• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meelfabriek

Resultaten voor

Meelfabriek - Import export

 1. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Turkije

  Makenas Grain Milling Technology, opgericht in 2000, is een turnkey fabrikant van maalmachines voor meel, griesmeel, maïs en stalen silo's uit Turkije. Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf met een productiefaciliteit van 28.000 m2 (10.000 m2 gesloten en 18.000 m2 open). Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Graansorteerders, •Horizontale schuurmachines, •Droogstampers, •Dempende machines, •Roller Mill Machines, •Plansifters, •Bucket Elevators, •Chain Conveyors, •Pneumatische Cycloon, •Product-opslagsilo's, •Hamermolens, •Trommelsifter en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website! Onze belangrijkste missie is het produceren en verkopen van machines en reserveonderdelen en consumptiematerialen met de beste kwaliteit en geschikte prijzen voor onze klanten. Wij verbeteren onze producten door de nieuwste trends in nieuwe technologie te volgen en streven ernaar het toonaangevende bedrijf op de binnenlandse en internationale markt te worden. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie van faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. DJAGADA

  Nederland

  Djagada is een import- en export bedrijf voor levensmiddelen in een reeks nichemarkten. Het is onze taak om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, en we bereiken dit door de beste service te bieden op alle niveaus van het bedrijf. In de hele supply chain gebruiken we onze kennis en ervaring om praktische oplossingen te ontwikkelen voor de dagelijkse uitdagingen van klanten. Wij treden op als een betrouwbare partner, nemen de taken van onze klanten over en werken actief met hen samen om hun ambities te realiseren. Maar welke service we ook bieden, ons doel blijft hetzelfde als toen we begonnen om klanten betrouwbare langetermijnoplossingen te bieden, terwijl we hun bedrijf en die van onszelf bleven laten groeien. Onze leveranciers werken met ons samen om een ​​aantal redenen, waaronder ons vermogen om diverse markten te penetreren, onze dekking van belastingvrije markten: producenten hebben toegang tot alle belastingvrije markten via Djagada, waardoor ze producten naar nieuwe gebieden, afgelegen gebieden brengen, en onaangeboorde markten en onze voortdurende expansie en onze overtuiging dat leveranciers met ons meegroeien. Onze Global Sourcing-afdeling is constant op zoek naar nieuwe leveranciers over de hele wereld.

  Alle producten voor "meelfabriek"

 3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrijk

  SAS VENTOUX EPEAUTRE produceert 100% Frans eenkoren (traditionele productie). Het eenkoren dat wij produceren en ophalen is afkomstig uit het gebied dat de bakermat is van dit graangewas (rondom de Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Het eenkoren wordt geteeld afwisselend met planten voor de parfumindustrie of voor veevoeder, en zo zijn geen andere productiemiddelen nodig. Zo verkrijgen we een compleet natuurlijke productie. Na de oogst worden de korrels zonder additieven opgeslagen in silo's. Daarop volgt het pellen waarbij gewoon het vliesje rond de korrel verwijderd wordt. Om een zo schoon mogelijk product te verkrijgen wordt het kaf en alles wat lichter is dan de korrel, afgezogen. De sorteermachines verwijderen vervolgens alles wat langer en korter is dan de korrel. Ten slotte haalt een optische sorteermachine nog de laatste ongewenste korrels weg. Als laatste fase volgt nog de kwaliteitscontrole!

 4. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italië

  De Industria Molitoria Mininni is een voorname firma in de sector van de vermaling met molensteen van harde tarwe bestemd voor de vervaardiging van tweemaal gemalen tarwegriesmeel en griesmeel voor pasta van hoge kwaliteit. Onze nieuwe installatie, gebaseerd op technologieën uit de moderne meelfabriek die ontwikkeld is door Buhler, maakt het mogelijk 470 ton in 24 uur te malen.

 5. MOLINO RIVA SRL

  Italië

  De Riva Molen heeft de UNI EN ISO 9001: 2008 en BRC-IFS certificatie gekregen voor zijn kwaliteitssysteem, die het met de integratie van de HACCP methode mogelijk maakt het productieproces volledig te controleren en hoge kwaliteitsnormen te bereiken. De certificatie is dus een garantiebewijs dat de coherentie tussen wat vermeld en wat geproduceerd is aantoont en die de constante kwaliteitsverbetering van de maïs-, tarwe- en boekweitmeel garandeert.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WUXI HASEN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

  China

 2. MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI.

  Turkije

 3. OBSTHOF KNAB GMBH

  Duitsland

 4. MOLINO FOCHESATO S.R.L.

  Italië

 5. MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES

  Turkije

 1. ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES

  Egypte

 2. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Turkije

 1. MOULINS DUMEE

  Frankrijk

 2. MYKOLAIV MILLING WORKS

  Oekraïne

 3. TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 4. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Wit Rusland

 5. CEREALIS - MOAGENS S A

  Portugal

 6. ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI.

  Turkije

 7. BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkije

 8. DEGPA FLOUR MILL MACHINERY

  Turkije

 1. LA TOULOUSAINE DES FARINES

  Frankrijk

 2. OLIMPIC INTERNATIONAL BULGARIA LTD

  Bulgarije

 3. MINOTERIE BATIGNE

  Frankrijk

 4. GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A

  Portugal

 5. PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Portugal

 6. «ALLIANCE BG» EOOD

  Bulgarije

 7. CEREALVENETA

  Italië

 8. ARCHAR FLOUR MILL LTD

  Bulgarije

 9. OZPOLAT GRAIN PROCESSING TECHNOLOGIES

  Turkije

 10. ORGANIC-ECO-PRODUCT

  Oekraïne

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis