• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mechanische oppervlaktebehandeling - machines

Resultaten voor

Mechanische oppervlaktebehandeling - machines - Import export

 1. PAUL AUER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAUL AUER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling, en zandstraalcabines. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 2. DHD CLEAN PARTS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De bedrijfsstichting van DHD Clean Parts GmbH & Co.KG vond plaats in november 2017 door spin-off van DHD Technology GmbH & Co.KG. De kerncompetentie van DHD Clean Parts GmbH & Co.KG zijn gericht op industriële onderdelenreiniging.Naast deze productieactiviteiten, DHD Clean Parts GmbH & Co.KG een laboratorium voor de analyse van restvuil.Zowel interne kwaliteitscontroles als bestellingen va klanten worden hier uitgevoerd.Dit laboratorium werkt volledig onaangetast door de andere activiteiten van het bedrijf.Onze klanten zijn te vinden in de auto-industrie en bij haar leveranciers, de elektrotechnische en elektrotechnische industrie, de sector verwarming en verwarmingstechnologie, machinebouw, milieu- en procestechniek en andere bedrijfstakken.

 3. PLASTIMETAL

  België

  Plastimetal uit Heist-Op-Den-Berg zorgt voor professionele diensten met behulp van hoogwaardige kunststoffen. Ontdek hier wat wij allemaal voor uw bedrijf kunnen betekenen: - Totaalengineering en advies van uw oppervlaktebehandelingsprobleem. - Mechanische voorbehandeling: staalstralen - korundstralen - Metallisatie via zink-aluminium legering - Chemische voorbehandeling: ontvetten - beitsen - passiveringslagen - conversielagen - Poedercoating via elektrostatisch poederlakken of wervelsinteren - Brede waaier aan mogelijkheden in poedersoorten, kleuren en aspecten - Toepassing van epoxy - polyester - nylon - polyethyleen, enz. - Kleurenvariëteit volgens kleurensystemen, zoals Ral, Munsell, Panthone, enz. - Aspecten, zoals satijn, mat, hoogglans, structuur, hamerslag, metallic, transparant en nog vele andere. - Verpakking op maat en volgens specificaties - Integratie in productie- en leveringsprogramma's - Integrale kwaliteitszorg Plastimetal is het bedrijf bij uitstek om u te helpen met totaaloplossingen op vlak van oppervlaktebehandeling. Wij houden hierbij rekening met alle wensen, noden, normen en specificaties die u zou kunnen hebben. Zowel voor industriële als particuliere klanten zorgen we voor stukwerk en seriewerk. Alles tot een maximale hoogte van 2.5m, breedte 2m en lengte 7m kan door ons behandeld worden.

 4. KANIGEN WORKS BENELUX

  België

  Gespecialiseerd in chemische oppervlakte behandeling van technische producten, biedt Kanigen Group verschillende varianten van chemisch nikkel aan, dit volgens het Kanigen® procedé. Dit procedé biedt de behandelde onderdelen, interessante, nieuwe mechanische en chemische eigenschappen. Met zijn technische expertise, profileert Kanigen Group zich vooral, als een partner. Het is onze ambitie, om competitieve totaaloplossingen aan te bieden, zowel aan systeembouwers als toeleveranciers van diverse markten: de industrie, semiconductor en automotive. Met meer dan 50 jaar ervaring, heeft de groep een geheel van specifieke diensten ontwikkeld op vraag van zijn klanten. Onze onderneming biedt ook opleidingen aan, bestemd voor de product(ie)ontwikkelingsteams van onze klanten.

 5. EUROMAT

  België

  Wij verhuren, verkopen en onderhouden machines en gereedschap voor de bouw, oppervlaktebehandeling en de industrie. Euromat is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van machines voor de industriële aannemer en voor oppervlaktebehandeling. Euromat heeft 5 vestigingen (Antwerpen, Brussel, Gent, Charleroi en St.-Pieters-Leeuw) in België om onze klanten zo een goede service voor - tijdens en na de levering te garanderen. Naast de verkoop van nieuw materiaal zoals mobiele compressoren, stationaire compressoren  zoals een schroefcompressor of zuigercompressor,  stroomgroepen, hydraulisch materiaal, verfspuitapparatuur en verreikers, kunt u bij Euromat terecht voor een uitgebreid gamma aan tweedehandsproducten . Kortom, wilt u een compressor huren, een verreiker huren, generator huren, een zandstraalinstallatie huren nieuw of tweedehands kopen? Spring gerust eens binnen in een van onze filialen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PHIBO INDUSTRIES

  België

  Phibo Industries, opgericht in 1988, is al meer dan twintig jaar het geesteskind van zaakvoerder Philippe Bourdeaud’hui. De onderneming specialiseert zich in de studie, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van installaties, toebehoren en specifieke verbruiksgoederen voor oppervlaktebehandeling en –reiniging, met de klemtoon op het verlenen van een professionele service.

 2. BEL - TECHNOLOGIES

  België

  Metaaloppervlaktebehandelingen om slijtage, plakken en corrosie te voorkomen.

 3. JAFO MARAT GROUP JAROCINSKA FABRYKA OBRABIAREK

  Polen

  Het bedrijf JAFO MARAT GROUP JAROCINSKA FABRYKA OBRABIAREK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren frezen van metalen, freesmachines, machines en uitrustingen, en Universele freesbank. Het is gevestigd in Jarocin, Polen.

 4. JIMCO A/S

  Denemarken

  Het bedrijf JIMCO A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontsmetting en sterilisatie - diensten, Ontsmetting en sterilisatie - diensten, ontsmettingsystemen, luchtzuiveringstoestellen, en sterilisatie. Het is gevestigd in Rudkøbing, Denemarken.

 5. LOESER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOESER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvanotechniek - machines, installaties en machines voor het bijslijpen van metalen, afbramen, Galvanotechniek - machines, en schuurmachines voor metaal. Het is gevestigd in Speyer, Duitsland.

 1. GOSTOL TST D.D.

  Slovenië

  Het bedrijf GOSTOL TST D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zandstralen, Zandstralen - staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, Materiaal voor zandstralen, Zandstralen - staal en metalen, en Straalreiniging - apparatuur. Het is gevestigd in Tolmin, Slovenië.

 2. PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Lassen en solderen - machines en accessoires, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, installaties en machines voor de reiniging van metalen, en reinigingsmachines voor onderdelen. Het is gevestigd in Scandicci, Italië.

 1. ROSLER UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROSLER UK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijstmiddelen, machines en uitrustingen voor de afwerking van kunststofproducten, schuur- en polijstmiddelen, Polijstmiddelen, en korrelmachines. Het is gevestigd in Prescot, Verenigd Koninkrijk.

 2. GALVATEK - THERMOPLONGEURS

  Frankrijk

  Het bedrijf GALVATEK - THERMOPLONGEURS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inschroefverwarmingselementen, en warmtewisselaars. Het is gevestigd in Bonnières-Sur-Seine, Frankrijk.

 3. HNK SERVICE

  Frankrijk

  Het bedrijf HNK SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beitsmachines, Bedekken - machines, Oppervlakte controle, Verzinken van staal en metalen, Beitsmachines, Bedekken - machines, Oppervlakte controle, en Verzinken van staal en metalen. Het is gevestigd in Villeurbanne, Frankrijk.

 4. FINI METAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf FINI METAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afwerking van oppervlakken - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Afwerking van oppervlakken - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is gevestigd in Limoges, Frankrijk.

 5. RUMP STRAHLANLAGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RUMP STRAHLANLAGEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is gevestigd in Salzkotten, Duitsland.

 6. HÜPPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HÜPPE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is gevestigd in Bad Zwischenahn, Duitsland.

 7. AFFUTEUSE-DIFFUSION

  Frankrijk

  Het bedrijf AFFUTEUSE-DIFFUSION, is een Distributeur, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is gevestigd in Paray Vieille Poste, Frankrijk.

 8. RIMOR GROUP

  Italië

  Het bedrijf RIMOR GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf, zandstralen, ventilatie, en cataforese. Het is gevestigd in Turin, Italië.

 1. MECARIA

  Frankrijk

  Het bedrijf MECARIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, frezen met 5 assen, speciale machines, en productie in kleine series. Het is gevestigd in Riaille, Frankrijk.

 2. MODERTECH INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf MODERTECH INDUSTRIES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Electrolyse - oppervlaktebehandeling, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Oppervlaktebehandeling, en Electrolyse - oppervlaktebehandeling. Het is gevestigd in St Etienne, Frankrijk.

 3. SISTEMPLAST SA

  Roemenië

  Het bedrijf SISTEMPLAST SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tanks - metaal, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Automatisering - installaties en uitrustingen, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Tanks - metaal, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Automatisering - installaties en uitrustingen, en ELEKTRISCHE INSTALLATIES. Het is gevestigd in Ramnicu Valcea, Roemenië.

 4. THERMOCOMPACT

  Frankrijk

  Het bedrijf THERMOCOMPACT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische vernikkeling. Het is gevestigd in Pringy, Frankrijk.

 5. SAMETAL SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf SAMETAL SARL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, metaalbewerking, zandstralen, en ontvetting van metalen. Het is gevestigd in Ancenis, Frankrijk.

 6. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, Dagbouw - machines en materiaal, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, en Liften, goederenliften en roltrappen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 7. GEN MOTOR SRL

  Roemenië

  Het bedrijf GEN MOTOR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoraggregaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wetenschappelijk onderzoek - instituten en laboratoria, Generatoren, elektrisch, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Elektromotoren - wisselstroom, Wetenschappelijk onderzoek - instituten en laboratoria, Generatoren, elektrisch, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, en Elektromotoren - wisselstroom. Het is gevestigd in Iasi, Roemenië.

 8. MEC PUIG

  Spanje

  Het bedrijf MEC PUIG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren frezen, mechanische montages, laswerk, en precisiemechanica. Het is gevestigd in Sant Joan De Vilatorrada, Spanje.

 9. VIA COMPLECT

  Bulgarije

  Het bedrijf VIA COMPLECT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukgietmatrijzen, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Drukgietmatrijzen, en Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 10. SCHMIDT SANDSTRAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMIDT SANDSTRAHLTECHNIK GMBH, en actief in de sector Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie van industriële uitrustingen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Reparatie van industriële uitrustingen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is gevestigd in Westheim, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Mechanische oppervlaktebehandeling - machines - Import export

Aantal resultaten

383 Bedrijven