• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • marmer

Resultaten voor

Marmer - Import export

 1. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italië

  Verified by europages badge

  O.M.G. is een bedrijf dat op nationale en internationale schaal actief is in de steensector, gespecialiseerd in de winning, vormgeving en verkoop van natuurstenen uit Val d'Ossola: palissander, serizzo en beola marmer. Binnen- en buitenmeubilair en straatmeubilair. De materialen, afkomstig uit onze steengroeven, vertonen variaties van aderen en kleuren die ze uniek maken en onderscheiden van kunstmatige producten die identiek zijn aan elkaar.

 2. MARMI DI CARRARA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  De firma Marmi di Carrara Srl produceert sinds 1956, voor eigen rekening en exclusief, marmer, graniet, onyx en steen. De firma is gespecialiseerd in het opsporen van zeldzame en edele grondstoffen, alsmede in de toelevering van grondstoffen van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Zijn exclusieve producten zijn onder meer: groen malachiet, rode Erika, Desert Stone, Italiaanse travertijn Navona, rode Damasco, Absolute Black. Maar ook de beste soorten Statuario, Carrara, Gioia, Arabescato, Calacatta en dergelijke.. .

 3. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Cave Trambiserra is gespecialiseerd in de winning van fijn marmer en bezit twee steengroeven: De Bianco Trambiserra di Michelangelo- en de Grigio San Nicola e Bardiglio-groeven, beiden gelegen in Seravezza, Italië. De marmers die Cave Trambiserra aanbiedt, worden gekenmerkt door een hoge dichtheid waardoor zij uiterst duurzaam en vlekbestendig zijn.. Dankzij deze kwaliteit zijn zij perfect geschikt voor een breed scala aan binnen- en buitentoepassingen.

 4. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Openbare werken - materialen, bewerking van lavasteen, bewerking marmer en graniet, Marmer, en Openbare werken - materialen. Het is gevestigd in Belpasso, Italië.

 5. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graniet, Granito, natuurstenen, Graniet, internationale natuurstenen, Granito, bewerking marmer en graniet, granietvloeren, en nationale graniet. Het is gevestigd in Cavaion Veronese, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EURO PIETRE INDUSTRIE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, vloeren van lavasteen, lavasteen, Marmer, bewerking van lavasteen, bladen van lavasteen voor keukens, bladen van lavasteen voor badkamers, en randbalken van lavasteen. Het is gevestigd in Belpasso, Italië.

 2. DIME S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIME S.P.A., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Tegels en plavuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengoed - tegels, Zandsteen, Meubelen en accessoires - badkamers, badkamermeubelen, vloer, Steengoed - tegels, keramiek, Zandsteen, en parketvloer. Het is gevestigd in Castellanza, Italië.

 3. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GIORGI MARMI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, meubilering, marmergroeve, Marmer en natuursteen, en vloer. Het is gevestigd in Carrara, Italië.

 4. GHIRARDI NICOLA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GHIRARDI NICOLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren werkbladen voor keukens en badkamers, top keuken marmer, bewerking marmer en graniet, en grafstenen. Het is gevestigd in Langhirano, Italië.

 5. CO.SE.LUC.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CO.SE.LUC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren marmer en soortgelijken. Het is gevestigd in Carrara, Italië.

 1. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Turkije

  MEKMAR is de beste Turkse leverancier van travertijn en marmer in Turkije. MEKMAR bezit een travertijnfabriek, een fabriek voor wit marmer en een faciliteit voor kleine mozaïek. Mekmar produceert de beste natuurstenen vloeren, natuurstenen coating en natuurstenen toepassingen voor buiten in Turkije sinds 2002 uit zijn eigen faciliteiten. We kunnen materialen van speciale afmetingen produceren en deze tot aan uw deur afleveren. We produceren geslepen travertijn en gepolijst marmer en Franse travertijnset en mozaïeken en boerenaanrechten. Onze hoofdproductcategorieën zijn: Travertijn, Turks travertijn, travertijnen tegels, travertijnen vloeren, travertijnen aanrechten, travertijnen baden, travertijnen afgietsels, travertijnen muurplaten, travertijnen treden, travertijnen straatstenen, marmeren vloertegels, beige marmer, emprador beige marmeren producten.

 2. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italië

  M.G.F., gevestigd in Motta di Livenza, is gespecialiseerd in de bewerking van marmer en graniet. Onder de zorgvuldig met materialen van de allerbeste kwaliteit vervaardigde producten treft u bekledingen aan voor badkamers en muren, trappen, vloerbekledingen van marmer of steen, vensterbanken, schoorsteenmantels, uitvaartobjecten en keukenbladen, bladen voor bars en open keukens. Alle artikelen zijn te verkrijgen in diverse stijlen, van klassiek tot modern, zonder de rustieke stijl te vergeten. M.G.F. gebruikt materialen met een EEG-label.

 1. NATUURSTEENBEDRIJF BAILLEUL

  België

  BAILLEUL NV - Natuursteenbedrijf sinds 1888 Sinds 1888 gevestigd te Veurne, waar 5 generaties opgroeiden tussen de natuursteen, mag je wel stellen dat onze familie thuis is in steen en marmer. Deze rijke traditie gekoppeld aan het jeugdig enthousiasme van onze jonge zaakvoerder en een team van ervaren vaklui staan borg voor het leveren van uitstekende service en kwaliteit van afwerking. Onze specialiteit is maatwerk zowel voor aannemers als particulieren: Keukenwerkbladen Tafels Lavabo's, bad- en douchebekledingen Trappen en vloeren Sierschouwen Portieken, raamomlijstingen en dorpels Gevelbekleding Grafzerken Sableerwerk en gravures Alle stenen worden door ons persoonlijk uitgekozen in de groeve of bij de invoerder. Zo voldoen alle platen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

 2. BRUNO LUCCHETTI MARMI E GRANITI SRL

  Italië

  Onze marmergroeven met wit marmer, die behoren tot de meest prestigieuze groeven in de regio, liggen in het stroomgebied van Fantiscritti, in Carrare. De rechtstreekse uitgraving dateert uit het begin van de eeuw, maar er zijn sporen van Romeinse uitgravingen zichtbaar op vele plaatsen van onze afzettingen. De uitgegraven grondstoffen kunnen als volgt worden onderverdeeld: Carrara C Bianco, Carrara C/D Bianco, Carrara D Bianco, Bardiglio Nuvolato. De geproduceerde volumes stellen ons in staat ieder willekeurig project uit te voeren.

 3. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrijk

  De marmerbewerkerij van La Crau is gespecialiseerd in de levering en het bewerken van marmer, onyx, graniet, natuursteen, kwarts, keramiek... Door het bewerken van deze materialen, heeft de onderneming diverse branches ontwikkeld zoals binnen- en buitentegels, bekledingen (tappen, gevels, muurtjes, trappen, muurbedekkingen, dorpels, ..), Keukens en badkamers (keukenbladen, wastafelbladen, wastafels en massieve badkuipen, ..), Aanpassing (met meer dan 18 jaar ervaring in de gravure en fotogravure, biedt onze werkplaats u authentiek vakmanschap voor het vervaardigen van uithangborden, bewegwijzering, …) De onderneming vervaardigt tevens luxe villa's of appartementen evenals winkels wereldwijd, met name voor een vermaard merk van de Groep LVMH. De reputatie en het imago van de marmerwerkplaats La Crau berust op drie belangrijke pijlers: de kwaliteit van het werk, de keuze van het materiaal en de geboden service.

 4. MARTEK INTERNATIONAL

  Frankrijk

  MARTEK International, opgericht in 2006, is gevestigd in Marseille. Wij zijn gespecialiseerd in natuursteen. Wij begeleiden u tijdens alle fasen van uw project, vanaf het ontwerp tot de afwerking. Eerst voeren wij het technisch onderzoek uit samen met de tekenbureaus die het project voorbereiden en maken vervolgens de plannen die naar onze werkplaatsen gaan. Dankzij onze kennis op het gebied van stenen hebben we goede overeenkomsten gesloten met diverse steengroeven waardoor wij u de beste materialen kunnen leveren. Die personen die wij inzetten voor onze projecten zijn ons al meer dan 25 jaar trouw. Wij realiseren overigens projecten in Frankrijk en daarbuiten. Wij onderzoeken ook eerst de openbare aanbestedingen om te zien of uw project haalbaar is en om de productiecapaciteiten te kennen. Wij werken met materialen zoals gres, graniet, marmer en leisteen.

 5. COMINOTTO

  België

  Cominotto NV, opgericht in 1927, is van een bescheiden bedrijf in Turnhout uitgegroeid tot één van de Belgische marktleiders in marmermozaïek. Met behulp van moderne machines en de kennis die we over 3 generaties vergaard hebben, garanderen we U een afgewerkt product dat de perfectie benadert. Service Bij Cominotto hechten wij veel belang aan service en klantvriendelijkheid. Voor een informatief gesprek of een voorstelling van onze stalen maken wij graag met U een afspraak. Een offerte voor uw project wordt vrijblijvend en gratis voor U opgesteld. Wenst U dat uw project ter plaatse opgemeten wordt ? Ook hier heeft Cominotto nv gespecialiseerde vakmensen voor. Na opmeting wordt uw project in CAD-tekeningen uitgetekend en aan U voorgelegd. Plaatsing De plaatsing van trappen en vloertegels kan ook aan Cominotto overgelaten worden. Wij beschikken over een vast team van zelfstandige onderaannemers met jaren ervaring in de bouwwereld.

 6. GRANIET EN MARMER

  België

  G&M specialiseerde zich sinds zijn oprichting in 1991 in het leveren (en plaatsen) van op maat gezaagde natuursteen. Dankzij ons gespecialiseerd en ervaren personeel, onze zoektocht naar gezonde en mooie materialen en ons hypermodern machinepark hebben wij in de loop der jaren het vertrouwen gekregen van vele (internationale) klanten. Wij staan vrijblijvend ter beschikking om voor u de mooiste steen uit te zoeken en samen een prachtig project te bouwen. Belgische Blauwe Steen: Wij hebben een eigen productielijn tegels voor binnen- en buitengebruik. Marmocino: keramiek met natuursteen-oppervlak.

 7. DEN DAM

  België

  Reeds meer dan 30 jaar verwerkt Den Dam, met de modernste machines en een team vakbekwame medewerkers, natuursteen en composiet afkomstig van over de hele wereld. Door permanente innovatie en investeringen, volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op de markt. In onze platenhal kunt u uw werkkeuze maken uit meer dan 100 soorten natuursteen en composiet. Naast onze uitgebreide voorraad kunnen wij speciale en zeldzame steensoorten bestellen via onze contacten in de sector. Onze specialisten staan u graag bij in de keuze van het materiaal en de technische uitwerking van al uw maatwerkrealisaties. Wij dragen service en klantgerichtheid immers hoog in het vaandel. Graniet, marmer,  blauwe hardsteen, composiet, ...

 8. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Spanje

  Ontwerp en fabricage van gietvormen voor Trencadis mozaïek.Grote variëteit in motieven, materialen en kleuren...Trencadis marmer, keramiek, mozaïek, muurbekleding en sierbanden. Bekleding van keramiek. Decoratie Trencadis.

 1. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanje

  Bedrijf dat gespecialiseerd is in de export van marmer en graniet. Crème ivoire, Dark Emperador, Light Emperador, Rood Alicante, Geel Mares, Zwart Marquina, Kalk Capri, Island Beig, Island Blue, Crème Valence.

 2. MÁRMOLES VISEMAR SLU

  Spanje

  Marmer en natuursteen. Geventileerde gevels. Marmerbekledingen. Badkamers, keukenbladen, enz. Eigen steengroeven. Blokken en platen. Wastafelbladen van marmer voor de badkamer, werkbladen voor keukens, schelpmarmer, enz.

 3. MALVUCCIO MARMI SRL

  Italië

  Malvuccio Marmi is een historische onderneming die sinds 1975 werkzaam is, en dit met grote professionaliteit, in de sector van de transformatie, de bewerking en de export van lavasteen van de Etna over de hele wereld.De ervaring die door de jaren heen is opgedaan en haar samenwerking met professionals en gekwalificeerde architecten, stelt haar in staat waardevolle decoraties en voor binnenshuis te creëren, dankzij hun unieke stijl.

 4. MÁRMOLES MARÍN

  Spanje

  Al een halve eeuw lang wint het bedrijf Mármoles Marín marmer en natuursteen uit zijn steengroeven. De winning en het gebruik van deze materialen zijn voor altijd onverbrekelijk verbonden met het leven en de cultuur van mensen.

 5. MÁRMOLES CUESTA

  Spanje

  Ons bedrijf houdt zich bezig met het moderniseren en biedt een personeel van kwaliteit, bijna exclusief in de afwerking van verschillende bewerkte materialen: marmer, graniet, Silestone, Dekton, Compac. Wij hebben de modernste machines die het ons mogelijk maken om aan de moeilijkste vereisten tegemoet te komen en kunnen zelfs sommige productsoorten personaliseren.

 6. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Italië

  De werkplaats van de familie Fucci onderscheidt zich door zijn strikt ambachtelijke bewerking van marmer, graniet en natuursteen van lokale herkomst. De onderneming beschikt over ruim 60 jaar ervaring: het was namelijk Nicola Fucci die als eerste in de familie de drijfhamer en beitel hanteerde.

 7. MÁRMOLES PASVI S.L.

  Spanje

  Pasvi is een onderneming met ervaring, heel veel ervaring.. Twee generaties marmerhandelaren, een proces van verschillende decennia om te leren, om de steen te leren kennen en gebruiken, voor diverse projecten en trends, dag na dag. Wij zijn experts in marmer, graniet, leisteen, en in alle soorten natuursteen alsook in nieuwe materialen, zoals kwarts of korian e.d.

 8. CAMENA MARMI

  Italië

  Wij staan al veertig jaar ten dienste van onze klanten, komen hun behoeften en projecten tegemoet, voeren allerlei werken uit, bieden optimale kwaliteit dankzij onze innovatieve en nauwkeurige machines, voor de vervaardiging van ambachtelijke producten van lavasteen, witte kalksteen en diverse soorten marmer en graniet.

 9. PIKA SRL

  Italië

  Meer dan 25 jaar ervaring in de bewerking van lavasteen in de keuze van grondstoffen van altijd zeer hoge kwaliteit. Dit is wat ons in staat stelt om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.

 10. ROMAGNO MARMI SRL

  Italië

  Sinds 1947, is ons succes gebaseerd op kwaliteit, onderzoek, innovatie, bijstand, hergebruik van materialen en een internationale bedrijfsvisie. Het nauwlettend naleven van de ethische codes van ons beroep wordt uiteraard ook altijd voorop gesteld. We zijn een industrieel bedrijf dat ambachtelijke vakkennis promoot en in de schijnwerpers zet. De hoogwaardige kwaliteit van onze producten wordt verkregen via

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Marmer - Import export

Aantal resultaten

12.809 Bedrijven