• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen en scharen - huishoudelijk en professioneel

Resultaten voor

Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel - Import export

 1. PLASTIC INDUSTRIE UTRECHT BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Plastic Industrie "Utrecht" (PIU), waar innovatie precisie ontmoet in plastic oplossingen. Bij PIU excelleren we in spuitgieten van kunststoffen. Wij richten ons op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van zowel halffabricaten als complete producten van uitzonderlijke kwaliteit. Assemblage, verpakken, opslag en handling verzorgen wij graag voor u. Wij bieden onze klanten een divers scala aan opties met vrijwel geen beperkingen op het gebied van ontwikkeling of productie. Of u nu een baanbrekend concept heeft of een complex project, ons team van experts begint toegewijd, met vakmanschap en aandacht voor detail aan uw opdracht. Wat ons onderscheidt is ons vakmanschap (sinds 1957), onze toewijding en flexibiliteit. Bij PIU begrijpen we de diverse behoeften van onze klanten, daarom richten wij ons op zowel design als productie. Of u nu een beperkte oplage nodig heeft of een bestelling in grote volumes, u kunt bij ons terecht. Bij PIU zijn we meer dan alleen fabrikanten - we zijn uw dynamische partner in op maat gemaakt spuitgietwerk. Onze aanpak zorgt ervoor dat we nauw met u samenwerken in elke fase van het proces, van de initiële conceptontwikkeling tot de uiteindelijke productie, om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen niet alleen worden ingelost, maar overtroffen.

 2. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf U-W-T STUMPFOLL GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 3. CUCHILLERÍA JOKER

  Spanje

  Fabrikanten en distributeurs van sportief snijgerij in meer dan 30 landen sinds 1984. Sinds het in 1984 is opgericht heeft ons bedrijf de ambachtelijke kennis samengebracht met de meest moderne productietechnologie.

 4. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italië

  Het merk BHARBJT produceert sinds 40 jaar snijmessen in een ambachtelijke werkplaats opgericht door Giulio Gianola in 1962. Dit kleine familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in kaasmessen en in artikelen voor kaashandelaars: messen voor harde kazen maar ook voor zachte kazen, boren voor kaas en boter, botermessen, messen voor het schrapen van kaas en vele andere kwaliteitsproducten.

 5. HORECASHOP - JACOBY

  België

  HORECASHOP.net is een culinaire webshop waar u alle gereedschap en uitrustingen aantreft voor professionals, de horeca en particuliere gastronomen, vanaf tafelgerei tot de volledige uitrusting van uw keuken. Onze onderneming is gespecialiseerd in het leveren van materieel voor hotels, restaurants, cateraars, slagers, vleeswarenwinkels e.d. Ontdek ons aanbod op onze website!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COLTELLERIE GHZ SAS DI TURBA DANILO & C.

  Italië

  De messenmakerij GHZ S.A.S van Turba Danilo in Canzo fabriceert en commercialiseert allerlei soorten messen, voor tuingereedschap, elektronica, huishouding, enz. De fabriek maakt ook producten voor de tuinbouw en tuinwerk, zoals harken, schoppen, snijbladen, snijgereedschap, professionele messen, professionele scharen en veel meer.

 2. MAGVAM - VAN MECHELEN

  België

  MAGVAM - Van Mechelen bvba is sinds jaren exclusief invoerder van diverse Europese merken; van trendy design & lifestyle labels en geschenkartikels tot huishoudelijk en professioneel kookgerei & horeca accessoires. Magvam biedt een breed assortiment van professionele horecamaterialen : glaswerk, porselein, bestekken, professionele chefmessen, bar & wijnaccesoires, professionele keuken-, catering- & zaal materialen en potten & pannen.

 3. DHONDT

  België

  Alles voor koken en tafelen sinds 1930. Dhondt doet U wegdromen tussen grotere en kleinere merken. Van hip en modern tot tijdloos of klassiek, vindt U steeds wat u zoekt. Een frivool verjaardagsgeschenk, een persoonlijk geboorte- of trouwcadeau, een neutraal relatiegeschenk: de keuze is naast origineel en kwalitatief erg groot. Ontdek onze prachtige collecties voor de gedekte tafel. Daarenboven doet onze kookafdeling elke chef z'n hart sneller slaan.

 4. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanje

  Fabrikanten en groothandelaars van messen.

 5. CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ

  Spanje

  Snijwerktuigen voor vaklui en sporters, keukengerei en gerei voor de horeca. Reparatie en verkoop van paraplu's. Interne slijpwerkplaats. Duplicaat van sleutels en afstandsbedieningen.

 1. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Relatiegeschenken, messenslijpers, cadeau-artikelen, en Relatiegeschenken. Het is gevestigd in Deizisau, Duitsland.

 2. VAUZY-CHASSANGUE

  Frankrijk

  Het bedrijf VAUZY-CHASSANGUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren keukenmessen, roestvrij stalen mes, RVS keukenmessen, en vleesmes. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 1. FRATELLI RIZZI SNC

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI RIZZI SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Premana, Italië.

 2. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren zakmessen. Het is gevestigd in Winnenden, Duitsland.

 3. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren messen, en zakmessen. Het is gevestigd in Relvas, Portugal.

 4. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Italië

  Het bedrijf COLTELLERIE MASERIN SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren sportmessen, bestek, jachtmes, en keukenaccessoires. Het is gevestigd in Maniago, Italië.

 5. MSJ INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf MSJ INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Plaatwalserij, centra voor lasersnijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en laswerk. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 6. MASTRAD

  Frankrijk

  Het bedrijf MASTRAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Messen - huishoudelijk, keukengerei, mosselen, en keukenmessen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. GEMEA

  Polen

  Het bedrijf GEMEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren keukenmessen, kokmessen van roestvrij staal, groentensnijder voor grootkeukens, en broodmes met tanden. Het is gevestigd in Krasocin, Polen.

 8. SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren frezen, kleine metalen precisieonderdelen, en CNC-draaidelen. Het is gevestigd in Memmingen, Duitsland.

 1. MARTOR KG

  Duitsland

  Het bedrijf MARTOR KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, en Messen en bladen - industrieel. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 2. CUCHILLERÍA SÁEZ

  Spanje

  Het bedrijf CUCHILLERÍA SÁEZ, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren keukenmessen, messlijpen, zakmessen, en RVS tafelmessen. Het is gevestigd in Minglanilla, Spanje.

 3. NOGENT 3 ETOILES

  Frankrijk

  Het bedrijf NOGENT 3 ETOILES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blikopeners, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Blikopeners, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, bestek, en snijinstrumenten zonder motor. Het is gevestigd in Biesles, Frankrijk.

 4. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, Scharen - huishoudelijk en professioneel, Messen, roestvrij stalen mes, en industriële messen. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 5. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Turkije

  Het bedrijf ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinscharen, hakmessen voor slagers, en slagersmes. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 6. SABATIER AINE & PERRIER

  Frankrijk

  Het bedrijf SABATIER AINE & PERRIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, bestek, slijpen van lemmets, en kokmessen van roestvrij staal. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 7. C-URT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf C-URT GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren cutters, en industriële lemmetten. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 8. LORENZIMILANO

  Italië

  Het bedrijf LORENZIMILANO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 9. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL COUTELLERIE JEAN NERON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Messen - huishoudelijk, en jachtmes. Het is gevestigd in Chabreloche, Frankrijk.

 10. COUTELLERIE GLANDIERES

  Frankrijk

  Het bedrijf COUTELLERIE GLANDIERES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen, tafelkunst, en messlijpen. Het is gevestigd in Laguiole, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel - Import export

Aantal resultaten

609 Bedrijven