• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mengvoeder voor vee en pluimvee

Resultaten voor

Mengvoeder voor vee en pluimvee - Import export

 1. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italië

  Al jarenlang vervaardigen wij zoötechnisch kwaliteitsvoedsel, waardoor we ons nog meer hebben kunnen investeren in technologie, onderzoek en het verfijnen van onze productie. Vandaag de dag, is onze diervoederfabriek in staat te voldoen aan de eisen van verschillende soorten fokkerijen: of deze nu kleinschalig of industrieel zijn. We hebben daarom aan de traditionele producties, de nieuwe voedingslijn MANGIASANO toegevoegd, met nieuwe verpakkingen, waarmee we een technische en besparende oplossing voor onze klanten hebben gevonden.

 2. NUTRICHEM CHEMICALS

  Nederland

  Nutrichem Chemicals is aktief in de verkoop van koper sulfaat in diverse soorten. Het kopersulfaat feed is een belangrijk voedingssupplement gebruikt in diervoeders. Kopersulfaat pentahydraat wordt gebruikt in de landbouw als schimmelwerend middel. De Bordeaux mengsel was een fungicide (met kopersulfaat pentahydraat, gebluste kalk en water) en wordt gebruikt bij de behandeling van plannen bladeren en zaden. De kopersulfaat pentahydraat fungicide wordt gebruikt bij de behandeling van bacteriën en schimmels die vruchten, groenten en andere veldgewassen infecteren. Voorbeelden van microben onder bladvlekken, vergalt, schurft en meeldauw. Levering in Europa wordt gedaan door eigen trucks rechstreeks vanaf de fabriek. Productie tijd tot levering is precies 4 weken. Betalingstermijn is 7 dagen na levering dus u kunt het product zelf inspecteren alvorens u betaald.

 3. THEEUWSE MOONEN

  België

  Familiebedrijf Theeuwes Moonen levert topkwaliteit mengvoeders voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee THEEUWES MOONEN AL MEER DAN 100 JAAR 'DEGELIJK EN VERTROUWD' Theeuwes Moonen is een no-nonsense bedrijf waar altijd dynamisch, creatief en innovatief wordt gehandeld en alle ontwikkelingen in de markt op de voet worden gevolgd. Theeuwes Moonen heeft degelijkheid hoog in het vaandel staan en is leverancier van topkwaliteit mengvoeders. Op de grens van België worden in eigen moderne fabriek voeders vervaardigd voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee. Een aantal kernwaarden die Theeuwes Moonen hanteert zijn bepalend voor producten van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De korte lijnen waardoor ze bij Theeuwes efficiënt kunnen werken, maken de betrokkenheid bij de hedendaagse ondernemer groot. Hiermee is Theeuwes instaat altijd een passende bijdrage aan de bedrijfsvoedering te geven. Efficiënt werken met als gevolg een scherpe voederprijs. Een belangrijke bijdrage hieraan wordt geleverd door de heldere en duidelijke organisatiestructuur binnen Theeuwes Moonen. Verder wordt een door 'Theeuwes' ingenieus doorontwikkeld logistiek systeem, wat uitblinkt in efficiëntie, ingezet. Door dit te koppelen aan de juiste strategie en timing komt dit ten goede aan de algehele inkoop. Bij Theeuwes Moonen is men trots op deze traditie die is gelegd door vorige generaties en wordt zorgvuldig gekoesterd en voortgezet door de huidige generatie van de familie Theeuwes.

 4. CLAESEN GRANEN

  België

  Granen Claesen NV is als familie bedrijf: -een producent van graanmengelingen en hobbyvoeders -een groothandel in hobby-& veevoeders en meststoffen & bodemverbeteraars Onze TROEVEN zijn: -Kwaliteitsvoeders tegen gunstige prijzen -Flexibele productievoorwaarden : mixen aangepast aan de vraag van de klant -Private labeling: etiketteren en verpakken volgens de wensen van de klant -Flexibele leveringsvoorwaarden : snelle levering en combinatiemogelijkheden van verschillende producten -Diverse verpakkingsmogelijkheden : bulk, bigbag, zakgoed in 10, 20, 25, 40 of 50 kg, ...

 5. PROBARN

  Nederland

  Paardenvoeding van Probarn animal feeds Verantwoord en gezond voeren? U wilt toch ook het beste voor uw paard? Simpel en overzichtelijk voeren op basis van kennis en analyse? Dan bent u bij Probarn aan het juiste adres! Probarn levert een totaalpakket voor uw paard. Voer op maat gemaakt, toegespitst op het ruwvoer van uw stal. Probarn is een jong dynamisch bedrijf met passie voor paarden. Door jarenlange ervaring en gedegen onderzoek is Probarn bijzonder trots haar kennis met u te kunnen delen. Wilt u zich laten verrassen over de kennis en openheid van Probarn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAMBERS-SEGHERS

  België

  Lambers-Seghers is in België een begrip van zelfstandig landbouwondernemen. Voor ons is vrije verkoop een doelstelling op zich, met de daaraan verbonden flexibiliteit, transparantie en vakbekwaamheid. Wij bieden U : technische ondersteuning op uw bedrijf, gezondheidsadvies door veeartsen, voederadviezen voor alle diersoorten, inname en aankoop van al uw granen, verwerking op maat van uw eigen granen in uw eigen voeders, hulp bij alle administratieve taken met betrekking tot premie’s, mestbank, MTR, .. , advies bij uw vergunningsaanvraag, bemiddeling in afzet van mest.

 2. SCHIPPERS

  België

  Het familiebedrijf Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met Passion for Farming voor een verantwoorde intensieve veehouderij. Schippers levert een totaalpakket aan middelen en diensten om het agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Dit totaalpakket in combinatie met de gespecialiseerde productdivisies is Schippers een betrouwbare partner met toegevoegde waarde waar de agrarische ondernemer altijd op terug kan vallen. Op deze manier wil Schippers samen met de ondernemer zijn bedrijfsrendement optimaliseren. De proactieve en servicegerichte instelling tegenover veehouders is nog steeds de grote kracht van de gehele Schippers Groep.

 3. BIVIT

  België

  BIVIT is producent van voormengsels en specialiteiten voor de dierenvoeding en onderscheidt zich door een onafhankelijke, creatieve en gedurfde manier van denken. BIVIT werkt klantgerichte voorstellen uit, geeft nutritioneel advies en zoekt naar de beste oplossingen voor uw problemen, zowel technisch, wetenschappelijk als commercieel. BIVIT biedt de moderne varkenshouder en veevoederfabrikant een totaalpakket aan voor de optimalisatie van hun voederprogramma, maar ook voor paarden, rundvee, pluimvee en huisdieren.

 4. VOEDERS OSTYN

  België

  Ostyn Voeders, uw partner voor een zorgenloze varkenshouderij ! Uw bedrijfstak, de varkenshouderij, evolueert razendsnel. Wil u niet hopeloos achterop geraken, dan moet u deze ontwikkelingen volgen. Welnu, Ostyn Voeders helpt u daarbij. Sinds 1983 doen wij er alles aan om de rendabiliteit van de zelfstandige varkenshouder te optimaliseren. Daarvan getuigen onze troeven. De productie van kwalitatief voeder vormt de basis van de samenwerking met onze klanten. Daarboven bieden wij onze klanten alle informatie die zij nodig hebben. Zo verzamelen wij op deze website alles wat waardevol is voor u als varkenshouder en berichten we over de recentste ontwikkelingen in uw vakgebied.

 5. AGRIMEX

  België

  Agrimex is gevestigd in België, het hart van Europa, en bekleedt daarmee een sleutelpositie als leverancier van additieven en speciale ingrediënten voor de Europese veevoederindustrie. Wetenschappelijk onderzoek en het nauw opvolgen van noden en evoluties in de markt, vormen de kern van onze strategie en activiteiten. Door middel van intensief onderzoek - zowel intern als door samenwerking met toonaangevende industriële en academische instellingen wereldwijd - streven we ernaar onze klanten te voorzien van hoogkwalitatieve producten voor een betere diergezondheid en efficiëntere dierproductie.

 1. AGROPIENSO

  Spanje

  Agropienso heeft zich continu ontwikkeld in zowel infrastructuren als in R&D investeringen voor de productie van samengesteld veevoeder. Vandaag de dag positioneert Agropienso zich als de grootste producent van samengesteld veevoeder van Aragon en is één van de grootste in Spanje. Het distribueert zijn producten hoofdzakelijk in Aragon en Catalonië, maar exporteert eveneens. Adviezen van voedingsdeskundigen en dierenartsen.

 2. VOEDERS D'AUSSY

  België

  Veevoeders met ervaring en oog voor de toekomst. Wij zijn gespecialiseerd in samengestelde voeders voor varkens, rundvee, paarden, pluimvee en kleinvee. Als uw veevoederproducent trachten we elke dag opnieuw topkwaliteit te leveren voor uw dieren. Constant kan u op ons rekenen voor een uitgebreid programma aan veevoeders.

 1. LEIEVOEDERS

  België

  Leievoeders is een dynamische firma, gespecialiseerd in het mengen van samengesteld veevoeder voor zowel varkens, pluimvee en rundvee, alsook in de verkoop van grondstoffen voor zelfmengers en fabrikanten in binnen- en buitenland. Door de centraal gelegen fabrieken te Waregem langs de Leie en te Buggenhout langs de Schelde, kunnen we over gans België en omringende landen iedereen goed en snel bereiken met zo weinig mogelijk kosten.

 2. NUTREX

  België

  Nutrex n.v. is een dynamische onderneming die deel uitmaakt van een internationale groep gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige toevoegingsmiddelen en voormengsels voor diervoeding. Onze innovatieve kwaliteitsproducten, aangevuld met technische kennis en een klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat onze klanten het hoogste rendement kunnen halen uit hun diervoeder.

 3. VOEDERS DEPRE

  België

  Voeders Depré Hens is een fabrikant van veevoeders, met twee productie plaatsen. Depré te Beernem en Hens Voeders te Antwerpen Deurne. Op beide productie plaatsen worden vooral voeders voor varkens, braadkippen en melkvee geproduceerd.

 4. PIENSOS ORTIN

  Spanje

  Een onderneming met meer dan 60 jaar ervaring in dierenvoeding. Wij produceren veevoer voor de fokkerij en honden- en kattenvoer. Voer voor honden en katten.

 5. BEPRO

  België

  Bepro nv is producent van veevoeders en mengvoeders bestemd voor geïntegreerd gebruik alsook voor derden.

 6. BAERT MENGVOEDERS

  België

  N.V. Baert Mengvoeders is een familiaal bedrijf dat actief is in de productie en handel van mengvoeders , verkoop van meststoffen, sproeistoffen en zaaigranen.

 7. KEMIN

  België

  Kemin ontwikkelt en produceert stoffen die aan veevoeders worden toegevoegd om die efficiënter en veiliger te maken.

 8. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Turkije

  Het bedrijf ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, additieven voor dierenvoeding, Kalk voor diervoeding, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Premixen voor varkens. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. MCEPHARMA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MCEPHARMA S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedings supplementen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Mengvoeder voor vee en pluimvee, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Huisdierenvoer, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Verpakkingsindustrie - maatwerk. Het is gevestigd in Bílovec, Tsjechische Rep..

 2. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Turkije

  Het bedrijf VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 3. UKRAINSKE ZERNO

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRAINSKE ZERNO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Premixen voor varkens, en aanvullend voer voor dieren. Het is gevestigd in Poltava, Oekraïne.

 4. SPC GLOBUS LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf SPC GLOBUS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 5. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voederdistributiesystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Verhuizing van complete productielijnen, en Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vee en pluimvee - voeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, dierenvoer, volkoren tarwe, en Suikermaïs. Het is gevestigd in Radziejow, Polen.

 7. FEEDLANCE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf FEEDLANCE B.V., is een Distributeur, en actief in de sector Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Vee en pluimvee - voeder, Landbouw - import-export, Vee en pluimvee - voeder, Biologische actieve voedseladditieven, en voeder voor zootechniek. Het is gevestigd in Veldhoven, Nederland.

 8. TECHNOMASHSTROY

  Oekraïne

  Het bedrijf TECHNOMASHSTROY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vaste brandstoffen, briketpersen voor hout, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Cherkasy, Oekraïne.

 9. FARMA BLOCK

  Griekenland

  Het bedrijf FARMA BLOCK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Liti, Thessaloniki, Griekenland.

 10. STEMAR

  Oekraïne

  Het bedrijf STEMAR, is een Distributeur, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Dierlijke productie, Mengvoeder voor vee en pluimvee, Dierlijke productie, landbouwproducten voor zootechnische voedingsmiddelen, en farmaceutische producten voor gebruik bij dieren. Het is gevestigd in Lviv, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis