• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen en bladen - industrieel

Resultaten voor

Messen en bladen - industrieel - Import export

 1. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren, slijpen en onderhouden van industriële messen. Sinds 2006, hebben wij een uitgebreide waaier snij- en stansmessen voor de industrie zoals printers, levensmiddelen, verpakking, autobanden- en meubelproductie, metaalplaten snijden en de tabaksindustrie vervaardigd. Onze productiesite is gevestigd in Třebechovice pod Orebem, in de Tsjechische Republiek en wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Europese materialen voor het vervaardigen van onze messen. Wij bieden productie op maat naargelang de wensen van de klant en bieden slijpdiensten voor industriële messen. Met onze ervaring in het snijden van diverse materialen, bieden wij tevens adviesdiensten en leveren accessoires zoals meshouders, snijstangen en boorbitjes. Naast messen levert MERCEL een keur aan accessoires voor messen, zoals meshouders, plastic snijstangen en boorbitjes voor papier. MERCEL is tevens werkzaam op het gebied van de verkoop van tweedehands machines voor de papierindustire, zoals snijmachines, printers en overige vewerkingsinstallaties. Op onze website kunt u een lijst van tweedehands papierverwerkingsmachines raadplegen. MERCEL is et trots op de laatste CNC en NC machines te gebruiken om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de messenproductie te garanderen. Wij bedienen klanten in heel Europa en staan bekend om voor onze hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

 2. RIGHI INOX

  Italië

  De firma Righi is gespecialiseerd in de vervaardiging volgens tekening van industriële snijbladen voor automatische machines, in het algemeen rondsnijbladen, rechte of gekartelde snijbladen en cutters. Snijbladen voor de voedingsmiddelenindustrie, vleesconservenfabrieken en voor verpakking. Snijbladen en stansmessen, glad of gekarteld, voor inpakmachines. Snijbladen voor de mechanische industrie, de meelindustrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de verpakkingsindustrie, plaatwerk, versnijding van schroot en afval.

 3. ITALSTAMPI

  Italië

  Italstampi srl werkt sinds 1981 in het ontwerp en de fabricage van stempelingen, in het gieten van kunststof materialen en in het stempelen van kleine metalen onderdelen. Het moderne bedrijf heeft een oppervlak van 9 000 m², waarvan 5 000 m² overdekt. De grondige kennis, het professionalisme, de automatisering van de productie, de snelheid waarmee wordt gereageerd op de wensen van de klanten zijn de basis van het succes waardoor het bedrijf in de loop der jaren een constante groei heeft doorgemaakt.

 4. MONGIN

  Frankrijk

 5. POVELATO

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italië

 2. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Italië

 3. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italië

 4. HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL

  Duitsland

 5. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrijk

 1. HOFFMANN GMBH & CO FAUNA-BERUFSMESSER

  Duitsland

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Het bedrijf LLC werd opgericht in 2010 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in zijn sector in Rusland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van stofvrije industriële cirkelzaagbladen en cirkelzaagbladen voor minerale wol van verschillende soorten en dichtheden. Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan cirkelmessen en -zagen die speciaal ontworpen zijn voor het snijden van minerale wol, glaswol en andere isolatiematerialen. Het snijden van isolatiemateriaal is een complex soort werk en vereist zagen en bladen van de hoogste kwaliteit. Wij bieden onze klanten producten van hoge kwaliteit en werken voortdurend aan de verbetering ervan. Wij zijn erin geslaagd de nieuwste technologieën te combineren met de tradities van de Russische industrie. Al onze messen en zaagbladen uit minerale wol kunnen op verzoek van de klant worden geleverd in elke diameter en afmeting tot 1000 mm., met of zonder koelsleuven. De door ons aangeboden bladen en zagen zijn voorzien van hardmetalen tanden en hebben geharde bladen.

 1. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatië

  Krumar Knives & Blades Co. is een Kroatische fabrikant van industriële messen & bladen. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor elke specifieke toepassing; messen voor het snijden van papier, karton, plastic, tabak, textiel, hout, metaal & andere materialen. Hoogste kwaliteit staal in diverse hardheden. Wij streven ernaar onze klanten binnen een zo kort mogelijke tijd en tegen scherpe prijzen messen, bladen en overige gereedschappen van topkwaliteit evenals hoogwaardige services te bieden.

 2. TECNOLAME SAS

  Italië

  Tecnolame is ontstaan in 1987 uit de lange ervaring die Alessandro Miglioranzi met passie had opgedaan in deze sector. Wij houden ons bezig met het slijpen van mesbladen voor de industrie en ondernemingen in Venetië en Italië, zoals drukkerijen, boekbinderijen en nog veel meer. Wij bieden kwaliteitsdiensten, op tijd en snel, voor het slijpen van mesbladen voor de grafische kunst, voor industriële machines en voor houtbewerking.

 3. TASEF

  België

  TASEF staat voor Techniek Algemene Slijp- en Freeswerken. Onze specialiteit is het vervaardigen en slijpen van industriële messen, het ontwerpen van cirkelzagen met hardmetaal en CNC freeswerken. Onze producten: - Rechte messen - Shreddermessen - Cirkelmessen - Diverse messen - Zagen & messen Isolatie - Hardmetaal - Zeven maalmolens. Onze diensten: - Slijpen - CNC-Frezen - Beleggen slijtage-onderdelen.

 4. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Slovenië

  TRO-rezalna orodja, d.o.o. is een moderne onderneming die een breed assortiment van gereedschappen voor industriële snijmachines vervaardigt. Wij verkopen onze producten in 55 landen over de hele wereld. Dankzij bijna 100 jaar TRO traditie en ervaring met staalsoorten van hoge kwaliteit, zijn wij een voorname fabrikant geworden van messen en bladen. Veel producenten van industriële apparatuur voor de sectoren van plastic, rubber, hout, folie en metaal zijn onze klanten.

 5. OPTIMA PRECISE

  Tsjechische Rep.

 6. SOLLEX AB

  Zweden

 7. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrijk

 8. BR TEC BÜHLER AG

  Zwitserland

 1. ALFRED GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Duitsland

 2. J.P. HILGENBERG GMBH

  Duitsland

 3. MG (MATERIEL GRAPHIQUE)

  Frankrijk

 4. CUCHILLAS CASTILLO

  Spanje

 5. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrijk

 6. INCOR

  Italië

 7. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrijk

 8. G. PINT VERPACKUNGSMASCHINEN

  Oostenrijk

 9. WOLF CUTTING TOOLS MANUFACTURING INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

 10. G. & A.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Messen en bladen - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.216 bedrijven