• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mandenlift

Resultaten voor

Mandenlift - Import export

 1. WEMATIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma Wematik GmbH werd in 2013 opgericht door de directeuren Gert Weersmann en Berend Jan Welink en is gebaseerd op de meer dan 30 jaar ervaring van de firma Welink en de jonge knowhow van Wearsman GmbH. In ons meer dan 8300 m² grote bedrijfspand in Nordhorn vindt u onze producttentoonstelling, servicewerkplaatsen, kantoren en ons magazijn/logistiekcentrum. Bezoek ons gerust op afspraak en krijg een duidelijk beeld van onze machines tijdens een productdemonstratie. Onze claim is het aanbieden van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen met behoud van een individueel en persoonlijk contact met de klant. Daarom werken wij voortdurend samen met onze productontwikkelaars om ons assortiment uit te breiden en bestaande producten te verbeteren. Innovatieve nieuwe technieken en klantgerichte verbeteringen van de producten zijn voor ons bijzonder belangrijk. Er is echt voor elk wat wils in ons brede assortiment, van professionele werkplaatsen tot landbouwers, bedrijven en hobbyisten, wij leveren al tevreden klanten over de hele wereld.

 2. WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met meer dan 50 jaar ervaring en onze uitgebreide vloot van vorkheftrucks, elektrische kranen en speciale voertuigen voeren wij onze transportdiensten uit in heel Europa. Wij begeleiden onze klanten bij kleine en grote projecten zoals machinetransporten, zware transporten, montagewerkzaamheden, lossen, binnenbrengen of complete bedrijfsverhuizingen. Wij ontmoeten u graag rechtstreeks op uw bouwplaats om onze expertise vanaf het begin in uw projecten te integreren. Als u contact met ons opneemt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over demontage en hermontage, installatie en verwijdering en alle soorten transport, want bij ons komen deze diensten allemaal uit één hand. Wij ondersteunen dagelijks machinefabrikanten, installatiebouwers, zware industrie en farmaceutische bedrijven bij de planning en uitvoering van machinetransporten. Wij zijn lid van de Bundesfachgruppe Schwertransporte und Kranarbeiten (BSK) e.V. (Federale Vereniging voor Zwaar Transport en Kraanwerk). Neem gerust contact met ons op!

 3. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De KRAUSE-fabriek in Alsfeld/Hessen werd in 1900 opgericht en heeft zodoende een 100-jarige traditie op het gebied van de productie en verkoop van ladders en steigersystemen. In deze tijd heeft de dynamisch groeiende onderneming zich tot een internationaal actieve ondernemingsgroep ontwikkeld. Andere productie- of verkoopvestigingen in Polen, Hongarije, Rusland en Zwitserland zijn in de afgelopen jaren opgebouwd en uitgebreid. Met onze producten zetten wij maatstaven ten aanzien van functionaliteit, veiligheid en bediening. Wij hechten veel waarde aan praktijkgerichte innovaties - de naam KRAUSE staat voor kwalitatief hoogwaardige artikelen. Zeer strenge kwaliteits- en veiligheidstests in ons eigen laboratorium alsmede continue materiaal- en TÜV-controles zijn voor KRAUSE-producten vanzelfsprekend.

 4. LOCA-GRUE

  België

  Verified by europages badge

  LOCA GRUE is gespecialiseerd in de verhuring van kranen op vrachtwagens in heel België. Onze verschillende arrangementen omvatten de verhuring van kranen voor bouwplaatsen, kranen op vrachtwagens, kranen op opleggers, hoogwerkers of materiaalliften met of zonder bediener. Wij zijn uw ideale partner als u een kraan wilt huren. Wij zijn opnieuw een referentie op het gebied van meubelliften. Kies het arrangement dat past bij uw behoeften!

 5. GABELSTAPLER FINGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GABELSTAPLER FINGER GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Wermelskirchen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WILLECKE HEBE- UND FÖRDERGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILLECKE HEBE- UND FÖRDERGERÄTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 2. BELATT LAGERTECHNIK E.K. BETRIEBS + LAGERBEDARF, TRANSPORTTECHNIK INH. BERND WELTICKE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BELATT LAGERTECHNIK E.K. BETRIEBS + LAGERBEDARF, TRANSPORTTECHNIK INH. BERND WELTICKE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Düdinghausen, Duitsland.

 3. GORACON SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Sinds 2002 staan onze divisies HIGH ACCESS en GORACON OBJECT voor innovatieve en betrouwbare oplossingen in de hoogtetoegangs- en heftechniek en voor exclusieve inrichtingsconcepten in sportaccommodaties, congrescentra, universiteiten en plenaire zalen. Als onderdeel van een wereldwijde toeleveringsketen worden wij elke dag geconfronteerd met uitdagingen in een groot aantal doelmarkten.Onze klanten profiteren van oplossingen op maat, gebaseerd op gedegen vakkennis en jarenlange ervaring. Ondanks de grote verscheidenheid hebben onze producten één ding gemeen: Kwaliteit, veiligheid en een eerlijke prijs-prestatieverhouding.Wij worden gekenmerkt door een familiaire werksfeer en vlakke hiërarchieën.Werknemers en managers werken hand in hand in ons bedrijf.Langdurige partnerschappen met onze klanten, gebaseerd op klanttevredenheid, kwaliteit en waarde van onze producten en diensten, liggen ons bijzonder na aan het hart.

 4. THOMAS KRANEN

  België

  Kwaliteitsvolle & betrouwbare hydraulische constructies in een familiale omgeving, daar staat Thomas Hoogwerkers al meer dan 40 jaar garant voor. Sinds 1986 richten wij ons volledig op het ontwerpen en bouwen van hoogwerkers, bestemd voor diverse sectoren en wereldwijde export. Vandaag bieden wij een ruim gamma kwaliteitsvolle hoogwerkers aan, uniek in hun samenstelling, voorzien van hoogwaardige componenten en toch steeds aangepast aan de specifieke wensen van iedere klant (kleur, opties, enz.). Onze hoogwerkers zijn bijzonder robuust, veilig, eenvoudig en betrouwbaar in gebruik. Wij onderscheiden 4 categorieën: hoogwerkers op aanhangwagen, hoogwerkers opgebouwd op vrachtwagen, hoogwerkers opgebouwd op tractor en spinhoogwerkers. De werkhoogtes gaan van 13m tot 32m! Hebt U interesse voor onze hoogwerkers? Aarzel dan niet: op eenvoudig verzoek organiseren wij vrijblijvend een demonstratie in onze fabriek of bij U ter plaatse.

 5. ASMUS GMBH

  Duitsland

  Asmus GmbH is een middelgroot bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, verhuur, verkoop en service van draadgeleidende takels en hoogwerkers.Rotorblad navigatiesystemen en speciale constructies voor de standalone installatie van liftsystemen zijn verdere aandachtspunten van ons bedrijf.Asmus-voertuigen zijn wereldwijd verkrijgbaar en kunnen gemakkelijk binnen de EU worden gehuurd met volledige service aan onze klanten.Een huur buiten de EU zal van geval tot geval worden beoordeeld en zal afhangen van de douanevoorschriften, import- en exportregelingen van elk niet-EU-land.Asmus-voertuigen zijn TÜV of typegetest volgens EN1808 en bereiken maximale flexibiliteit door speciaal ontwerp en individuele productie.Onze gecertificeerde trainers voeren wereldwijd producttraining en stagehandleidingen uit op locatie of op ons hoofdkantoor.Made in Germany is bij ons nog steeds belangrijk!

 1. KRÄMER GMBH

  Duitsland

  Ontwerp, productie, montage van aluminium loopsystemen, perrons, trappen, balustrades, houten dwarslatten. Speciale constructies gemaakt van aluminium, industriële inspectie. Samenwerking met KRÄMER is in de eerste plaats: soepel. Engineering - op verzoek maken wij ook oversize ter plaatse - van de productie tot de eindmontage: Wij maken het project van onze klanten betrouwbaar en beheersen het geheel. Kosten-bewust, precies op schema, precies. Tijd- en zenuwslopend werk? Niet bij KRÄMER. Onze veerkrachtige, ergonomische en visueel aantrekkelijke, op maat gemaakte producten voor zowel kleine als complexe grootschalige projecten voldoen allemaal precies aan de eisen van onze klanten: op 5, 15 of 25 meter hoogte - op de catwalk- en podiumsystemen van KRÄMER verplaatst u zich net zo veilig alsof u op de grond loopt.

 2. BAUER GMBH

  Duitsland

  BAUER GmbH ontwikkelt, produceert en distribueert wereldwijd heftruckvoorzetapparatuur, apparatuur voor de bescherming van het milieu, evenals recyclage- en afvalcontainers. BAUER GmbH dat is opgericht in 1966, is een van de toonaangevende fabrikanten in Europa. Het kwaliteitsmanagementsysteem dat sinds 1993 gecertificeerd is volgens DIN EN ISO 9001, zorgt voor de constant hoge kwaliteit van "made by BAUER". Er wordt uitsluitend geproduceerd in de fabrieken van Südlohn en Halberstadt, waarin de BAUER-Gruppe meer dan 300 werknemers in dienst heeft.

 1. Z.RENT BVBA

  België

  Z-Rent bezorgt u de beste hoogwerker voor de job! Aan de hand van de volgende vragen kunt u bepalen welk model hoogwerker u nodig heeft: Wat is het te heffen gewicht? Denk daarbij aan materiaal en personen. Wat zijn de platformafmetingen? Is de locatie goed te bereiken? Is de ondergrond geschikt (stevig genoeg)? Wat is de werkhoogte? Wat is het zijdelingse bereik? Als u vlakbij de gewenste plek kunt komen en er geen obstakels zijn, volstaat een verticale hoogwerker (rolsteiger, compacthoogwerker of schaarlift). Staat u verder van de gewenste locatie af, dan heeft u een telescoophoogwerker nodig. In geval van obstakels is een knikarmhoogwerker vereist. Onze hoogwerkers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waarmee u zowat alles kan bereiken! Zo hebben we hoogwerkers van 13m, 17m, 23m, 25m en 30m . Daarnaast bieden wij ook variaties in zijdelings werkbereik, maximaal hefvermogen, aantal toegelaten personen, bediening, aandrijving, zwenking en dergelijke meer. Z-rent is de pionier op het gebied van verhuur van schaarliften! Voor onze schaarliften kunnen onze klanten daarom steeds genieten van een optimale service en internationale topkwaliteit. Mini-hijskranen kranen leveren fantastische resultaten en zijn een must voor elk werkterrein. Elke dag worden er nieuwe gebruiken voor onze mini-hijskranen ontdekt die de gebruikers tijd en kosten besparen. Onze minikranen voldoen aan uw behoeften en overstijgen ze zelfs, ongeacht de sector waarin u actief bent.

 2. BELGIAN LIFTING & EQUIPMENT COMPANY (BLE)

  België

  Belgian Lift Power verhuurt en verkoopt hoogwerkers, heftrucks, verreikers en elektrische indutriële kranen van de betere merken. Dit betekent dat wij machines leveren die het u mogelijk maken om op een hoogte van 4 tot 40 meter in alle veiligheid werkzaamheden uit te voeren en wij oplossingen bieden voor het horizontaal en verticaal transport van goederen. Belgian Lifting & Equipment Company (BLE), onze moederonderneming, is privileged partner van de hoogwerkers van Haulotte en exclusief verdeler van de kraanmerken Grove en Potain in België.

 3. ALU KRAAN SERVICE

  België

  AKS is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in kraanverhuur, plaatsen van stellingen en ondersteunen van glasplaatsing. Wij zijn met onze jarenlange ervaring in het vak de perfecte partner in hoogtewerken!

 4. DE CLEYN & CO

  België

  De Cleyn & Co is gespecialiseerd in : snoeien, vellen en verhakselen van bomen en hagen, ook ontbossen, snoeien van moeilijke bomen met hoogtewerkers, vrijmaken van bouw en industriegronden, uitfrezen van stronken of uitgraven met kraan, rooien en verhakselen van fruitbomen, containers voor groot snoeihout of vervoer van hout, leveren van brandhout in verschillende mogelijkheden, minigraafwerken, snoeiwerken met spin hoogtewerker en verhuur van spin hoogetewerker 30m, met chauffeur.

 5. HYVECO

  België

  Verhuur van kranen, goederenliften en werfliften.

 6. ALBERT WASMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALBERT WASMER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 7. GILTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GILTEC GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Singen, Duitsland.

 8. ARBEITSBÜHNEN DRUMANN

  Duitsland

  Het bedrijf ARBEITSBÜHNEN DRUMANN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 1. ARBEITSBÜHNENVERMIETUNG BERTEIT

  Duitsland

  Het bedrijf ARBEITSBÜHNENVERMIETUNG BERTEIT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Herne, Duitsland.

 2. HUNDRUP ARBEITSBÜHNEN-VERMIETUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HUNDRUP ARBEITSBÜHNEN-VERMIETUNG GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Waltrop, Duitsland.

 3. FBA SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf FBA SERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Waltrop, Duitsland.

 4. AUTOKRANVERMIETUNG BOLAY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOKRANVERMIETUNG BOLAY GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Leonberg, Duitsland.

 5. WEILAND HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEILAND HEBETECHNIK GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Lampertheim, Duitsland.

 6. EKM EINKAUF-KATALOG-MARKETING VERSANDHANDELS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf EKM EINKAUF-KATALOG-MARKETING VERSANDHANDELS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Distributeur, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Rotenburg (wümme), Duitsland.

 7. WEP-WEISSHAUPT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEP-WEISSHAUPT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mandenlift, Laad- en losinstallaties, Liften, goederenliften en roltrappen, Mandenlift, Laad- en losinstallaties, Liften, goederenliften en roltrappen, en hoogwerkers. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 8. OSPINA ALQUILER

  Spanje

  Het bedrijf OSPINA ALQUILER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mandenlift, en Mandenlift. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 9. GEBR. KÄUFER GMBH BEFAHRTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. KÄUFER GMBH BEFAHRTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Hückeswagen, Duitsland.

 10. ZIEGLER GABELSTAPLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZIEGLER GABELSTAPLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mandenlift. Het is gevestigd in Augsburg (gvz), Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis