• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messing

Resultaten voor

Messing - Import export

 1. LUM'ART

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Lum'art heeft het label "Entreprise du Patrimoine Vivant" (Onderneming voor Levend Erfgoed) gekregen, een teken van erkenning van de Franse overheid dat is opgezet om Franse bedrijven met uitstekende knowhow te onderscheiden. Het huis is beloond voor meer dan 50 jaar unieke expertise in het ontwerpen en produceren van Franse verlichting. Als een echt kunstnijverheidsbedrijf wordt het hele productieproces, van ontwerp tot productie, uitgevoerd in Frankrijk door gekwalificeerde teams die met de grootste zorg werken op edele materialen zoals koper, messing en massief zink om uitzonderlijke verlichtingsarmaturen te creëren.

 2. BREMETALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We richten ons op productiviteit om onze klanten de grootste waarde te kunnen bieden. Al het andere zou tijdverspilling zijn! De auto-, elektrische, stempel-, ruimtevaart-, klink- en knoopindustrie en de scheepvaart vertrouwen op de hoogste normen voor materialen en vakmanschap. We garanderen en documenteren deze vereisten naadloos van de productie tot de verwerking van halffabrikaten. We begeleiden onze klanten graag van het eerste ontwerp tot de serieproductie! Of u nu technische of algemene vragen hebt over metaalbewerking, wij adviseren u graag! Profiteer van ons prijsbeleid! Door ons effectieve en eenvoudige kostenbeleid bieden we onze partners altijd alleen halffabrikaten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Bij BREMETALL worden zelfs kortstondige en kleine wensen van klanten met de hoogste prioriteit behandeld. Onze specialiteit: Gesneden band / rollen / gewalste band / precisiestrip. Koper: E-Cu57 / OFCU / CU DHP / CU HCP zuurstofvrije precisieslitstrip). Messing: CuZn5 / CuZn10 / CuZn20 / CuZn37 / CuZn36 / CuZn70 / CuZn80. Brons: CuSn4 / CuSn6 / CuSn8. Nieuwzilver: CuNi18Zn20 / CuNi12Zn24. Roestvrij staal: 1.4021 / 1.4034 / 1.4113 / 1.4301 / 1.4303 / 1.4306 / 1.4307 / 1.4310 / 1.4401 / 1.4404.Aluminium: ENAW 1050 / 3003 / 3005 / 5005 / 5754 / 5049 / 7020 / 6082. En zonder problemen voor toleranties buiten de standaard.Oppervlakten: glanzend, gecoat, galvanisch, thermisch gecoat, gedeeltelijk gecoat

 3. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een middelgroot bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van dunne metaalfolies met nauwe diktetoleranties. We dekken het bereik van 0, 005 mm tot 1, 00 mm in dikte. Wij leveren diverse afmetingen uit voorraad, die dankzij hun verpakking optimaal geschikt zijn voor gebruik in de werkplaats en op samenstellingen. Het materiaal kan eenvoudig in de gewenste lengte uit de royale kunststof box worden verwijderd en indien nodig kunnen de boxen met een materiaalbreedte van 150 mm, die tot een dikte van 0, 250 mm kunnen worden gebruikt, met clips worden verbonden. Indien nodig kunt u ze gewoon gratis bestellen. Als verdere optie leveren wij METAALFOLIE in een zelfklevende uitvoering. Het materiaal is voorzien van een dragerloze lijmlaag. De lijmdikte is 0, 04 mm.

 4. ANKARA BRONZ

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1974 heeft ANKARA BRONZ zijn vakmanschap verfijnd in een divers spectrum van gietmethodes afkomstig uit Turkije. Ons meesterschap ligt in de kunst van het gieten van brons, aluminium, messing en een medley van speciale koperlegeringen, elk op maat gemaakt voor verschillende schalen. Onder onze vooraanstaande legeringen bevinden zich Tin Brons, Aluminium Brons, Mangan Brons, Silicium Brons, Lood Tin Brons, Hoog Lood Tin Brons en het veelzijdige Nikkel Tin Brons. Ons repertoire omvat een rijk assortiment messing, aluminium en speciale koperlegeringen. In de steeds snellere wereld van metaaltechnologie dragen wij de verantwoordelijkheid om baanbrekende innovaties te delen met onze gewaardeerde klanten. Het kernethos van ANKARA BRONZ blijft standvastig - een toewijding aan het leveren van onwrikbare kwaliteit in dit voortdurend veranderende landschap. Onze horizon reikt veel verder dan gieten en omvat een eclectische reeks metalen: Brons, aluminium, koper, messing, geïmporteerd nodulair gietijzer, piek, roestvrij staal, kwikstaal, gehard staal en nog veel meer. We zijn er ook trots op dat we Engineering Plastics zoals Kestamide, Polyamide, Politef, Pom c, PVC en Vezel kunnen aanbieden. Ervaar de essentie van diepgaande expertise en avant-gardistische bekwaamheid in gieten en materialen door vandaag nog contact met ons op te nemen. ANKARA BRONZ staat resoluut als uw duurzame partner, met tientallen jaren aan opgebouwde wijsheid in het dynamische domein van de metalen.

 5. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De gieterij Fonderie SRI, gevestigd in Commentry, maakt producten voor alle sectoren door middel van zandgieten: zelfhardend zuiver koper, structureel hardend koper met aluminium, brons met tin, brons met lood, HR messing. Saint Rémy Industrie (SRI) heeft een eigen werkplaats voor bewerkingen die voortdurend wordt aangepast. Zo kunnen gecontroleerde eindproducten worden gepresenteerd en hebben onze klanten slechts te maken met een en dezelfde contactpersoon per artikel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TORCAMES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boringen, Staal, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Messing, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Draaien - staal- en metaalbewerking, CNC-4-assen-freeswerk, CNC aluminium verwerking, en CNC-freeswerk. Het is gevestigd in Espinhel Águeda, Portugal.

