• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • membraancompressoren

Resultaten voor

Membraancompressoren - Import export

 1. MEWASA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Mewasa AG is een klantgericht, middelgroot bedrijf in de regio Sarganserland met meer dan 20 jaar knowhow in de productie en ontwikkeling van complexe membraanbalgen en vacuümcomponenten.Optimale systeemintegratie met behoud van de hoogste kwaliteitseisen en in verband met ecologische en economische aspecten behoren tot de hoofdactiviteiten van Mewasa AG.

 2. MEHRER COMPRESSION GMBH

  Duitsland

  Mehrer Kompressoren – Uw partner als het gaat om gas- en luchtverdichting. Met 1889 als oprichtingsjaar hoort Mehrer wereldwijd tot de oudste en traditierijkste compressorfabrikanten en hoort het tegenwoordig bij de leidende producenten van olievrije zuiger- en membraancompressoren voor technisch veeleisende taakstellingen. Als partner van de procestechniek- en procesgasindustrie hebben wij ons gespecialiseerd in gegarandeerd veilige, economische en absoluut olievrije verdichting van gassen, gasmengsels en lucht. Ons motto is: "Customized Compression".Wij maken individuele machines en kleine series voor u en passen de compressoren speciaal aan uw eisen aan. Daarmee kunnen wij garanderen dat u de geschikte machine heeft voor uw toepassing. Door die aanpak en door onze service management systemen zorgen wij ervoor dat onze machines de meeste draaiuren maken en u een optimale Customer Lifetime Value heeft.

 3. NOVA WERKE AG - NOVA SWISS

  Zwitserland

  Excellente bedrijven hebben excellente ontwikkelingspartners nodig, voor wat er is en voor wat er nog moet komen. Met een pioniersgeest en aanpassingsvermogen werkt NOVA SWISS aan toekomstgerichte oplossingen voor uw producten. De toekomst is nieuw - de toekomst is NOVA. Ga met ons mee op weg naar de toekomst. NOVA WERKE AG is een Zwitsers technologiebedrijf met hoofdzetel in Effretikon en dochterondernemingen in Frankrijk, Duitsland en Hong Kong. De onderneming ontwikkelt en produceert onder het kwaliteitsmerk Nova Swiss® in vier productlijnen of productiegebieden: Hogedruktechnologie, dieselcomponenten, oppervlaktetechnologie en waterstofcomponenten.Onze uitgebreide diensten en innovatieve hightech-componenten en -procedures zijn gericht op geavanceerde toepassingen en voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van kwaliteit, betrouwbaarheid, standaardisering en veiligheid. Onze klanten en hun belangen staan centraal bij alles wat wij doen.

 4. HYCO VAKUUMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Wij bieden 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van diafragma- en zuigerpompen voor evacuatie en levering van gassen en dampen voor wereldwijde toepassingen.Wij bouwen, ontwikkelen en produceren in onze hoofdfabriek in het zuiden van München.We bieden de hoogste kwaliteit, innovatie en naleving van milieucriteria.Onze portfolio omvat diafragma- en zuigerpompen met lineaire of drijfstangaandrijving, monstergaspompen, laboratoriumpompen en individuele speciale pompen volgens de vereisten van de klant.Al met al bieden we meer dan 40 productlijnen voor een breed scala aan toepassingen. hyco®-pompen zijn uitermate geschikt voor de technische en economische vereisten van vacuümgeneratie.Met onze ervaring en gestaag groeiende knowhow vervullen we klantwensen als een traditioneel en innovatief bedrijf.Het gebruik van de huidige technologieën en geavanceerde workflows alsmede geoptimaliseerde en efficiënte werkprocessen garanderen een constante hoge kwaliteit.

 5. FORTUNE INDUSTRIES

  India

  Het bedrijf FORTUNE INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Membraancompressoren. Het is gevestigd in Jamnagar, India.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NOVA WERKE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NOVA WERKE DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Membraancompressoren. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 2. SUDAC AIR SERVICE - AGENCE CENTRE - AMILLY

  Frankrijk

  Het bedrijf SUDAC AIR SERVICE - AGENCE CENTRE - AMILLY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren samengeperst en vloeibaar gas, schroefcompressoren, en membraancompressoren. Het is gevestigd in Amilly, Frankrijk.

 3. MEFE KAUÇUK

  Turkije

  Het bedrijf MEFE KAUÇUK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Membraancompressoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. YUH BANG INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf YUH BANG INDUSTRIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Membraancompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Pompen, Doseerpompen, Vacuümpompen, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Pompen, Doseerpompen, en Vacuümpompen. Het is gevestigd in New Taiwai City, Taiwan R.O.C..

 5. MAPRO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MAPRO INTERNATIONAL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, turboventilatoren, en vacuumpomp. Het is gevestigd in Nova Milanese, Italië.

 1. F-DGS

  Frankrijk

  Het bedrijf F-DGS, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, gascompressoren, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in EVRY CEDEX, Frankrijk.

 2. ERVOR

  Frankrijk

  Het bedrijf ERVOR, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persluchtinstallaties en -gereedschap, Zuiger- en schroefcompressoren, Centrifugaalcompressoren, Membraancompressoren, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Zuiger- en schroefcompressoren, Centrifugaalcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Argenteuil, Frankrijk.

 1. BOREL FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BOREL FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren membraanpompen, zuigerpompen, Vacuümpompen op maat, en membraancompressoren. Het is gevestigd in MONTAUBAN, Frankrijk.

 2. HOWDEN BC COMPRESSORS

  Frankrijk

  Het bedrijf HOWDEN BC COMPRESSORS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, en centrifugaalcompressoren. Het is gevestigd in Nogent-Sur-Oise Cedex, Frankrijk.

 3. GARDNER DENVER THOMAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GARDNER DENVER THOMAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Membraancompressoren, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Pompen, Vacuümpompen, Membraancompressoren, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Pompen, en Vacuümpompen. Het is gevestigd in Fürstenfeldbruck, Duitsland.

 4. C.R.C. COMPRESSORI

  Italië

  Het bedrijf C.R.C. COMPRESSORI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 5. BENVENUTI FABRIZIO

  Italië

  Het bedrijf BENVENUTI FABRIZIO, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Cossato, Italië.

 6. TECNOARIA S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf TECNOARIA S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Guanzate, Italië.

 7. R.I.A.C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf R.I.A.C. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 8. R.E.N.A.T. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf R.E.N.A.T. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Capannori, Italië.

 1. CENTRO COMPRESSORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CENTRO COMPRESSORI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Portogruaro, Italië.

 2. VEPA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VEPA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Argelato, Italië.

 3. ACCIARO MARIA LUCIA

  Italië

  Het bedrijf ACCIARO MARIA LUCIA, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Gela, Italië.

 4. NEUMAN & ESSER ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NEUMAN & ESSER ITALIA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. U.S.A.C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf U.S.A.C. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Creazzo, Italië.

 6. A.G.E.C. IMPIANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.G.E.C. IMPIANTI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Venegono Inferiore, Italië.

 7. ALFAMAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALFAMAR S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Sarzana, Italië.

 8. ELETTROTECNICA FALONE

  Italië

  Het bedrijf ELETTROTECNICA FALONE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Bellante, Italië.

 9. NE - MA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NE - MA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Santena, Italië.

 10. ASTECNICA

  Italië

  Het bedrijf ASTECNICA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Udine, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis