• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • masten

Resultaten voor

Masten - Import export

 1. ALPHATRONICS

  België

  Verified by europages badge

  Alphatronics, uw betrouwbare partner voor geavanceerde toegangscontrole- en parkeeroplossingen. Wij zijn een toonaangevende Belgische fabrikant die gespecialiseerd is in automatische en manuele slagbomen, aluminium kiosken en zuilen, parkeersystemen, draaikruisen en andere innovatieve toegangscontrole systemen. Of het nu gaat om de industrie, logistiek, retail, overheid of recreatie, wij begrijpen dat elke sector unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van uw bedrijf. Onze expertise stelt ons in staat om hoogwaardige, betrouwbare systemen te leveren die de veiligheid en efficiëntie van uw site optimaliseren. Wat ons onderscheidt, is onze toegankelijke API. Met deze krachtige interface kunnen software integrators naadloos verbinding maken met onze systemen, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw toegangscontrole en parkeerbeheer te integreren in bestaande softwareomgevingen. Zo blijft u altijd verbonden en behoudt u volledige controle over uw beveiligingssystemen. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen voor aluminium kiosken en zuilen. Ons ervaren team staat klaar om uw ideeën om te zetten in hoogwaardige, op maat gemaakte producten die perfect passen bij uw bedrijfsimago. Ontdek hoe Alphatronics u kan helpen uw toegangscontrole- en parkeerprocessen te optimaliseren. Samen bouwen we aan een veiligere en efficiëntere toekomst voor uw bedrijf.

  Alle producten voor "masten"
 2. PYLONEN DE KERF

  België

  Pylonen De Kerf nv is reeds vele jaren een begrip op het gebied van palen. Sinds 1966 zijn wij fabrikant van vakwerkmasten en op maat gemaakte verlichtingspalen. We zijn eveneens verdeler van standaard en decoratieve masten in gegalvaniseerd staal en in aluminium. Het totaalconcept is de kracht van het bedrijf DE KERF. Voorstudie, ontwerp, productie en plaatsing gebeuren in de schoot van de onderneming zelf. Het eigen studiebureau analyseert uiterst nauwkeurig elke constructie in functie van zijn bestemming. Dit resulteert in een ideale prijs/kwaliteits-verhouding, die strikt de strenge veiligheidsnormen hanteert, door elk land opgelegd. (NBN-normen in België, DIN in Duitsland, NV in Frankrijk, NEN in Nederland, enz. ) Gespecialiseerde lassers van DE KERF garanderen een perfect eindproduct. Ze werden één voor één gekeurd door organisaties als A.I.B. en de keuringsraad van de N.M.B.S. in België, de SLV-DVS in Duitsland en de T.N.O. in Nederland.

 3. VALMONT NEDERLAND

  Nederland

  Valmont is dé specialist op het gebied van functionele en decoratieve masten voor de buitenruimte ! Urban Lighting Furniture Valmont produceert een groot arsenaal verlichtingsmasten. Standaard, functioneel, decoratief en maatwerk ontwerpen voor straat, snelweg en pleinen. Telecom en Industrie Van monopole tot vakwerkmast, Valmont staat bekend om het brede scala aan producten en oplossingen dat wij bieden. Het engineeren van duurzame ontwerpen die dienen als de ruggegraat van de moderne draadloze communicatie. Producten voor Verkeer Het faciliteren van de veilige en efficiënte doorstroom van motorvoertuigen en voetgangers. Valmont ontwikkelt en produceert een scala aan verkeersmasten, van drukknopmast tot “ANWB’ masten. Services van Valmont Engineering, speciale ontwerpen, assemblage, plaatsen op locatie, advisering en turn-key-oplossingen… Services waarmee Valmont u kan ondersteunen in de gehele doorloop van uw project.

 4. BANDERA

  België

  Bandera 2 uit Antwerpen staat bekend voor nationale- en publiciteitsvlaggen, wimpels, tafelvlagjes en erelinten in verschillende kwaliteiten en afwerkingen, sinds 1960. Daarnaast zijn bij Bandera ook spandoeken en banieren te verkrijgen op elk mogelijk formaat en verschillende kwaliteiten Wij hebben ook een verhuurdienst voor vlaggen en masten om u onmiddellijk uit de nood te helpen.

 5. SUNBEAM YACHTS

  Oostenrijk

  Het bedrijf SUNBEAM YACHTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Masten. Het is tevens aanwezig in de sectoren jachten. Het is gevestigd in Mattsee, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRAPHENTOWER

  Spanje

  Het bedrijf GRAPHENTOWER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Masten. Het is gevestigd in Alcora, Spanje.

 2. DER HOLZBOTE

  Duitsland

  Het bedrijf DER HOLZBOTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Masten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hout. Het is gevestigd in Dießen, Duitsland.

 3. EUROPOLES GMBH & CO. KG.

  Duitsland

  Het bedrijf EUROPOLES GMBH & CO. KG., en actief in de sector Palen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, Vlaggemasten, Masten, Pijlers - metaal, Vlaggemasten, en Masten. Het is gevestigd in Neumarkt, Duitsland.

 4. TOP-REFF 2000 EDELSTAHL-TECHNIK VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf TOP-REFF 2000 EDELSTAHL-TECHNIK VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Masten, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Masten, en Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Finnentrop, Duitsland.

 5. HALL B.V.

  Nederland

  Het bedrijf HALL B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Masten, en Masten. Het is gevestigd in Breskens, Nederland.

 1. SAJLA COM

  Kroatië

  Het bedrijf SAJLA COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Masten. Het is gevestigd in Sibenik, Kroatië.

 2. JOHN MAST A/S

  Denemarken

  Het bedrijf JOHN MAST A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Masten, en Masten. Het is gevestigd in Greve, Denemarken.

 1. BETECH B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BETECH B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Masten, en Masten. Het is gevestigd in Hoogeveen, Nederland.

 2. SARL ALUCARBON

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL ALUCARBON, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Masten, en Masten. Het is gevestigd in Vieux-Thann, Frankrijk.

 3. CONSTRUCTION

  Polen

  Het bedrijf CONSTRUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Masten. Het is gevestigd in Kruszyn Krajenski, Polen.

 4. ROLATUBE TECHNOLOGY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Rolatube bezit het patent op het unieke bi-stabiele reeled composiet (BRC), het materiaal waarvan al onze masten en statieven zijn gemaakt. De BRC stelt Rolatube in staat om de lichtste masten ter wereld te produceren, met ongeëvenaarde voordelen voor de gebruiker. Ze verslaan vergelijkbare producten ook op het gebied van volume, waardoor ze aanzienlijk besparen op transportkosten. Inzet is snel en eenvoudig, zodat alle gebruikers apparatuur snel en gemakkelijk op hoogte kunneninzetten. Na 20 jaar deze masten en producten geleverd te hebben aan de wereldwijde militaire sector, brengt Rolatube nu hetzelfde productgamma naar de industriële sector, waaronder de bouw, mijnbouw, spoorwegen, omroep, festivals enz. "Geprobeerd en getest door de besten onder ons, nu beschikbaar voor de rest van ons." Kan worden gebruikt voor het bevestigen van verlichting, antennes, sensoren, camera's, luidsprekers, bewakingsapparatuur, meetapparatuur, enz. voor perimeterbeveiliging, verlichting, communicatie, Wi-Fi-hotspots, bewaking en elke andere tijdelijke vereiste waar gewicht, ruimte en tijd schaars zijn. Als u een ontoegankelijk zone hebt waar u infrastructuur moet creëren, is Rolatube de beste oplossing.

 5. ADVANCED LIGHTNING PROTECTION SYSTEMS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Advanced Lightning Protection Systems Ltd.® is opgericht in 2017 en is een toonaangevende Britse leverancier van geavanceerde ESE-oplossingen voor bliksembeveiliging, gespecialiseerd in het beveiligen van structuren en kritieke activa tegen de verwoestende effecten van blikseminslag. Door het gebruik van innovatieve technologie zijn we het eerste en enige bedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat in het laboratorium geteste early streamer-emissiesystemen produceert die zijn gecertificeerd door een normalisatie- en certificeringsorganisatie. Dankzij het gebruik van geavanceerde technologie en moderne methoden zijn we in eigen land succesvol gegroeid door onze producten te leveren aan toonaangevende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en door onze hoogwaardige systemen internationaal te leveren aan bedrijven in Europa en Azië. Onze producten staan voor precisietechniek en compromisloze kwaliteit.We streven ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen en hebben duurzame partnerschappen opgebouwd met klanten over de hele wereld, waardoor we een grote impact hebben op het beschermen van levens, bezittingen en activiteiten in het aangezicht van de meest formidabele kracht van de natuur.

 6. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanië

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. is een bedrijf dat in 1994 is opgericht in Tirana, Albanië.Het bedrijf is actief in de civiele bouwsector en biedt diensten aan op het gebied van thermisch verzinken en aangepaste staalconstructies, evenals standaard HDG en roestvrijstalen water- enbrandstoftanks. De installatie heeft verzinkketels van 6500 x 1700 x 2600 mm.Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van HVAC-ketels, warmtetanks, sanitaire watertanks &brandstoftanks omheiningen, roosters, vloeren, vakwerkmasten voor elektriciteitstransmissie & GSM, veelhoekige masten voor verlichting en transmissie, draadloze faciliteiten, thermisch gegalvaniseerde kasconstructies, stalen voor veeteelt, verkeersborden, veiligheidsstaalwerken, enz.Dankzij onze efficiënte workflow kunnen we onze Europese partnerbedrijven staal van hoge kwaliteit aanbieden en tegelijkertijd hun kosten verlagen. Met een staf van gekwalificeerde, ervaren en servicegerichte professionals garandeert SELMANI shpk een hoge servicestandaard.

 7. BDA GLOBAL TRADING

  Turkije

  Verified by europages badge

  BDA GLOBAL TRADING biedt continue, betrouwbare en lucratieve handelsmogelijkheden in toelevering en marketing wereldwijd. Als internationaal handelsbedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van naadloze oplossingen voor de toeleveringsketen en marketing, waardoor partners in verschillende sectoren hun voordelen op wereldwijde schaal kunnen optimaliseren. Bij BDA GLOBAL is het onze missie om diverse handelsmogelijkheden in de bouw- en luchtvaartsector te faciliteren, inclusief projectaanbestedingen. Onze rol gaat verder dan het faciliteren van internationale handel; we fungeren als katalysator voor onze lokale partnerbedrijven, ontsluiten wereldwijde handelsmogelijkheden en fungeren als exclusieve leveranciers voor onze wereldwijde partners. Met een bewezen staat van dienst geven we bij al onze projecten voorrang aan professionaliteit, kwaliteitsmaterialen en onwrikbare klantenservice. Eerlijkheid is de hoeksteen van onze bedrijfsfilosofie. Met een groot aantal succesvolle projecten hebben we het vertrouwen verdiend dat we een van de meest betrouwbare bouwbedrijven in Turkije zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en hulpmiddelen zorgen we voor efficiëntie zonder afbreuk te doen aan de aandacht voor details, zodat elk aspect nauwkeurig wordt uitgevoerd. Door de jaren heen hebben onze ideeën, technologie en toegewijde teams monumentale effecten teweeggebracht en gediend als transformerende keerpunten die levens, industrieën en de maatschappij een nieuwe vorm hebben gegeven. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 8. MASKO FAHNEN-MASTEN-SYSTEME INH. MARIA ZETTEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASKO FAHNEN-MASTEN-SYSTEME INH. MARIA ZETTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlaggemasten. Het is gevestigd in Baienfurt, Duitsland.

 1. POLE POSITION

  België

  POLE POSITION #1 in Flagpoles ! Pole Position is de gepriviligieerde startplaats in een race. Het is de plaats van wie zich als beste heeft gekwalificeerd. Pole Position is ook onze naam. Een naam die verwijst naar onze core business en onze missie. Pole Position ontwikkelt en produceert met passie vlaggenmasten en signsystemen. In dit domein hebben we een solide 'pole position' verworven en we doen er alles aan om deze positie met glans te verdedigen. Conische mast Dé standaard: degelijkheid & esthetiek verenigd. Een hoogkwalitatieve afwerking geschikt voor een permanente bevlagging. Cilindrische mast Het basisgamma vlaggenmasten en toebehoren met een focus op een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Ecologische mast Uitzonderlijk innovatieve eigenschappen. Kwaliteit staat voorop, met bijzondere aandacht voor gebruiksgemak, duurzaamheid, design èn het milieu. De masten uit de ecosmart reeks bieden oplossingen aan, op jouw maat en betaalbaar. Om je te onderscheiden ! Banier Dé oplossing voor strak vlagvertoon op gevel of mast. Light it up ! Jammer dat jouw vlaggen, een zo dynamische en stijlvolle reclamevorm, ’s avonds niet langer zichtbaar zijn? Niet langer, want onze ecologische vlaggenmasten kunnen nu uitgerust worden met milieuvriendelijke LED-verlichting !

 2. TEKSAM COMPANY NV

  België

  Teksam Company ontwikkelt en produceert sinds 1974 pneumatische telescopische en sectionele mast systemen voor militaire communicatie en diverse toepassingen zoals omroep, surveillance, metingen, fotografie en verlichting onder de merken CLARK MASTS, TEKLITE en TEKMAST. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis staan wij altijd tot uw beschikking voor de levering van standaard oplossingen of oplossingen op aanvraag. Met onze eigen Research & Development afdeling investeert TeksamCo continu in de optimalisering van het huidige productengamma en in de ontwikkeling van nieuwe producten en technieken. Onze producten worden vervaardigd uit kwalitatief en duurzaam materiaal. Onze producten hebben in veel verschillende toepassingen over de hele wereld een plaats gevonden, hetzij de mast op een voertuig of aanhangwagen wordt gemonteerd, hetzij op een gebouw of shelter. TeksamCo heeft zeker de beste oplossing voor u!

 3. TEKSAM COMPANY NV

  België

  Wanneer U een Clark Masts product aankoopt, kiest U voor een bedrijf dat een ongeëvenaarde ervaring heeft in een zeer gespecialiseerd product. De bestaande ontwerpen ontwikkeld in de voorbije jaren voor commerciële, civiele en militaire organisaties tonen duidelijk aan dat wij onze verantwoordelijkheid uiterst serieus nemen voor onze huidige en toekomstige klanten. Met haar eigen Research & Development afdeling investeert Clark Masts continu in de optimalisatie van het huidige productenassortiment alsmede in de ontwikkeling van nieuwe producten en technieken. Onze producten zijn vervaardigd uit kwalitatieve en duurzame materialen. Clark Masts heeft intussen wereldwijd een plaats gevonden in vele verschillende toepassingen, of het nu gaat om een mast gemonteerd op een voertuig of aanhangwagen, gebouw/shelter of op een driepoot voor grondopstelling. Clark Masts heeft zeker de beste oplossing voor U.

 4. HR GROEP BELGIË

  België

  HR Groep draagt bij aan de verhoging van de verkeersveiligheid, het zorgen voor richting en duidelijkheid door middel van bewegwijzering en het verfraaien van de openbare ruimte. Dit doen wij door het produceren en leveren van producten en diensten voor verkeersveiligheid, bewegwijzering en straatbeeld.

 5. VOS INDUSTRIE

  België

  Vos Industrie BVBA (Beringen) is specialist in mastenbouw, industriële en huishoudelijke gassen zoals lasgassen, voedingsgassen, propaangas en butaangas. Bij Vos Industrie kan u tevens terecht voor alle lasapparaten en lasbenodigdheden.

 6. TEKMAST

  België

  Teksam Company NV is een wereldleider van telescopische en sectionele mastsystemen. Teksam Company NV ontwerpt, ontwikkelt en produceert een breed gamma van masten voor civiele en militaire toepassingen onder de namen “Clark Masts” en “TekMast”. De productie en technische ondersteuning is gevestigd in België. Teksam Company NV heeft ook een uitgebreid internationaal netwerk van verdelers opgebouwd om haar klanten een optimale service te kunnen verlenen.

 7. TECA SRL

  Italië

  Het bedrijf TECA SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Palen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen masten. Het is gevestigd in San Dona Di Piave, Italië.

 8. GENERAL INOX

  Tunesië

  Het bedrijf GENERAL INOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trappen en balustrades, profielen van aluminium, accessoire roestvrij staal, Trappen en balustrades, en stalen masten. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 9. SIEGFRIED MASTEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf SIEGFRIED MASTEN, is een Distributeur, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterswerk - installaties, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Water - productie en distributie, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterswerk - installaties, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Ledenitzen, Oostenrijk.

 10. SINALARTE

  Portugal

  Het bedrijf SINALARTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verkeersborden. Het is tevens aanwezig in de sectoren straatlantaarns, masten voor verkeerslichten, bewegwijzering, en LED-verlichtingssystemen. Het is gevestigd in Oiã, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis