• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meelfabriek

Resultaten voor

Meelfabriek - Import export

 1. ROBINSON CO.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds 1994 heeft ROBINSON CO. zijn positie als vooraanstaand familiebedrijf in de maalindustrie verstevigd. Onze duurzame nalatenschap is geworteld in het leveren van eersteklas freesmachines en kant-en-klare oplossingen, die blijk geven van een onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid. De introductie van Lemoulinfort in 2017 versterkte onze rol als technologiegedreven krachtpatser die zich toelegt op innovatie en klanttevredenheid bij de productie van kant-en-klare fabrieksmolens. Als industrie-experts gespecialiseerd in kant-en-klare fabrieksinstallaties, omvat ons uitgebreide productassortiment: •Reinigingssystemen •Freessystemen •Ventilatie &Behandelingssystemen •Zaadverwijdering &Voermolensystemen •Verpakkingssystemen Ontdek ons gevarieerde productassortiment, met meelmolens, griesmeelmolens, maïsmolens, voermolens, silo's en opslagsystemen op maat voor verschillende producten. Ontdek geavanceerde oplossingen zoals weeg-, transport- en verpakkingssystemen direct op onze website. Naast de productie zijn we uw betrouwbare bron voor reserveonderdelen in molens, silo's voor voedselopslag en gespecialiseerde gebouwen met staalconstructies. Onze expertise strekt zich uit tot precisielasersnijden, waardoor we onze mogelijkheden hebben uitgebreid sinds onze oprichting in 1994. Of u nu een kant-en-klare fabriek nodig hebt of een robuuste staalconstructie, onze niet aflatende toewijding aan kwaliteit blijft constant. Met een toewijding aan uitmuntendheid die de hele wereld omspant, leveren we freesoplossingen en staalconstructies van wereldklasse aan onze klanten over de hele wereld.

 2. PARSMEGA MAKINA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij PARSMEGA, de eerste bestemming voor geavanceerde technische oplossingen voor grote landbouwproducties. Onze specifieke R&D afdeling neemt het voortouw op het gebied van innovaties voor graansilo's, graandrogers, maalmachines, maalsystemen, pastamachines en industriële koelsystemen. Als vitaal onderdeel van de PARSMEGA-familie geven we prioriteit aan ongeëvenaarde klantondersteuning en de levering van producten van topkwaliteit. PARSMEGA is gespecialiseerd in kant-en-klare projecten en biedt uitgebreide oplossingen voor verschillende industrieën om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Wij leveren aan een internationale klantenkring verspreid over 32 landen, met name in Centraal-Azië, Europa en Afrika. Wij zetten ons in om onze internationale aanwezigheid constant uit te breiden en onze service naar een hoger plan te tillen. Ontdek tevens ons filiaal SOLLS SHOES, onderdeel van de overkoepelende PARSMEGA groep. SOLLS SHOES, bekend voor de productie van uiteenlopende stijlen dames- en herenschoenen, kan bogen op een geavanceerde en hoogwaardige productie-unit in Gaziantep. Ons ervaren team verzorgt de dagelijkse productie van duizenden producten van topkwaliteit. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid verstevigt onze positie als voorkeursleverancier voor winkelketens en vertrouwde exporteur naar talloze landen. Opmerkelijk is onze samenwerking met gerenommeerde merken als DS Damat, Boyner en meer, een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en het vakmanschap dat SOLLS SHOES definieert.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 3. ZORLU DEGIRMEN MAKINALARI LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij presenteren Zorlu Flour Milling Machinery Manufacturing Company, uw voor de hand liggende bron voor geavanceerde machines voor granen, bloem en voedselverwerking. Ons bedrijf, met het hoofdkantoor in Konya City, Turkije, wijdt zich aan het bieden van betaalbare, hoogwaardige en innovatieve oplossingen dankzij een solide ervaring binnen de industrie. Zorlu Flour Milling, gespecialiseerd in de productie van meel maalmachines en apparatuur, biedt een uiteenlopend assortiment producten waaronder: •Graanscheiders •Trommelscheiders •Tarweverwerkers •Dempmachines •Steenverwijderaars •Hamermolen •Emmerlift •Kettingtransportbanden •Rolmolens •Verdeelzeven •Dempsilo's •Productsilo's •Meel verpakkingsmachines • Meelmolen voor consumptiegoederen & reserveonderdelen en meer. Als een jong, dynamisch en innovatief bedrijf, zijn wij er altijd klaar voor om samen te werken met onze klanten voor oplossingen op maat die aan hun specifieke eisen voldoen. Wij zijn trots op de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en diensten. Wij streven ernaar om op uw lijst van erkende leveranciers te komen staan. Neem contact met ons op voor een offerte. Wij zetten ons in om u zo snel mogelijk een specifieke offerte te zenden. Wij danken u voor uw interesse in Zorlu Flour Milling Machinery. Wij kijken ernaar uit om een win-win samenwerking op te bouwen.

 4. DJAGADA B.V.

  Nederland

  Djagada is een import- en export bedrijf voor levensmiddelen in een reeks nichemarkten. Het is onze taak om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, en we bereiken dit door de beste service te bieden op alle niveaus van het bedrijf. In de hele supply chain gebruiken we onze kennis en ervaring om praktische oplossingen te ontwikkelen voor de dagelijkse uitdagingen van klanten. Wij treden op als een betrouwbare partner, nemen de taken van onze klanten over en werken actief met hen samen om hun ambities te realiseren. Maar welke service we ook bieden, ons doel blijft hetzelfde als toen we begonnen om klanten betrouwbare langetermijnoplossingen te bieden, terwijl we hun bedrijf en die van onszelf bleven laten groeien. Onze leveranciers werken met ons samen om een ​​aantal redenen, waaronder ons vermogen om diverse markten te penetreren, onze dekking van belastingvrije markten: producenten hebben toegang tot alle belastingvrije markten via Djagada, waardoor ze producten naar nieuwe gebieden, afgelegen gebieden brengen, en onaangeboorde markten en onze voortdurende expansie en onze overtuiging dat leveranciers met ons meegroeien. Onze Global Sourcing-afdeling is constant op zoek naar nieuwe leveranciers over de hele wereld.

  Alle producten voor "meelfabriek"
 5. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrijk

  SAS VENTOUX EPEAUTRE produceert 100% Frans eenkoren (traditionele productie). Het eenkoren dat wij produceren en ophalen is afkomstig uit het gebied dat de bakermat is van dit graangewas (rondom de Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Het eenkoren wordt geteeld afwisselend met planten voor de parfumindustrie of voor veevoeder, en zo zijn geen andere productiemiddelen nodig. Zo verkrijgen we een compleet natuurlijke productie. Na de oogst worden de korrels zonder additieven opgeslagen in silo's. Daarop volgt het pellen waarbij gewoon het vliesje rond de korrel verwijderd wordt. Om een zo schoon mogelijk product te verkrijgen wordt het kaf en alles wat lichter is dan de korrel, afgezogen. De sorteermachines verwijderen vervolgens alles wat langer en korter is dan de korrel. Ten slotte haalt een optische sorteermachine nog de laatste ongewenste korrels weg. Als laatste fase volgt nog de kwaliteitscontrole!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOLENS VAN OUDENAARDE

  België

  De Molens van Oudenaarde specialiseert zich in het vermalen van biologisch geteelde granen tot bloem en meel. Beide met de lekkere natuurlijke smaak van vroeger en uiteraard zonder additieven. Johan De Turck (4e generatie molenaar) en zijn team garanderen u een onberispelijke topkwaliteit volgens de ISO 22000 norm. Ons eigen labo controleert dagelijks de kwaliteit van de producten. Of het nu gaat om brood, koekjes of gebak, wij maken voor u een op maat gemaakte samenstelling. Wij denken mee met u en bieden u oplossingen om de foodkost te beperken, of u nu een ambachtelijke bakker bent of een industriële bakkerij runt. Naast ons bio gamma kunt u ook nog voor het conventionele gamma bloem en meel bij de Molens van Oudenaarde terecht.

 2. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italië

  De Industria Molitoria Mininni is een voorname firma in de sector van de vermaling met molensteen van harde tarwe bestemd voor de vervaardiging van tweemaal gemalen tarwegriesmeel en griesmeel voor pasta van hoge kwaliteit. Onze nieuwe installatie, gebaseerd op technologieën uit de moderne meelfabriek die ontwikkeld is door Buhler, maakt het mogelijk 470 ton in 24 uur te malen.

 3. MOLINO RIVA SRL

  Italië

  De Riva Molen heeft de UNI EN ISO 9001: 2008 en BRC-IFS certificatie gekregen voor zijn kwaliteitssysteem, die het met de integratie van de HACCP methode mogelijk maakt het productieproces volledig te controleren en hoge kwaliteitsnormen te bereiken. De certificatie is dus een garantiebewijs dat de coherentie tussen wat vermeld en wat geproduceerd is aantoont en die de constante kwaliteitsverbetering van de maïs-, tarwe- en boekweitmeel garandeert.

 4. MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Zeefmachines, verticale verpakmachines, en Meelfabriek. Het is gevestigd in Çorum, Turkije.

 5. OBSTHOF KNAB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OBSTHOF KNAB GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Meelfabriek. Het is gevestigd in Haimhausen, Duitsland.

 1. MOLINO FOCHESATO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MOLINO FOCHESATO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, volle voedingsmiddelen, natuurlijke voedingsmiddelen, Granen en graangewassen, en zemelen. Het is gevestigd in Monte Di Malo, Italië.

 2. MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, en Meelfabriek. Het is gevestigd in Karatay, Konya, Turkije.

 1. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Turkije

  Het bedrijf UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Meelfabriek, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Meelfabriek, en afscheiders. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. QUALIRISO

  Portugal

  Het bedrijf QUALIRISO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Meelfabriek, en glutenvrij. Het is gevestigd in Loureiro, Portugal.

 3. MYKOLAIV MILLING WORKS

  Oekraïne

  Het bedrijf MYKOLAIV MILLING WORKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is gevestigd in Mykolaiv, Oekraïne.

 4. CEREALIS - MOAGENS S A

  Portugal

  Het bedrijf CEREALIS - MOAGENS S A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

 5. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Wit Rusland

  Het bedrijf JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Griesmeel, graan, geparelde gerst, Griesmeel, en Koolzaadolie. Het is gevestigd in Slutsk, Wit Rusland.

 6. PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, en Meelfabriek. Het is gevestigd in Pernes, Portugal.

 7. GERMEN - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf GERMEN - MOAGEM DE CEREAIS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Meelfabriek, en additieven molenaarsmeel. Het is gevestigd in Senhora Da Hora, Portugal.

 8. LA TOULOUSAINE DES FARINES

  Frankrijk

  Het bedrijf LA TOULOUSAINE DES FARINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren meel voor brood, speciale meel, en molens voor meel. Het is gevestigd in Sallèles D'aude, Frankrijk.

 1. ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkije

  Het bedrijf BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor maalderijen, installaties voor maling van inerte stoffen uit groeven, en Machines en materialen voor maalderijen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. MOULINS DUMEE

  Frankrijk

  Het bedrijf MOULINS DUMEE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Meelfabriek, en Meel voor de voeding. Het is gevestigd in Gron, Frankrijk.

 4. DEGPA FLOUR MILL MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf DEGPA FLOUR MILL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor maalderijen, installaties voor molens, molens voor meel, en Machines en materialen voor maalderijen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, Meelfabriek, additieven molenaarsmeel, en gist. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. «ALLIANCE BG» EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf «ALLIANCE BG» EOOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Suiker, Hout - afgewerkte producten, Deegwaren, Suiker, Hout - afgewerkte producten, Deegwaren, en landbouwproducten. Het is gevestigd in Burgas, Bulgarije.

 7. MINOTERIE BATIGNE

  Frankrijk

  Het bedrijf MINOTERIE BATIGNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor maalderijen, Meelfabriek, Machines en materialen voor maalderijen, molens voor meel, meel voor brood, en Meelfabriek. Het is gevestigd in Realmont, Frankrijk.

 8. SEFIK GLOBAL TRADING LIMITED

  Turkije

  Het bedrijf SEFIK GLOBAL TRADING LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meelfabriek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rijst, Rijst, witte suiker, en tarwe. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. KARL RÖLKENS KG

  Duitsland

  Het bedrijf KARL RÖLKENS KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, spelt, biologische spelt, eenkoornzaad, en Meelfabriek. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 10. GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A

  Portugal

  Het bedrijf GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meel en griesmeel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meelfabriek, en Meelfabriek. Het is gevestigd in Alverca, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis