• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meel en griesmeel

Resultaten voor

Meel en griesmeel - Import export

 1. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  "TPK" Varna" LLC is een voedingsmiddelenbedrijf gespecialiseerd in de toelevering van voedingsmiddelen van de volgende merken: "Tsar" (pasta, meel, grutten, meergranen vlokken, instantvlokken, pap, havervlokken, diepvriesdeeg, spijsolie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "Gezond menu” (GRAANVLOKKEN, PASTA, BESCHUIT, SPIJSOLIE, VOLKOREN GRAANVLOKKEN, PLANTAARDIGE DRANKEN). Het assortiment van de onderneming bestaat uit meer dan honderd productnamen die niet alleen bekend staan en gewaardeerd worden door klanten in de Russische Federatie en de landen van de Douane-unie, maar ook in de VS, China, Canada, Israël en Zuid-Korea. De fabrikant van de producten is geregistreerd in het Russische Register van Fabrikanten en Leveranciers van Natuurlijke en Milieuveilige Producten en heeft de hoogste onderscheidingen van het Internationaal Ecologisch Fonds ontvangen. Het gebruik van moderne installaties voor de productie maakt het mogelijk een productkwaliteit te bereiken die voldoet aan de strengste normen wereldwijd.

  Website Open In New icon
 2. TAMPIERI SPA

  Italië

  Verified by Europages badge

  Tampieri Spa, leader in de productie van ruwe en geraffineerde plantaardige oliën voor zoötechnische toepassingen en van brandstof. Het bedrijf beschikt over de nodige installaties voor de bewerking van bijproducten uit het vinificatieproces. Vervaardigt al dan niet geraffineerde voedingsoliën, alcohol, distillaten, grappa en meel voor zoötechnische toepassingen en tartraten; brandbare borden. Marktleider in Europa op het gebied van de productie van druivenpitolie.

  Website Open In New icon
 3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  SAS VENTOUX EPEAUTRE produceert 100% Frans eenkoren (traditionele productie). Het eenkoren dat wij produceren en ophalen is afkomstig uit het gebied dat de bakermat is van dit graangewas (rondom de Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Het eenkoren wordt geteeld afwisselend met planten voor de parfumindustrie of voor veevoeder, en zo zijn geen andere productiemiddelen nodig. Zo verkrijgen we een compleet natuurlijke productie. Na de oogst worden de korrels zonder additieven opgeslagen in silo's. Daarop volgt het pellen waarbij gewoon het vliesje rond de korrel verwijderd wordt. Om een zo schoon mogelijk product te verkrijgen wordt het kaf en alles wat lichter is dan de korrel, afgezogen. De sorteermachines verwijderen vervolgens alles wat langer en korter is dan de korrel. Ten slotte haalt een optische sorteermachine nog de laatste ongewenste korrels weg. Als laatste fase volgt nog de kwaliteitscontrole!

  Website Open In New icon
 4. GARNEC LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  «Garnec» is een leider in de productie van glutenvrij meel en bakmixen. We waren de eersten in Rusland die het recht kregen om onze producten te labelen met het “Crossed Grain Trademark”. Dit handelsmerk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Association of European Celiac Societies, erkend in de meeste ontwikkelde landen. We gebruiken ook groene technologieën: onze producten worden vervaardigd op milieuvriendelijke apparatuur met behulp van koudfreestechnologie. Koud malen is malen bij een temperatuur van minder dan 40 ° C, waardoor het meel de meeste vitamines en mineralen behoudt. Bovendien hebben we volledig geweigerd raffinage in onze productie te gebruiken, evenals smaakversterkers en conserveermiddelen. We produceren een breed scala aan gezonde voedingsproducten - voor iedereen is er iets naar zijn smaak. Garnec: Ander voedsel voor het hele gezin.

  Website Open In New icon
 5. TRENDY FOODS

  België

  Verified by Europages badge

  TRENDY FOODS BELGIUM NV, een bedrijf gevestigd in België, is gespecialiseerd in de import en export van voedingsproducten.We bieden een volledig assortiment producten, waaronder snoep, specerijen, conserven, kruiden, rijst, bloem, pasta, gebak en gebak, dranken, koffie, vers, diepgevroren of ijs, om aan al uw behoeften te voldoen. Dit assortiment omvat biologische producten.Daarnaast bieden wij naast onderhoudsproducten ook een assortiment voor telefonie.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. HARIMSA

  Spanje

  Verified by Europages badge
 2. JB HANDELSWELT JANINE BERNECKER

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. MYNATURA BY CHRISTIAN JESKE

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. MAISON WACOLS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. GRÖNAVERDE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. DI.GI.MA.

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. SAMEXPORT

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. SAALEMÜHLE ALSLEBEN GMBH

  Duitsland

  Saalemühle werd in 1992 door de familie Bindewald en Gutting overgenomen. Dit is wat we produceren: producten van zachte tarwe, producten van harde tarwe en ook speciale producten. Partnerbedrijven zijn: AS Tartu Veski, Tartu, Estland, www.tartuveski.ee, Dobeles Dzirnavnieks, Dobele, Lettland, www.dzirnavnieks.lv. Onze producten: meel en griesmeel, meelfabrieken, geëxtrudeerd meel, gedroogd meel, producten van zachte tarwe, producten van harde tarwe, hydrothermisch veredeld meel, griesmeel van harde tarwe.

 4. MOLENS 'T KINDT

  België

  Molens T’Kindt beschikt over een geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Strenge controles helpen ons om de gestelde normen te behalen.. We houden er innoverende ideeën op na over brood en andere bakkerijproducten en verwerken hierin alle opmerkingen van de markt in het algemeen en van deklanten en prospecten in het bijzonder.Op die manier kunnen we onze aangeboren gedrevenheid en ons streven naar kwaliteit bestendigen naar de toekomst toe. Wij kunnen tevens bogen op een lange traditie in het selecteren, het klasseren, het homogeniseren en het lageren van de beste granen uit de meest vermaarde regio’s.

 5. ENDAKSI (CALIMERA LLC)

  Rusland

  De firma Endaxi is sinds 2000 één van de snelst groeiende bedrijven op de Russische markt voor kruidenierswaren. Tijdens deze periode hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn met een breed productassortiment. De lijn omvat meer dan 110 SKU producten van onze eigen productie voor gezonde en diëtische voeding: Volkoren meel; Granen; Havermout; Riet- en kokossuiker; Himalaya zout; Exclusieve brood- en pannenkoekmixen; Ontwikkeld door onze technici. Constante uitbreiding van het assortiment. We streven ernaar om de weldadige effecten van de granen te behouden opdat je goed voor je gezondheid en die van je naasten kunt zorgen. Het motto voor ons werk is “Zorgen voor gezondheid”. Wij bieden onze klanten de meest natuurlijke en hoogwaardige producten. Succesvolle ervaring in het exporteren van Endaxi producten naar talloze landen overal ter wereld. Wij werken met veel plezier samen op een win-win basis. Wij staan open om uw wensen inzake de voorwaarden en prijzen te bespreken!

 6. MOLENS VAN OUDENAARDE

  België

  De Molens van Oudenaarde specialiseert zich in het vermalen van biologisch geteelde granen tot bloem en meel. Beide met de lekkere natuurlijke smaak van vroeger en uiteraard zonder additieven. Johan De Turck (4e generatie molenaar) en zijn team garanderen u een onberispelijke topkwaliteit volgens de ISO 22000 norm. Ons eigen labo controleert dagelijks de kwaliteit van de producten. Of het nu gaat om brood, koekjes of gebak, wij maken voor u een op maat gemaakte samenstelling. Wij denken mee met u en bieden u oplossingen om de foodkost te beperken, of u nu een ambachtelijke bakker bent of een industriële bakkerij runt. Naast ons bio gamma kunt u ook nog voor het conventionele gamma bloem en meel bij de Molens van Oudenaarde terecht.

 7. MOLENS VAN MALLEGHEM

  België

  Sinds 1815 is Molens VAN MALLEGHEM actief in de graansector. Gedurende 10 opeenvolgende generaties groeide het bedrijf uit tot een moderne nijverheidsmaalderij die kwalitatief hoogstaande maatproducten commercialiseert. Gedelegeerd bestuurder, Alex Van Malleghem, leerde de stiel van zijn vader, Frans Van Malleghem, en als landbouwingenieur met 12 jaar professionele ervaring is hij niet aan zijn proefstuk toe. Molens VAN MALLEGHEM kan steunen op 4 belangrijke pijlers: - een professioneel en enthousiast team met een ongeëvenaarde know how over bakkersbloem - een voor de landbouwer goedgelegen productiesite in een agrarisch gebied aan de poort van Wallonië - een modern en specifiek uitgerust vrachtwagenpark - een jonge en gemotiveerde zaakvoerder die beschikt over de nodige deskundigheid en ervaring.

 8. MENEBA TAELMAN

  België

  Bent u artisanale bakker op zoek naar een aparte samenstelling of houdt u het eerder klassiek? Wilt u de nieuwste trends volgen of er zelf één lanceren? Zoekt u broodbloem, meergranensamenstellingen of wilt u uw eigen ‘broodje uniek’ creëren? Waar u ook naar zoekt, aarzel niet ons te contacteren! Meneba Taelman biedt immers op elke vraag een specifieke oplossing met onze professionele ondersteuning op technisch-, marketing-, en baktechnisch gebied. Assortiment : witte bloem (wit brood, witte banketbloemsoorten, witte franse bloemsoorten, wit krokant), volkeren & bruine melen, meergranen.

 9. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italië

  De Industria Molitoria Mininni is een voorname firma in de sector van de vermaling met molensteen van harde tarwe bestemd voor de vervaardiging van tweemaal gemalen tarwegriesmeel en griesmeel voor pasta van hoge kwaliteit. Onze nieuwe installatie, gebaseerd op technologieën uit de moderne meelfabriek die ontwikkeld is door Buhler, maakt het mogelijk 470 ton in 24 uur te malen.

 10. MOLENS VANDEN BEMPT

  België

  Molens Vanden Bempt uit Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee, bij Leuven) is producent van kwaliteitsbloem en -meel voor bakkers en particulieren. Wij leveren een ambachtelijk product, op maat van uw noden, in grote of kleine hoeveelheden.

 1. MOLENS VAN SANDE

  België

  Het gamma is opgedeeld in 9 groepen - witte bloemsoorten - roggemelen - bruine melen - westvlaams - volkorenmelen - meergranenmelen - vlokkensoorten - zadenmixen - Andere specialiteiten Al deze meelsoorten zijn te verkrijgen in zakken van 25 kg of bulk

 2. KOMPLET ITALIA SRL

  Italië

  Komplet Italia is een Italiaans filiaal van de Duitse multinational Abel Schaefer uit Voelklingen (D) en is gevestigd in Grassobbio in Italië. Het is één van de Europese marktleiders in de productie van halffabricaten en grondstoffen voor bakkerijen en banketbakkerijen.

 3. BLOEMMOLENS VAN GEEL

  België

  Wij produceren voor ambachtelijke bakkerijen en industriële biscuiterieën een ruim en lekker assortiment in: witte broodbloem, biscuitbloem, tarwemelen, speciale melen en mixen. Meel en bloem kunnen van vele graansoorten gemaakt worden, zoals tarwe, rogge, haver, maïs, rijst en gerst. De meest gebruikte graansoort is tarwe.

 4. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanje

  Meel en griesmeel. Harinas de pelegrín, Halasa.

 5. BLOEMMOLENS EN VEEVOEDERS GEYSKENS

  België

  Vervaardiging van maalderijproducten.

 6. SOUBRY NV

  België

  Industriële pastaproducent Enige harde tarwe griesmeelproducent in België + Nederland Zachte tarwe bloem producent Meelproducent

 7. FOODISH S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 8. ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES

  Egypte

 9. PRIMUSAGRO OU

  Oekraïne

 10. MOULIN DE SAURET

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Meel en griesmeel - Import export

Aantal resultaten

1.691 bedrijven