• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • marmerkorrels en marmerpoeder

Resultaten voor

Marmerkorrels en marmerpoeder - Import export

 1. GRAN SAGRO SRL

  Italië

  Het bedrijf GRAN SAGRO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren binnenshuisarchitectuur, en carrarisch marmer. Het is gevestigd in Massa, Italië.

 2. YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO

  Turkije

  Het bedrijf YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Mugla, Turkije.

 3. OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren marmerpoeder. Het is gevestigd in Aksaray, Turkije.

 4. BNB MADENCİLİK

  Turkije

  Het bedrijf BNB MADENCİLİK, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouwdiensten, calciumcarbonaat, kalkspaat, veevoer, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Manisa Akhisar, Turkije.

 5. TUNA MINING CO.LTD

  Turkije

  Het bedrijf TUNA MINING CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren marmerblokken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DANABAS MOZAIK

  Turkije

  Het bedrijf DANABAS MOZAIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalkspaat. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 2. MABRIK

  Spanje

  Het bedrijf MABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor bont, machines en apparatuur voor bontfabrieken, bont, en metalen elementen voor de lederwarenindustrie. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 3. CANTERAS EL CERRO

  Spanje

  Het bedrijf CANTERAS EL CERRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in IGEA, Spanje.

 4. AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT

  Duitsland

  Het bedrijf AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT, is een Distributeur, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Nagold, Duitsland.

 5. TURMET MADENCILIK LTD

  Turkije

  Het bedrijf TURMET MADENCILIK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren gemicroniseerde producten, en blokken van marmer. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 1. PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE

  Italië

  Het bedrijf PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Marmerkorrels en marmerpoeder, Marmer, en Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in San Severo, Italië.

 2. ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren granulaat van marmer. Het is gevestigd in Zandobbio, Italië.

 1. VISNES KALK AS

  Noorwegen

  Het bedrijf VISNES KALK AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerkorrels en marmerpoeder, en Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Lyngstad, Noorwegen.

 2. J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerkorrels en marmerpoeder, en Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is gevestigd in Chaves, Portugal.

 3. CHIANTI MARMO DI CHECCUCCI GIACOMO E C. S.N.C.

  Italië

 4. LIAM LYNCH (QUARRIES) LTD

  Ierland

 5. GRANITOS PLEVEN - GICQUEL PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 6. BOULOGNE ETS

  Frankrijk

 7. SENESI CLAUDIO

  Italië

 8. ANTONIO MOCHO, LDA

  Portugal

 1. ROCHA VERDE-SOCIEDADE TRANSFORMADORA DE MARMORES, LDA

  Portugal

 2. GRANITOS Y ARIDOS DE ATIOS SL

  Spanje

 3. MOTAMINERAL, MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugal

 4. BLOMARMORE-INDUSTRIA DE MARMORES, LDA.

  Portugal

 5. GREENALL LIFE-RECICLAGEM, ATERRO E AMBIENTE, LDA

  Portugal

 6. HARRYSTONE SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanje

 7. BRITAL - BRITAS, MARMORES, CONSTRUCAO CIVIL E OBRAS PUBLICAS, LDA

  Portugal