• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen voor werktuigmachines

Resultaten voor

Messen voor werktuigmachines - Import export

 1. CETEC SYSTEMS SONDERMASCHINEN- VERTRIEBS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  De manier om verbindingen te leggen. PROJECTPLANNING Wij implementeren geavanceerde toepassingen in de productie van kabels en elektronica met oplossingen op maat om uw kosten op de lange termijn te verlagen.We coördineren alle projectstappen om uw projectdoel te bereiken. PROCESOPTIMALISERING Om een maximale prestatie van uw productielijn te bereiken, analyseren wij de kwaliteit van uw processen.We vertellen u hoe u uw processen kunt optimaliseren en u door alle fasen van de implementatie kunt leiden. RAADPLEGING VAN DESKUNDIGEN We doorzoeken de jungle van mogelijke toepassingen voor u en bieden de oplossingen voor uw specifieke toepassing.Zo vergemakkelijken we het besluit om hoge investeringskosten te vermijden. DESKUNDIG ADVIES We houden u op de hoogte van nieuwe verwerkingsmethoden om uw producten aantrekkelijk te houden voor uw klanten.Wij trainen uw medewerkers om ze geschikt te maken voor het gebruik van de nieuwste technologie.

 2. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren, slijpen en onderhouden van industriële messen. Sinds 2006, hebben wij een uitgebreide waaier snij- en stansmessen voor de industrie zoals printers, levensmiddelen, verpakking, autobanden- en meubelproductie, metaalplaten snijden en de tabaksindustrie vervaardigd. Onze productiesite is gevestigd in Třebechovice pod Orebem, in de Tsjechische Republiek en wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Europese materialen voor het vervaardigen van onze messen. Wij bieden productie op maat naargelang de wensen van de klant en bieden slijpdiensten voor industriële messen. Met onze ervaring in het snijden van diverse materialen, bieden wij tevens adviesdiensten en leveren accessoires zoals meshouders, snijstangen en boorbitjes. Naast messen levert MERCEL een keur aan accessoires voor messen, zoals meshouders, plastic snijstangen en boorbitjes voor papier. MERCEL is tevens werkzaam op het gebied van de verkoop van tweedehands machines voor de papierindustire, zoals snijmachines, printers en overige vewerkingsinstallaties. Op onze website kunt u een lijst van tweedehands papierverwerkingsmachines raadplegen. MERCEL is et trots op de laatste CNC en NC machines te gebruiken om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de messenproductie te garanderen. Wij bedienen klanten in heel Europa en staan bekend om voor onze hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

 3. RIGHI INOX

  Italië

  Verified by europages badge

  De firma Righi is gespecialiseerd in de vervaardiging volgens tekening van industriële snijbladen voor automatische machines, in het algemeen rondsnijbladen, rechte of gekartelde snijbladen en cutters. Snijbladen voor de voedingsmiddelenindustrie, vleesconservenfabrieken en voor verpakking. Snijbladen en stansmessen, glad of gekarteld, voor inpakmachines. Snijbladen voor de mechanische industrie, de meelindustrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de verpakkingsindustrie, plaatwerk, versnijding van schroot en afval.

 4. CALLIER

  België

  Uw specialist sinds vele jaren in industriële messen, vooral voor zachte en halfzachte materialen. Toepassingen in oa. de voedingssector, textielsector, plasticindustrie en rubberindustrie, automobielsector, ... en veel meer. Uiteraard wilt u de beste messen om uw producten te versnijden. Bij Callier luisteren we naar uw vragen en noden en analyseren uw snijprocessen. Op basis hiervan doen we u een voorstel. Zo zoeken we samen met u naar de meest geschikte industriële messen om uw productie te optimaliseren. Als uw (kwaliteits)eisen evolueren, evolueren wij gewoon mee.

 5. INDUSTRIAL CARBIDE CAPPUYNS

  België

  Koop rechtstreeks bij de fabrikant van hardmetaal én geniet van een ongeziene prijs/kwaliteitsverhouding. Bijna 30 jaar ervaring in hardmetaal. Wij behoren tot pioniers voor het toepassen van hardmetaal voor slijtageonderdelen. Dankzij onze diepgaande expertise selecteren wij de meest performante hardmetaalsoort voor jouw slijtageonderdeel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAES JONKER

  België

  Maes Jonker biedt oplossingen op maat van de klant om snijprocessen in de kunststof-, hout- en aluminiumindustrie te optimaliseren. Ook voor de metaalindustrie beschikken we over gerichte niche maatwerktoepassingen voor freez- en zaagwerk. Maes Jonker is niet zomaar een leverancier.

 2. STUMABO INTERNATIONAL

  België

  Stumabo is gespecialiseerd in precisiemessen voor de voedingsverwerkende industrie. Met een aantal fabrikanten van machines werkt Stumabo nauw samen: ze produceert zowel hun messen als ook enkele andere onderdelen. Aan de eindgebruikers van de messen verkoopt Stumabo ofwel rechtstreeks, ofwel via het netwerk van agenten en distributeurs.

 3. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel onderhoud, Reparatie van industriële uitrustingen, Messen en bladen - industrieel, Messen voor werktuigmachines, Industrieel onderhoud, Reparatie van industriële uitrustingen, Messen en bladen - industrieel, en Messen voor werktuigmachines. Het is gevestigd in Barr, Frankrijk.

 4. ORTA TESTERE

  Turkije

  Het bedrijf ORTA TESTERE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren zagerij, lintzagen, scheidingsmessen-linten, en snijden van celschuim. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. CAJHEN CUTTING TOOLS D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf CAJHEN CUTTING TOOLS D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is gevestigd in Lasko, Slovenië.

 1. GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE

  Frankrijk

  Het bedrijf GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische papiersnijmachines, en knippen. Het is gevestigd in Barr, Frankrijk.

 2. CUTWELL INTERNATIONAL

  India

  Het bedrijf CUTWELL INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is gevestigd in Hyderabad, India.

 1. INTERNATIONAL SAWS SRL

  Italië

  Het bedrijf INTERNATIONAL SAWS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren handel gereedschap voor houtbewerkingsmachines. Het is gevestigd in Roseto Degli Abruzzi, Italië.

 2. HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, en Messen en bladen - industrieel. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 3. JACO TOOLING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JACO TOOLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - industrieel, Cirkelzaagbladen, Messen voor werktuigmachines, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Messen - industrieel, Cirkelzaagbladen, Messen voor werktuigmachines, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 4. HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is gevestigd in Buchen, Duitsland.

 5. ALPHA MACHINE KNIFE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALPHA MACHINE KNIFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, Messen voor werktuigmachines, Messen en bladen - industrieel, Messen voor werktuigmachines, bewerkt blad, en bladen. Het is gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

 6. TOOLING

  Italië

  Het bedrijf TOOLING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren boren van metalen. Het is gevestigd in Kardaun, Italië.

 7. TIBEM

  Frankrijk

  Het bedrijf TIBEM, is een Distributeur, en actief in de sector Messen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen voor werktuigmachines, slijpen, Messen voor werktuigmachines, en slijpen van lemmets van widiametaal. Het is gevestigd in Riom, Frankrijk.

 8. CUTMAN SP Z O. O.

  Polen

  Het bedrijf CUTMAN SP Z O. O., is een Multi-Category, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen voor werktuigmachines, Messen voor werktuigmachines, industriële bladen voor papiertechniek, en schraapijzers voor braammachines. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 1. PONOT SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf PONOT SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren productie van industriële snijbladen, snijmessen, en getande mesbladen. Het is gevestigd in Yssingeaux, Frankrijk.

 2. PRINZ BLADES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PRINZ BLADES GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires, onderdelen en componenten en industriele installaties, en bladen voor graafmachines. Het is gevestigd in Mayen, Duitsland.

 3. AFFUT 82

  Frankrijk

  Het bedrijf AFFUT 82, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruimers, Ruimers, en slijpen boren. Het is gevestigd in Canals, Frankrijk.

 4. ENTREPRISE GAUVRY SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ENTREPRISE GAUVRY SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, Messen voor werktuigmachines, zuustofsnijden, Landbouwmachines en accessoires, en Messen voor werktuigmachines. Het is gevestigd in Vezin-Le-Coquet, Frankrijk.

 5. POLIMATEK SANAYI VE TICARET

  Turkije

  Het bedrijf POLIMATEK SANAYI VE TICARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantgereedschap voor juwelierswerk en edelsmederij. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. MASNADA DIAMANT INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf MASNADA DIAMANT INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diamantgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamanten - industrieel, Messen voor werktuigmachines, Diamanten - industrieel, Messen voor werktuigmachines, en freesbeitels. Het is gevestigd in Besançon, Frankrijk.

 7. PARMA STAMP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PARMA STAMP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen voor werktuigmachines, Zaagbladen en -kettingen, Smeedijzer - stamp- en ponswerk, Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Messen voor werktuigmachines, Zaagbladen en -kettingen, Smeedijzer - stamp- en ponswerk, en Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie. Het is gevestigd in Noceto, Italië.

 8. BREIDENBACH MASCHINENMESSER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BREIDENBACH MASCHINENMESSER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Messen en bladen - industrieel, Messen - industrieel, Messen voor werktuigmachines, Handgereedschap - gemotoriseerd, Messen en bladen - industrieel, Messen - industrieel, en Messen voor werktuigmachines. Het is gevestigd in Hückeswagen, Duitsland.

 9. PR-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PR-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Messen en bladen - industrieel, Messen - industrieel, Messen voor werktuigmachines, Handgereedschap - gemotoriseerd, Messen en bladen - industrieel, Messen - industrieel, en Messen voor werktuigmachines. Het is gevestigd in Wertheim, Duitsland.

 10. EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S.

  Turkije

  Het bedrijf EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis