• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • markeermachines

Resultaten voor

Markeermachines - Import export

 1. TECHNOMARK

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TECHNOMARK, de Franse expert in traceerbaarheid met behulp van laser- en micropercussietechnologieën. Technomark is sinds 2000 een specialist op het gebied van micropercussie en heeft een revolutie op de markt ontketend met zijn baanbrekende innovatie voor alle toepassingen, de Multi4-serie (één product voor 4 mogelijke configuraties). Voortbouwend op dit succes is Technomark blijven innoveren en belangrijke ontwikkelingen op de micro-percussiemarkt blijven aanbieden. In 2013 zette Technomark zijn eerste stappen in de laserindustrie en commercialiseerde het op maat gemaakte oplossingen. In 2016 lanceerde het zijn eerste Graphix-gamma vezellasers. Dankzij zijn erkende innovaties heeft Technomark zich ontwikkeld van certificeringen tot onderscheidingen, en is het een belangrijke speler geworden op de markt van permanente markeringen en biedt het nu complete traceerbaarheidsoplossingen, van markering tot proeflezen. De groep, die nu zowel in China als in de Verenigde Staten een filiaal heeft, ontwerpt kwaliteitsproducten van FrenchFab en komt haar verbintenissen over de grenzen heen na dankzij haar internationale partners die permanente lokale ondersteuning bieden. Wij garanderen kwaliteit, ongeacht het type markering (alfanumerieke reeksen, speciale tekens, logo's, tijdstempels en diverse codes zoals datamatrix of QR-code). Zo kunnen onze oplossingen voldoen aan al uw traceerbaarheidsbehoeften, ongeacht het industriële gebruik. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. GRAVOTECH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al meer dan 70 jaar is GRAVOTECH MARKING de wereldwijde referentie voor permanente markeeroplossingen zoals graveren, laser, dot pin en tracing. Wij bieden specifieke oplossingen voor commerciële, institutionele en industriële toepassingen voor personalisatie, signalisatie of industriële markering. De GRAVOTECH MARKING groep vertegenwoordigt een wereldwijd netwerk dat aanwezig is in 30 landen, met de merken TYPE3, PROPEN, TECHNIFOR en GRAVOGRAPH. Als wereldleider in duurzame markeertechnologieën gebruiken we onze expertise om apparatuur met hoge prestaties te ontwikkelen en op de markt te brengen. We ontwikkelen ook software en verbruiksartikelen voor elke toepassing. We bieden een breed scala aan oplossingen en producten: - lasergraveermachines en lasersnijmachines, - lasermarkeerstations, - integreerbare lasermachines, - mechanische graveer- en snijmachines voor personalisatie, signalisatie en industrie, - dot pin en scribing markeermachines, - Gravotech softwareoplossingen, - graveermaterialen en verbruiksartikelen.

 3. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wissner CNC Technologies is een middelgroot bedrijf met het hoofdkantoor in Göttingen.Sinds de oprichting in 1986 heeft Wissner met succes verschillende generaties uiterst nauwkeurige CNC-frees- en lasersnijmachines ontwikkeld, ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd.Jarenlange ervaring en een zeer innovatieve aanpak stellen het bedrijf in staat een breed scala aan state-of-the-art machines aan te bieden.Weissner is er trots op een toonaangevende fabrikant te zijn van betrouwbare HSC-frees- en lasermachines. HSC-freesmachines van Wissner zijn uiterst nauwkeurig en van de hoogste kwaliteit.De innovatieve, gepatenteerde "Hold & Press"-technologie stelt klanten in staat aanzienlijke besparingen te realiseren in hun productieprocessen. Het productportfolio van Wissner omvat machines, gereedschappen en diensten die worden gebruikt in verschillende industriële segmenten zoals machinebouw, luchtvaart, reclame en verlichting, meubelen, speelgoed en kan worden gebruikt in de tandheelkundige industrie.

 4. BIZERBA SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al generaties lang is de naam Bizerba nauw verbonden met het onderwerp "gewicht". De hoogste kwaliteit, innovatieve oplossingen en een uitgebreid dienstenaanbod - dat is Bizerba. Bizerba biedt klanten uit de ambacht, de handel, de industrie en de logistiek een uniek wereldwijd oplossingenportfolio van hardware en software rond het "gewicht" van de centrale afmeting. Etiketten en verbruiksgoederen tot en met leasing completeren het scala aan oplossingen. Sinds 1866 heeft Bizerba de technologische ontwikkeling op het gebied van weegtechnologie doorslaggevend gestalte gegeven en is aanwezig in ongeveer 120 landen. Onze klantenkring reikt van wereldwijde handelsbedrijven en industriële bedrijven tot retailers en bakkers en slagers. De hoofdvestiging van de familiegroep, die al vijf generaties lang in familiehanden is met ongeveer 3.900 werknemers wereldwijd, is Balingen in Baden-Württemberg.

 5. REA ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  REA JET ontwikkelt en produceert hoogwaardige markerings- en coderingssystemen voor contactloze, industriële labeling. Het portfolio omvat inkjetprinters, laser- en markeersystemen, evenals inkten en verbruiksgoederen. De praktijkgerichte producten zijn geschikt voor alle industrieën en hebben zich wereldwijd bewezen in de meest uiteenlopende takken van de industrie. Meer op: www.rea-jet.com REA LABEL is een fabrikant van etiketteertechnische oplossingen. Het portfolio omvat etikettendispensers, printdispensers, palletetiketteerders en het gebied van de speciale machineconstructie, evenals thermotransferprinters en gerelateerde verbruiksartikelen zoals etiketten en linten. Meer op: www.rea-label.com REA VERIFIER is een fabrikant van codeverificatieapparatuur voor kwaliteitscontrole van 1D- en 2D-codes. Het doel is de procesoptimalisatie door hoge eerste-leestijden met automatische identificatie. Meer onder: www.rea-verifier.com REA JET, REA LABEL en REA VERIFIER zijn bedrijfsonderdelen van REA Elektronik GmbH, gevestigd in Mühltal bij Frankfurt am Main. REA Elektronik is opgericht in 1982, wordt door de eigenaar geleid en heeft meer dan 400 mensen in dienst (2020). Alle REA JET, REA LABEL en REA VERIFIER producten worden voor 100% in Duitsland gemaakt. Meer op www.rea.de

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  UNIFLEX is de systeemaanbieder voor de productie van slangen - van werkplaatsuitrusting tot productiesystemen

 2. FOBA LASER MARKING + ENGRAVING ALLTEC ANGEWANDTE LASERLICHT TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOBA LASER MARKING + ENGRAVING ALLTEC ANGEWANDTE LASERLICHT TECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Markeermachines. Het is gevestigd in Selmsdorf, Duitsland.

 3. NIMAX S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIMAX S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Markeermachines, etiketteersystemen, lasermarkeersystemen, Markeermachines, en printers van barcodes voor verpakking. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 4. ALEXANDER SIFTAR KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALEXANDER SIFTAR KG, is een Distributeur, en actief in de sector Markeermachines. Het is gevestigd in Leopoldsdorf, Oostenrijk.

 5. PHOTON ENERGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PHOTON ENERGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Markeermachines. Het is gevestigd in Ottensoos, Duitsland.

 1. GRAVOTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRAVOTECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Markeermachines. Het is gevestigd in Umkirch, Duitsland.

 2. LASER ON DEMAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LASER ON DEMAND GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Markeermachines. Het is gevestigd in Burgdorf, Duitsland.

 1. VIGEVANO INBOCSAV SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIGEVANO INBOCSAV SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers, markeermachines, en afdrukmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

 2. VIGEVANO INBOCSAV SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIGEVANO INBOCSAV SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers, markeermachines, en afdrukmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

 3. MBINOX GMBH

  Duitsland

  MBInox houdt zich bezig met de sector van roestvrijstalen oppervlaktetechnologie.We ontwikkelen en produceren apparaten met de nieuwste technologie voor lasnaadreiniging.De Inoxliner-serie is ontwikkeld om aan de hoogste eisen te voldoen.Lasreiniging voor professionals met de eenvoudigste bruikbaarheid en resultaten van de hoogste kwaliteit.Een uitstekende prijs-prestatieverhouding maakt de INOXLINER een favoriet in lasnaadreiniging.Dankzij de koolstofborsteltechnologie zijn hoeken en randen gemakkelijk schoon te maken.Reinig, polijst en teken uw roestvrijstalen oppervlakken met slechts één apparaat.Met de INOXLINER perfectioneert u uw producten en uw klanten zijn enthousiast: Hij maakt roestvrij staal waardevol.Dit is wat de roestvrijstalen verwerkende industrie al lang heeft gewacht! Ons doel is om het hoogste niveau van klantenservice te bieden met onze knowhow en onze prestaties.We houden ons aan onze beloften en behandelen elke klant individueel.

 4. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Sinds 1991 ontwikkelen, produceren en distribueren wij industriële identificatiesystemen en sensoren. MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH is een middelgroot, internationaal georiënteerd bedrijf en een toonaangevende fabrikant van markeertechnologie. Haar kerncompetenties zijn de ontwikkeling en productie van markeringssystemen, markeerapparatuur en identificatiesystemen en etiketteersystemen, markeringsvloeistoffen, technische etiketten en optische sensoren. We onderscheiden ons door jarenlange ervaring en aanwezigheid op de markt en door een hoge mate van verticale integratie in verhouding tot de bedrijfsgrootte.Vanwege onze normen en de complexiteit van onze producten concentreren we ons op een hoog niveau van expertise in onze afdelingen en garanderen we zo kwaliteit uit één enkele bron.De klanten van ons bedrijf komen uit de automobiel-, kunststof-, hout-, metaal-, machinebouwindustrie en andere industrieën wereldwijd en krijgen complete, hoogwaardige oplossingen.

 5. MEDEK & SCHÖRNER GMBH

  Oostenrijk

  Wij zijn er trots op dat wij u vrijwel het gehele spectrum van machines voor het bedrukken van kabels en het coaten van optische vezels kunnen aanbieden. Het productgamma begint met eenvoudige markeermachines en strekt zich uit tot hoogtechnologische toestellen met volautomatische bediening voor gebruik in krachtige productie-installaties. Van draad- en kabeldruk tot glasvezelsystemen en engineering - wij bieden hightech in topkwaliteit. Als wij in ons assortiment niet hebben wat u zoekt, vervaardigen wij het graag speciaal volgens uw wensen. Met goed opgeleide medewerkers, een dynamische bedrijfsstructuur en de modernste technologie is Medek & Schörner in staat om competent te reageren op de wensen van de klant. Uw contactpersoon is geen vertegenwoordiger, maar de technicus die tijdens het allereerste gesprek een oplossingsaanpak uitwerkt. Klanten over de hele wereld waarderen ons al meer dan 90 jaar als een competente, snelle en betrouwbare partner.

 6. KBA-METRONIC B.V.

  Nederland

  KBA-Metronic B.V. is een producent en leverancier van industriële codeersystemen KBA-Metronic B.V. is een dochterbedrijf van KBA-Metronic GmbH (Veitshöchheim, Duitsland ), Met een innovatief productenpakket biedt KBA-Metronic B.V. op het gebied van coderen zeer flexibele en praktijkgeoriënteerde totaaloplossingen. De producten van KBA-Metronic B.V. kenmerken zich door haar robuuste en degelijke kwaliteit. Op dit gebied heeft u dus zeker te maken met een Duitse onderneming! KBA-Metronic B.V. streeft continue naar hoogste kwaliteitseisen op het gebied producten, kennis en het gehele service- en dienstenpakket. Hiermee wil is KBA-Metronic B.V. de beste partner zijn voor haar haar klanten, leveranciers, werknemers ect. Het assortiment van KBA-Metronic B.V. : - Klein karakter Inkjetprinters (AlphaJETt® serie) - Groot karakter inkjetprinters (BetaJET® serie) - Drop on Demand - Thermo Transfer printers - Lasercodeersystemen - Hot Foil printers - Feeders (UDA Formaxx)

 7. COUTH CONSTRUCTORA DE ÚTILES Y HERRAMIENTAS SL

  Spanje

  Machines voor industriële markering. Slagmarkering. Drukmarkering. Rolmarkering. Lasermarkering. Puntmarkering. Dieptemarkering en bekrassing. Traceerbaarheid. Datamatrix codes. Wij zijn fabrikant. Distributie in de hele wereld.

 8. MATEC - ETICHETTATURA E MARCATURA

  Italië

  Matec srl is gevestigd in Turijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële markering en codering en heeft meer dan twintig jaar ervaring in de sector. Bezoek ons. Professionaliteit en hoffelijkheid tot uw dienst. U vindt ons op Lungo Dora Pietro Colletta 83, 10183 Torino (Turijn).

 1. FAM FAVATA ADVANCED MARKING SRL

  Italië

  Sinds 1954 gespecialiseerd in verpakkingssystemen en systemen voor industriële markeringen: aanbrengen van codes op producten en verpakkingen met inkjet-, contact- en stencilsystemen. Compatibele inkt, technische bijstand, reserveonderdelen en accessoires voor de meest gebruikte inkjetmarkeersystemen. Ecologische stabilisatie van de gepalletiseerde verpakkingen..

 2. EBS INK JET SYSTEME GMBH

  Duitsland

  EBS Ink Jet Systems ontwikkelt en produceert sinds 1977 industriële printers. We bieden altijd de nieuwste technologie en betrouwbare producten tegen aantrekkelijke prijzen. Onze industriële en commerciële klanten moeten kunnen vertrouwen op hun machines.Bij ons vindt u oplossingen die de etikettering van uw producten betrouwbaar implementeren. Het bedrijf hecht veel waarde aan hoogwaardige producten die het leven voor jou als klant makkelijker maken.

 3. CODIVEX

  België

  Codivex is gespecialiseerd in de bouw, levering, implementatie en dienst-na-verkoop van codeersystemen, vision controlesystemen en product feeders. Ze bieden ook projectmanagement van codeersystemen, projectmanagement van cameracontrolesystemen en intelligente sensoren, projectmanagement van product feeders en systeemscholingen van uw technici en operatoren.

 4. MARKING PRODUCTS SRL

  Italië

  Het bedrijf MARKING PRODUCTS SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren markeermachines, en lasermarkeersystemen. Het is gevestigd in Settimo Torinese, Italië.

 5. WUHAN HONGLEI LASER CO.,LTD

  China

  Het bedrijf WUHAN HONGLEI LASER CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Markeermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasermarkeersystemen, en laser. Het is gevestigd in Wuhan, China.

 6. SIGTECH AG - KENNZEICHNUNGSTECHNIK MIT AUTOMATION

  Zwitserland

  Het bedrijf SIGTECH AG - KENNZEICHNUNGSTECHNIK MIT AUTOMATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Markeermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren printers voor etiketten, inktjetmachines, lasermarkering, en bedrukking op elke ondergrond. Het is gevestigd in Muhen, Zwitserland.

 7. CAMEO LASER FRANZ HAGEMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CAMEO LASER FRANZ HAGEMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Markeermachines. Het is gevestigd in Stuhr, Duitsland.

 8. JOACHIM RICHTER SYSTEME & MASCHINEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOACHIM RICHTER SYSTEME & MASCHINEN GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Markeermachines. Het is gevestigd in Konken, Duitsland.

 9. GS LASER SYSTEMS - LASERTECHNIK GEINITZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GS LASER SYSTEMS - LASERTECHNIK GEINITZ GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Markeermachines. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 10. VAROTEC KENNZEICHNUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VAROTEC KENNZEICHNUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Markeermachines. Het is gevestigd in Bad Lippspringe, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis