• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • melk

Resultaten voor

Melk - Import export

 1. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

 2. BIOTARIS BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIOTARIS BV, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, Voedings supplementen, Melk, Voedingsextracten, Melkproducten, melkproducten groothandel, Voedings supplementen, Melk, en Huismerk. Het is gevestigd in Elst, Nederland.

 3. MILKONAL (GROUPE HAITONAL)

  België

  Verified by europages badge

  Haitonal onderscheidt zich als een bedrijf dat gespecialiseerd is in de internationale distributie van zuivelproducten en dat zijn reputatie heeft gevestigd als een toonaangevende leverancier van vloeibare melk, melkpoeder en weipoeder. Onze niet aflatende toewijding is om uitzonderlijke producten te garanderen en te leveren, uitsluitend afkomstig van Europese boerderijen die bekend staan om hun ongeëvenaarde expertise in zuivelproductie, terwijl ze toegankelijk blijven voor alle budgetten. Milkonal, een melkpoeder dat grenzen overschrijdt om overal ter wereld een ongeëvenaarde zuivelervaring te bieden. Ons merk belichaamt het summum van kwaliteit in melkpoeder en is een wereldwijde referentie geworden in deze categorie zuivelproducten. Elk deeltje Milkonal melkpoeder is een symbool van compromisloze kwaliteit.Ons productieproces is zorgvuldig ontworpen om de zuiverheid en natuurlijke rijkdom van melk vast te leggen wanneer deze wordt omgezet in poeder.We vertrouwen op een strenge selectie van de beste zuivelingrediënten en strenge normen voor kwaliteitscontrole om de perfectie van elke geproduceerde partij te garanderen.

 4. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, uw betrouwbare partner te Cergy, gespecialiseerd in handelsoplossingen voor een gevarieerd assortiment producten. Wij zijn gespecialiseerd in de handel van aardolieproducten evenals in ICUMSA 45 suiker uit Brazilië, plantaardige oliën zoals zonnebloemolie, sojaolie, koolzaadolie, maïsolie, olijfolie maar ook rijst uit Thailand, Vietnam of Cambodja. Ons aanbod omvat tevens tarwe, maïs en overige producten op aanvraag. Wij hebben een gedegen ervaring en kunnen bogen op onze expertise waardoor we door de jaren heen betrouwbare samenwerkingen hebben opgebouwd met erkende en betrouwbare leveranciers binnen de levensmiddelensector en overige. Wij zetten ons in voor persoonlijke en professionele service om aan uw specifieke vragen te voldoen op het gebied van handel in levensmiddelen. Onze teams staan er klaar voor om al uw vragen te beantwoorden.

 5. REGILAIT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Régilait, firma die meer dan 60 jaar geleden is ontstaan, is de marktleider in korrelachtige poedermelk soorten en is een belangrijke onderneming op de markten van gecondenseerde melk en babymelk. Régilait is aanwezig in meer dan 60 landen. Régilait commercialiseert tevens zoete drankjes en boterhampasta's. Régilait is een filiaal van de twee voornaamste ondernemingen Coopératives Laitières Françaises (Laïta en Sodiaal) die in Frankrijk de melk afhalen bij meer dan 14.000 melkveehouders, die van hun beroep houden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Italië

  Verified by europages badge

  De productie van Cacio di Pienza is gebaseerd op eeuwenoude tradities die van generatie op generatie worden doorgegeven. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Contignano en hebben hun traditionele verwerkingsmethodes behouden: de bevoorrading van melk, met karakteristieke aroma's die afkomstig zijn van kruiden uit de weides van de Orcia vallei, geraffineerde rijpingstechnieken en een nauwlettende controle van de kwaliteit van de kazen.

 2. TERRA FOOD

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TERRA FOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melk. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 3. HST MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HST MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuigerpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken, Melk, melkproducten, Dranken, en Melk. Het is gevestigd in Dassow, Duitsland.

 4. DJAGADA B.V.

  Nederland

  Djagada is een import- en export bedrijf voor levensmiddelen in een reeks nichemarkten. Het is onze taak om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, en we bereiken dit door de beste service te bieden op alle niveaus van het bedrijf. In de hele supply chain gebruiken we onze kennis en ervaring om praktische oplossingen te ontwikkelen voor de dagelijkse uitdagingen van klanten. Wij treden op als een betrouwbare partner, nemen de taken van onze klanten over en werken actief met hen samen om hun ambities te realiseren. Maar welke service we ook bieden, ons doel blijft hetzelfde als toen we begonnen om klanten betrouwbare langetermijnoplossingen te bieden, terwijl we hun bedrijf en die van onszelf bleven laten groeien. Onze leveranciers werken met ons samen om een ​​aantal redenen, waaronder ons vermogen om diverse markten te penetreren, onze dekking van belastingvrije markten: producenten hebben toegang tot alle belastingvrije markten via Djagada, waardoor ze producten naar nieuwe gebieden, afgelegen gebieden brengen, en onaangeboorde markten en onze voortdurende expansie en onze overtuiging dat leveranciers met ons meegroeien. Onze Global Sourcing-afdeling is constant op zoek naar nieuwe leveranciers over de hele wereld.

 5. BIODIA

  België

  Biodia is een merk voor biologische, Belgische eerlijke producten. Biodia staat voor lekkere lokale melk en chocomelk, voor een milieuvriendelijk, biologisch productie-systeem en voor een faire vergoeding voor de boeren. Onder Biodia zoeken boerencoöperaties en de bedrijven die de producten verwerken en verkopen samen naar vernieuwing en opportuniteiten en zoeken ze samen naar oplossingen als er een hindernis moet genomen worden. Biodia is een initiatief van Biosano, verdeler van Biologische producten in samenwerking met Biomelk Vlaanderen/Biolait Wallonie, coöperatie van belgische biologische melkveehouders. Vredeseilanden en Magasins du Monde Oxfam ondersteunen het initiatief.

 1. DELAVAL

  België

  DeLaval heeft ruim 125 jaar ervaring in de melkveehouderij en ondersteunt melkveehouders bij het managen van hun bedrijf, op hun eigen manier. Ons Duurzame Melkveehouderij-initiatief draagt bij aan het vermeerderen van de productie van kwalitatief goed voedsel, met minder impact op het milieu. Onze Smart Farming-strategie is erop gericht om de toekomst van de melkveehouderij vorm te geven en te beïnvloeden. Het doel is om bedrijfsrendabiliteit van melkveemanagement te versnellen door moderne beslissingshulpmiddelen en automatiseringstechnologieën. Hiermee kan betere melkkwaliteit gewaarborgd worden en een verbeterd bedrijfsrendement.

 2. VITALAC

  België

  VITALAC is een zuivelproducent met een ruime waaier aan kwaliteitsproducten in zijn gamma. Sinds de stichting in 1942 is dit familiebedrijf al aan de 4e generatie toe en heeft men dus een enorme bagage aan ervaring binnen de sector van de melkproducten. Op basis van sterilisatie worden lang houdbare producten gefabriceerd zoals bvb. consumptiemelk, chocolademelk, koffiemelk en room. Vitalac produceert zowel onder eigen merk als onder private label. Vitalac is dan ook een geschikte partner om uw projecten mee uit te werken. Vitalac beschikt over recycleerbare PE-flessen, herbruikbaar waarborgglas en producten in recycleerbaar wegwerpglas. Al onze producten zijn gesteriliseerd. Concreet betekent dit dat de melkproducten een hitte behandeling ondergaan die ervoor zorgt dat de melk lang houdbaar is. Vitalac produceert zowel onder eigen merken (Vitalac, Chocovit, Vanilivit, Jojovit..) als onder Private Label.

 1. BELGOMILK

  België

  Belgomilk Ingrediënten is de naam voor de ingrediënten-activiteit van Belgomilk. Belgomilk is een dochteronderneming van de Milcobel Groep, een Belgische zuivelcoöperatie. Milcobel is één van de belangrijkste zuivelondernemingen in België. Melk is ons vak en onze passie. Wij bieden onze ingrediënten aan in meer dan 100 internationale markten. De belangrijkste ingrediënten die Belgomilk aanbiedt zijn: kaasingrediënten: mozzarella- en cheddarkaas voor pizza-toppings of plakjes, geraspte kaas-mixen; op melkpoeder gebaseerde ingrediënten voor gebruik in bereiding van infant formula, chocolade, snoep en koekjes, (room-)ijs, brood- en banketbakkerij, UHT, yoghurt of kaas; op botervet gebaseerde ingrediënten; wei-ingrediënten.

 2. D VERMEERSCH

  België

  Zuivelbedrijf Vermeersch is reeds meer dan een halve eeuw actief. Via streng geselecteerde melkophaling bevoorraden we een eigen productie van verse room en melk. Ons gamma producten bestaat zowel uit eigen producten zoals verse room en verse melk, als een nauwlettend geselecteerd gamma van boter, kaas, roomijs, yoghurt, eiproducten... Wij zorgen voor een distributie over heel België. Wie als restaurateur, traiteur of patissier streeft naar verscheid en betrouwbaarheid kan bij ons terecht voor een uniek en uitsluitend Belgisch product.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italië

  Iedere dag worden er 16 vormen Parmiggiano Reggiano geproduceerd (ofwel zesduizend per jaar), gemarkeerd met het nummer 629. Wij verkopen (en exporteren) Parmiggiano Reggiano, zonder tussenpersonen. In tegenstelling tot overige gebeurtenissen binnen de branche, werd de zuivelfabriek Latteria Sociale Nuova nooit opgenomen door overige bedrijven en heeft zelfs nieuwe partners verwelkomd die bereid zijn de beste kaas uit de regio van Bibbiano te steunen.

 4. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Nederland

  TGG is een transportonderneming gespecialiseerd in het collecteren en distribueren van rauwe melk. TGG behoort tot de middelgrote transportbedrijven in Nederland. Dagelijks verzorgt TGG de collectie van rauwe melk van een groot aantal veehouders met name in de provincie Gelderland en de distributie naar de productielocaties van FrieslandCampina.

 5. MILCOBEL

  België

  Cvba Milcobel heeft tot doel als coöperatie van melkveehouders de door de melkveehouders op hun bedrijf geproduceerde melk aan te kopen, te vervoeren en activiteiten te ontwikkelen die een duurzame afzet van de melk moeten garanderen en die toelaten een faire melkprijs te betalen. Milcobel wordt daarom als een holding georganiseerd die naast het kopen en ophalen van de melk enige aandeelhouder is van vier werkmaatschappijen met elk een specifieke zuivelactiviteit.

 6. ETABLISSEMENTS FREDDY BAINES

  België

  Productie van zuivelwaren en afgeleide producten.

 7. CADÍ

  Spanje

  Het bedrijf CADÍ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, Melk, kaasmakerijen, boter, Melkproducten, en Melk. Het is gevestigd in La Seu D'urgell-Lleida, Spanje.

 8. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, melk, kaasmaker, Koeltanks, en Mengmachine voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. CASEIFICIO IGNALAT

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO IGNALAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren kazen, mozzarella fior di latte, burrata, en caciocavallo. Het is gevestigd in Noci, Italië.

 2. SAUDAL GREEN

  Portugal

  Het bedrijf SAUDAL GREEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Suiker, Olijfolie, Melk, Wijnen, Suiker, Olijfolie, Melk, en Wijnen. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 3. BOSSOK

  Luxemburg

  Het bedrijf BOSSOK, is een Distributeur, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater, Koffie en thee, Melk, Mineraalwater, vruchtensappen, Koffie en thee, en Melk. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 4. CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren parmigiano reggiano, en ricotta. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 5. BULGARICA DAIRY

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BULGARICA DAIRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren groenten groothandel, melkproducten groothandel, gewone yoghurt, en kaas groothandel. Het is gevestigd in Prague, Tsjechische Rep..

 6. CASEIFICIO DI BENEDETTO

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO DI BENEDETTO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren mozzarella uit bufflone, ambachtelijke uitvoering, melk - distributie, en verzending van koopwaar. Het is gevestigd in Capaccio, Italië.

 7. MM PREKYBA

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MM PREKYBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren macadamianoten, Voedselpasta, en melk. Het is gevestigd in Vilnius, Verenigd Koninkrijk.

 8. EUROFIT

  België

  Het bedrijf EUROFIT, is een Distributeur, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, Melkproducten, gepasteuriseerde melk ( uht ), sojamelk, en kazen. Het is gevestigd in Liege, België.

 9. COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren room, poedermelk, gecondenseerde melk, en derivaten van melk. Het is gevestigd in Wilmslow, Verenigd Koninkrijk.

 10. DIANO LATTE S.R.L

  Italië

  Het bedrijf DIANO LATTE S.R.L, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verse melk, melk - distributie, Koeienmelk, Verse melk, en tanks voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Sassano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis