• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • melkvee

Resultaten voor

Melkvee - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Denemarken

  Het bedrijf KURT NISGAARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Runderen, Varkens, Levend vee voor veeteelt, Melkvee, nertsen, melkvee, Vee import export, en Runderen. Het is gevestigd in Skjern, Denemarken.

 2. SIM HOLLAND B.V.

  Nederland

  SIM Holland Agro is specialist op het gebied van mest, water en gras. Tallozen producten van ons voorzien de boer in hun dagelijkse werkzaamheden. SIM Holland Agro is de bedenker van het slalomsysteem en adviseert veel architecten in de agrarische sector als het over mixsystemen gaat. Zo waren wij ook verantwoordelijk voor de eerste mestscheiders in de markt en zijn we nu bezig met het introduceren van diverse instrooisystemen in de markt. Ook zijn we betrokken bij de automatisering van diverse stallen als leverancier van besturingskasten zodat mestverwerking één geheel wordt. SIM Holland Agro vertegenwoordigt o.a. deze merken: Doda, Reck, LJM, Pentax, Caprari, Veneroni etc. Wij zitten niet stil. Continu zijn wij op zoek naar producten die uw werk gemakkelijk maker. Voor meer informatie over onze producten verwijzen wij u graag naar onze website: www.sim-holland.nl. Mocht u vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 078-6418000 of via de mail agro@sim-holland.nl

 3. DUTCH MILK FILTERS

  Nederland

  Dutch Milk filters is a young and dynamic company focused on the sale of milk filters within the European Union. We supply a total range of high-quality milk filter socks and milk filter discs which you can order online. Should you not be able to find the filter-dimension you need, you can always contact us to find a solution. To get acquainted with Dutch milk filters you can try our milk filters for free by ordering a free trial package. This way you can test our milk filters intensively. If you have any questions, please do not hesitate to contact us. Best regards, Tiddo Pasveer

  Alle producten voor "melkvee"

 4. FRISONA GMBH

  Duitsland

  Al 32 jaar lang exporteren wij melkrunderen van de rassen Holstein, Fries, Simmental, gevlekt vee.Zwitsers bruinvee en Jersey alsook melkschapen van de rassen: Oost-Friese melkschapen, Lacaune en Awassi, vleesschapen van de rassen: Merino, Suffolk, Berrichon, Il de France en Texel.Daarbuiten bieden wij een breed pallet aan drachtige en afgekalfde runderen, alsook in verkoop vanuit de stal, als ook veilingsaankoop - niet allen maar Holsteiner zwartbonte runderen, maar ook Simmental-vlekvee en Zwitsers bruinvee.

 5. BIODIA

  België

  Biodia is een merk voor biologische, Belgische eerlijke producten. Biodia staat voor lekkere lokale melk en chocomelk, voor een milieuvriendelijk, biologisch productie-systeem en voor een faire vergoeding voor de boeren. Onder Biodia zoeken boerencoöperaties en de bedrijven die de producten verwerken en verkopen samen naar vernieuwing en opportuniteiten en zoeken ze samen naar oplossingen als er een hindernis moet genomen worden. Biodia is een initiatief van Biosano, verdeler van Biologische producten in samenwerking met Biomelk Vlaanderen/Biolait Wallonie, coöperatie van belgische biologische melkveehouders. Vredeseilanden en Magasins du Monde Oxfam ondersteunen het initiatief.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KUIPERS AGRISHOP

  Nederland

  Kuipers Agrishop levert alles voor Agri, Dier, Doe het zelf en Tuin. Kuipers Agrishop. Ons assortiment bestaat uit veehouderijbenodigdheden, agrarische benodigdheden, alles voor ongediertebestrijding, diergeneesmiddelen, alles voor uw tuin, alles voor de doe het zelver in onze bouwmarkt, kleding en schoeisel zoals werkschoenen, werkjassen, klompen, laarzen, schoenen maar ook voor de ruitersport levert Kuipers Agrishop een compleet assortiment paardrijkleding, paardenvoer, en alles voor een goede paarden verzorging. Kuipers Agrishop levert zowel via internet als in onze fysieke winkel in Marrum Friesland. Kuipers Agrishop heeft een compleet assortiment voor de veehouderij voor zowel vee als boer.

 2. NEMEGHEER

  België

  NEMEGHEER NV is jouw partner in de varkens- of veehouderij. Met onze brede waaier aan activiteiten stellen wij alles in het werk om onze klant en zijn bedrijf vooruit te helpen. Door onze ervaring en het familiaal karakter van het bedrijf staan wij en onze medewerkers dicht bij de klant waarbij wij waarden als kwaliteit, vertrouwen en respect hoog in de vaandel dragen!

 3. SARL ALGERIAN BOVINES

  Algerije

 4. ADDISOON

  Turkije

 5. MARTÍNEZ IDI

  Spanje

 1. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Duitsland

 2. BOONEN

  België

 1. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrijk

 2. EVAGRI

  Frankrijk

 3. MACHINERY WORLD

  Verenigd Koninkrijk

 4. FOREVER HORSES EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. BONAT

  Italië

 6. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Duitsland

 7. BLUEBELL EXIM

  India

 8. COW-SHOP APS

  Denemarken

 1. IMPORTFRISONA SLU

  Spanje

 2. BOVI-DENMARK A/S

  Denemarken

 3. ARNAOUM COMPANY

  Oekraïne

 4. CENTRUM HURTOWE PASZ

  Polen

 5. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Turkije

 6. ASCOL

  Spanje

 7. NUTRIWEB

  Réunion

 8. FERMEDOUBS

  Frankrijk

 9. KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI

  Turkije

 10. P A FOREMAN

  Verenigd Koninkrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis