• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen voor werktuigmachines

Resultaten voor

Messen voor werktuigmachines - Import export

 1. RIGHI INOX

  Italië

  De firma Righi is gespecialiseerd in de vervaardiging volgens tekening van industriële snijbladen voor automatische machines, in het algemeen rondsnijbladen, rechte of gekartelde snijbladen en cutters. Snijbladen voor de voedingsmiddelenindustrie, vleesconservenfabrieken en voor verpakking. Snijbladen en stansmessen, glad of gekarteld, voor inpakmachines. Snijbladen voor de mechanische industrie, de meelindustrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de verpakkingsindustrie, plaatwerk, versnijding van schroot en afval.

 2. CETEC SYSTEMS SONDERMASCHINEN- VERTRIEBS GMBH

  Oostenrijk

  De manier om verbindingen te leggen. PROJECTPLANNING Wij implementeren geavanceerde toepassingen in de productie van kabels en elektronica met oplossingen op maat om uw kosten op de lange termijn te verlagen.We coördineren alle projectstappen om uw projectdoel te bereiken. PROCESOPTIMALISERING Om een maximale prestatie van uw productielijn te bereiken, analyseren wij de kwaliteit van uw processen.We vertellen u hoe u uw processen kunt optimaliseren en u door alle fasen van de implementatie kunt leiden. RAADPLEGING VAN DESKUNDIGEN We doorzoeken de jungle van mogelijke toepassingen voor u en bieden de oplossingen voor uw specifieke toepassing.Zo vergemakkelijken we het besluit om hoge investeringskosten te vermijden. DESKUNDIG ADVIES We houden u op de hoogte van nieuwe verwerkingsmethoden om uw producten aantrekkelijk te houden voor uw klanten.Wij trainen uw medewerkers om ze geschikt te maken voor het gebruik van de nieuwste technologie.

 3. INDUSTRIAL CARBIDE CAPPUYNS

  België

  Koop rechtstreeks bij de fabrikant van hardmetaal én geniet van een ongeziene prijs/kwaliteitsverhouding. Bijna 30 jaar ervaring in hardmetaal. Wij behoren tot pioniers voor het toepassen van hardmetaal voor slijtageonderdelen. Dankzij onze diepgaande expertise selecteren wij de meest performante hardmetaalsoort voor jouw slijtageonderdeel.

 4. STUMABO INTERNATIONAL

  België

  Stumabo is gespecialiseerd in precisiemessen voor de voedingsverwerkende industrie. Met een aantal fabrikanten van machines werkt Stumabo nauw samen: ze produceert zowel hun messen als ook enkele andere onderdelen. Aan de eindgebruikers van de messen verkoopt Stumabo ofwel rechtstreeks, ofwel via het netwerk van agenten en distributeurs.

 5. MAES JONKER

  België

  Maes Jonker biedt oplossingen op maat van de klant om snijprocessen in de kunststof-, hout- en aluminiumindustrie te optimaliseren. Ook voor de metaalindustrie beschikken we over gerichte niche maatwerktoepassingen voor freez- en zaagwerk. Maes Jonker is niet zomaar een leverancier.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ORTA TESTERE

  Turkije

 2. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrijk

 3. GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE

  Frankrijk

 4. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrijk

 5. CUTWELL INTERNATIONAL

  India

 1. INTERNATIONAL SAWS SRL

  Italië

 2. CUTMAN SP Z O. O.

  Polen

 1. TOOLING

  Italië

 2. HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. TIBEM

  Frankrijk

 4. ALPHA MACHINE KNIFE

  Verenigd Koninkrijk

 5. ENTREPRISE GAUVRY SARL

  Frankrijk

 6. POLIMATEK SANAYI VE TICARET

  Turkije

 7. PONOT SAS

  Frankrijk

 8. PRINZ BLADES GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S.

  Turkije

 2. TECHNOLOGY BLADE

  Turkije

 3. PARMA STAMP S.R.L.

  Italië

 4. MARMED KESICI TAKIMLAR

  Turkije

 5. SUNIVER DIAMOND TOOL

  China

 6. ANHUI VISION OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO., LTD

  China

 7. MICTU

  Italië

 8. MAANSHAN RIDERY CERAMIC NEW MATERIAL CO,.LTD

  China

 9. FABRYKA PRZYRZADOW I UCHWYTOW BISON BIAL S A

  Polen

 10. PROFIL-TEK PETER KLEINLE

  Duitsland