• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • magnetische uitrustingen

Resultaten voor

Magnetische uitrustingen - Import export

 1. BVI MAGNET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij bieden u professioneel advies en hoogwaardige producten voor de uitvoering van uw opdracht. Advies, ontwikkeling, productie, kwaliteitsborging, levering - onze stappen voor uw tevredenheid. Bij BVI Magnet GmbH kunt u als magneetfabrikant een breed assortiment aan verschillende permanente magneten verwachten, van neodymium ringmagneten en harde ferriet magneten tot AlNiCo magneten en magneetfilters. Wij willen de aandacht vestigen op de neodymiummagneten (NdFeB), de AlNiCo-magneten en de samarium-kobaltmagneten. Magnetische systemen bijv.Wij bieden ook magneet assemblages aan. Als betrouwbare magneetfabrikant testen wij zorgvuldig alle permanente magneten - of het nu gaat om ringmagneten, AlNiCo magneten of magneten van neodymium (NdFeB). Daarom overtuigen onze magneten en magneetsystemen door kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij produceren een breed gamma permanente magneten - als ringmagneten, blokmagneten, staafmagneten of ronde magneten, als segmentmagneten en segmentringuitsparingen.

 2. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een van de grootste Duitse magnetische handelsbedrijven voldoen we al meer dan 50 jaar aan de wensen en eisen van onze klanten. Van het eerste consult via computerondersteunde optimalisatie tot de productie van monsters in onze eigen werkplaats - wij bieden u dat allemaal, naast een tijdige levering van meer dan 1.600 voorraadproducten. Dankzij onze jarenlange productiepartners kunnen we u natuurlijk bijna alle standaard magnetische materialen, kwaliteiten en afmetingen bieden in kleine hoeveelheden en in grote series. Ons magneet ervaren team neemt uw verzoeken op elk moment in behandeling - neem contact met ons op, wij zullen u overtuigen.

 3. FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fluid Systems & Automation GmbH (FSA Valve) is een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeistoftechnologie. Het ontwikkelt, produceert en verkoopt ventielen en automatiseringsoplossingen voor industriële toepassingen wereldwijd. FSA Valve hecht veel waarde aan innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Productportfolio: Magneetventielen: verkrijgbaar in messing, roestvrij staal en kunststof, geschikt voor water, lucht, olie en agressieve chemicaliën, in spanningsvrije open en gesloten varianten. Gemotoriseerde kogelkranen: van messing en roestvrij staal, ideaal voor irrigatie, machinebouw en de levensmiddelenindustrie, met nauwkeurige besturingsmogelijkheden. Kogelkranen: één- twee- en driedelige varianten voor efficiënte stroombesturing, robuust en betrouwbaar. Drukregelaars: drukreduceerregelaars, tegendrukregelaars en reduceerstations voor constante drukregeling (FSA Valve)​. Pneumatische aandrijvingen: dubbelwerkende en veerretouraandrijvingen voor efficiënte pneumatische systemen. Kwaliteit en duurzaamheid: FSA Valve vertrouwt op strikt kwaliteits- en milieubeheer om de hoogste productkwaliteit en milieuvriendelijke productie te garanderen. Dit gebeurt via interne kwaliteitscontroles en naleving van internationale normen​. . Klantenondersteuning en -service: het bedrijf biedt een uitgebreide klantenondersteuning bij productkeuzes, installatie en onderhoud, evenals technische documentatie en onderhoudssets voor alle producten.

 4. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Groene magneten voor de moderne industrie. Gevestigd in het prachtige Zwarte Woud, bieden onze professionals u het beste advies van de toonaangevende fabrikant van permanente en elektro-permanente magneetsystemen. Naast een groot aantal standaardproducten, zoals de FX-serie op het gebied van hefmagneten en de FXL-serie op het gebied van magnetische opspantechniek, bieden we een breed scala aan magnetische hulpvoorzieningen voor opspannen en heffen en produceren we oplossingen op maat in aantallen van één of als OEM voor uw vereisten.

 5. SELTER S.A.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Fabrikant van magnetische toepassingen voor de industrie zoals: permanente magnetische, elektromagnetische en elektropermanente platen. Fabriceert tevens drevels, heftoestellen, demagnisateurs, scheiders, elektromagneten, sokkels voor boren met elektromagnetische onderkant, magnetische sokkels met comparateurs, sokkels en andere magnetische producten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAOUL LENOIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAOUL LENOIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Elektriciteitscentrales, Banden, permanente magneten, magnetische hijswerk, magnetische hijstoestellen, uitrustingen voor metaalrecycling, recyclering van non-ferrometalen, en mijnen. Het is gevestigd in Cosnes Et Romain, Frankrijk.

 2. THYSSENKRUPP MAGNETTECHNIK - ZWEIGNIEDERLASSUNG DER THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THYSSENKRUPP MAGNETTECHNIK - ZWEIGNIEDERLASSUNG DER THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 3. SCHALLENKAMMER MAGNETSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHALLENKAMMER MAGNETSYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Kürnach, Duitsland.

 4. MAGNET.WORKS MAGNET- UND INDUSTRIETECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGNET.WORKS MAGNET- UND INDUSTRIETECHNIK VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 5. PETER WELTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETER WELTER GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Erftstadt, Duitsland.

 1. I.H.G. SPANN- UND ANWENDUNGSTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf I.H.G. SPANN- UND ANWENDUNGSTECHNIK VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. MAGNETBAU SCHRAMME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGNETBAU SCHRAMME GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Deggenhausertal, Duitsland.

 1. RED MAGNETICS - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RED MAGNETICS - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Hallbergmoos, Duitsland.

 2. GMB DEUTSCHE MAGNETWERKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GMB DEUTSCHE MAGNETWERKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Bitterfeld-Wolfen, Duitsland.

 3. BÜRKI INGENIEURE GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÜRKI INGENIEURE GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Schönenberg, Zwitserland.

 4. GÜNTHER ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GÜNTHER ELECTRONIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Ludwigsburg, Duitsland.

 5. MAGNETFABRIK BONN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGNETFABRIK BONN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 6. MANNEL MAGNETTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MANNEL MAGNETTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 7. ALEXANDER GMBH MAGNETTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALEXANDER GMBH MAGNETTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Selm, Duitsland.

 8. MTK MAGNET - FABRIK SOLINGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MTK MAGNET - FABRIK SOLINGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 1. BR TECHNIK KONTOR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BR TECHNIK KONTOR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Mittelangeln, Duitsland.

 2. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Rusland

  AMT&C Group ontwerpt en produceert magnetische apparatuur voor de wetenschap en de industrie op basis van permanente magneten en elektromagnetische systemen: magnetische en elektromagnetische apparatuur voor uiterst intensieve magnetische velden (indicators voor storingen of bronnen van magnetische velden); magnetische elektrische en elektronische meetapparartuur voor laboratoria en onderzoekers; inductie magnetometers; elektromagneten. AMT&C Group richt zich op hedendaagse gebieden van toegepast magnetisme: energie-onafhankelijke gasafsluiters, elektrische aandrijvingen en elektrische machines met extreem hoge energieomzettingsefficiëntie, geveerde in-wheel motoren, wetenschappelijke instrumentatie en magnetische systemen voor het aansturen van endoscopische GI-onderzoekscapsules. AMT&C voert R&D uit op het gebied van magnetische hyperthermie, nauwkeurig gerichte magnetische veldgestuurde desorptie van geneesmiddelen, magnetische koeling, evenals in methoden voor het vervaardigen van nanoschaal en nanogestructureerde materialen.

 3. MAGNETIC CONSTRUCTION

  Portugal

  De firma MAGNETIC CONSTRUCTION, opgericht in 2016, is een dynamische onderneming gespecialiseerd in de sectoren van bouw, engineering, metaal en landbouw. De firma biedt gespecialiseerde arbeidskrachten en arbeid in de sector van metaalbewerking, de uitvoering van industriële reparatiewerk- en scheepsbouwprojecten, aan wal en op zee. Het doel is om oplossingen te bieden voor behoeftes aan assemblagewerk bij de uitvoering van projecten en werkzaamheden voor al zijn klanten. De door de firma ontworpen oplossingen, waarin de volledige logistieke en administratieve assistentie is inbegrepen, zijn snelle, flexibele, betrouwbare en dynamische oplossingen. De door ons ontworpen oplossingen worden op maat ontworpen naar de specificiteit van ieder project en volledig aangepast aan de behoeftes van de klant. Om te voldoen aan de assemblagebehoeftes van zijn klanten, werkt Magnetic Construction op iedere plaats, zowel in het binnenland als in het buitenland, door strategische partnerschappen af te sluiten. Door zijn reactiecapaciteit kan MAGNETIC CONSTRUCTION grootschalige projecten afhandelen met hoogtechnische eisen. Van kleine tot grote opdrachten, het werk van MAGNETIC CONSTRUCTION omvat projecten op middelmatige of korte termijn voor scheepsreparatie en op lange termijn voor scheepsbouwprojecten. In projecten van industriële aard is de firma actief op het gebied van metalen structuren, de bouw van thermo-elektrische, petrochemische structuren en raffinaderijen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 4. DE MARKERINGSHOP

  Nederland

  De MarkeringShop is uw leverancier van magneetband, magnetische etiketten, zelfklevend magneetband, zelfklevend metaalband, merkkrijt, markering stiften, markeer spuitbussen, speksteen krijt en andere markeringsproducten.

 5. BAKKER MAGNETICS

  België

  Bakker Magnetics verkoopt magnetische materialen zoals keramische magneten, neodymium magneten, Samarium Cobalt magneten, magneetfolie, magneetband- en magnetische etiketten. Bakker Magnetics heeft ook Industriële ontijzeringsmagneetsystemen ontworpen: Vangmagneten, Leidingmagneetsystemen, Cascade magneetsystemen, Permanente magneetfilters zijn allemaal producten van Bakker Magnetics. Bakker Magnetics verkoopt nog Industriële magnetische produkten en gereedschappen.

 6. AM BELGIUM

  België

  Fabrikant van magneetkoppen voor bankkaarten en toegangskaarten. Leeskoppen, schrijfkoppen en thermische koppen.

 7. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromagneten, advies in elektromegnetisme, Hechtmagneten, en Elektromagneten. Het is gevestigd in Donaueschingen, Duitsland.

 8. SAV GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAV GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 9. VEEKIM AG

  Duitsland

  Het bedrijf VEEKIM AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Wismar, Duitsland.

 10. MTS TRADING UG

  Duitsland

  Het bedrijf MTS TRADING UG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Donaueschingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis