• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • margarines

Resultaten voor

Margarines - Import export

 1. MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, Specerijen, Suikerwaren, Rijst, Griesmeel, Sauzen, Honing, Conserven, en Dranken. Het is gevestigd in Genas, Frankrijk.

 2. BEKO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEKO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Margarines, Margarines, en zonnebloemolien. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. ROYALE LACROIX

  België

  Sinds 1930 biedt Royale Lacroix margarines en vetstoffen voor op tafel, de keuken, en voor professionals waaronder de voedingsmiddelenindustrie, koekjesfabrieken, banketbakkerijen, ambachtelijke en industriële bakkerijen alsook een biologische assortiment. Ons assortiment voor de consumenten omvat margarines voor op tafel en voor de keuken, en voor het smeren van brood en sandwiches. Onvergelijkbare organoleptische kwaliteit. Onovertroffen smaak en aroma.

 4. AIGREMONT

  België

  MEESTER MARGARINEMAKER SINDS 1934. De firma Aigremont n.v. is een familiebedrijf voor 100%, gespecialiseerd in de vervaardiging van margarines en vetstoffen. De expertise die wij aan onze klanten bieden vindt zijn wortels in een perfecte en binnenkort honderdjarige kennis van ons vak en in een beleid van constante investering in hoogtechnologische installaties. De kwaliteit en de technologische eigenschappen van onze producten, alsmede de bijzondere aandacht besteed aan de klantendienst.

 5. SCHEDRO LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf SCHEDRO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Margarines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Oliën en vetten - dierlijke, Oliën en vetten voor de voeding, Snoepgoed zonder chocolade, zonnebloemolien, margarine, ketchup, mayonaise, en natuurlijke medicinale producten. Het is gevestigd in Dnepropetrovsk, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FUJI OIL EUROPE

  België

  Fuji Oil Europe, de geprefereerde leverancier zijn voor plantaardige vetten met toegevoegde waarde voor de Europese voedingsindustrie. De Fuji Oil Group is een wereldwijde leider in innovatieve voedingsproducten, vooral in speciale oliën en vetten en bakkerijgrondstoffen. De Belgische vestiging heeft heel wat procestechnologieën in huis van hydrogenatie(harding), over fractionering tot omestering en een raffinage van topkwaliteit. Fuji Oil focust vooral op de volgende industrieën: chocolade, suikergoed, koekjes, wafels, ijs- en diepvries, zuivel en babyvoeding. Fuji Oil Europe maakt exclusief gebruik van plantaardige grondstoffen. Klanten kunnen rekenen op Fuji Oil Europe voor Kosher Parve (Kosher OU) en Halal.

 2. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Polen

 3. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  België

 4. SIA

  Frankrijk

 5. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 1. KOMPLET BENELUX

  Luxemburg

 2. SARL MATEG

  Algerije

 1. OCEAN

  Turkije

 2. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Spanje

 3. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Italië

 4. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Italië

 5. OLFOOD S.R.L.

  Italië

 6. STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA

  Tunesië

 7. TOP OIL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 8. ALIMENTOS ALPROVEN C.A

  Venezuela

 1. GRACOMSA ALIMENTARIA SSAU

  Spanje

 2. ERYAG ERCIYES YAG SANAYI A S

  Turkije

 3. TECASA ISI KONTROL A.S.

  Turkije

 4. HILL FARM LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. UNILEVER BULGARIA

  Bulgarije

 6. VERDEPIGI SRLS

  Italië

 7. UNIMAT S.R.L.

  Italië

 8. OLEARIA DE CARLO S.R.L.

  Italië

 9. DAS S.R.L.

  Italië

 10. VE.CO DI VERCELLINO RAG.GIOVANNI

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis