• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mengvoeder voor vee en pluimvee

Resultaten voor

Mengvoeder voor vee en pluimvee - Import export

 1. AVES PRO

  Italië

  AvesPro is ontstaan ​​uit de passie en ervaring die is opgedaan in het laboratorium en in de fokkerij. De hoogwaardige formules voldoen aan de behoeften van professionele fokkers en liefhebbers en zijn ideaal voor alle stadia van het vogelleven, van fokken, ruien tot rusten. Onze producten bevatten alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om te voldoen aan de voedingskenmerken van de vele vogelsoorten.

 2. HRS CHEMISTRY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

  HRS Kimya, opgericht in 2019, is een toonaangevende fabrikant van voeradditieven en premixen gevestigd in Turkije. Wij leveren hoogwaardige diervoederadditieven, supplementen en vitamines over de hele wereld. Onze missie is om onze producten snel te leveren met de beste prijzen. Als HRS Kimya kunnen we de formule van onze voeroplossingen aanpassen aan de behoeften van onze klanten. Al onze producten zijn gekwalificeerd met de vereiste certificeringen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Turkije

 4. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italië

  Al jarenlang vervaardigen wij zoötechnisch kwaliteitsvoedsel, waardoor we ons nog meer hebben kunnen investeren in technologie, onderzoek en het verfijnen van onze productie. Vandaag de dag, is onze diervoederfabriek in staat te voldoen aan de eisen van verschillende soorten fokkerijen: of deze nu kleinschalig of industrieel zijn. We hebben daarom aan de traditionele producties, de nieuwe voedingslijn MANGIASANO toegevoegd, met nieuwe verpakkingen, waarmee we een technische en besparende oplossing voor onze klanten hebben gevonden.

 5. NUTRICHEM CHEMICALS

  Nederland

  Nutrichem Chemicals is aktief in de verkoop van koper sulfaat in diverse soorten. Het kopersulfaat feed is een belangrijk voedingssupplement gebruikt in diervoeders. Kopersulfaat pentahydraat wordt gebruikt in de landbouw als schimmelwerend middel. De Bordeaux mengsel was een fungicide (met kopersulfaat pentahydraat, gebluste kalk en water) en wordt gebruikt bij de behandeling van plannen bladeren en zaden. De kopersulfaat pentahydraat fungicide wordt gebruikt bij de behandeling van bacteriën en schimmels die vruchten, groenten en andere veldgewassen infecteren. Voorbeelden van microben onder bladvlekken, vergalt, schurft en meeldauw. Levering in Europa wordt gedaan door eigen trucks rechstreeks vanaf de fabriek. Productie tijd tot levering is precies 4 weken. Betalingstermijn is 7 dagen na levering dus u kunt het product zelf inspecteren alvorens u betaald.

  Alle producten voor "mengvoeder voor vee en pluimvee"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLAESEN GRANEN

  België

  Granen Claesen NV is als familie bedrijf: -een producent van graanmengelingen en hobbyvoeders -een groothandel in hobby-& veevoeders en meststoffen & bodemverbeteraars Onze TROEVEN zijn: -Kwaliteitsvoeders tegen gunstige prijzen -Flexibele productievoorwaarden : mixen aangepast aan de vraag van de klant -Private labeling: etiketteren en verpakken volgens de wensen van de klant -Flexibele leveringsvoorwaarden : snelle levering en combinatiemogelijkheden van verschillende producten -Diverse verpakkingsmogelijkheden : bulk, bigbag, zakgoed in 10, 20, 25, 40 of 50 kg, ...

 2. BIVIT

  België

  BIVIT is producent van voormengsels en specialiteiten voor de dierenvoeding en onderscheidt zich door een onafhankelijke, creatieve en gedurfde manier van denken. BIVIT werkt klantgerichte voorstellen uit, geeft nutritioneel advies en zoekt naar de beste oplossingen voor uw problemen, zowel technisch, wetenschappelijk als commercieel. BIVIT biedt de moderne varkenshouder en veevoederfabrikant een totaalpakket aan voor de optimalisatie van hun voederprogramma, maar ook voor paarden, rundvee, pluimvee en huisdieren.

 3. PROBARN

  Nederland

  Paardenvoeding van Probarn animal feeds Verantwoord en gezond voeren? U wilt toch ook het beste voor uw paard? Simpel en overzichtelijk voeren op basis van kennis en analyse? Dan bent u bij Probarn aan het juiste adres! Probarn levert een totaalpakket voor uw paard. Voer op maat gemaakt, toegespitst op het ruwvoer van uw stal. Probarn is een jong dynamisch bedrijf met passie voor paarden. Door jarenlange ervaring en gedegen onderzoek is Probarn bijzonder trots haar kennis met u te kunnen delen. Wilt u zich laten verrassen over de kennis en openheid van Probarn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

 4. SCHIPPERS

  België

  Het familiebedrijf Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met Passion for Farming voor een verantwoorde intensieve veehouderij. Schippers levert een totaalpakket aan middelen en diensten om het agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Dit totaalpakket in combinatie met de gespecialiseerde productdivisies is Schippers een betrouwbare partner met toegevoegde waarde waar de agrarische ondernemer altijd op terug kan vallen. Op deze manier wil Schippers samen met de ondernemer zijn bedrijfsrendement optimaliseren. De proactieve en servicegerichte instelling tegenover veehouders is nog steeds de grote kracht van de gehele Schippers Groep.

 5. AGROPIENSO

  Spanje

  Agropienso heeft zich continu ontwikkeld in zowel infrastructuren als in R&D investeringen voor de productie van samengesteld veevoeder. Vandaag de dag positioneert Agropienso zich als de grootste producent van samengesteld veevoeder van Aragon en is één van de grootste in Spanje. Het distribueert zijn producten hoofdzakelijk in Aragon en Catalonië, maar exporteert eveneens. Adviezen van voedingsdeskundigen en dierenartsen.

 1. LEIEVOEDERS

  België

  Leievoeders is een dynamische firma, gespecialiseerd in het mengen van samengesteld veevoeder voor zowel varkens, pluimvee en rundvee, alsook in de verkoop van grondstoffen voor zelfmengers en fabrikanten in binnen- en buitenland. Door de centraal gelegen fabrieken te Waregem langs de Leie en te Buggenhout langs de Schelde, kunnen we over gans België en omringende landen iedereen goed en snel bereiken met zo weinig mogelijk kosten.

 2. PIENSOS ORTIN

  Spanje

  Een onderneming met meer dan 60 jaar ervaring in dierenvoeding. Wij produceren veevoer voor de fokkerij en honden- en kattenvoer. Voer voor honden en katten.

 1. BEPRO

  België

  Bepro nv is producent van veevoeders en mengvoeders bestemd voor geïntegreerd gebruik alsook voor derden.

 2. BAERT MENGVOEDERS

  België

  N.V. Baert Mengvoeders is een familiaal bedrijf dat actief is in de productie en handel van mengvoeders , verkoop van meststoffen, sproeistoffen en zaaigranen.

 3. MCEPHARMA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 4. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Turkije

 5. UKRAINSKE ZERNO

  Oekraïne

 6. SPC GLOBUS LTD

  Oekraïne

 7. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Turkije

 8. FEEDLANCE B.V.

  Nederland

 1. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

 2. ETHIFENOL S.R.L.

  Italië

 3. SC ELUNOS SRL

  Roemenië

 4. TECNOVIT

  Spanje

 5. AGRIFOOD

  Polen

 6. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Polen

 7. DE POORTERE JEAN

  België

 8. FARMA BLOCK

  Griekenland

 9. SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L.

  Italië

 10. ALQUIMIA S.A.

  Paraguay