• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen voor werktuigmachines

Resultaten voor

Messen voor werktuigmachines - Import export

 1. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren, slijpen en onderhouden van industriële messen. Sinds 2006, hebben wij een uitgebreide waaier snij- en stansmessen voor de industrie zoals printers, levensmiddelen, verpakking, autobanden- en meubelproductie, metaalplaten snijden en de tabaksindustrie vervaardigd. Onze productiesite is gevestigd in Třebechovice pod Orebem, in de Tsjechische Republiek en wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Europese materialen voor het vervaardigen van onze messen. Wij bieden productie op maat naargelang de wensen van de klant en bieden slijpdiensten voor industriële messen. Met onze ervaring in het snijden van diverse materialen, bieden wij tevens adviesdiensten en leveren accessoires zoals meshouders, snijstangen en boorbitjes. Naast messen levert MERCEL een keur aan accessoires voor messen, zoals meshouders, plastic snijstangen en boorbitjes voor papier. MERCEL is tevens werkzaam op het gebied van de verkoop van tweedehands machines voor de papierindustire, zoals snijmachines, printers en overige vewerkingsinstallaties. Op onze website kunt u een lijst van tweedehands papierverwerkingsmachines raadplegen. MERCEL is et trots op de laatste CNC en NC machines te gebruiken om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de messenproductie te garanderen. Wij bedienen klanten in heel Europa en staan bekend om voor onze hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

 2. RIGHI INOX

  Italië

  De firma Righi is gespecialiseerd in de vervaardiging volgens tekening van industriële snijbladen voor automatische machines, in het algemeen rondsnijbladen, rechte of gekartelde snijbladen en cutters. Snijbladen voor de voedingsmiddelenindustrie, vleesconservenfabrieken en voor verpakking. Snijbladen en stansmessen, glad of gekarteld, voor inpakmachines. Snijbladen voor de mechanische industrie, de meelindustrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de verpakkingsindustrie, plaatwerk, versnijding van schroot en afval.

 3. CETEC SYSTEMS SONDERMASCHINEN- VERTRIEBS GMBH

  Oostenrijk

  De manier om verbindingen te leggen. PROJECTPLANNING Wij implementeren geavanceerde toepassingen in de productie van kabels en elektronica met oplossingen op maat om uw kosten op de lange termijn te verlagen.We coördineren alle projectstappen om uw projectdoel te bereiken. PROCESOPTIMALISERING Om een maximale prestatie van uw productielijn te bereiken, analyseren wij de kwaliteit van uw processen.We vertellen u hoe u uw processen kunt optimaliseren en u door alle fasen van de implementatie kunt leiden. RAADPLEGING VAN DESKUNDIGEN We doorzoeken de jungle van mogelijke toepassingen voor u en bieden de oplossingen voor uw specifieke toepassing.Zo vergemakkelijken we het besluit om hoge investeringskosten te vermijden. DESKUNDIG ADVIES We houden u op de hoogte van nieuwe verwerkingsmethoden om uw producten aantrekkelijk te houden voor uw klanten.Wij trainen uw medewerkers om ze geschikt te maken voor het gebruik van de nieuwste technologie.

 4. INDUSTRIAL CARBIDE CAPPUYNS

  België

  Koop rechtstreeks bij de fabrikant van hardmetaal én geniet van een ongeziene prijs/kwaliteitsverhouding. Bijna 30 jaar ervaring in hardmetaal. Wij behoren tot pioniers voor het toepassen van hardmetaal voor slijtageonderdelen. Dankzij onze diepgaande expertise selecteren wij de meest performante hardmetaalsoort voor jouw slijtageonderdeel.

 5. STUMABO INTERNATIONAL

  België

  Stumabo is gespecialiseerd in precisiemessen voor de voedingsverwerkende industrie. Met een aantal fabrikanten van machines werkt Stumabo nauw samen: ze produceert zowel hun messen als ook enkele andere onderdelen. Aan de eindgebruikers van de messen verkoopt Stumabo ofwel rechtstreeks, ofwel via het netwerk van agenten en distributeurs.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAES JONKER

  België

  Maes Jonker biedt oplossingen op maat van de klant om snijprocessen in de kunststof-, hout- en aluminiumindustrie te optimaliseren. Ook voor de metaalindustrie beschikken we over gerichte niche maatwerktoepassingen voor freez- en zaagwerk. Maes Jonker is niet zomaar een leverancier.

 2. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrijk

 3. ORTA TESTERE

  Turkije

 4. GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE

  Frankrijk

 5. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrijk

 1. INTERNATIONAL SAWS SRL

  Italië

 2. CUTWELL INTERNATIONAL

  India

 1. CUTMAN SP Z O. O.

  Polen

 2. TIBEM

  Frankrijk

 3. ALPHA MACHINE KNIFE

  Verenigd Koninkrijk

 4. HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. ENTREPRISE GAUVRY SARL

  Frankrijk

 6. PONOT SAS

  Frankrijk

 7. PRINZ BLADES GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. POLIMATEK SANAYI VE TICARET

  Turkije

 1. TOOLING

  Italië

 2. EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S.

  Turkije

 3. TECHNOLOGY BLADE

  Turkije

 4. PARMA STAMP S.R.L.

  Italië

 5. SUNIVER DIAMOND TOOL

  China

 6. ANHUI VISION OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO., LTD

  China

 7. MARMED KESICI TAKIMLAR

  Turkije

 8. FABRYKA PRZYRZADOW I UCHWYTOW BISON BIAL S A

  Polen

 9. MAANSHAN RIDERY CERAMIC NEW MATERIAL CO,.LTD

  China

 10. PROFIL-TEK PETER KLEINLE

  Duitsland