• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meel en griesmeel

Resultaten voor

Meel en griesmeel - Import export

 1. TAMPIERI SPA

  Italië

  Tampieri Spa, leader in de productie van ruwe en geraffineerde plantaardige oliën voor zoötechnische toepassingen en van brandstof. Het bedrijf beschikt over de nodige installaties voor de bewerking van bijproducten uit het vinificatieproces. Vervaardigt al dan niet geraffineerde voedingsoliën, alcohol, distillaten, grappa en meel voor zoötechnische toepassingen en tartraten; brandbare borden. Marktleider in Europa op het gebied van de productie van druivenpitolie.

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrijk

  SAS VENTOUX EPEAUTRE produceert 100% Frans eenkoren (traditionele productie). Het eenkoren dat wij produceren en ophalen is afkomstig uit het gebied dat de bakermat is van dit graangewas (rondom de Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Het eenkoren wordt geteeld afwisselend met planten voor de parfumindustrie of voor veevoeder, en zo zijn geen andere productiemiddelen nodig. Zo verkrijgen we een compleet natuurlijke productie. Na de oogst worden de korrels zonder additieven opgeslagen in silo's. Daarop volgt het pellen waarbij gewoon het vliesje rond de korrel verwijderd wordt. Om een zo schoon mogelijk product te verkrijgen wordt het kaf en alles wat lichter is dan de korrel, afgezogen. De sorteermachines verwijderen vervolgens alles wat langer en korter is dan de korrel. Ten slotte haalt een optische sorteermachine nog de laatste ongewenste korrels weg. Als laatste fase volgt nog de kwaliteitscontrole!

 3. GARNEC LLC

  Rusland

  «Garnec» is een leider in de productie van glutenvrij meel en bakmixen. We waren de eersten in Rusland die het recht kregen om onze producten te labelen met het “Crossed Grain Trademark”. Dit handelsmerk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Association of European Celiac Societies, erkend in de meeste ontwikkelde landen. We gebruiken ook groene technologieën: onze producten worden vervaardigd op milieuvriendelijke apparatuur met behulp van koudfreestechnologie. Koud malen is malen bij een temperatuur van minder dan 40 ° C, waardoor het meel de meeste vitamines en mineralen behoudt. Bovendien hebben we volledig geweigerd raffinage in onze productie te gebruiken, evenals smaakversterkers en conserveermiddelen. We produceren een breed scala aan gezonde voedingsproducten - voor iedereen is er iets naar zijn smaak. Garnec: Ander voedsel voor het hele gezin.

 4. TRENDY FOODS

  België

  TRENDY FOODS BELGIUM NV, een bedrijf gevestigd in België, is gespecialiseerd in de import en export van voedingsproducten.We bieden een volledig assortiment producten, waaronder snoep, specerijen, conserven, kruiden, rijst, bloem, pasta, gebak en gebak, dranken, koffie, vers, diepgevroren of ijs, om aan al uw behoeften te voldoen. Dit assortiment omvat biologische producten.Daarnaast bieden wij naast onderhoudsproducten ook een assortiment voor telefonie.

 5. HARIMSA

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JB HANDELSWELT JANINE BERNECKER

  Duitsland

 2. VIRIDI FOODS GMBH

  Duitsland

 3. UPGRAIN AG

  Zwitserland

 4. SOUTH STREAM E.K.

  Duitsland

 5. GRÖNAVERDE GMBH

  Duitsland

 1. DI.GI.MA.

  Italië

 2. SAMEXPORT

  Frankrijk

 1. SAALEMÜHLE ALSLEBEN GMBH

  Duitsland

  Saalemühle werd in 1992 door de familie Bindewald en Gutting overgenomen. Dit is wat we produceren: producten van zachte tarwe, producten van harde tarwe en ook speciale producten. Partnerbedrijven zijn: AS Tartu Veski, Tartu, Estland, www.tartuveski.ee, Dobeles Dzirnavnieks, Dobele, Lettland, www.dzirnavnieks.lv. Onze producten: meel en griesmeel, meelfabrieken, geëxtrudeerd meel, gedroogd meel, producten van zachte tarwe, producten van harde tarwe, hydrothermisch veredeld meel, griesmeel van harde tarwe.

 2. ENDAKSI (CALIMERA LLC)

  Rusland

  De firma Endaxi is sinds 2000 één van de snelst groeiende bedrijven op de Russische markt voor kruidenierswaren. Tijdens deze periode hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn met een breed productassortiment. De lijn omvat meer dan 110 SKU producten van onze eigen productie voor gezonde en diëtische voeding: Volkoren meel; Granen; Havermout; Riet- en kokossuiker; Himalaya zout; Exclusieve brood- en pannenkoekmixen; Ontwikkeld door onze technici. Constante uitbreiding van het assortiment. We streven ernaar om de weldadige effecten van de granen te behouden opdat je goed voor je gezondheid en die van je naasten kunt zorgen. Het motto voor ons werk is “Zorgen voor gezondheid”. Wij bieden onze klanten de meest natuurlijke en hoogwaardige producten. Succesvolle ervaring in het exporteren van Endaxi producten naar talloze landen overal ter wereld. Wij werken met veel plezier samen op een win-win basis. Wij staan open om uw wensen inzake de voorwaarden en prijzen te bespreken!

 3. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC is een voedingsmiddelenbedrijf gespecialiseerd in de toelevering van voedingsmiddelen van de volgende merken: "Tsar" (pasta, meel, grutten, meergranen vlokken, instantvlokken, pap, havervlokken, diepvriesdeeg, spijsolie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "Gezond menu” (GRAANVLOKKEN, PASTA, BESCHUIT, SPIJSOLIE, VOLKOREN GRAANVLOKKEN, PLANTAARDIGE DRANKEN). Het assortiment van de onderneming bestaat uit meer dan honderd productnamen die niet alleen bekend staan en gewaardeerd worden door klanten in de Russische Federatie en de landen van de Douane-unie, maar ook in de VS, China, Canada, Israël en Zuid-Korea. De fabrikant van de producten is geregistreerd in het Russische Register van Fabrikanten en Leveranciers van Natuurlijke en Milieuveilige Producten en heeft de hoogste onderscheidingen van het Internationaal Ecologisch Fonds ontvangen. Het gebruik van moderne installaties voor de productie maakt het mogelijk een productkwaliteit te bereiken die voldoet aan de strengste normen wereldwijd.

 4. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italië

  De Industria Molitoria Mininni is een voorname firma in de sector van de vermaling met molensteen van harde tarwe bestemd voor de vervaardiging van tweemaal gemalen tarwegriesmeel en griesmeel voor pasta van hoge kwaliteit. Onze nieuwe installatie, gebaseerd op technologieën uit de moderne meelfabriek die ontwikkeld is door Buhler, maakt het mogelijk 470 ton in 24 uur te malen.

 5. MOLENS VAN SANDE

  België

  Het gamma is opgedeeld in 9 groepen - witte bloemsoorten - roggemelen - bruine melen - westvlaams - volkorenmelen - meergranenmelen - vlokkensoorten - zadenmixen - Andere specialiteiten Al deze meelsoorten zijn te verkrijgen in zakken van 25 kg of bulk

 6. MOLENS VANDEN BEMPT

  België

  Molens Vanden Bempt uit Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee, bij Leuven) is producent van kwaliteitsbloem en -meel voor bakkers en particulieren. Wij leveren een ambachtelijk product, op maat van uw noden, in grote of kleine hoeveelheden.

 7. KOMPLET ITALIA SRL

  Italië

  Komplet Italia is een Italiaans filiaal van de Duitse multinational Abel Schaefer uit Voelklingen (D) en is gevestigd in Grassobbio in Italië. Het is één van de Europese marktleiders in de productie van halffabricaten en grondstoffen voor bakkerijen en banketbakkerijen.

 8. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanje

  Meel en griesmeel. Harinas de pelegrín, Halasa.

 1. BLOEMMOLENS EN VEEVOEDERS GEYSKENS

  België

  Vervaardiging van maalderijproducten.

 2. SOUBRY NV

  België

  Industriële pastaproducent Enige harde tarwe griesmeelproducent in België + Nederland Zachte tarwe bloem producent Meelproducent

 3. MYNATURA BY CHRISTIAN JESKE

  Duitsland

 4. MAISON WACOLS

  Frankrijk

 5. ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES

  Egypte

 6. FOODISH S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 7. VILLAMAYOR INGREDIENTS SARL

  Frankrijk

 8. RECHITSKIY KHP, OAO (JSC)

  Wit Rusland

 9. LES MOULINS DE PERRINE

  Frankrijk

 10. MOULINS DE KLEINBETTINGEN

  Luxemburg

Filters

Resultaten voor

Meel en griesmeel - Import export

Aantal resultaten

1.699 bedrijven