systemen bijv.Wij bieden ook magneet assemblages aan. Als betrouwbare magneetfabrikant testen wij zorgvuldig alle permanente magneten - of het nu gaat om ringmagneten, AlNiCo magneten of magneten van neodymium (NdFeB). Daarom overtuigen onze magneten en magneetsystemen door kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij produceren een breed gamma permanente magneten - als ringmagneten, blokmagneten, staafmagneten of ronde magneten, als segmentmagneten en segmentringuitsparingen.

 2. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als een van de grootste Duitse magnetische handelsbedrijven voldoen we al meer dan 50 jaar aan de wensen en eisen van onze klanten. Van het eerste consult via computerondersteunde optimalisatie tot de productie van monsters in onze eigen werkplaats - wij bieden u dat allemaal, naast een tijdige levering van meer dan 1.600 voorraadproducten. Dankzij onze jarenlange productiepartners kunnen we u natuurlijk bijna alle standaard magnetische materialen, kwaliteiten en afmetingen bieden in kleine hoeveelheden en in grote series. Ons magneet ervaren team neemt uw verzoeken op elk moment in behandeling - neem contact met ons op, wij zullen u overtuigen.

 3. MAGNETIC CONSTRUCTION

  Portugal

  De firma MAGNETIC CONSTRUCTION, opgericht in 2016, is een dynamische onderneming gespecialiseerd in de sectoren van bouw, engineering, metaal en landbouw. De firma biedt gespecialiseerde arbeidskrachten en arbeid in de sector van metaalbewerking, de uitvoering van industriële reparatiewerk- en scheepsbouwprojecten, aan wal en op zee. Het doel is om oplossingen te bieden voor behoeftes aan assemblagewerk bij de uitvoering van projecten en werkzaamheden voor al zijn klanten. De door de firma ontworpen oplossingen, waarin de volledige logistieke en administratieve assistentie is inbegrepen, zijn snelle, flexibele, betrouwbare en dynamische oplossingen. De door ons ontworpen oplossingen worden op maat ontworpen naar de specificiteit van ieder project en volledig aangepast aan de behoeftes van de klant. Om te voldoen aan de assemblagebehoeftes van zijn klanten, werkt Magnetic Construction op iedere plaats, zowel in het binnenland als in het buitenland, door strategische partnerschappen af te sluiten. Door zijn reactiecapaciteit kan MAGNETIC CONSTRUCTION grootschalige projecten afhandelen met hoogtechnische eisen. Van kleine tot grote opdrachten, het werk van MAGNETIC CONSTRUCTION omvat projecten op middelmatige of korte termijn voor scheepsreparatie en op lange termijn voor scheepsbouwprojecten. In projecten van industriële aard is de firma actief op het gebied van metalen structuren, de bouw van thermo-elektrische, petrochemische structuren en raffinaderijen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 4. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Rusland

  AMT&C Group ontwerpt en produceert magnetische apparatuur voor de wetenschap en de industrie op basis van permanente magneten en elektromagnetische systemen: magnetische en elektromagnetische apparatuur voor uiterst intensieve magnetische velden (indicators voor storingen of bronnen van magnetische velden); magnetische elektrische en elektronische meetapparartuur voor laboratoria en onderzoekers; inductie magnetometers; elektromagneten. AMT&C Group richt zich op hedendaagse gebieden van toegepast magnetisme: energie-onafhankelijke gasafsluiters, elektrische aandrijvingen en elektrische machines met extreem hoge energieomzettingsefficiëntie, geveerde in-wheel motoren, wetenschappelijke instrumentatie en magnetische systemen voor het aansturen van endoscopische GI-onderzoekscapsules. AMT&C voert R&D uit op het gebied van magnetische hyperthermie, nauwkeurig gerichte magnetische veldgestuurde desorptie van geneesmiddelen, magnetische koeling, evenals in methoden voor het vervaardigen van nanoschaal en nanogestructureerde materialen.

 5. TRANCERIE EMILIANE

  Italië

  Al meer dan 60 jaar is Trancerie Emiliana actief op het gebied van: afkorten, persen, snijlijnen, bouw van matrijzen. Uitwerken van nieuwe projecten voor de optimalisatie van de producten. Na een minutieuze analyse van de eisen van de klant, komt de onderzoeksafdeling met een oplossing voor elk verzoek. De factoren die ons onderscheiden zijn flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en het vermogen om onszelf ter discussie te stellen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SELTER S.A.

  Spanje

  Fabrikant van magnetische toepassingen voor de industrie zoals: permanente magnetische, elektromagnetische en elektropermanente platen. Fabriceert tevens drevels, heftoestellen, demagnisateurs, scheiders, elektromagneten, sokkels voor boren met elektromagnetische onderkant, magnetische sokkels met comparateurs, sokkels en andere magnetische producten.

 2. RAOUL LENOIR

  Frankrijk

 3. THYSSENKRUPP MAGNETTECHNIK - ZWEIGNIEDERLASSUNG DER THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH

  Duitsland

 4. GMB DEUTSCHE MAGNETWERKE GMBH

  Duitsland

 5. SCHALLENKAMMER MAGNETSYSTEME GMBH

  Duitsland

 1. I.H.G. SPANN- UND ANWENDUNGSTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 2. BÜRKI INGENIEURE GMBH

  Zwitserland

 1. SAV GMBH

  Duitsland

 2. MAGNETBAU SCHRAMME GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. PETER WELTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. RED MAGNETICS - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH

  Duitsland

 5. MAGNET.WORKS MAGNET- UND INDUSTRIETECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Oostenrijk

 6. GÜNTHER ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

 7. MAGNETFABRIK BONN GMBH

  Duitsland

 8. MANNEL MAGNETTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. ALEXANDER GMBH MAGNETTECHNIK

  Duitsland

 2. BR TECHNIK KONTOR GMBH

  Duitsland

 3. EARTH PANDA-FAMOUS MAGNET (EUROPE) GMBH

  Duitsland

 4. MTK MAGNET - FABRIK SOLINGEN GMBH

  Duitsland

 5. DE MARKERINGSHOP

  Nederland

  De MarkeringShop is uw leverancier van magneetband, magnetische etiketten, zelfklevend magneetband, zelfklevend metaalband, merkkrijt, markering stiften, markeer spuitbussen, speksteen krijt en andere markeringsproducten.

 6. AM BELGIUM

  België

  Fabrikant van magneetkoppen voor bankkaarten en toegangskaarten. Leeskoppen, schrijfkoppen en thermische koppen.

 7. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Duitsland

 8. BBA AG

  Zwitserland

 9. EUROMAGNETE GMBH

  Duitsland

 10. MTS TRADING UG

  Duitsland