• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • materiaal voor merken van dieren

Resultaten voor

Materiaal voor merken van dieren - Import export

 1. LISTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LISTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 2. LAROY GROUP

  België

  Laroy Group is dankzij de dagelijkse inzet van al onze medewerkers uitgegroeid tot een internationaal familiebedrijf in de markt van voeding en benodigdheden voor gezelschapsdieren. Onze verkoopteams in België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk benaderen de retailers en professionelen met ons totaalassortiment van ruim 10.000 producten. Verder onderhouden wij contacten met diverse groothandels en winkelketens in meer dan 60 exportlanden. In ons assortiment wordt de nadruk gelegd op innovaties die een toegevoegde waarde bieden en die ontstaan zijn uit langdurige partnerships met fabrikanten van over de hele wereld. Met ons assortiment willen wij een optimale beleving van de relatie tussen dierenvriend en dier garanderen. Laroy Group heeft meerdere eigen sterke merken in zijn portfolio. Onder het label Duvo+ ontwikkelen we een totaalassortiment aan accessoires voor Hond, Kat, Knaagdier, Vogel, Vis & Reptiel. Onder het merk Witte Molen produceren we voeding voor Knaagdieren en Vogel, in eigen productie. We produceren op een andere productiesite, in Evergem België, een uniek eivoer voor vogels verpakt onder het merk CéDé. Daarnaast is Laroy Group sinds jaar en dag de bevoorrechte partner van Trixie en Hagen in België, Nederland en Luxemburg. In België zijn we tevens exclusief verdeler van Eukanuba & Iams, waarvoor een aparte buitendienst actief is. Ten slotte merken als Whimzees, Thundershirt, JBL, Juwel, Julius K9, Kong, Flexi, Suitical en vele andere

 3. MERKO

  België

  Merko is oormerkproducent sinds 1970. Met een jaarlijks productie van 70 miljoen oormerken is het bedrijf een grote producent op gebied van dierenidentificatie, zeker voor varkens en rund. Merko produceert officiële oormerken: M6 beslagoormerk, M7 metalen punt, M1 exportoormerk. Daarnaast produceert het bedrijf ook andere oormerken: biggenoormerken, zeugenoormerken en elektronische oormerken.

 4. METAGAM

  België

  Metagam is gespecialiseerd dierenidentificatie producten. Metagam biedt een volledig gamma van oormerken voor alle soorten dieren, vleugel-en been-tags voor pluimvee, korte en lange termijn ID-oplossingen voor het dier en vleeshandel. Daarnaast biedt de firma ook verzegelingen en etiketten voor finance-, transport-, medische-, en veiligheidindustrie.

 5. EURO I.D. IDENTIFIKATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf EURO I.D. IDENTIFIKATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Frechen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TELINJECT VETERINÄRMEDIZINISCHE SPEZIALGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TELINJECT VETERINÄRMEDIZINISCHE SPEZIALGERÄTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Dudenhofen, Duitsland.

 2. ROCK SOLID

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROCK SOLID, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontwerp en uitvoering - grafisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor merken van dieren, digitaal drukwerk, ontwerp van webpagina's, Materiaal voor merken van dieren, en reclamebonbons - ontwerp. Het is gevestigd in Aviemore, Verenigd Koninkrijk.

 3. PENCIL BRANDS

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf PENCIL BRANDS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren ideeënman website, en creatieve oplossing. Het is gevestigd in Riyadh, Saoedi Arabië.

 4. TOT D'ANIMALS NATURAL

  Spanje

  Het bedrijf TOT D'ANIMALS NATURAL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor merken van dieren, Transport - dieren, Dierlijke productie, diervoeding, Materiaal voor merken van dieren, Transport - dieren, en Dierlijke productie. Het is gevestigd in La Nucía, Spanje.

 5. METODAN

  Denemarken

  Het bedrijf METODAN, is een Distributeur, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Merkgeschenken, kettingen voor wielstellen, en evaluaties van merken. Het is gevestigd in Allerød, Denemarken.

 1. PEACOCK BRANDING SPECIALISTS:

  Spanje

  Het bedrijf PEACOCK BRANDING SPECIALISTS:, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Miami, Spanje.

 2. AGROBULLS MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf AGROBULLS MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor merken van dieren, kwaliteitsgarantie, alternatieve artistieke discipline, Materiaal voor merken van dieren, en Trusts en Nalatenschappen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. KIPPY GPS PER ANIMALI DOMESTICI

  Italië

  Het bedrijf KIPPY GPS PER ANIMALI DOMESTICI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. ECO-REUSABLE

  Ierland

  Het bedrijf ECO-REUSABLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 3. ADVOCRATS CREATIONS PRIVATE LIMITED

  India

  Het bedrijf ADVOCRATS CREATIONS PRIVATE LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren reclamadvertenties, en neonreclame. Het is gevestigd in New Delhi, India.

 4. ZOOMILK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ZOOMILK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Gioia Del Colle, Italië.

 5. BRANDU

  Korea

  Het bedrijf BRANDU, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor merken van dieren, ontwerpen van visuele identiteit, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Santiago, Korea.

 6. LUBING SYSTEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LUBING SYSTEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Campodarsego, Italië.

 7. AGRICARNITEC SANTINI & C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGRICARNITEC SANTINI & C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Cernusco Sul Naviglio, Italië.

 8. SERENA MANUEL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SERENA MANUEL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Luzzara, Italië.

 1. CONCISE MEDIA BRANDING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CONCISE MEDIA BRANDING LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren ideeënman website, en reclamevoorwerpen. Het is gevestigd in Oxford, Verenigd Koninkrijk.

 2. AGRI - ZOO SAN MARINO S.R.L.

  San Marino

  Het bedrijf AGRI - ZOO SAN MARINO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Repubblica Di San Marino, San Marino.

 3. MUNDIS S.N.C. DI GALIOTTO GIULIANO E C

  Italië

  Het bedrijf MUNDIS S.N.C. DI GALIOTTO GIULIANO E C, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Sassuolo, Italië.

 4. CORTI ZOOTECNICI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CORTI ZOOTECNICI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Monvalle, Italië.

 5. FIOLINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FIOLINI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Remedello, Italië.

 6. DELIA LUIGI

  Italië

  Het bedrijf DELIA LUIGI, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 7. AGRO-LEGATO KFT

  Hongarije

  Het bedrijf AGRO-LEGATO KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ultrasonore meetapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - machines en materialen, Materiaal voor merken van dieren, Veeteelt - machines en materialen, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 8. TECNOZOO IMPIANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOZOO IMPIANTI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Zelo Buon Persico, Italië.

 9. CAINA

  China

  Het bedrijf CAINA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 10. OFFICINE FACCO & C. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE FACCO & C. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Materiaal voor merken van dieren, Dieren en veeteelt, en Materiaal voor merken van dieren. Het is gevestigd in Campo San Martino, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis