• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • materiaal voor zandstralen

Resultaten voor

Materiaal voor zandstralen - Import export

 1. WIWOX GMBH SURFACE SYSTEMS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1984 leveren we processen voor het professioneel reinigen van gereedschap en onderdelen. Van straaltechnologie tot ultrasoon- en sproeikamerreiniging tot pyrolyse - onze reinigingsconcepten bieden antwoorden op de steeds nieuwe uitdagingen van veeleisende, industriële productie en onderhoud. Onze klanten profiteren van ons verticale productassortiment en onze jarenlange ervaring. U krijgt deskundig advies over de meest economische totaaloplossing voor uw specifieke toepassing.Naast vergelijkingen en tests in ons eigen technisch centrum, kunnen onze klanten kiezen tussen de aankoop van een systeem, systeemhuur of contractreiniging. Ons belangrijkste doel is het succes van onze klanten! We bereiken dit door tevreden en gemotiveerde medewerkers in een bedrijfscultuur van partnerschap en wederzijds vertrouwen. Samen definiëren we waarden zoals kwaliteit en functionaliteit als doorleefde, voortdurende productverbetering tussen fabrikant en gebruiker. Of economische efficiëntie - ook hier is het hoge klantvoordeel van onze producten de maatstaf voor succesvol concurrentievermogen. Als fabrikant van installaties en totaalleverancier, ook voor hoogwaardige verwerkingsmiddelen, zijn we ons bewust van het belang van arbeidsveiligheid en milieuvriendelijkheid. Daarom begeleiden we onze klanten vanaf de noodzakelijke goedkeuringsprocedure via de inbedrijfstelling tot en met het onderhoud van de installatie. We kijken ernaar uit met u samen te werken!

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 3. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Turkije

  Verified by europages badge

  BF BLAST is een prestigieuze Turkse fabrikant van zandstraalmachines met een rijke geschiedenis sinds de oprichting in 2019, ondersteund door meer dan 15 jaar ervaring in de sector. Ons productassortiment bestaat uit geavanceerde oplossingen voor diverse toepassingen en garandeert een ongeëvenaarde klanttevredenheid dankzij innovatieve technologische ontwikkelingen. Als vooraanstaand wereldmerk zijn we enorm trots op het leveren van topklasse zandstraalmachines. Onze portfolio: •Straalkamer •Draagbare straalketel •Zandstraalkast •Marmer &Natuursteen het Stralen Machine •Hanger Type Zandstraalmachine •Type Trommel het Stralen Machine •Roterende Lijst het Stralen Machine •Plaatmetaal & Profiel Shot Stralen Machine •Hanger Type Continu Systeem Shot Stralen Machine •Pijp & Tube Shot Straalmachine Ons traject in de internationale markt blijft stijgen als we standvastig handhaven van de hoogste industriestandaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. SES GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SES GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Saerbeck, Duitsland.

 5. WERNER RUMLER INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERNER RUMLER INDUSTRIEBEDARF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Hilden, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HASENFRATZ SANDSTRAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HASENFRATZ SANDSTRAHLTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Aßling, Duitsland.

 2. OLIVER FRITZ GMBH & CO. KG SANDSTRAHLTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLIVER FRITZ GMBH & CO. KG SANDSTRAHLTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Großenlüder, Duitsland.

 3. ADL SAND- UND WASSERSTRAHLTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADL SAND- UND WASSERSTRAHLTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Nottuln, Duitsland.

 4. RÖSLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÖSLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. COSER SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COSER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, grindstrooimachines voor metalen, zandstraalmachines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, gritstraalmachines voor metaal, en KOGELBUIS (zandstralen). Het is gevestigd in Poggio Torriana, Italië.

 1. MICROBEADS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MICROBEADS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Brugg, Zwitserland.

 2. SWARCO VESTGLAS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SWARCO VESTGLAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 1. OTI OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OTI OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Hörstel, Duitsland.

 2. "SHG" SAKRESIV HANAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf "SHG" SAKRESIV HANAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Hanau, Duitsland.

 3. BACP PROJECTS

  België

  Bij ons kan u terecht voor: het reinigen van verschillende materialen zoals metaal, steen en beton; het zandstralen om te reinigen of op te ruwen, en het reinigen en renoveren van gevels. Na een van onze uitvoeringen kan u ook beroep doen op onze schilderwerken. Onze methodes en processen zijn zeer effectief en zorgen voor zo min mogelijk overlast. Onze straalwerkzaamheden worden volledig volgens de milieuwetgeving uitgevoerd. Wij stralen zowel nat als droog. Enkele buitentoepassingen in de praktijk zijn het uitwassen van stenen, het verwijderen van verfresten van metselwerk, metselwerk schoonmaken, het verwijderen van graffiti, het ontlakken en het ontroesten van metaal en ijzer.

 4. STRAALTECHNIEK INTERNATIONAL

  België

  Straaltechniek International combineert visie en know-how om een oplossing aan te dragen aan uw specifieke eisen van het kleinste onderdeel tot het grootste project. Straaltechniek International is gespecialiseerd in de ontwikkeling van complete straal- en shotpeensystemen voor iedere industrie en installeert deze wereldwijd. Wij streven een doel na: Het leveren van de best mogelijke apparatuur. Straaltechniek staat voor deskundigheid en technische ontwikkeling. Efficiency, milieubescherming, betrouwbaarheid en een lange levensduur van de materialen zijn enkele andere kenmerken van onze producten.

 5. GLÄSNER SANDSTRAHL MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Wij, de Firma Gläsner Sandstrahl Maschinenbau GmbH, zijn een middelgrote onderneming op het gebied van de speciale machinebouw. Onze firma bouwt zandstraalinstallaties van de kleinste installaties voor het ambacht tot en met grote installaties voor de industrie. Met hoog gekwalificeerde medewerkers hebben wij ons tot een van de marktleiders ontwikkeld.

 6. TEK STRAHLTECHNIK E.U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf TEK STRAHLTECHNIK E.U., is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Wiener Neustadt, Oostenrijk.

 7. ACF GERMANY

  Duitsland

  Het bedrijf ACF GERMANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Mülheim An Der Ruhr, Duitsland.

 8. STÜBINGER E.U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf STÜBINGER E.U., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Trattenbach, Oostenrijk.

 1. OTH OBERFLÄCHEN TECHNIK HOLDENER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf OTH OBERFLÄCHEN TECHNIK HOLDENER AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Oberiberg, Zwitserland.

 2. PURETEXX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PURETEXX GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Hohenbrunn, Duitsland.

 3. GOSTOL TST D.D.

  Slovenië

  Het bedrijf GOSTOL TST D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zandstralen, Zandstralen - staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, Materiaal voor zandstralen, Zandstralen - staal en metalen, en Straalreiniging - apparatuur. Het is gevestigd in Tolmin, Slovenië.

 4. FRIEDRICH GOLDMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH GOLDMANN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 5. AKTIENGESELLSCHAFT W. BRÜGGER

  Zwitserland

  Het bedrijf AKTIENGESELLSCHAFT W. BRÜGGER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Oberiberg, Zwitserland.

 6. TORBO ENGINEERING KEIZERS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TORBO ENGINEERING KEIZERS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevelreiniging. Het is gevestigd in Borken, Duitsland.

 7. URALGRIT

  Rusland

  Het bedrijf URALGRIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Kwarts en kwartszand, Natuurlijke schuurmiddelen, Materiaal voor zandstralen, Scheepsbouw, Kwarts en kwartszand, Natuurlijke schuurmiddelen, en Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Yekaterinburg, Rusland.

 8. GUYSON

  Frankrijk

  Het bedrijf GUYSON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zandstraalcabines, en Ultrasoon reinigingstoestel. Het is gevestigd in Chambly, Frankrijk.

 9. TURBOTECNICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TURBOTECNICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zandstralen, Hogedrukreinigingsapparatuur, Zandstralen - staal en metalen, Materiaal voor zandstralen, Hogedrukreinigingsapparatuur, gritstraalmachines, en Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 10. GFS - GESELLSCHAFT FÜR STRAHL- UND OBERFLÄCHENTECHNIK MBH

  Duitsland

  Het bedrijf GFS - GESELLSCHAFT FÜR STRAHL- UND OBERFLÄCHENTECHNIK MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis