• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • marmerkorrels en marmerpoeder

Resultaten voor

Marmerkorrels en marmerpoeder - Import export

 1. ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL

  Italië

  Artieri Dell'Alabastro Soc. Coop. A.R.L., gelegen in Volterra, biedt een uitgebreid assortiment meubelartikelen en accessoires van albast.

 2. GRAN SAGRO SRL

  Italië

  Het bedrijf GRAN SAGRO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren binnenshuisarchitectuur, en carrarisch marmer. Het is gevestigd in Massa, Italië.

 3. SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD

  China

  Het bedrijf SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren Calciumcarbonaat. Het is gevestigd in Shijiazhuang, China.

 4. SKZ MINING

  Japan

  Het bedrijf SKZ MINING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke talk. Het is gevestigd in Hiroshima, Japan.

 5. YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO

  Turkije

  Het bedrijf YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Mugla, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BNB MADENCİLİK

  Turkije

  Het bedrijf BNB MADENCİLİK, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouwdiensten, calciumcarbonaat, kalkspaat, veevoer, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Manisa Akhisar, Turkije.

 2. OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren marmerpoeder. Het is gevestigd in Aksaray, Turkije.

 3. DANABAS MOZAIK

  Turkije

  Het bedrijf DANABAS MOZAIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalkspaat. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 4. TUNA MINING CO.LTD

  Turkije

  Het bedrijf TUNA MINING CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren marmerblokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. MABRIK

  Spanje

  Het bedrijf MABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor bont, machines en apparatuur voor bontfabrieken, bont, en metalen elementen voor de lederwarenindustrie. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. CANTERAS EL CERRO

  Spanje

  Het bedrijf CANTERAS EL CERRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in IGEA, Spanje.

 2. MIEN TRUNG MINERAL JSC

  Vietnam

  Het bedrijf MIEN TRUNG MINERAL JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Vinh, Vietnam.

 1. AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT

  Duitsland

  Het bedrijf AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT, is een Distributeur, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Nagold, Duitsland.

 2. TURMET MADENCILIK LTD

  Turkije

  Het bedrijf TURMET MADENCILIK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren gemicroniseerde producten, en blokken van marmer. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 3. PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE

  Italië

  Het bedrijf PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Marmerkorrels en marmerpoeder, Marmer, en Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in San Severo, Italië.

 4. VISNES KALK AS

  Noorwegen

  Het bedrijf VISNES KALK AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerkorrels en marmerpoeder, en Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Lyngstad, Noorwegen.

 5. ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren granulaat van marmer. Het is gevestigd in Zandobbio, Italië.

 6. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES

  Tunesië

  Het bedrijf STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES, is een Distributeur, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Bouargoub Riadh, Tunesië.

 7. STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX

  Tunesië

  Het bedrijf STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Oueslatia Riadh, Tunesië.

 8. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE

  Tunesië

  Het bedrijf STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE, is een Distributeur, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Bouargoub Riadh, Tunesië.

 1. STE TNNE DE CARRIERES

  Tunesië

  Het bedrijf STE TNNE DE CARRIERES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Raoued Riadh, Tunesië.

 2. STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES

  Tunesië

  Het bedrijf STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES, is een Distributeur, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Oueslatia Riadh, Tunesië.

 3. J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerkorrels en marmerpoeder, en Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Chaves, Portugal.

 4. STE EL IZDIHAR

  Tunesië

 5. MOTAMINERAL, MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugal

 6. ANTONIO MOCHO, LDA

  Portugal

 7. GREENALL LIFE-RECICLAGEM, ATERRO E AMBIENTE, LDA

  Portugal

 8. ROCHA VERDE-SOCIEDADE TRANSFORMADORA DE MARMORES, LDA

  Portugal

 9. GRANITOS Y ARIDOS DE ATIOS SL

  Spanje

 10. SENESI CLAUDIO

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis