• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • materiaal voor zoötechniek

Resultaten voor

Materiaal voor zoötechniek - Import export

 1. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren hondenhokken, kippenhokken, voerbakken voor zootechniek, en volieres. Het is gevestigd in Montefalco, Italië.

 2. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren hondenhokken, kippenhokken, voerbakken voor zootechniek, en volieres. Het is gevestigd in Montefalco, Italië.

 3. VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 4. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Turkije

  Het bedrijf ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zoötechniek, Veeteelt - machines en materialen, Materiaal voor zoötechniek, installaties voor box, fabricages in onderaanneming, en Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Roemenië

  Het bedrijf FLEXTIM INDUSTRY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zoötechniek, Afvalverbranding - installaties, Materiaal voor zoötechniek, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC

  Italië

  Het bedrijf ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren drinkbak, uitrustingen voor zootechniek, uitrustingen voor levensmiddelen voor dieren, en voerbakken voor zootechniek. Het is gevestigd in Luzzara, Italië.

 2. STEPHANSHOF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEPHANSHOF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zoötechniek, Drinkbakken voor dieren, Materiaal voor zoötechniek, en Drinkbakken voor dieren. Het is gevestigd in Wittingen, Duitsland.

 3. AGRIMEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGRIMEC S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is gevestigd in Alcamo, Italië.

 4. ARQUIMEA AGROTECH

  Spanje

  Het bedrijf ARQUIMEA AGROTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is gevestigd in Collado Villalba, Spanje.

 5. MARTIN NAGL BETONWERK E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf MARTIN NAGL BETONWERK E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren mobiele betoncentrales. Het is gevestigd in Wurmannsquick, Duitsland.

 1. FDA SHOP

  Italië

  Het bedrijf FDA SHOP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drinkbakken voor dieren, accessoires voor melkmachines, Drinkbakken voor dieren, en geelectrificeerde ruimte. Het is gevestigd in Gualtieri, Italië.

 2. O.M. LATERZA GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf O.M. LATERZA GIUSEPPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is gevestigd in Putignano, Italië.

 1. ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA

  Turkije

  Het bedrijf ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - dieren, transportdienst dieren, voertuigen uitgerust voor transport dieren, Veewagen, en Transport - dieren. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI

  Turkije

  Het bedrijf ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - dieren, transportdienst dieren, Transport - dieren, en voertuigen uitgerust voor transport dieren. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. FERMIERUL ABC

  Roemenië

  Het bedrijf FERMIERUL ABC, is een Distributeur, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drinkbakken voor dieren, en Drinkbakken voor dieren. Het is gevestigd in Cluj-Napoca, Roemenië.

 4. SYNTHESIS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SYNTHESIS S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwproducten voor zootechnische voedingsmiddelen, geneesmiddelen dierkundige verzorging, en uitrustingen voor desinfectie. Het is gevestigd in Caravaggio, Italië.

 5. HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is gevestigd in Zhengzhou City, China.

 6. PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI

  Italië

  Het bedrijf PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Materiaal voor zoötechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren voerbakken voor zootechniek. Het is gevestigd in Cutro, Italië.

 7. HUNGAPIG KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf HUNGAPIG KFT., en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - machines en materialen, Materiaal voor zoötechniek, Veeteelt - machines en materialen, en Materiaal voor zoötechniek. Het is gevestigd in Herceghalom, Hongarije.

 8. TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zoötechniek, en Materiaal voor zoötechniek. Het is gevestigd in Isselburg, Duitsland.

 1. PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL

  Spanje

  Het bedrijf PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zoötechniek, en Materiaal voor zoötechniek. Het is gevestigd in Tudela, Spanje.

 2. KARAKAYALAR

  Turkije

  Het bedrijf KARAKAYALAR, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zoötechniek, en Materiaal voor zoötechniek. Het is gevestigd in Osmaniye, Turkije.

 3. SARL GAY PERE ET FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL GAY PERE ET FILS, is een Distributeur, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zoötechniek, en Materiaal voor zoötechniek. Het is gevestigd in Doue La Fontaine, Frankrijk.

 4. IBERINSTAL-INSTALAÇOES TÉCNICAS, LDA.

  Portugal

 5. LANDWIRTE GMBH TERPE-PROSCHIM

  Duitsland

 6. OEHNALAND AGRARGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 7. HUNZAG MEZOGAZDASAGI RENDSZERFEJLESZTO ES ERTEKESITO KFT

  Hongarije

 8. LIRS AGRAR- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Duitsland

 9. RWS AGRARVEREDLUNG VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 10. LANDWIRTSCHAFTS GMBH MESEBERG

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis