• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • marmer en natuursteen

Resultaten voor

Marmer en natuursteen - Import export

 1. KAMBET

  Polen

  Verified by europages badge

  KAMBET is reeds meer dan 20 jaar werkzaam als fabrikant van terrazzo tegels / vloertegels en is gevestigd te Jeleśnia. Het product voldoet aan de Poolse norm PN-91/B-10130 en de Duitse norm DIN 18500. Voor de fabricage van tegels, gebruikt het bedrijf marmerpoeder in diverse kleuren en hoogwaardig wit Portland cement. De tegels worden onderworpen aan kwaliteitstests. De producten werden reeds gebruikt in honderden winkelpanden en openbare instellingen. Wij verzorgen het vervoer van de goederen beschermd met Styrofoam en krimpfolie. Wij nodigen u uit om ons aanbod zelf te ontdekken – KAMBET uit Jeleśnia.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 3. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italië

  Verified by europages badge

  O.M.G. is een bedrijf dat op nationale en internationale schaal actief is in de steensector, gespecialiseerd in de winning, vormgeving en verkoop van natuurstenen uit Val d'Ossola: palissander, serizzo en beola marmer. Binnen- en buitenmeubilair en straatmeubilair. De materialen, afkomstig uit onze steengroeven, vertonen variaties van aderen en kleuren die ze uniek maken en onderscheiden van kunstmatige producten die identiek zijn aan elkaar.

 4. ATELIER MARQUED

  België

  Verified by europages badge

  MARQUE D, ambachtsman van het erfgoed, gespecialiseerd in het maken van vloeren van Granito, Terrazzo en Mozaïek en in de renovering van vloeren van oude en als monument geregistreerde woningen. Alles is voortgekomen uit een jarenoude passie voor Venetië. Voor haar Paleizen met hun prachtige vloeren (soms Pavimenti alla Veneziana genoemd) vol kleuren en ingewikkelde motieven. Hier in Brussel is de Pavimento of terrazzo meer functioneel, eenvoudig en geometrisch. Wij hebben er een ander naam voor: wij noemen hem Granito.

 5. MARBRERIE FRANÇOIS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARBRERIE FRANÇOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren werkbladen van marmer voor keukens, marmeren coating, en vervaardiging van douchecabines. Het is gevestigd in Ath, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MONDIAL MARBRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MONDIAL MARBRE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Septèmes-Les-Vallons, Frankrijk.

 2. MÁRMOLES Y PIEDRAS POL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÁRMOLES Y PIEDRAS POL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren open haarden van marmer. Het is gevestigd in Eivissa (illes Balears), Spanje.

 3. MENEGONI SRL MARMI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MENEGONI SRL MARMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren steen, bewerking marmer en graniet, vloer, en plaatsing in kunstwerk. Het is gevestigd in Chambave, Italië.

 4. HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Treis-Karden, Duitsland.

 5. NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Üxheim, Duitsland.

 1. HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Rottenacker, Duitsland.

 2. HOFMANN & RUPPERTZ KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOFMANN & RUPPERTZ KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Flörsheim, Duitsland.

 1. KS CUTTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KS CUTTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Mayen, Duitsland.

 2. S.G.N. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S.G.N. SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren designbureau. Het is gevestigd in Carrara, Italië.

 3. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GIORGI MARMI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, meubilering, marmergroeve, Marmer en natuursteen, en vloer. Het is gevestigd in Carrara, Italië.

 4. BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Bad Berleburg, Duitsland.

 5. SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Hof, Duitsland.

 6. FRANCEPIERRE PARIS

  Frankrijk

  Steen uit Dordogne - Steen uit de Périgord - Steen uit de Bourgogne. Natuursteen uit de Dordogne voor bestrating, trappen, boordstenen, plavuizen, terracotta tegels, gevelbekleding, fineer, breuksteen, drempel, dorpel, bekleding, pilaren, open haarden... De steen uit de Dordogne, de echte natuursteen uit Montagnac d'Auberoche B1 en B2 (steen uit de Périgord) voor binnen- en buitenvloeren om de tinten en patina's van de Franse architectuur uit het verleden te herontdekken. Echte Montagnac d'Auberoche steen is vorstbestendig. Als een toonbank van kleuren, natuurstenen met delicate, subtiele, intense en sterke tinten. Lichtbeige, Donker beige, Vanille, Kastanje, Cappuccino, Grège, Taupe, Terre d'ombre, Bruin, Hazelnoot, Brons, Bruin, Blauw, Grijs, As, Bayadère. Steengroeve van Montagnac d'Auberoche. Open steengroeve op de Limeyrat-afzetting. De TOP "kwaliteit/prijs" van natuursteen uit Frankrijk, harde stenen uit de Dordogne voor de mooiste oude vloeren, Natuursteen uit Frankrijk. Franse natuursteen. Kom en ontdek al onze creaties en herwerkingen in natuursteen uit onze Franse steengroeven en fabrieken.

 7. BELLOTTO POSE SNC DI DANIELE BELLOTTO & C.

  Italië

  Bellotto Tegels en coatings in de bouwsector; ze voert installatiewerk uit op openbare gebouwen: kazernes, ziekenhuizen, kerken, kantoren; privégebouwen: appartement, huis, villa; of winkels: concessiehouders, appartementen, winkels, kantoren, hotels, restaurants. Het is gespecialiseerd in de installatie van verschillende soorten materialen: keramiek, mozaïek, marmer, natuurlijke en gereconstitueerde stenen, porfier, Betonella-kleiklinkers. in het buitenland is het werkzaam in Noord-Afrika, Azië en de Europese Unie.

 8. THOMASTONE

  Frankrijk

  Marmerbewerking THOMASTONE bewerkt al 4 generaties lang natuursteen, marmer en graniet. THOMASTONE is gevestigd in Mondelange en Moselle, en is gespecialiseerd in kunstwerken, binnenshuisdecoratie en tuininrichting van steen.Het bedrijf richt zich tot vakmensen en particulieren met services op maat zoals binnenshuisdecoratie van natuursteen: keukens, badkamers, keukenbladen, vensterbanken, bevloering, trappen, meubels van steen en tuinrinrichting: terrassen, trappen, straatjes, hekwerk, omheiningen, tuinmeubelen. Thomastone biedt u een nieuw en exclusief productgamma (PARCLOS): moduleerbare bouwelementen van steen voor de uitvoering van omheiningen, meubelen, aankleding van zwembaden... Gratis en gepersonaliseerd onderzoek en offerte op aanvraag (met 3D-project, metingen, AUTOCAD tekening).Werkgebieden: Moselle, Meurthe et Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Luxemburg, Frankrijk.

 1. MERO STONES

  Turkije

  Merostones is opgericht in Denizli, het centrum van de travertijnindustrie in Turkije in 2006, om natuurlijke steenproducten zoals travertijn, marmer en kalkstenen dakpannen en andere gerelateerde producten te leveren. Merostones is ook een exportbedrijf van enkele van de beste producenten en steengroeve-eigenaren van Turkije en werkt met hen samen. Als u op zoek bent naar tegels, plavuizen, mozaïek, treden, zwembadbekleding van travertijn, kalksteen en marmer, dan bent u bij ons aan het goede adres.

 2. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Turkije

  MEKMAR is de beste Turkse leverancier van travertijn en marmer in Turkije. MEKMAR bezit een travertijnfabriek, een fabriek voor wit marmer en een faciliteit voor kleine mozaïek. Mekmar produceert de beste natuurstenen vloeren, natuurstenen coating en natuurstenen toepassingen voor buiten in Turkije sinds 2002 uit zijn eigen faciliteiten. We kunnen materialen van speciale afmetingen produceren en deze tot aan uw deur afleveren. We produceren geslepen travertijn en gepolijst marmer en Franse travertijnset en mozaïeken en boerenaanrechten. Onze hoofdproductcategorieën zijn: Travertijn, Turks travertijn, travertijnen tegels, travertijnen vloeren, travertijnen aanrechten, travertijnen baden, travertijnen afgietsels, travertijnen muurplaten, travertijnen treden, travertijnen straatstenen, marmeren vloertegels, beige marmer, emprador beige marmeren producten.

 3. EUROTHERM GMBH

  Duitsland

  Naast de natuurstenen kachels (marmer, graniet of andere natuurlijke stenen), biedt het bedrijf ook infraroodverwarmers in lichtgewicht constructie (zogenaamde.Infrarood verwarmingspanelen) van 1, 0 mm verzinkt plaatstaal.Een speciale oppervlaktecoating zorgt voor een optimale warmtestraling.Vanwege de beschermingsklasse IP44 zijn deze infrarood verwarmingselementen ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.Een ander innovatief product is de infrarood-glasverwarmer, die dankzij zijn elegante en gelijkmatige ontwerp perfect in een moderne woonomgeving past.Dankzij het eenvoudige montageframe kunnen deze verwarmers zowel aan de muur als aan het plafond worden gemonteerd.Voor industrieel gebruik biedt het bedrijf speciale hogetemperatuurlampen.Deze zijn met name geschikt voor de verwarming van grote oppervlakken, productie- en opslagruimten of openbare ruimtes en kerken.Ook geschikt voor grote terrassen.

 4. KARIAMARBLE

  Turkije

  Na jarenlang aan de leiding te hebben gestaan in de transportsector, hebben we in 2012 Yüce Transportation gesticht om ons aan te passen aan de veranderende wereldomstandigheden. In 2018 hebben we Karia Marble Ltd. Co. opgericht om in de sector van het marmer aan de slag te gaan. We ontwerpen de meest eigentijdse ontwerpen met ons getalenteerde designteam om uw woning te verfraaien. We werken aan projecten op basis van de behoeften van onze klanten. Onze klanten kunnen kiezen uit onze uitgebreide productselectie in onze fabrieken van marmerleveranciers. Hierdoor exporteren we de unieke schoonheid van Anatolië als afgewerkte of niet-afgewerkte producten overal ter wereld. We leveren onder andere: •Marmer blokken, plavuizen en tegels •Travertijn blokken, plavuizen en tegels •Onyx blokken, plavuizen en tegels •Kalkstenen blokken, plavuizen en tegels •Mozaïek, natuursteen, •Architecturaal ontwerp Ga naar onze website voor meer info over onze productselectie! Ons werk begint met een delicate planning, en ons deskundig personeel volgt het hele proces. We houden nauw contact met onze klanten bij elke stap van het proces. Onze missie is om de horizon van de sector te verbreden en met de passie en technologie van onze werknemers uw comfortruimten op te smukken. We willen de steeds groeiende marktbehoeften beantwoorden door een nauwgezet en uitgebreid ontwerp-, keuze- en productieproces en het wereldwijd leveren van onze hoogwaardige en veelzijdige producten door onze passie voor ons werk. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. LES GRÈS DU CONDROZ

  België

  De steengroeve, de gressteen van Condroz gevestigd in Ereffe wordt geëxploiteerd door de familie Bolly sinds 3 generaties. We winnen & bewerken natuursteen voor de bouw (breuksteen, hoeken, voussoirs, bovendrempels) voor de inrichting van parken, tuinen & recreatieplassen (droge stenen, tegels, Japanse tegels, treden, gabions, monolieten, enz.) voor de uitvoering van ondersteuningen (breuksteenstortingen, muren van hoge oevers, gabions, palissades), voor steenslagverharding (vergruizen, draineerstenen, ballast, grind)

 6. SERRY

  België

  We hebben een hypermoderne productiehal voor maatwerk marmer, graniet en composiet haar deuren op amper 800 meter van de Serry-showroom. Deze productie-eenheid van meer dan 4500 m² is onder andere uitgerust met 5-assige boor-frees-zaagcombinaties, een waterjet en een volautomatisch platenmagazijn, uniek in België! De productie draait volledig op zonne-energie en is uitgerust met een eigen waterzuiveringsinstallatie. Hier kunnen vandaag alle soorten maatwerk in marmer, graniet, composiet en keramiek (Keralam) worden uitgevoerd. Keukenwerkbladen, douchebakken, wasbakken, raamdorpels en raamtabletten, badkamermeubels, enz. Alsnog een grote bouwshop die naast een ruim assortiment onderhoudsproducten, gereedschappen en plaatsingsmaterialen tevens verschillende 'smart-solutions' biedt. Slimme technische oplossingen voor tal van plaatsings- of verwerkingsproblemen. Zowel voor de professionele plaatser als voor de doe-het-zelver. EIGEN ULTRAMODERN MAATWERKATELIER Naast een kwalitatief aanbod tegels, parket en natuursteen beschikken we over een eigen ultramodern maatwerkatelier. Keukenwerkbladen, wastafels, douchebakken, venstertabletten, trappen in keramiek, composiet of natuursteen: You name it, we make it.

 7. VLOEREN PEETERS

  België

  Vloeren Peeters is DE specialist in kwalitatieve tegels, natuursteen en parket. U wenst het unieke cachet van uw interieur dat ietsje meer te geven? U zoekt een deskundige afwerking die perfectie uitstraalt? Of mooie tegels en natuursteen die een eigen sfeer oproepen? Misschien droomt u wel van duurzaam parket dat uw woning karakter verleent? Door jarenlange ervaring, knowhow en creativiteit te bundelen, weet Vloeren Peeters als geen ander u een pasklare oplossing aan te bieden. En dit sinds 1992.

 8. ANDRE CELIS NATUURSTEEN

  België

  Wanneer u eens rondkijkt in uw woning, zal u, misschien zonder er bij stil te staan, meer in huis hebben aan natuursteen dan u op het eerste zicht had gedacht. U komt misschien net van tafel, en was deze van hout of ... van natuursteen? En het keukenwerkblad waarop u die heerlijke maaltijd bereid heeft, waarvan is die gemaakt? Het beeldje van nonkel Erik dat op de vensterbank staat... is ook van natuursteen. Evenals de vensterbank zelf. Ook de trap en misschien uw vloer is vervaardigd uit dit stijlvol en tijdloos materiaal. Maar ook buitenshuis vinden we talloze voorbeelden terug, gaande van de dorpels, gevelbekleding of deurstijlen, tot het terras, de fontein, het zwembad of het standbeeldje in de tuin. Of was het uw brievenbus ? Ook in minder plezierige tijden staan wij voor u klaar. U kan bij ons immers terecht voor de grafzerken en monumenten voor uw geliefden.

 9. DEDORUIN

  België

  Dedoruin: specialist in natuursteen Niets is standvaster, natuurlijker en adembenemender dan de schoonheid van natuursteen. Dedoruin BVBA brengt deze schoonheid van over de hele wereld tot bij u. Kom naar onze showroom en ervaar de kwaliteit en de verscheidenheid van ons aanbod. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen in al zijn aspecten. Door onze ervaring staan we garant voor een perfecte realisatie van al uw projecten in marmer, graniet, arduin en kalksteen. Naast natuursteen bieden wij ook een ruim assortiment aan composietstenen, ook wel engineerd stone genoemd. Composietstenen halen hun beste eigenschappen uit de combinatie van natuurlijke elementen en menselijke inventiviteit.

 10. NASIMO

  België

  Uw natuursteen op maat van ontwerp tot plaatsing Wilt u volop genieten van de natuurlijke pracht van natuursteen? Dan is het cruciaal dat die uw woning of bedrijf als een tweede huid past. Daarom maakt Nasimo al uw natuursteen op maat. En dat maatwerk, dat krijgt u in elke fase van uw aankoop: - In onze showroom begeleiden we u bij uw keuze en het ontwerp van uw project. - In ons atelier maken we uw natuursteen op maat. Volledig tot in de kleinste details. - Met onze stock aan tegels en onbewerkte platen spelen we snel op uw vragen in. - Onze plaatsingsdienst legt uw natuursteen volledig volgens uw plan en werkt af tot u tevreden bent. Natuursteen op úw maat Van een natuursteen geniet u uw leven lang. Daarom helpen wij u bij elke stap van uw beslissing. Want natuursteen op maat, dat betekent kiezen uit: - een steensoort die de ruimte op het lijf geschreven is - een kleur die uw interieur of buitenomgeving als gegoten zit - een grootte die het ruimtegevoel vergroot of verkleint - een afwerking die volledig aangepast is aan het doel en het gebruik van de ruimte

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Marmer en natuursteen - Import export

Aantal resultaten

11.455 Bedrijven