• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • marmer en natuursteen

Resultaten voor

Marmer en natuursteen - Import export

 1. ARAVALI MARBLE INDUSTRIES PVT. LTD. (INDIA)

  India

  Aravali Marble Industries Pvt. Ltd., firma gevestigd in Jaipur, is gespecialiseerd in bewerking, handel, winning, export en import van marmer en andere steensoorten sinds 1984. De firma is in de loop van de jaren uitgegroeid en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de steensector, zowel op lokale als buitenlandse markten. Aravali Marble Industries produceert ook geglazuurde porseleinen tegels, een natuurlijke oplossing voor tegelvloeren buiten en voor parkeerruimtes. Naast het exporteren van verschillende steensoorten, zoals marmer, zandsteen en graniet, op internationaal niveau, vervaardigen en leveren wij diamantgereedschappen voor marmer en graniet bewerkende bedrijven in heel India. Het is onze missie u tegels te leveren die uw buitenruimte zullen veranderen door deze een elegante, moderne en stijlvolle uitstraling te geven. Onze porseleinen tegels bieden meerdere voordelen. Ze zijn namelijke bestand tegen uiterste weersomstandigheden, zelfs vorst, en dus zeer duurzaam. Dankzij hun dikte van 20 mm, zijn ze ook bestand tegen stoten en schrammen. Onze porseleincollectie, geïnspireerd door natuursteen, combineert het natuurlijke en oude gevoel van steen met de hoogtechnische prestaties van porselein. Door gebruik te maken van de meest recente technologie, kunnen wij een groot aantal varianten en fraaie eigenschappen van steen reproduceren, die onze producten een unieke uitstraling en afwerking geven zonder de imperfecties van natuursteen. U kunt onze complete collectie bekijken op onze website. Neem snel contact met ons op voor verdere informatie!

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 3. BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH

  Duitsland

  Blähschiefer is een industrieel geproduceerd lichtgewicht aggregaat dat wordt gewonnen uit natuurlijke dakleien van de nabijgelegen steengroeven van Raumland Böhl. De dakleisteen van Wittgenstein is geologisch ondergebracht in het Rijnlandse leisteengebergte en is ca. 380 miljoen jaar geleden ontstaan. Het is een grondstof die organisch materiaal als sedimentair gesteente bevat en dat erg lijkt op de klei in zijn samenstelling. Dat is een van de redenen waarom het ook leisteen wordt genoemd. Oorspronkelijk opgegraven afval van de dakleienproductie diende als grondstof voor de productie van geëxpandeerde leisteen.

 4. FRANCEPIERRE

  Frankrijk

  Steen uit Dordogne - Steen uit de Périgord - Steen uit de Bourgogne. Natuursteen uit de Dordogne voor bestrating, trappen, boordstenen, plavuizen, terracotta tegels, gevelbekleding, fineer, breuksteen, drempel, dorpel, bekleding, pilaren, open haarden... De steen uit de Dordogne, de echte natuursteen uit Montagnac d'Auberoche B1 en B2 (steen uit de Périgord) voor binnen- en buitenvloeren om de tinten en patina's van de Franse architectuur uit het verleden te herontdekken. Echte Montagnac d'Auberoche steen is vorstbestendig. Als een toonbank van kleuren, natuurstenen met delicate, subtiele, intense en sterke tinten. Lichtbeige, Donker beige, Vanille, Kastanje, Cappuccino, Grège, Taupe, Terre d'ombre, Bruin, Hazelnoot, Brons, Bruin, Blauw, Grijs, As, Bayadère. Steengroeve van Montagnac d'Auberoche. Open steengroeve op de Limeyrat-afzetting. De TOP "kwaliteit/prijs" van natuursteen uit Frankrijk, harde stenen uit de Dordogne voor de mooiste oude vloeren, Natuursteen uit Frankrijk. Franse natuursteen. Kom en ontdek al onze creaties en herwerkingen in natuursteen uit onze Franse steengroeven en fabrieken.

 5. KARIAMARBLE

  Turkije

  Na jarenlang aan de leiding te hebben gestaan in de transportsector, hebben we in 2012 Yüce Transportation gesticht om ons aan te passen aan de veranderende wereldomstandigheden. In 2018 hebben we Karia Marble Ltd. Co. opgericht om in de sector van het marmer aan de slag te gaan. We ontwerpen de meest eigentijdse ontwerpen met ons getalenteerde designteam om uw woning te verfraaien. We werken aan projecten op basis van de behoeften van onze klanten. Onze klanten kunnen kiezen uit onze uitgebreide productselectie in onze fabrieken van marmerleveranciers. Hierdoor exporteren we de unieke schoonheid van Anatolië als afgewerkte of niet-afgewerkte producten overal ter wereld. We leveren onder andere: •Marmer blokken, plavuizen en tegels •Travertijn blokken, plavuizen en tegels •Onyx blokken, plavuizen en tegels •Kalkstenen blokken, plavuizen en tegels •Mozaïek, natuursteen, •Architecturaal ontwerp Ga naar onze website voor meer info over onze productselectie! Ons werk begint met een delicate planning, en ons deskundig personeel volgt het hele proces. We houden nauw contact met onze klanten bij elke stap van het proces. Onze missie is om de horizon van de sector te verbreden en met de passie en technologie van onze werknemers uw comfortruimten op te smukken. We willen de steeds groeiende marktbehoeften beantwoorden door een nauwgezet en uitgebreid ontwerp-, keuze- en productieproces en het wereldwijd leveren van onze hoogwaardige en veelzijdige producten door onze passie voor ons werk. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KAMBET

  Polen

  KAMBET is reeds meer dan 20 jaar werkzaam als fabrikant van terrazzo tegels / vloertegels en is gevestigd te Jeleśnia. Het product voldoet aan de Poolse norm PN-91/B-10130 en de Duitse norm DIN 18500. Voor de fabricage van tegels, gebruikt het bedrijf marmerpoeder in diverse kleuren en hoogwaardig wit Portland cement. De tegels worden onderworpen aan kwaliteitstests. De producten werden reeds gebruikt in honderden winkelpanden en openbare instellingen. Wij verzorgen het vervoer van de goederen beschermd met Styrofoam en krimpfolie. Wij nodigen u uit om ons aanbod zelf te ontdekken – KAMBET uit Jeleśnia.

 2. MÁRMOLES SERRAT GRIS PULPIS

  Spanje

  Mármoles Serrat is een in 1965 door de vader van de huidige eigenaren opgericht familiebedrijf. Onze Gris Pulpis groeve bevindt zich te Santa Magdalena de Pulpis (Castellón), in Spanje. We exploiteren deze groeve sinds 1998. MÁRMOLES SERRAT onderscheidt zich door het constante streven naar innovatie en verbetering, die vrijwel deel uitmaken van het DNA van de onderneming.

 3. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italië

  O.M.G. is een bedrijf dat op nationale en internationale schaal actief is in de steensector, gespecialiseerd in de winning, vormgeving en verkoop van natuurstenen uit Val d'Ossola: palissander, serizzo en beola marmer. Binnen- en buitenmeubilair en straatmeubilair. De materialen, afkomstig uit onze steengroeven, vertonen variaties van aderen en kleuren die ze uniek maken en onderscheiden van kunstmatige producten die identiek zijn aan elkaar.

 4. ATELIER MARQUED

  België

  MARQUE D, ambachtsman van het erfgoed, gespecialiseerd in het maken van vloeren van Granito, Terrazzo en Mozaïek en in de renovering van vloeren van oude en als monument geregistreerde woningen. Alles is voortgekomen uit een jarenoude passie voor Venetië. Voor haar Paleizen met hun prachtige vloeren (soms Pavimenti alla Veneziana genoemd) vol kleuren en ingewikkelde motieven. Hier in Brussel is de Pavimento of terrazzo meer functioneel, eenvoudig en geometrisch. Wij hebben er een ander naam voor: wij noemen hem Granito.

 5. MARBRERIE FRANÇOIS

  België

 1. MONDIAL MARBRE

  Frankrijk

 2. MÁRMOLES Y PIEDRAS POL

  Spanje

 1. TERRAZOS ATLÁNTICO S.L.

  Spanje

 2. MENEGONI SRL MARMI

  Italië

 3. PEDRES MAGAMI

  Spanje

 4. MARBRE IMPORT

  Frankrijk

 5. NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE

  Duitsland

 6. MSB DIE SCHLEIFPROFIS

  Duitsland

 7. HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Italië

 2. S.G.N. SRL

  Italië

 3. COTTA SILVIO

  Italië

 4. HOFMANN & RUPPERTZ KG

  Duitsland

 5. PIERRE ET PAREMENT

  Frankrijk

 6. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italië

 7. KS CUTTEC GMBH

  Duitsland

 8. EUROTRADING SPA

  Italië

 9. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italië

 10. SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Marmer en natuursteen - Import export

Aantal resultaten

12.645 bedrijven