• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen en scharen - huishoudelijk en professioneel

Resultaten voor

Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel - Import export

 1. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf U-W-T STUMPFOLL GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 2. CUCHILLERÍA JOKER

  Spanje

  Fabrikanten en distributeurs van sportief snijgerij in meer dan 30 landen sinds 1984. Sinds het in 1984 is opgericht heeft ons bedrijf de ambachtelijke kennis samengebracht met de meest moderne productietechnologie.

 3. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italië

  Het merk BHARBJT produceert sinds 40 jaar snijmessen in een ambachtelijke werkplaats opgericht door Giulio Gianola in 1962. Dit kleine familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in kaasmessen en in artikelen voor kaashandelaars: messen voor harde kazen maar ook voor zachte kazen, boren voor kaas en boter, botermessen, messen voor het schrapen van kaas en vele andere kwaliteitsproducten.

 4. HORECASHOP - JACOBY

  België

  HORECASHOP.net is een culinaire webshop waar u alle gereedschap en uitrustingen aantreft voor professionals, de horeca en particuliere gastronomen, vanaf tafelgerei tot de volledige uitrusting van uw keuken. Onze onderneming is gespecialiseerd in het leveren van materieel voor hotels, restaurants, cateraars, slagers, vleeswarenwinkels e.d. Ontdek ons aanbod op onze website!

 5. COLTELLERIE GHZ SAS DI TURBA DANILO & C.

  Italië

  De messenmakerij GHZ S.A.S van Turba Danilo in Canzo fabriceert en commercialiseert allerlei soorten messen, voor tuingereedschap, elektronica, huishouding, enz. De fabriek maakt ook producten voor de tuinbouw en tuinwerk, zoals harken, schoppen, snijbladen, snijgereedschap, professionele messen, professionele scharen en veel meer.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAGVAM - VAN MECHELEN

  België

  MAGVAM - Van Mechelen bvba is sinds jaren exclusief invoerder van diverse Europese merken; van trendy design & lifestyle labels en geschenkartikels tot huishoudelijk en professioneel kookgerei & horeca accessoires. Magvam biedt een breed assortiment van professionele horecamaterialen : glaswerk, porselein, bestekken, professionele chefmessen, bar & wijnaccesoires, professionele keuken-, catering- & zaal materialen en potten & pannen.

 2. DHONDT

  België

  Alles voor koken en tafelen sinds 1930. Dhondt doet U wegdromen tussen grotere en kleinere merken. Van hip en modern tot tijdloos of klassiek, vindt U steeds wat u zoekt. Een frivool verjaardagsgeschenk, een persoonlijk geboorte- of trouwcadeau, een neutraal relatiegeschenk: de keuze is naast origineel en kwalitatief erg groot. Ontdek onze prachtige collecties voor de gedekte tafel. Daarenboven doet onze kookafdeling elke chef z'n hart sneller slaan.

 3. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanje

  Fabrikanten en groothandelaars van messen.

 4. CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ

  Spanje

  Snijwerktuigen voor vaklui en sporters, keukengerei en gerei voor de horeca. Reparatie en verkoop van paraplu's. Interne slijpwerkplaats. Duplicaat van sleutels en afstandsbedieningen.

 5. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Relatiegeschenken, messenslijpers, cadeau-artikelen, en Relatiegeschenken. Het is gevestigd in Deizisau, Duitsland.

 1. FRATELLI RIZZI SNC

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI RIZZI SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Premana, Italië.

 2. VAUZY-CHASSANGUE

  Frankrijk

  Het bedrijf VAUZY-CHASSANGUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren keukenmessen, roestvrij stalen mes, RVS keukenmessen, en vleesmes. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 1. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren zakmessen. Het is gevestigd in Winnenden, Duitsland.

 2. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Italië

  Het bedrijf COLTELLERIE MASERIN SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren sportmessen, bestek, jachtmes, en keukenaccessoires. Het is gevestigd in Maniago, Italië.

 3. CAPDECO

  Frankrijk

  Het bedrijf CAPDECO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 4. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren messen, en zakmessen. Het is gevestigd in Relvas, Portugal.

 5. LORENZIMILANO

  Italië

  Het bedrijf LORENZIMILANO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 6. SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren frezen, kleine metalen precisieonderdelen, en CNC-draaidelen. Het is gevestigd in Memmingen, Duitsland.

 7. ROUSSELON DUMAS SABATIER

  Frankrijk

  Het bedrijf ROUSSELON DUMAS SABATIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en messlijpen. Het is gevestigd in Thiers Cedex, Frankrijk.

 8. FISCHER-BARGOIN

  Frankrijk

  Het bedrijf FISCHER-BARGOIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, messlijpen, en Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Thiers Cedex, Frankrijk.

 1. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Turkije

  Het bedrijf ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinscharen, hakmessen voor slagers, en slagersmes. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. GEMEA

  Polen

  Het bedrijf GEMEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren keukenmessen, kokmessen van roestvrij staal, groentensnijder voor grootkeukens, en broodmes met tanden. Het is gevestigd in Krasocin, Polen.

 3. C-URT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf C-URT GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren cutters, en industriële lemmetten. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 4. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, Scharen - huishoudelijk en professioneel, Messen, roestvrij stalen mes, en industriële messen. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 5. MSJ INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf MSJ INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Plaatwalserij, centra voor lasersnijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en laswerk. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 6. MASTRAD

  Frankrijk

  Het bedrijf MASTRAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Messen - huishoudelijk, keukengerei, mosselen, en keukenmessen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. COUTELLERIE DU ROI

  België

  Het bedrijf COUTELLERIE DU ROI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, mes met breed blad, sportmessen, en herstelling van messen. Het is gevestigd in Brussel, België.

 8. OPINEL

  Frankrijk

  Het bedrijf OPINEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, Messen en bladen - industrieel, messen, roestvrij stalen mes, en messlijpen. Het is gevestigd in Chambéry Cedex, Frankrijk.

 9. CUCHILLOSYMENAJE

  Spanje

  Het bedrijf CUCHILLOSYMENAJE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren keukenmessen, en professionele messen. Het is gevestigd in Cartagena ( Murcia ), Spanje.

 10. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Het bedrijf ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bestek en tafelzilver, Lepels, vorken en messen, Bestek en tafelzilver, messen van roestvrij staal, Lepels, vorken en messen, en scharen voor manicure. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel - Import export

Aantal resultaten

626 Bedrijven