• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • melkvee

Resultaten voor

Melkvee - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Denemarken

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KURT NISGAARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Runderen, Varkens, Levend vee voor veeteelt, Melkvee, nertsen, melkvee, Vee import export, en Runderen. Het is gevestigd in Skjern, Denemarken.

 2. SIM HOLLAND B.V.

  Nederland

  SIM Holland Agro is specialist op het gebied van mest, water en gras. Tallozen producten van ons voorzien de boer in hun dagelijkse werkzaamheden. SIM Holland Agro is de bedenker van het slalomsysteem en adviseert veel architecten in de agrarische sector als het over mixsystemen gaat. Zo waren wij ook verantwoordelijk voor de eerste mestscheiders in de markt en zijn we nu bezig met het introduceren van diverse instrooisystemen in de markt. Ook zijn we betrokken bij de automatisering van diverse stallen als leverancier van besturingskasten zodat mestverwerking één geheel wordt. SIM Holland Agro vertegenwoordigt o.a. deze merken: Doda, Reck, LJM, Pentax, Caprari, Veneroni etc. Wij zitten niet stil. Continu zijn wij op zoek naar producten die uw werk gemakkelijk maker. Voor meer informatie over onze producten verwijzen wij u graag naar onze website: www.sim-holland.nl. Mocht u vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 078-6418000 of via de mail agro@sim-holland.nl

 3. DUTCH MILK FILTERS

  Nederland

  Dutch Milk filters is a young and dynamic company focused on the sale of milk filters within the European Union. We supply a total range of high-quality milk filter socks and milk filter discs which you can order online. Should you not be able to find the filter-dimension you need, you can always contact us to find a solution. To get acquainted with Dutch milk filters you can try our milk filters for free by ordering a free trial package. This way you can test our milk filters intensively. If you have any questions, please do not hesitate to contact us. Best regards, Tiddo Pasveer

  Alle producten voor "melkvee"
 4. FRISONA GMBH

  Duitsland

  Al 32 jaar lang exporteren wij melkrunderen van de rassen Holstein, Fries, Simmental, gevlekt vee.Zwitsers bruinvee en Jersey alsook melkschapen van de rassen: Oost-Friese melkschapen, Lacaune en Awassi, vleesschapen van de rassen: Merino, Suffolk, Berrichon, Il de France en Texel.Daarbuiten bieden wij een breed pallet aan drachtige en afgekalfde runderen, alsook in verkoop vanuit de stal, als ook veilingsaankoop - niet allen maar Holsteiner zwartbonte runderen, maar ook Simmental-vlekvee en Zwitsers bruinvee.

 5. BIODIA

  België

  Biodia is een merk voor biologische, Belgische eerlijke producten. Biodia staat voor lekkere lokale melk en chocomelk, voor een milieuvriendelijk, biologisch productie-systeem en voor een faire vergoeding voor de boeren. Onder Biodia zoeken boerencoöperaties en de bedrijven die de producten verwerken en verkopen samen naar vernieuwing en opportuniteiten en zoeken ze samen naar oplossingen als er een hindernis moet genomen worden. Biodia is een initiatief van Biosano, verdeler van Biologische producten in samenwerking met Biomelk Vlaanderen/Biolait Wallonie, coöperatie van belgische biologische melkveehouders. Vredeseilanden en Magasins du Monde Oxfam ondersteunen het initiatief.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KUIPERS AGRISHOP

  Nederland

  Kuipers Agrishop levert alles voor Agri, Dier, Doe het zelf en Tuin. Kuipers Agrishop. Ons assortiment bestaat uit veehouderijbenodigdheden, agrarische benodigdheden, alles voor ongediertebestrijding, diergeneesmiddelen, alles voor uw tuin, alles voor de doe het zelver in onze bouwmarkt, kleding en schoeisel zoals werkschoenen, werkjassen, klompen, laarzen, schoenen maar ook voor de ruitersport levert Kuipers Agrishop een compleet assortiment paardrijkleding, paardenvoer, en alles voor een goede paarden verzorging. Kuipers Agrishop levert zowel via internet als in onze fysieke winkel in Marrum Friesland. Kuipers Agrishop heeft een compleet assortiment voor de veehouderij voor zowel vee als boer.

 2. DELAVAL

  België

  DeLaval heeft ruim 125 jaar ervaring in de melkveehouderij en ondersteunt melkveehouders bij het managen van hun bedrijf, op hun eigen manier. Ons Duurzame Melkveehouderij-initiatief draagt bij aan het vermeerderen van de productie van kwalitatief goed voedsel, met minder impact op het milieu. Onze Smart Farming-strategie is erop gericht om de toekomst van de melkveehouderij vorm te geven en te beïnvloeden. Het doel is om bedrijfsrendabiliteit van melkveemanagement te versnellen door moderne beslissingshulpmiddelen en automatiseringstechnologieën. Hiermee kan betere melkkwaliteit gewaarborgd worden en een verbeterd bedrijfsrendement.

 3. NEMEGHEER

  België

  NEMEGHEER NV is jouw partner in de varkens- of veehouderij. Met onze brede waaier aan activiteiten stellen wij alles in het werk om onze klant en zijn bedrijf vooruit te helpen. Door onze ervaring en het familiaal karakter van het bedrijf staan wij en onze medewerkers dicht bij de klant waarbij wij waarden als kwaliteit, vertrouwen en respect hoog in de vaandel dragen!

 4. ADDISOON

  Turkije

  Het bedrijf ADDISOON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, melkvee, Landbouw - import-export, en accessoires voor melkmachines. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. KVIA KOBØRSTER: BEST BECAUSE IT LASTS

  Denemarken

  Het bedrijf KVIA KOBØRSTER: BEST BECAUSE IT LASTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dierlijke productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Melkmachines en materialen, Melkvee, en Melkmachines en materialen. Het is gevestigd in Aabenraa, Denemarken.

 1. MARTÍNEZ IDI

  Spanje

  Het bedrijf MARTÍNEZ IDI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkvee. Het is gevestigd in Manises, Spanje.

 2. TAURUS GROUP

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TAURUS GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkvee. Het is gevestigd in Prague, Tsjechische Rep..

 1. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Duitsland

  Het bedrijf ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Melkvee. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY

  Turkije

  Het bedrijf FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten en benodigdheden voor schoonheidsinstituten, melkvee, gearomatiseerde melk, en Koeienmelk. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. BOONEN

  België

  Het bedrijf BOONEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren melkvee, Vaarzen, stieren, en slachtpaarden. Het is gevestigd in Hotton, België.

 4. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrijk

  Het bedrijf EURL LE LIEVRE LUC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtrunderen, Melkvee, slachtkoeien, fokrunderen, Slachtrunderen, en Melkvee. Het is gevestigd in Le Roc Saint Andre, Frankrijk.

 5. EVAGRI

  Frankrijk

  Het bedrijf EVAGRI, is een Distributeur, en actief in de sector Melkvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren netwerkdiensten met toegevoegde waarde. Het is gevestigd in Saint Meen Le Grand, Frankrijk.

 6. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Duitsland

  Het bedrijf IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slachtrunderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, en Melkvee. Het is gevestigd in Duesseldorf, Duitsland.

 7. FOREVER HORSES EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FOREVER HORSES EUROPE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren geiten, stieren, en Vaarzen. Het is gevestigd in Kirk Michael, Verenigd Koninkrijk.

 8. MACHINERY WORLD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MACHINERY WORLD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Melkvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor zuivelfabrieken, machines voor agrovoedingsmiddelen, room en lactoserum afscheiders voor de zuivelindustrie, en installaties en apparatuur voor ontvangst voor zuiveliindustrie. Het is gevestigd in Leicestershire, Verenigd Koninkrijk.

 1. BONAT

  Italië

  Het bedrijf BONAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren parmigiano reggiano, en parmigiano reggiano vacuum verpakt. Het is gevestigd in Montechiarugolo, Italië.

 2. FARMLAND AD

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf FARMLAND AD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Koeienmelk, Melkvee, productie van organische kunstmest, en dierenvoer. Het is gevestigd in Nova Topola, Bosnië-Herzegowina.

 3. BOVI-DENMARK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf BOVI-DENMARK A/S, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Melkvee. Het is gevestigd in Rødding, Denemarken.

 4. IMPORTFRISONA SLU

  Spanje

  Het bedrijf IMPORTFRISONA SLU, is een Distributeur, en actief in de sector Melkvee. Het is gevestigd in León, Spanje.

 5. COW-SHOP APS

  Denemarken

  Het bedrijf COW-SHOP APS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Melkmachines en materialen, melkinstallaties, Melkvee, en Melkmachines en materialen. Het is gevestigd in Aabenraa, Denemarken.

 6. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Turkije

  Het bedrijf GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verse melk, Melkproducten, Melkmachines, Verse melk, en Melkproducten. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI

  Turkije

  Het bedrijf KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische melkmachines, en automatische melkinstallatie. Het is gevestigd in Sivas, Turkije.

 8. NUTRIWEB

  Réunion

  Het bedrijf NUTRIWEB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Melkvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsproblemen. Het is gevestigd in ST LEU, Réunion.

 9. ARNAOUM COMPANY

  Oekraïne

  Het bedrijf ARNAOUM COMPANY, is een Distributeur, en actief in de sector Melkvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien. Het is gevestigd in Vinnytsia, Vinnytsia, Ukraine, Oekraïne.

 10. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Duitsland

  Het bedrijf ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, is een Distributeur, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, melkvee, fokvee, en Dieren en veeteelt. Het is gevestigd in München, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis