• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meel en griesmeel

Resultaten voor

Meel en griesmeel - Import export

 1. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

 2. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunesië

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is een toonaangevende onderneming die produceert en exporteert en gespecialiseerd is in plantaardige oliën zoals zonnebloem-, maïs- en palmolie, en in de productie van fruit en groente in blik, gedroogd fruit, melkpoeder, sauzen en pasta. Wij zijn er trots op u een groot assortiment verse en diepvriesproducten van hoge kwalilteit te bieden die met zorg en op duurzame en milieuvriendelijke manier gekweekt worden. Onze hoogwaardige oliën zoals olijfolie, zonnebloemolie, maïsolie worden zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit en de uitzonderlijke smaak. Wij werken met plaatselijke landbouwers en internationale leveranciers. Ons aan professionals binnen de export en aan de distributie gewijde team heeft gedegen expertise op dit gebied en kunnen inspringen op de unieke behoeften van elke klant (importeurs, exporteurs, groothandelaren, inkoopcentrales, levensmiddelenindustrie, enz.) Bij Eden Farmer zetten wij ons in om onze klanten in heel Frankrijk en in het buitenland de beste producten, gezonde en overheerlijke etenswaren te bieden en onze plaatselijke en internationale leveranciers te steunen.

 3. TAMPIERI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Tampieri Spa, leader in de productie van ruwe en geraffineerde plantaardige oliën voor zoötechnische toepassingen en van brandstof. Het bedrijf beschikt over de nodige installaties voor de bewerking van bijproducten uit het vinificatieproces. Vervaardigt al dan niet geraffineerde voedingsoliën, alcohol, distillaten, grappa en meel voor zoötechnische toepassingen en tartraten; brandbare borden. Marktleider in Europa op het gebied van de productie van druivenpitolie.

 4. MOLINO MAGRI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLINO MAGRI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meel voor de voeding, tarwemeel, tarwemeel type 00, meel voor de banketbakkerij, machines voor verse pasta, en meel. Het is gevestigd in Marmirolo, Italië.

 5. CASTELMAIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Castelmaïs ligt in Casteljaloux in Lot-et-Garonne en is de belangrijkste maïsverwerkingsfabriek van de Terres du Sud-groep. Castelmaïs bevordert al meer dan 10 jaar de interactie tussen de verschillende schakels in de maïsindustrie in het zuidwesten, de traditionele teelt van de regio. Terres du Sud haalt rode maïs van klasse A op bij lokale boeren en levert het aan Castelmaïs, dat het graan vervolgens verwerkt tot griesmeel, maïsmeel en bijproducten. Deze nauwe interactie binnen een 100% lokale industrie in het zuidwesten stelt Castelmaïs in staat om verwerkte graanproducten te leveren aan de voedings- en voederindustrie, terwijl de traceerbaarheid van de oorsprong van de maïs gegarandeerd blijft.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRENDY FOODS

  België

  Verified by europages badge

  TRENDY FOODS BELGIUM is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de distributie van voedingsproducten in België en Luxemburg met de mogelijkheid tot export naar andere landen. Wij bieden een compleet gamma voedingsproducten aan, waaronder dierenvoeding, snoepgoed, specerijen, conserven, rijst, meel, pasta, gebak, dranken, koffie, verse producten, diepvriesproducten, ijs, enz. om aan al uw behoeften te voldoen. Daarnaast bieden wij schoonmaakproducten en een assortiment producten voor telefonie. We hebben ook gecertificeerde biologische producten. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten om op de Belgisch-Luxemburgse markt te verdelen dankzij onze leidende positie en onze digitale hulpmiddelen, met name de marktplaats. Geïmporteerd uit Europa of Noord-Amerika brengen we ze op de markt onder het label "Be Different" om ze te onderscheiden van andere producten. Onze belangrijkste missie is het vertegenwoordigen van bepaalde internationaal erkende leveranciers in België. We zetten hun merk in de kijker en promoten het via promoties. Ten slotte bieden wij ook exclusieve producten aan voor de OutOfHome markt, waaronder merken met originele smaken die elders niet te vinden zijn. Wij beschikken over een grote voorraad om de beschikbaarheid van veel producten en dus een snelle levering te garanderen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 2. JB HANDELSWELT JANINE BERNECKER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JB HANDELSWELT JANINE BERNECKER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is gevestigd in Gelsenkirchen, Duitsland.

 3. SOUTH STREAM E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOUTH STREAM E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 4. GRÖNAVERDE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRÖNAVERDE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is gevestigd in Hettenshausen, Duitsland.

 5. TERRA LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TERRA LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Griesmeel, Meel en griesmeel, Soepen, Graanproducten voor het ontbijt, Granen en graangewassen, graan, griesmeel van graan, en haverzaad. Het is gevestigd in Pervomaysky, Oekraïne.

 1. DI.GI.MA.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DI.GI.MA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meel en griesmeel, Gebak, Bouwbeslag, Hotel, dierlijke vetten voor voeding, zootechnisch voeder, Meel en griesmeel, Meel voor de voeding, en Gebak. Het is gevestigd in Villanterio, Italië.

 2. SAMEXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAMEXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, Meel en griesmeel, levensmiddelen - import/export, Melkproducten, melkproducten groothandel, en Meel en griesmeel. Het is gevestigd in France, Frankrijk.

 1. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrijk

  SAS VENTOUX EPEAUTRE produceert 100% Frans eenkoren (traditionele productie). Het eenkoren dat wij produceren en ophalen is afkomstig uit het gebied dat de bakermat is van dit graangewas (rondom de Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Het eenkoren wordt geteeld afwisselend met planten voor de parfumindustrie of voor veevoeder, en zo zijn geen andere productiemiddelen nodig. Zo verkrijgen we een compleet natuurlijke productie. Na de oogst worden de korrels zonder additieven opgeslagen in silo's. Daarop volgt het pellen waarbij gewoon het vliesje rond de korrel verwijderd wordt. Om een zo schoon mogelijk product te verkrijgen wordt het kaf en alles wat lichter is dan de korrel, afgezogen. De sorteermachines verwijderen vervolgens alles wat langer en korter is dan de korrel. Ten slotte haalt een optische sorteermachine nog de laatste ongewenste korrels weg. Als laatste fase volgt nog de kwaliteitscontrole!

 2. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC is een voedingsmiddelenbedrijf gespecialiseerd in de toelevering van voedingsmiddelen van de volgende merken: "Tsar" (pasta, meel, grutten, meergranen vlokken, instantvlokken, pap, havervlokken, diepvriesdeeg, spijsolie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "Gezond menu” (GRAANVLOKKEN, PASTA, BESCHUIT, SPIJSOLIE, VOLKOREN GRAANVLOKKEN, PLANTAARDIGE DRANKEN). Het assortiment van de onderneming bestaat uit meer dan honderd productnamen die niet alleen bekend staan en gewaardeerd worden door klanten in de Russische Federatie en de landen van de Douane-unie, maar ook in de VS, China, Canada, Israël en Zuid-Korea. De fabrikant van de producten is geregistreerd in het Russische Register van Fabrikanten en Leveranciers van Natuurlijke en Milieuveilige Producten en heeft de hoogste onderscheidingen van het Internationaal Ecologisch Fonds ontvangen. Het gebruik van moderne installaties voor de productie maakt het mogelijk een productkwaliteit te bereiken die voldoet aan de strengste normen wereldwijd.

 3. GARNEC LLC

  Rusland

  «Garnec» is een leider in de productie van glutenvrij meel en bakmixen. We waren de eersten in Rusland die het recht kregen om onze producten te labelen met het “Crossed Grain Trademark”. Dit handelsmerk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Association of European Celiac Societies, erkend in de meeste ontwikkelde landen. We gebruiken ook groene technologieën: onze producten worden vervaardigd op milieuvriendelijke apparatuur met behulp van koudfreestechnologie. Koud malen is malen bij een temperatuur van minder dan 40 ° C, waardoor het meel de meeste vitamines en mineralen behoudt. Bovendien hebben we volledig geweigerd raffinage in onze productie te gebruiken, evenals smaakversterkers en conserveermiddelen. We produceren een breed scala aan gezonde voedingsproducten - voor iedereen is er iets naar zijn smaak. Garnec: Ander voedsel voor het hele gezin.

 4. MOLENS VAN OUDENAARDE

  België

  De Molens van Oudenaarde specialiseert zich in het vermalen van biologisch geteelde granen tot bloem en meel. Beide met de lekkere natuurlijke smaak van vroeger en uiteraard zonder additieven. Johan De Turck (4e generatie molenaar) en zijn team garanderen u een onberispelijke topkwaliteit volgens de ISO 22000 norm. Ons eigen labo controleert dagelijks de kwaliteit van de producten. Of het nu gaat om brood, koekjes of gebak, wij maken voor u een op maat gemaakte samenstelling. Wij denken mee met u en bieden u oplossingen om de foodkost te beperken, of u nu een ambachtelijke bakker bent of een industriële bakkerij runt. Naast ons bio gamma kunt u ook nog voor het conventionele gamma bloem en meel bij de Molens van Oudenaarde terecht.

 5. MOLENS 'T KINDT

  België

  Molens T’Kindt beschikt over een geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Strenge controles helpen ons om de gestelde normen te behalen.. We houden er innoverende ideeën op na over brood en andere bakkerijproducten en verwerken hierin alle opmerkingen van de markt in het algemeen en van deklanten en prospecten in het bijzonder.Op die manier kunnen we onze aangeboren gedrevenheid en ons streven naar kwaliteit bestendigen naar de toekomst toe. Wij kunnen tevens bogen op een lange traditie in het selecteren, het klasseren, het homogeniseren en het lageren van de beste granen uit de meest vermaarde regio’s.

 6. MOLENS VAN MALLEGHEM

  België

  Sinds 1815 is Molens VAN MALLEGHEM actief in de graansector. Gedurende 10 opeenvolgende generaties groeide het bedrijf uit tot een moderne nijverheidsmaalderij die kwalitatief hoogstaande maatproducten commercialiseert. Gedelegeerd bestuurder, Alex Van Malleghem, leerde de stiel van zijn vader, Frans Van Malleghem, en als landbouwingenieur met 12 jaar professionele ervaring is hij niet aan zijn proefstuk toe. Molens VAN MALLEGHEM kan steunen op 4 belangrijke pijlers: - een professioneel en enthousiast team met een ongeëvenaarde know how over bakkersbloem - een voor de landbouwer goedgelegen productiesite in een agrarisch gebied aan de poort van Wallonië - een modern en specifiek uitgerust vrachtwagenpark - een jonge en gemotiveerde zaakvoerder die beschikt over de nodige deskundigheid en ervaring.

 7. MENEBA TAELMAN

  België

  Bent u artisanale bakker op zoek naar een aparte samenstelling of houdt u het eerder klassiek? Wilt u de nieuwste trends volgen of er zelf één lanceren? Zoekt u broodbloem, meergranensamenstellingen of wilt u uw eigen ‘broodje uniek’ creëren? Waar u ook naar zoekt, aarzel niet ons te contacteren! Meneba Taelman biedt immers op elke vraag een specifieke oplossing met onze professionele ondersteuning op technisch-, marketing-, en baktechnisch gebied. Assortiment : witte bloem (wit brood, witte banketbloemsoorten, witte franse bloemsoorten, wit krokant), volkeren & bruine melen, meergranen.

 8. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italië

  De Industria Molitoria Mininni is een voorname firma in de sector van de vermaling met molensteen van harde tarwe bestemd voor de vervaardiging van tweemaal gemalen tarwegriesmeel en griesmeel voor pasta van hoge kwaliteit. Onze nieuwe installatie, gebaseerd op technologieën uit de moderne meelfabriek die ontwikkeld is door Buhler, maakt het mogelijk 470 ton in 24 uur te malen.

 1. MOLENS VANDEN BEMPT

  België

  Molens Vanden Bempt uit Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee, bij Leuven) is producent van kwaliteitsbloem en -meel voor bakkers en particulieren. Wij leveren een ambachtelijk product, op maat van uw noden, in grote of kleine hoeveelheden.

 2. MOLENS VAN SANDE

  België

  Het gamma is opgedeeld in 9 groepen - witte bloemsoorten - roggemelen - bruine melen - westvlaams - volkorenmelen - meergranenmelen - vlokkensoorten - zadenmixen - Andere specialiteiten Al deze meelsoorten zijn te verkrijgen in zakken van 25 kg of bulk

 3. KOMPLET ITALIA SRL

  Italië

  Komplet Italia is een Italiaans filiaal van de Duitse multinational Abel Schaefer uit Voelklingen (D) en is gevestigd in Grassobbio in Italië. Het is één van de Europese marktleiders in de productie van halffabricaten en grondstoffen voor bakkerijen en banketbakkerijen.

 4. BLOEMMOLENS VAN GEEL

  België

  Wij produceren voor ambachtelijke bakkerijen en industriële biscuiterieën een ruim en lekker assortiment in: witte broodbloem, biscuitbloem, tarwemelen, speciale melen en mixen. Meel en bloem kunnen van vele graansoorten gemaakt worden, zoals tarwe, rogge, haver, maïs, rijst en gerst. De meest gebruikte graansoort is tarwe.

 5. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanje

  Meel en griesmeel. Harinas de pelegrín, Halasa.

 6. BLOEMMOLENS EN VEEVOEDERS GEYSKENS

  België

  Vervaardiging van maalderijproducten.

 7. SOUBRY NV

  België

  Industriële pastaproducent Enige harde tarwe griesmeelproducent in België + Nederland Zachte tarwe bloem producent Meelproducent

 8. HARIMSA

  Spanje

  Het bedrijf HARIMSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is gevestigd in Cartagena-Murcia, Spanje.

 9. MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Zeefmachines, verticale verpakmachines, en Meelfabriek. Het is gevestigd in Çorum, Turkije.

 10. BS SARIYAVUZ EXPORTERS

  Turkije

  Het bedrijf BS SARIYAVUZ EXPORTERS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Durumtarwe, meel, tarwemeel, meel of griesmeel van durumtarwe, en Durumtarwe. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis