• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • marmer

Resultaten voor

Marmer - Import export

 1. ARAVALI MARBLE INDUSTRIES PVT. LTD. (INDIA)

  India

  Verified by europages badge

  Aravali Marble Industries Pvt. Ltd., firma gevestigd in Jaipur, is gespecialiseerd in bewerking, handel, winning, export en import van marmer en andere steensoorten sinds 1984. De firma is in de loop van de jaren uitgegroeid en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de steensector, zowel op lokale als buitenlandse markten. Aravali Marble Industries produceert ook geglazuurde porseleinen tegels, een natuurlijke oplossing voor tegelvloeren buiten en voor parkeerruimtes. Naast het exporteren van verschillende steensoorten, zoals marmer, zandsteen en graniet, op internationaal niveau, vervaardigen en leveren wij diamantgereedschappen voor marmer en graniet bewerkende bedrijven in heel India. Het is onze missie u tegels te leveren die uw buitenruimte zullen veranderen door deze een elegante, moderne en stijlvolle uitstraling te geven. Onze porseleinen tegels bieden meerdere voordelen. Ze zijn namelijke bestand tegen uiterste weersomstandigheden, zelfs vorst, en dus zeer duurzaam. Dankzij hun dikte van 20 mm, zijn ze ook bestand tegen stoten en schrammen. Onze porseleincollectie, geïnspireerd door natuursteen, combineert het natuurlijke en oude gevoel van steen met de hoogtechnische prestaties van porselein. Door gebruik te maken van de meest recente technologie, kunnen wij een groot aantal varianten en fraaie eigenschappen van steen reproduceren, die onze producten een unieke uitstraling en afwerking geven zonder de imperfecties van natuursteen. U kunt onze complete collectie bekijken op onze website. Neem snel contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 2. MARMI DI CARRARA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  De firma Marmi di Carrara Srl produceert sinds 1956, voor eigen rekening en exclusief, marmer, graniet, onyx en steen. De firma is gespecialiseerd in het opsporen van zeldzame en edele grondstoffen, alsmede in de toelevering van grondstoffen van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Zijn exclusieve producten zijn onder meer: groen malachiet, rode Erika, Desert Stone, Italiaanse travertijn Navona, rode Damasco, Absolute Black. Maar ook de beste soorten Statuario, Carrara, Gioia, Arabescato, Calacatta en dergelijke.. .

  Website Open In New icon
 3. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italië

  Verified by europages badge

  O.M.G. is een bedrijf dat op nationale en internationale schaal actief is in de steensector, gespecialiseerd in de winning, vormgeving en verkoop van natuurstenen uit Val d'Ossola: palissander, serizzo en beola marmer. Binnen- en buitenmeubilair en straatmeubilair. De materialen, afkomstig uit onze steengroeven, vertonen variaties van aderen en kleuren die ze uniek maken en onderscheiden van kunstmatige producten die identiek zijn aan elkaar.

  Website Open In New icon
 4. MARBRE IMPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Italië

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TROCHA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italië

  Verified by europages badge
 3. STONE & DESIGN

  Italië

  Verified by europages badge
 4. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 5. ANTOLINI LUIGI E C. SPA

  Italië

  Verified by europages badge
 1. EUROTRADING SPA

  Italië

  Verified by europages badge
 2. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 3. MARMI DRUENTO S.N.C.

  Italië

  Verified by europages badge
 4. CO.SE.LUC.

  Italië

  Verified by europages badge
 5. DECARLI MARMI E GRANITI DI BERNARDI GIULIA

  Italië

  Verified by europages badge
 6. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Turkije

  MEKMAR is de beste Turkse leverancier van travertijn en marmer in Turkije. MEKMAR bezit een travertijnfabriek, een fabriek voor wit marmer en een faciliteit voor kleine mozaïek. Mekmar produceert de beste natuurstenen vloeren, natuurstenen coating en natuurstenen toepassingen voor buiten in Turkije sinds 2002 uit zijn eigen faciliteiten. We kunnen materialen van speciale afmetingen produceren en deze tot aan uw deur afleveren. We produceren geslepen travertijn en gepolijst marmer en Franse travertijnset en mozaïeken en boerenaanrechten. Onze hoofdproductcategorieën zijn: Travertijn, Turks travertijn, travertijnen tegels, travertijnen vloeren, travertijnen aanrechten, travertijnen baden, travertijnen afgietsels, travertijnen muurplaten, travertijnen treden, travertijnen straatstenen, marmeren vloertegels, beige marmer, emprador beige marmeren producten.

 7. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italië

  M.G.F., gevestigd in Motta di Livenza, is gespecialiseerd in de bewerking van marmer en graniet. Onder de zorgvuldig met materialen van de allerbeste kwaliteit vervaardigde producten treft u bekledingen aan voor badkamers en muren, trappen, vloerbekledingen van marmer of steen, vensterbanken, schoorsteenmantels, uitvaartobjecten en keukenbladen, bladen voor bars en open keukens. Alle artikelen zijn te verkrijgen in diverse stijlen, van klassiek tot modern, zonder de rustieke stijl te vergeten. M.G.F. gebruikt materialen met een EEG-label.

 8. BRUNO LUCCHETTI MARMI E GRANITI SRL

  Italië

  Onze marmergroeven met wit marmer, die behoren tot de meest prestigieuze groeven in de regio, liggen in het stroomgebied van Fantiscritti, in Carrare. De rechtstreekse uitgraving dateert uit het begin van de eeuw, maar er zijn sporen van Romeinse uitgravingen zichtbaar op vele plaatsen van onze afzettingen. De uitgegraven grondstoffen kunnen als volgt worden onderverdeeld: Carrara C Bianco, Carrara C/D Bianco, Carrara D Bianco, Bardiglio Nuvolato. De geproduceerde volumes stellen ons in staat ieder willekeurig project uit te voeren.

 9. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrijk

  De marmerbewerkerij van La Crau is gespecialiseerd in de levering en het bewerken van marmer, onyx, graniet, natuursteen, kwarts, keramiek... Door het bewerken van deze materialen, heeft de onderneming diverse branches ontwikkeld zoals binnen- en buitentegels, bekledingen (tappen, gevels, muurtjes, trappen, muurbedekkingen, dorpels, ..), Keukens en badkamers (keukenbladen, wastafelbladen, wastafels en massieve badkuipen, ..), Aanpassing (met meer dan 18 jaar ervaring in de gravure en fotogravure, biedt onze werkplaats u authentiek vakmanschap voor het vervaardigen van uithangborden, bewegwijzering, …) De onderneming vervaardigt tevens luxe villa's of appartementen evenals winkels wereldwijd, met name voor een vermaard merk van de Groep LVMH. De reputatie en het imago van de marmerwerkplaats La Crau berust op drie belangrijke pijlers: de kwaliteit van het werk, de keuze van het materiaal en de geboden service.

 10. MARTEK INTERNATIONAL

  Frankrijk

  MARTEK International, opgericht in 2006, is gevestigd in Marseille. Wij zijn gespecialiseerd in natuursteen. Wij begeleiden u tijdens alle fasen van uw project, vanaf het ontwerp tot de afwerking. Eerst voeren wij het technisch onderzoek uit samen met de tekenbureaus die het project voorbereiden en maken vervolgens de plannen die naar onze werkplaatsen gaan. Dankzij onze kennis op het gebied van stenen hebben we goede overeenkomsten gesloten met diverse steengroeven waardoor wij u de beste materialen kunnen leveren. Die personen die wij inzetten voor onze projecten zijn ons al meer dan 25 jaar trouw. Wij realiseren overigens projecten in Frankrijk en daarbuiten. Wij onderzoeken ook eerst de openbare aanbestedingen om te zien of uw project haalbaar is en om de productiecapaciteiten te kennen. Wij werken met materialen zoals gres, graniet, marmer en leisteen.

 1. NATUURSTEENBEDRIJF BAILLEUL

  België

  BAILLEUL NV - Natuursteenbedrijf sinds 1888 Sinds 1888 gevestigd te Veurne, waar 5 generaties opgroeiden tussen de natuursteen, mag je wel stellen dat onze familie thuis is in steen en marmer. Deze rijke traditie gekoppeld aan het jeugdig enthousiasme van onze jonge zaakvoerder en een team van ervaren vaklui staan borg voor het leveren van uitstekende service en kwaliteit van afwerking. Onze specialiteit is maatwerk zowel voor aannemers als particulieren: Keukenwerkbladen Tafels Lavabo's, bad- en douchebekledingen Trappen en vloeren Sierschouwen Portieken, raamomlijstingen en dorpels Gevelbekleding Grafzerken Sableerwerk en gravures Alle stenen worden door ons persoonlijk uitgekozen in de groeve of bij de invoerder. Zo voldoen alle platen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

 2. NORMA, LLC

  Rusland

  Norma LLC houdt zich bezig met de productie van marmer van hoge kwaliteit uit de Sayan-reeks, bekend om zijn witheid en kwaliteit. Het wordt veel gebruikt in bouw- en decoratiewerken.We controleren onafhankelijk alle productiestadia, zodat we met een gerust hart kunnen praten over de kwaliteit van ons product.De onderneming onttrekt tot 19.000 ton eindproducten per seizoen en tot 30 ton per dag.Het plantoppervlak bereikt 2500 vierkante meter.Onze producten zijn universeel, aangezien ze veel worden gebruikt in landschapsontwerp en u in staat stellen de meest uitdagende creatieve ideeën te realiseren.De grootte van stenen varieert van 5 mm tot 120 mm.De productie maakt gebruik van een moderne Italiaanse verpakkingslijn.Voor het gemak van de koper is het gewicht van de zak met afgewerkte producten 20 kg. Alle benodigde informatie staat op de verpakking vermeld, inclusief de toepassingssnelheid van marmer.

 3. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Spanje

  Ontwerp en fabricage van gietvormen voor Trencadis mozaïek.Grote variëteit in motieven, materialen en kleuren...Trencadis marmer, keramiek, mozaïek, muurbekleding en sierbanden. Bekleding van keramiek. Decoratie Trencadis.

 4. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanje

  Bedrijf dat gespecialiseerd is in de export van marmer en graniet. Crème ivoire, Dark Emperador, Light Emperador, Rood Alicante, Geel Mares, Zwart Marquina, Kalk Capri, Island Beig, Island Blue, Crème Valence.

 5. MARCECA MARMI SRL

  Italië

  Onze ervaring in marmerverwerking en het gebruik van innovatieve machines en technologieën stelt ons in staat om fijne marmers te creëren en te verfijnen om hoogwaardige producten en objecten te creëren met een uniek ontwerp voor meubels. We maken bekledingen en vloeren, voor binnen en buiten, in natuursteen die aan elke stilistische context aangepast kan worden. Bezoek onze website om onze creaties te ontdekken.

 6. MÁRMOLES VISEMAR SLU

  Spanje

  Marmer en natuursteen. Geventileerde gevels. Marmerbekledingen. Badkamers, keukenbladen, enz. Eigen steengroeven. Blokken en platen. Wastafelbladen van marmer voor de badkamer, werkbladen voor keukens, schelpmarmer, enz.

 7. MALVUCCIO MARMI SRL

  Italië

  Malvuccio Marmi is een historische onderneming die sinds 1975 werkzaam is, en dit met grote professionaliteit, in de sector van de transformatie, de bewerking en de export van lavasteen van de Etna over de hele wereld.De ervaring die door de jaren heen is opgedaan en haar samenwerking met professionals en gekwalificeerde architecten, stelt haar in staat waardevolle decoraties en voor binnenshuis te creëren, dankzij hun unieke stijl.

 8. MÁRMOLES MARÍN

  Spanje

  Al een halve eeuw lang wint het bedrijf Mármoles Marín marmer en natuursteen uit zijn steengroeven. De winning en het gebruik van deze materialen zijn voor altijd onverbrekelijk verbonden met het leven en de cultuur van mensen.

 9. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Italië

  De werkplaats van de familie Fucci onderscheidt zich door zijn strikt ambachtelijke bewerking van marmer, graniet en natuursteen van lokale herkomst. De onderneming beschikt over ruim 60 jaar ervaring: het was namelijk Nicola Fucci die als eerste in de familie de drijfhamer en beitel hanteerde.

 10. MÁRMOLES CUESTA

  Spanje

  Ons bedrijf houdt zich bezig met het moderniseren en biedt een personeel van kwaliteit, bijna exclusief in de afwerking van verschillende bewerkte materialen: marmer, graniet, Silestone, Dekton, Compac. Wij hebben de modernste machines die het ons mogelijk maken om aan de moeilijkste vereisten tegemoet te komen en kunnen zelfs sommige productsoorten personaliseren.

Filters

Resultaten voor

Marmer - Import export

Aantal resultaten

13.582 bedrijven