• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen en bladen - industrieel

Resultaten voor

Messen en bladen - industrieel - Import export

 1. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Het bedrijf LLC werd opgericht in 2010 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in zijn sector in Rusland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van stofvrije industriële cirkelzaagbladen en cirkelzaagbladen voor minerale wol van verschillende soorten en dichtheden. Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan cirkelmessen en -zagen die speciaal ontworpen zijn voor het snijden van minerale wol, glaswol en andere isolatiematerialen. Het snijden van isolatiemateriaal is een complex soort werk en vereist zagen en bladen van de hoogste kwaliteit. Wij bieden onze klanten producten van hoge kwaliteit en werken voortdurend aan de verbetering ervan. Wij zijn erin geslaagd de nieuwste technologieën te combineren met de tradities van de Russische industrie. Al onze messen en zaagbladen uit minerale wol kunnen op verzoek van de klant worden geleverd in elke diameter en afmeting tot 1000 mm., met of zonder koelsleuven. De door ons aangeboden bladen en zagen zijn voorzien van hardmetalen tanden en hebben geharde bladen.

  Website Open In New icon
 2. RIGHI INOX

  Italië

  Verified by Europages badge

  De firma Righi is gespecialiseerd in de vervaardiging volgens tekening van industriële snijbladen voor automatische machines, in het algemeen rondsnijbladen, rechte of gekartelde snijbladen en cutters. Snijbladen voor de voedingsmiddelenindustrie, vleesconservenfabrieken en voor verpakking. Snijbladen en stansmessen, glad of gekarteld, voor inpakmachines. Snijbladen voor de mechanische industrie, de meelindustrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de verpakkingsindustrie, plaatwerk, versnijding van schroot en afval.

  Website Open In New icon
 3. ITALSTAMPI

  Italië

  Verified by Europages badge

  Italstampi srl werkt sinds 1981 in het ontwerp en de fabricage van stempelingen, in het gieten van kunststof materialen en in het stempelen van kleine metalen onderdelen. Het moderne bedrijf heeft een oppervlak van 9 000 m², waarvan 5 000 m² overdekt. De grondige kennis, het professionalisme, de automatisering van de productie, de snelheid waarmee wordt gereageerd op de wensen van de klanten zijn de basis van het succes waardoor het bedrijf in de loop der jaren een constante groei heeft doorgemaakt.

  Website Open In New icon
 4. MONGIN

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. OPTIMA PRECISE

  Tsjechische Rep.

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. POVELATO

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. BR TEC BÜHLER AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 3. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. G. PINT VERPACKUNGSMASCHINEN

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 1. HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. HOFFMANN GMBH & CO FAUNA-BERUFSMESSER

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. CALLIER

  België

  Uw specialist sinds vele jaren in industriële messen, vooral voor zachte en halfzachte materialen. Toepassingen in oa. de voedingssector, textielsector, plasticindustrie en rubberindustrie, automobielsector, ... en veel meer. Uiteraard wilt u de beste messen om uw producten te versnijden. Bij Callier luisteren we naar uw vragen en noden en analyseren uw snijprocessen. Op basis hiervan doen we u een voorstel. Zo zoeken we samen met u naar de meest geschikte industriële messen om uw productie te optimaliseren. Als uw (kwaliteits)eisen evolueren, evolueren wij gewoon mee.

 5. METHU BELGIUM

  België

  Wij zijn een trotse verschaffer van full-service oplossingen die zijn klanten de beste service en ondersteuning in de branche biedt. De kennis, ervaring en expertise waarmee we de staalindustrie ondersteunen, zijn erkend in heel Europa. Onze diensten inzake walsen en messen gaan van het volledige onderhoud van onderdelen, in onze 3.000 m² grote vestiging met een maximale hijscapaciteit van 50 ton, tot het leveren van nieuwe vervangingsonderdelen, reverse engineering en mobiele, on-site diensten. Naast diensten voor walsen en messen bieden we ook oplossingen voor het onderhoud van wanden en slijtplaten, krachtoverbrengingen, kraanonderdelen en hijs- en hefapparatuur. METHU Belgium is de bevoorrechte partner van veel toonaangevende fabrikanten van de staalindustrie en is trots om een uitgebreid gamma aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden zoals rollen, messen, geleidingsplaten en slijtplaten, aandrijfcomponenten, kraanonderdelen en hijswerktuigen.

 6. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatië

  Krumar Knives & Blades Co. is een Kroatische fabrikant van industriële messen & bladen. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor elke specifieke toepassing; messen voor het snijden van papier, karton, plastic, tabak, textiel, hout, metaal & andere materialen. Hoogste kwaliteit staal in diverse hardheden. Wij streven ernaar onze klanten binnen een zo kort mogelijke tijd en tegen scherpe prijzen messen, bladen en overige gereedschappen van topkwaliteit evenals hoogwaardige services te bieden.

 7. TECNOLAME SAS

  Italië

  Tecnolame is ontstaan in 1987 uit de lange ervaring die Alessandro Miglioranzi met passie had opgedaan in deze sector. Wij houden ons bezig met het slijpen van mesbladen voor de industrie en ondernemingen in Venetië en Italië, zoals drukkerijen, boekbinderijen en nog veel meer. Wij bieden kwaliteitsdiensten, op tijd en snel, voor het slijpen van mesbladen voor de grafische kunst, voor industriële machines en voor houtbewerking.

 8. AMPER SRL

  Italië

  Onze kleine ambachtelijke onderneming, ontstaan in 1968 op het initiatief van de oprichters Giovanni Pilla en Oreste Ripari, is begonnen in de bouw van uitrustingen voor het gieten en bewerken van metaal. In de loop van de tijd zijn wij begonnen met de vervaardiging van artikelen, waarvoor deze zelfde uitrustingen bestemd waren en zijn wij een snijwerkplaats geworden.

 9. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Slovenië

  TRO-rezalna orodja, d.o.o. is een moderne onderneming die een breed assortiment van gereedschappen voor industriële snijmachines vervaardigt. Wij verkopen onze producten in 55 landen over de hele wereld. Dankzij bijna 100 jaar TRO traditie en ervaring met staalsoorten van hoge kwaliteit, zijn wij een voorname fabrikant geworden van messen en bladen. Veel producenten van industriële apparatuur voor de sectoren van plastic, rubber, hout, folie en metaal zijn onze klanten.

 10. TASEF

  België

  TASEF staat voor Techniek Algemene Slijp- en Freeswerken. Onze specialiteit is het vervaardigen en slijpen van industriële messen, het ontwerpen van cirkelzagen met hardmetaal en CNC freeswerken. Onze producten: - Rechte messen - Shreddermessen - Cirkelmessen - Diverse messen - Zagen & messen Isolatie - Hardmetaal - Zeven maalmolens. Onze diensten: - Slijpen - CNC-Frezen - Beleggen slijtage-onderdelen.

 1. BELDE

  België

  Beldé houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met snijgereedschappen en machines voor de grafische industrie. Beldé onderhoudt snijgereedschappen voor de grafische industrie, de papierindustrie, de metaalindustrie, de houtindustrie en de kuntstofindustrie.

 2. SOLLEX AB

  Zweden

 3. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrijk

 4. AFS BICAK VE KALIP SANAYI DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

 5. ALFRED GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Duitsland

 6. J.P. HILGENBERG GMBH

  Duitsland

 7. MG (MATERIEL GRAPHIQUE)

  Frankrijk

 8. CUCHILLAS CASTILLO

  Spanje

 9. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrijk

 10. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Messen en bladen - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.280 bedrijven