• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen - huishoudelijk

Resultaten voor

Messen - huishoudelijk - Import export

 1. SARL REFICO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  REFICO, een bedrijf gevestigd in Neuilly-sur-Seine, in de regio Parijs, is gespecialiseerd in de import-export van kook- en kookpanproducten. We zitten sinds 2001 in de groothandel.Ons werkterrein strekt zich internationaal uit.Wij leveren in heel Frankrijk en in vele Europese landen.Onze activiteiten zijn voortdurend in ontwikkeling en stellen ons in staat een groot aantal klanten in verschillende sectoren te bedienen.Onze producten zijn aangepast aan uw behoeften en van zeer goede kwaliteit, met 5 jaar garantie onder het merk BLAUPUNKT. Dankzij onze ervaring hebben honderden klanten ons hun vertrouwen geschonken. \nU hebt in onze catalogus (rubriek documenten) een product gevonden dat u interesseert en u wilt weten of het nog in voorraad is? \nU vindt al onze producten in de catalogus.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. HERBERT MAIR GES.M.B.H

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERBERT MAIR GES.M.B.H, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Telfes Im Stubai, Oostenrijk.

 3. YOURKITCHEN.EU

  België

  Zaakvoerders en oprichters Peter en Stefan leerden elkaar kennen in 1995 in een trendy café in Antwerpen en werden al snel beste vrienden. Zowel hun interesse in horeca, koken en tafelen bracht hen ertoe om professioneel te gaan samenwerken. Kort daarna realiseerden ze zich dat er in Vlaanderen en in uitbreiding Europa behoefte was aan een winkel met een totaal assortiment aan hoogwaardige keuken- en tafelartikelen voor zowel particulieren als professionals. Zo ontstond hun webshop YourKitchen.eu . YourKitchen.eu biedt het meest complete assortiment. U vindt het meest complete assortiment per merk, het breedste assortiment (meer dan 30.000 artikelen), tegen de scherpste prijzen online. Peter en Stefan staan samen met hun team garant voor een snelle levering en vlotte service (vandaag voor 12.00 uur besteld, morgen bij je thuis afgeleverd). Bestel vanuit uw luie stoel!

 4. CHEF & KNIFE

  België

  Een goed koksmes is jouw beste vriend in de keuken. Bij ons koop je verschillende soorten keukenmessen en messensets waar je jarenlang plezier aan beleeft. Wij selecteren de beste koksmessen voor jou. Voor een stevige snijplank, messenblok of magneetstrip ben je aan het juiste adres. Onze website biedt alle tools voor een optimaal onderhoud van jouw keukenmateriaal. Van aanzetstaal, wetsteen tot strop om je mes terug scherp te krijgen. Als leverancier van keukenmessen, slijpservice en toebehoren leveren wij aan vooraanstaande restaurants en horecazaken in Vlaanderen. Onze prioriteit is service en kwaliteit. Je vindt bij ons bekende merken als Global, Zwilling en Wüsthof, maar ook traditioneel Japanse messen als Kikuichi en Yaxell. Liefhebbers die graag voor volledige ambacht kiezen, gaan voor een handgemaakt mes van Mknives. Laat je verrassen door de originele collectie aan steakmessen. Een scherp mes is niet alleen in de keuken van belang. Laat je gasten genieten van jouw gerechten met een blikvanger aan tafel. Voor het uitwerken van een exclusief ontwerp kan je bij ons terecht. In samenwerking met Mknives maken we tafelmessen met een verhaal. Maak je eigen mes zodat het naadloos aansluit bij jouw concept en interieur.

 5. ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ

  België

  Bij Anedro-Service koopt u kwaliteitsmessen met garantie, aan scherpe prijzen, en u krijgt een professionele uitleg over gebruik en onderhoud ervan. Alle messen worden vakkundig en gekoeld in eigen atelier geslepen. We slijpen voor hondenkapsalons, dierenartsen, kappers en maneges slijpen van alle types scheerkoppen en scheermessen, kapperscharen (ook microvertand), effileerscharen en onderhoud aan tondeuzes. Wij slijpen ook voor scholen, horeca, stoffeerders: alle keukenmessen, scharen, papiersnijmessen tot 1m. En nog voor supermarkten, visindustrie, slagers, slachthuizen slijpen van alle vleesmachinemessen zoals cuttermessen, charcuteriemesssen, alle types rondmessen, vleeszagen, molenmessen, prikborstels, slicermessen, hakmessen, afsnijmessen, ontvetringen enz.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italië

  Het merk BHARBJT produceert sinds 40 jaar snijmessen in een ambachtelijke werkplaats opgericht door Giulio Gianola in 1962. Dit kleine familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in kaasmessen en in artikelen voor kaashandelaars: messen voor harde kazen maar ook voor zachte kazen, boren voor kaas en boter, botermessen, messen voor het schrapen van kaas en vele andere kwaliteitsproducten.

 2. BERGHOFF WORLDWIDE

  België

  BergHOFF ontwerpt en ontwikkelt kookgerei en alles voor de gedekte tafel. De producten situeren zich in volgende categorieën: kookpotten en pannen, bestek, messen, voor kinderen, koffie en thee, porselein, electro, accessoires, bar, BBQ, enz; en dit van de volgende merken: Neo, Orion, Virgo, Straight, Hotel, Geminis, Eclipse, Cubo, Auriga, …

 3. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanje

  Fabrikanten en groothandelaars van messen.

 4. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lepels, vorken en messen, snelkookpan, Kartonfabrikanten, en Lepels, vorken en messen. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 5. WILHELM EICKER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf WILHELM EICKER E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 1. EMIL SCHMIDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EMIL SCHMIDT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 2. COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND

  Frankrijk

  Het bedrijf COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bestek en tafelzilver, Bestek en tafelzilver, kurkentrekker, en opvouwbaar mes. Het is gevestigd in Laguiole, Frankrijk.

 1. CUTAL EXPORT LDA

  Portugal

  Het bedrijf CUTAL EXPORT LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lepels, vorken en messen, en Lepels, vorken en messen. Het is gevestigd in Caldas Das Taipas, Portugal.

 2. WOODART

  Tunesië

  Het bedrijf WOODART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijplanken, teiltjes, en keukengerei. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 3. MASTRAD

  Frankrijk

  Het bedrijf MASTRAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Messen - huishoudelijk, keukengerei, mosselen, en keukenmessen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. LUSINI.DE

  Duitsland

  Het bedrijf LUSINI.DE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. SUER KOZMETIK

  Turkije

  Het bedrijf SUER KOZMETIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Serdivan, Turkije.

 6. COUTELLERIE DU ROI

  België

  Het bedrijf COUTELLERIE DU ROI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, mes met breed blad, sportmessen, en herstelling van messen. Het is gevestigd in Brussel, België.

 7. FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT

  Polen

  Het bedrijf FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT, is een Multi-Category, en actief in de sector Reservoirs - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Messen - huishoudelijk, pannen, knipplaatjes, en karaffen. Het is gevestigd in Jasin, Polen.

 8. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL COUTELLERIE JEAN NERON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Messen - huishoudelijk, en jachtmes. Het is gevestigd in Chabreloche, Frankrijk.

 1. LECOM PROJECTS

  Spanje

  Het bedrijf LECOM PROJECTS, is een Distributeur, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 2. LAYANA COMPANY

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf LAYANA COMPANY, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelbestek - metaal, bestek, grote vork, Tafelbestek - metaal, en artikelen voor op de tafel. Het is gevestigd in CHANGHUA, Taiwan R.O.C..

 3. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Duitsland

  Het bedrijf WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke - kleine apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiezetmachines voor de horeca, Horeca - machines en materialen, Messen - huishoudelijk, Tafelbestek - metaal, Koffiezetmachines voor de horeca, Horeca - machines en materialen, Messen - huishoudelijk, en Tafelbestek - metaal. Het is gevestigd in Geislingen/steige, Duitsland.

 4. NESMUK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf NESMUK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren messen, professionele messen, en Keukengerei - messen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 5. THE ORIGINAL EICKHORN-SOLINGEN LIMITED.

  Duitsland

  Het bedrijf THE ORIGINAL EICKHORN-SOLINGEN LIMITED., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Messen - huishoudelijk, Voertuigen - accessoires en interieurs, Werkkleding en beschermende kleding, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Messen - huishoudelijk, Voertuigen - accessoires en interieurs, en Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 6. GERO-METALL

  Duitsland

  Het bedrijf GERO-METALL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Metaalconstructies - licht, Messen - huishoudelijk, Vuilnisbakken - afvalcontainers, Edelmetalen en speciale metalen, Metaalconstructies - licht, Messen - huishoudelijk, en Vuilnisbakken - afvalcontainers. Het is gevestigd in Warstein, Duitsland.

 7. KRIEBEL METALLVEREDELUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRIEBEL METALLVEREDELUNG GMBH, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Ponsplaten, Messen - huishoudelijk, en Ponsplaten. Het is gevestigd in Collenberg, Duitsland.

 8. EUGEN SCHIEBOLD

  Duitsland

  Het bedrijf EUGEN SCHIEBOLD, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medische en chirurgische instrumenten, Messen - huishoudelijk, Medische en chirurgische instrumenten, en Messen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Ansbach, Duitsland.

 9. DIETER WEIßBACH MEDIZINTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf DIETER WEIßBACH MEDIZINTECHNIK, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Supermarkten, Messen - huishoudelijk, Supermarkten, en Messen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Murnau a. Staffelsee, Duitsland.

 10. KASPARETH E. K

  Duitsland

  Het bedrijf KASPARETH E. K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Edelmetalen en speciale metalen, Messen - huishoudelijk, en Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Schwindegg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Messen - huishoudelijk - Import export

Aantal resultaten

750 Bedrijven