• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • margarines

Resultaten voor

Margarines - Import export

 1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

  Alle producten voor "margarines"
 2. ROYALE LACROIX

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1930 biedt Royale Lacroix margarines en vetstoffen voor op tafel, de keuken, en voor professionals waaronder de voedingsmiddelenindustrie, koekjesfabrieken, banketbakkerijen, ambachtelijke en industriële bakkerijen alsook een biologische assortiment. Ons assortiment voor de consumenten omvat margarines voor op tafel en voor de keuken, en voor het smeren van brood en sandwiches. Onvergelijkbare organoleptische kwaliteit. Onovertroffen smaak en aroma.

 3. AIGREMONT

  België

  Verified by europages badge

  MEESTER MARGARINEMAKER SINDS 1934. De firma Aigremont n.v. is een familiebedrijf voor 100%, gespecialiseerd in de vervaardiging van margarines en vetstoffen. De expertise die wij aan onze klanten bieden vindt zijn wortels in een perfecte en binnenkort honderdjarige kennis van ons vak en in een beleid van constante investering in hoogtechnologische installaties. De kwaliteit en de technologische eigenschappen van onze producten, alsmede de bijzondere aandacht besteed aan de klantendienst.

 4. SCHEDRO LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHEDRO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Margarines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten voor de voeding, Snoepgoed zonder chocolade, Spijsvetten, Oliën - plantaardige, zonnebloemolien, ketchup, mayonaise, Geraffineerde zonnebloemolie, en Tomatensaus. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 5. FUJI OIL EUROPE

  België

  Fuji Oil Europe, de geprefereerde leverancier zijn voor plantaardige vetten met toegevoegde waarde voor de Europese voedingsindustrie. De Fuji Oil Group is een wereldwijde leider in innovatieve voedingsproducten, vooral in speciale oliën en vetten en bakkerijgrondstoffen. De Belgische vestiging heeft heel wat procestechnologieën in huis van hydrogenatie(harding), over fractionering tot omestering en een raffinage van topkwaliteit. Fuji Oil focust vooral op de volgende industrieën: chocolade, suikergoed, koekjes, wafels, ijs- en diepvries, zuivel en babyvoeding. Fuji Oil Europe maakt exclusief gebruik van plantaardige grondstoffen. Klanten kunnen rekenen op Fuji Oil Europe voor Kosher Parve (Kosher OU) en Halal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, en Margarines. Het is gevestigd in Bielsko-Biala, Polen.

 2. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  België

  Het bedrijf VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, Luxe broodjes, sauzen, diepvries bakkerijproducten, Margarines, en Luxe broodjes. Het is gevestigd in Ghislenghien, België.

 3. SIA

  Frankrijk

  Het bedrijf SIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Margarines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Yoghurtbereidingsmachines, en Yoghurtbereidingsmachines. Het is gevestigd in Louviers, Frankrijk.

 4. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, Margarines, diepvriesgebak, bevroren gebak, en vetten. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 5. KOMPLET BENELUX

  Luxemburg

  Het bedrijf KOMPLET BENELUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Suiker. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, patisserie, sesamzaad, Margarines, en cakevormen. Het is gevestigd in Drinklange, Luxemburg.

 1. BEKO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEKO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, Margarines, en zonnebloemolien. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. OCEAN

  Turkije

  Het bedrijf OCEAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Margarines. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 1. DRAGSBAEK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf DRAGSBAEK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, margarine voor bakkerijen, Margarines, bio margarine, en margarine voor banketbakkerijen. Het is gevestigd in Thisted, Denemarken.

 2. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Spanje

  Het bedrijf PAL MÓS INMUEBLES,S.L, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Margarines. Het is gevestigd in Mós (sta.eulalia), Spanje.

 3. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DAUNIA ALIMENTI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - dierlijke, Margarines, Oliën en vetten - dierlijke, en Margarines. Het is gevestigd in Foggia, Italië.

 4. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ZO NOS PPP - SETUZA A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, Oliën en vetten voor de voeding, Shampoo's, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Margarines, Oliën en vetten voor de voeding, Shampoo's, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Usti Nad Labem-Strekov, Tsjechische Rep..

 5. BIOBALKANICA

  Bulgarije

  Het bedrijf BIOBALKANICA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Margarines. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsoliën en -vetten, en margarine. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 6. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - dierlijke, Margarines, Oliën en vetten - dierlijke, en Margarines. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 7. VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litouwen

  Het bedrijf VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, en Margarines. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 8. GROENDANSK APS

  Denemarken

  Het bedrijf GROENDANSK APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, en Margarines. Het is gevestigd in Vejen, Denemarken.

 1. MOBEC A S

  Estland

  Het bedrijf MOBEC A S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Margarines, Cosmetica, en Margarines. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 2. TECASA ISI KONTROL A.S.

  Turkije

  Het bedrijf TECASA ISI KONTROL A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, en Margarines. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. OLFOOD S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OLFOOD S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - dierlijke, Margarines, Oliën en vetten - dierlijke, en Margarines. Het is gevestigd in Borgo San Giacomo, Italië.

 4. LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V.

  Nederland

  Het bedrijf LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, en Margarines. Het is gevestigd in Franeker, Nederland.

 5. MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS

  Denemarken

  Het bedrijf MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, en Margarines. Het is gevestigd in Vejen, Denemarken.

 6. EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S., en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - dierlijke, Margarines, Oliën en vetten - dierlijke, en Margarines. Het is gevestigd in Sassari, Italië.

 7. PUREFRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PUREFRY, en actief in de sector Margarines. Het is gevestigd in Oswestry, Verenigd Koninkrijk.

 8. ERYAG ERCIYES YAG SANAYI A S

  Turkije

  Het bedrijf ERYAG ERCIYES YAG SANAYI A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, en Margarines. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 9. GRACOMSA ALIMENTARIA SSAU

  Spanje

  Het bedrijf GRACOMSA ALIMENTARIA SSAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Margarines. Het is gevestigd in Catarroja-Valencia, Spanje.

 10. K T C EDIBLES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf K T C EDIBLES, en actief in de sector Margarines. Het is gevestigd in Wednesbury, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis