• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • marmer en natuursteen

Resultaten voor

Marmer en natuursteen - Import export

 1. KAMBET

  Polen

  Verified by europages badge

  KAMBET is reeds meer dan 20 jaar werkzaam als fabrikant van terrazzo tegels / vloertegels en is gevestigd te Jeleśnia. Het product voldoet aan de Poolse norm PN-91/B-10130 en de Duitse norm DIN 18500. Voor de fabricage van tegels, gebruikt het bedrijf marmerpoeder in diverse kleuren en hoogwaardig wit Portland cement. De tegels worden onderworpen aan kwaliteitstests. De producten werden reeds gebruikt in honderden winkelpanden en openbare instellingen. Wij verzorgen het vervoer van de goederen beschermd met Styrofoam en krimpfolie. Wij nodigen u uit om ons aanbod zelf te ontdekken – KAMBET uit Jeleśnia.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 3. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italië

  Verified by europages badge

  O.M.G. is een bedrijf dat op nationale en internationale schaal actief is in de steensector, gespecialiseerd in de winning, vormgeving en verkoop van natuurstenen uit Val d'Ossola: palissander, serizzo en beola marmer. Binnen- en buitenmeubilair en straatmeubilair. De materialen, afkomstig uit onze steengroeven, vertonen variaties van aderen en kleuren die ze uniek maken en onderscheiden van kunstmatige producten die identiek zijn aan elkaar.

 4. ATELIER MARQUED

  België

  Verified by europages badge

  MARQUE D, ambachtsman van het erfgoed, gespecialiseerd in het maken van vloeren van Granito, Terrazzo en Mozaïek en in de renovering van vloeren van oude en als monument geregistreerde woningen. Alles is voortgekomen uit een jarenoude passie voor Venetië. Voor haar Paleizen met hun prachtige vloeren (soms Pavimenti alla Veneziana genoemd) vol kleuren en ingewikkelde motieven. Hier in Brussel is de Pavimento of terrazzo meer functioneel, eenvoudig en geometrisch. Wij hebben er een ander naam voor: wij noemen hem Granito.

 5. MARBRERIE FRANÇOIS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARBRERIE FRANÇOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren werkbladen van marmer voor keukens, marmeren coating, en vervaardiging van douchecabines. Het is gevestigd in Ath, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MONDIAL MARBRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MONDIAL MARBRE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Septèmes-Les-Vallons, Frankrijk.

 2. MÁRMOLES Y PIEDRAS POL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÁRMOLES Y PIEDRAS POL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren open haarden van marmer. Het is gevestigd in Eivissa (illes Balears), Spanje.

 3. MENEGONI SRL MARMI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MENEGONI SRL MARMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren steen, bewerking marmer en graniet, vloer, en plaatsing in kunstwerk. Het is gevestigd in Chambave, Italië.

 4. HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Rottenacker, Duitsland.

 5. HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Treis-Karden, Duitsland.

 1. MSB DIE SCHLEIFPROFIS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MSB DIE SCHLEIFPROFIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Lappersdorf, Duitsland.

 2. NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Üxheim, Duitsland.

 1. HOFMANN & RUPPERTZ KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOFMANN & RUPPERTZ KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Flörsheim, Duitsland.

 2. S.G.N. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S.G.N. SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren designbureau. Het is gevestigd in Carrara, Italië.

 3. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EURO PIETRE INDUSTRIE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, vloeren van lavasteen, lavasteen, Marmer, bewerking van lavasteen, bladen van lavasteen voor keukens, bladen van lavasteen voor badkamers, en randbalken van lavasteen. Het is gevestigd in Belpasso, Italië.

 4. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GIORGI MARMI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, meubilering, marmergroeve, Marmer en natuursteen, en vloer. Het is gevestigd in Carrara, Italië.

 5. KS CUTTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KS CUTTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Mayen, Duitsland.

 6. BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Bad Berleburg, Duitsland.

 7. SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Hof, Duitsland.

 8. THOMASTONE

  Frankrijk

  Marmerbewerking THOMASTONE bewerkt al 4 generaties lang natuursteen, marmer en graniet. THOMASTONE is gevestigd in Mondelange en Moselle, en is gespecialiseerd in kunstwerken, binnenshuisdecoratie en tuininrichting van steen.Het bedrijf richt zich tot vakmensen en particulieren met services op maat zoals binnenshuisdecoratie van natuursteen: keukens, badkamers, keukenbladen, vensterbanken, bevloering, trappen, meubels van steen en tuinrinrichting: terrassen, trappen, straatjes, hekwerk, omheiningen, tuinmeubelen. Thomastone biedt u een nieuw en exclusief productgamma (PARCLOS): moduleerbare bouwelementen van steen voor de uitvoering van omheiningen, meubelen, aankleding van zwembaden... Gratis en gepersonaliseerd onderzoek en offerte op aanvraag (met 3D-project, metingen, AUTOCAD tekening).Werkgebieden: Moselle, Meurthe et Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Luxemburg, Frankrijk.

 1. FRANCEPIERRE PARIS

  Frankrijk

  Steen uit Dordogne - Steen uit de Périgord - Steen uit de Bourgogne. Natuursteen uit de Dordogne voor bestrating, trappen, boordstenen, plavuizen, terracotta tegels, gevelbekleding, fineer, breuksteen, drempel, dorpel, bekleding, pilaren, open haarden... De steen uit de Dordogne, de echte natuursteen uit Montagnac d'Auberoche B1 en B2 (steen uit de Périgord) voor binnen- en buitenvloeren om de tinten en patina's van de Franse architectuur uit het verleden te herontdekken. Echte Montagnac d'Auberoche steen is vorstbestendig. Als een toonbank van kleuren, natuurstenen met delicate, subtiele, intense en sterke tinten. Lichtbeige, Donker beige, Vanille, Kastanje, Cappuccino, Grège, Taupe, Terre d'ombre, Bruin, Hazelnoot, Brons, Bruin, Blauw, Grijs, As, Bayadère. Steengroeve van Montagnac d'Auberoche. Open steengroeve op de Limeyrat-afzetting. De TOP "kwaliteit/prijs" van natuursteen uit Frankrijk, harde stenen uit de Dordogne voor de mooiste oude vloeren, Natuursteen uit Frankrijk. Franse natuursteen. Kom en ontdek al onze creaties en herwerkingen in natuursteen uit onze Franse steengroeven en fabrieken.

 2. KARIAMARBLE

  Turkije

  Na jarenlang aan de leiding te hebben gestaan in de transportsector, hebben we in 2012 Yüce Transportation gesticht om ons aan te passen aan de veranderende wereldomstandigheden. In 2018 hebben we Karia Marble Ltd. Co. opgericht om in de sector van het marmer aan de slag te gaan. We ontwerpen de meest eigentijdse ontwerpen met ons getalenteerde designteam om uw woning te verfraaien. We werken aan projecten op basis van de behoeften van onze klanten. Onze klanten kunnen kiezen uit onze uitgebreide productselectie in onze fabrieken van marmerleveranciers. Hierdoor exporteren we de unieke schoonheid van Anatolië als afgewerkte of niet-afgewerkte producten overal ter wereld. We leveren onder andere: •Marmer blokken, plavuizen en tegels •Travertijn blokken, plavuizen en tegels •Onyx blokken, plavuizen en tegels •Kalkstenen blokken, plavuizen en tegels •Mozaïek, natuursteen, •Architecturaal ontwerp Ga naar onze website voor meer info over onze productselectie! Ons werk begint met een delicate planning, en ons deskundig personeel volgt het hele proces. We houden nauw contact met onze klanten bij elke stap van het proces. Onze missie is om de horizon van de sector te verbreden en met de passie en technologie van onze werknemers uw comfortruimten op te smukken. We willen de steeds groeiende marktbehoeften beantwoorden door een nauwgezet en uitgebreid ontwerp-, keuze- en productieproces en het wereldwijd leveren van onze hoogwaardige en veelzijdige producten door onze passie voor ons werk. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Turkije

  MEKMAR is de beste Turkse leverancier van travertijn en marmer in Turkije. MEKMAR bezit een travertijnfabriek, een fabriek voor wit marmer en een faciliteit voor kleine mozaïek. Mekmar produceert de beste natuurstenen vloeren, natuurstenen coating en natuurstenen toepassingen voor buiten in Turkije sinds 2002 uit zijn eigen faciliteiten. We kunnen materialen van speciale afmetingen produceren en deze tot aan uw deur afleveren. We produceren geslepen travertijn en gepolijst marmer en Franse travertijnset en mozaïeken en boerenaanrechten. Onze hoofdproductcategorieën zijn: Travertijn, Turks travertijn, travertijnen tegels, travertijnen vloeren, travertijnen aanrechten, travertijnen baden, travertijnen afgietsels, travertijnen muurplaten, travertijnen treden, travertijnen straatstenen, marmeren vloertegels, beige marmer, emprador beige marmeren producten.

 4. LES GRÈS DU CONDROZ

  België

  De steengroeve, de gressteen van Condroz gevestigd in Ereffe wordt geëxploiteerd door de familie Bolly sinds 3 generaties. We winnen & bewerken natuursteen voor de bouw (breuksteen, hoeken, voussoirs, bovendrempels) voor de inrichting van parken, tuinen & recreatieplassen (droge stenen, tegels, Japanse tegels, treden, gabions, monolieten, enz.) voor de uitvoering van ondersteuningen (breuksteenstortingen, muren van hoge oevers, gabions, palissades), voor steenslagverharding (vergruizen, draineerstenen, ballast, grind)

 5. EUROTHERM GMBH

  Duitsland

  Naast de natuurstenen kachels (marmer, graniet of andere natuurlijke stenen), biedt het bedrijf ook infraroodverwarmers in lichtgewicht constructie (zogenaamde.Infrarood verwarmingspanelen) van 1, 0 mm verzinkt plaatstaal.Een speciale oppervlaktecoating zorgt voor een optimale warmtestraling.Vanwege de beschermingsklasse IP44 zijn deze infrarood verwarmingselementen ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.Een ander innovatief product is de infrarood-glasverwarmer, die dankzij zijn elegante en gelijkmatige ontwerp perfect in een moderne woonomgeving past.Dankzij het eenvoudige montageframe kunnen deze verwarmers zowel aan de muur als aan het plafond worden gemonteerd.Voor industrieel gebruik biedt het bedrijf speciale hogetemperatuurlampen.Deze zijn met name geschikt voor de verwarming van grote oppervlakken, productie- en opslagruimten of openbare ruimtes en kerken.Ook geschikt voor grote terrassen.

 6. MERO STONES

  Turkije

  Merostones is opgericht in Denizli, het centrum van de travertijnindustrie in Turkije in 2006, om natuurlijke steenproducten zoals travertijn, marmer en kalkstenen dakpannen en andere gerelateerde producten te leveren. Merostones is ook een exportbedrijf van enkele van de beste producenten en steengroeve-eigenaren van Turkije en werkt met hen samen. Als u op zoek bent naar tegels, plavuizen, mozaïek, treden, zwembadbekleding van travertijn, kalksteen en marmer, dan bent u bij ons aan het goede adres.

 7. BELLOTTO POSE SNC DI DANIELE BELLOTTO & C.

  Italië

  Bellotto Tegels en coatings in de bouwsector; ze voert installatiewerk uit op openbare gebouwen: kazernes, ziekenhuizen, kerken, kantoren; privégebouwen: appartement, huis, villa; of winkels: concessiehouders, appartementen, winkels, kantoren, hotels, restaurants. Het is gespecialiseerd in de installatie van verschillende soorten materialen: keramiek, mozaïek, marmer, natuurlijke en gereconstitueerde stenen, porfier, Betonella-kleiklinkers. in het buitenland is het werkzaam in Noord-Afrika, Azië en de Europese Unie.

 8. VELUWEHOF NATUURSTEEN

  Nederland

  Een grafsteen ter herinnering Als u de taak heeft om de uitvaart te regelen, merkt u hoeveel er ineens op u afkomt. U beseft dat u uw dierbare nog een mooi laatste afscheid wilt geven. Een waardige grafsteen is onderdeel van dit afscheid. Wij kunnen u daarbij helpen en persoonlijk adviseren bij de keuze tussen de verschillende mogelijkheden van grafstenen voor uw dierbare. Het is u waarschijnlijk al opgevallen dat er vele variaties in grafstenen mogelijk zijn, elke graf steen heeft een eigen uitstraling. Wij kunnen u daarbij helpen met het juiste advies. In onze toonzaal en tuinen staan ruim 450 grafstenen opgesteld. Naast de bestaande modellen zijn ook eigen ontwerpen en ideeën mogelijk. Hierbij kunnen onze adviseurs u deskundig van dienst zijn. In onze steenhouwerij worden uw wensen op vakkundige wijze verwerkt. Graag geven we u een impressie. In de loop der jaren hebben wij duizenden grafstenen mogen plaatsen in heel Nederland en daarom mogen wij met recht specialist in grafstenen worden genoemd, luisteren naar uw wensen en deze op een juiste manier verwerken is belangrijk voor ons. Heeft u naar aanleiding van voorbeelden op onze website vragen? Of misschien heeft u andere vraag over een graf steen en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

 9. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrijk

  De marmerbewerkerij van La Crau is gespecialiseerd in de levering en het bewerken van marmer, onyx, graniet, natuursteen, kwarts, keramiek... Door het bewerken van deze materialen, heeft de onderneming diverse branches ontwikkeld zoals binnen- en buitentegels, bekledingen (tappen, gevels, muurtjes, trappen, muurbedekkingen, dorpels, ..), Keukens en badkamers (keukenbladen, wastafelbladen, wastafels en massieve badkuipen, ..), Aanpassing (met meer dan 18 jaar ervaring in de gravure en fotogravure, biedt onze werkplaats u authentiek vakmanschap voor het vervaardigen van uithangborden, bewegwijzering, …) De onderneming vervaardigt tevens luxe villa's of appartementen evenals winkels wereldwijd, met name voor een vermaard merk van de Groep LVMH. De reputatie en het imago van de marmerwerkplaats La Crau berust op drie belangrijke pijlers: de kwaliteit van het werk, de keuze van het materiaal en de geboden service.

 10. NATUURSTEENBEDRIJF BAILLEUL

  België

  BAILLEUL NV - Natuursteenbedrijf sinds 1888 Sinds 1888 gevestigd te Veurne, waar 5 generaties opgroeiden tussen de natuursteen, mag je wel stellen dat onze familie thuis is in steen en marmer. Deze rijke traditie gekoppeld aan het jeugdig enthousiasme van onze jonge zaakvoerder en een team van ervaren vaklui staan borg voor het leveren van uitstekende service en kwaliteit van afwerking. Onze specialiteit is maatwerk zowel voor aannemers als particulieren: Keukenwerkbladen Tafels Lavabo's, bad- en douchebekledingen Trappen en vloeren Sierschouwen Portieken, raamomlijstingen en dorpels Gevelbekleding Grafzerken Sableerwerk en gravures Alle stenen worden door ons persoonlijk uitgekozen in de groeve of bij de invoerder. Zo voldoen alle platen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Marmer en natuursteen - Import export

Aantal resultaten

11.855 Bedrijven