 2. FILTO PROFILES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTO PROFILES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messing, messing profielen, metalen hoekbeslag, Messing, profielen voor de bouw, industriële profielen, speciale profielen volgens tekening, en plat. Het is gevestigd in Vallirana-Barcelona, Spanje.

 3. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messing, onderdeelreiniging, mattering, band, borstel, loodgieterswerk, gevormde ijzerwaren, roestvrij staal, en Messing. Het is gevestigd in Böttingen, Duitsland.

 4. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messing, ijzerhoudende metalen en legeringen, stangen van messing, Messing, en warmgeprofileerd. Het is gevestigd in Chiari, Italië.

 5. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EXTRA FORGE D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Import-export - staal en metalen, Koper en -legeringen, Industriebouw, Messing, Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Afgewerkte producten van metaal, en Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Maribor, Slovenië.

 1. IRON SALE EUROPE

  België

  Iron Sale Europe is de Belgische wederverkoper en groothandelaar voor continu gegoten gietijzer en brons. Deze in 1990 opgerichte en te Hoei gevestigde onderneming voor de verkoop en de levering van continu gegoten gietijzer en brons, is de enige 100% Belgische firma met een grote voorraad gietijzer en brons evenals zelfsmerende lagerbussen. Deze onderneming verzorgt tevens het op maat snijden van onderdelen (zonder minimale hoeveelheid) en de levering. Een soepele en flexibele onderneming, met een uiterst snelle reactietijd opdat de klant snel een compleet pakket aankopen kan ontvangen dat in één enkele levering geleverd wordt. Voor Iron Sale Europe, is elke klant uniek. We stellen de mens altijd voorop en de voorraad, de service, het concurrentievermogen en het respect voor de klant zijn de drijfkrachten van onze onderneming! Uw Belgische partner voor gietijzer, messing, koper, aluminium, rvs, brons, kunststoffen, gesinterd brons evenals overige producten.

 2. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf Lanza werd opgericht in de vorm van een handelsonderneming.In de loop der jaren, op basis van de handel in halffabricaten, door middel van kwaliteitsadvies en een uitstekende after-sales service, hebben we een langetermijnpartnerschap ontwikkeld met de belangrijkste klanten, evenals met de producenten van onderdelen met precisiedraaiwerk.Het verlaten van geïsoleerde metaalbewerkende bedrijven bracht het bedrijf Lanza ertoe om de eindgebruiker rechtstreeks aan te spreken, om zich te beveiligen door de transformatie van de goederen in de gedraaide onderdelen van de afzetmarkt.De resulterende extra handel in gedraaide onderdelen aan het einde van de jaren '70 leidde tot het idee om machines te verwerven en personeel en klanten te verzamelen tegen uiteengevallen gespecialiseerde bedrijven, resulterend in een klein maar uitbreidbaar productiebedrijf.

 1. SINTER - M JSC

  Bulgarije

  Sinter-M JSC. een machine industriebedrijf, gespecialiseerd in de productie, het ontwerp en de implementatie van verschillende hulpmiddelen en technieken, en omvat talrijke mogelijkheden voor sintermethoden (beter bekend als P/M) voor de productie van onderdelen en artikelen. Onze producten kennen een groot aantal toepassingen in verschillende branches. Voor onze productie gebruiken we metaalpoeder van hoge kwaliteit (ijzer, messing, koper, staal, rvs, brons, aluminium) uit Zweden, Italië, Duitsland en Roemenië.We zijn ook in staat P/M producten en onderdelen te produceren die niet hierboven worden vermeld, maar die door klant vereist worden. De kenmerkende toepassingen van de gesinterde mechanische onderdelen omvatten: • automobiel en andere voertuigindustriëen • hydraulica en pneumatica• textielmachines; • meetinstrumenten; • sloten en hardware; • diverse elektrische hardware; • wij produceren ook decoratieve elementen voor meubels, hekken en leuningen.

 2. ALMACENES GRAU BASSAS

  Spanje

  Opslagplaatsen voor metaal en staal. Gespecialiseerd in de sector van halfmetallurgische materialen afgeleid uit de staal-, metaal-, aluminiumsector en van technisch plastic. Zijn activiteit is gebaseerd op de groothandel en detailhandel van zijn producten. Haar voornaamste klanten zijn werkplaatsen, industrieën en bedrijven in verband met de scheepvaartsector. Roestvrijstaal, hydraulisch en geperforeerd staal, brons, koper, messing, methacrylaat...

 3. ART SOURCE EU

  Bulgarije

  Het bedrijf ART SOURCE EU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is gevestigd in Varna, Bulgarije.

 4. SELVA ANTONIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SELVA ANTONIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium, draaiwerk met numerieke besturing, verzending in heel europa, en gevormde ijzerwaren. Het is gevestigd in Primaluna, Italië.

 5. LACKLEHNER

  Duitsland

  Het bedrijf LACKLEHNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Messing. Het is gevestigd in Fürstenzell, Duitsland.

 6. PETER BLAU GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf PETER BLAU GES.M.B.H., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Messing. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 7. TORUN METAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TORUN METAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 8. MECANIZADOS Y FORMAS S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MECANIZADOS Y FORMAS S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is gevestigd in Catarroja, Spanje.

 1. WWW.UKRBRASS.COM

  Oekraïne

  Het bedrijf WWW.UKRBRASS.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en metaalverwerking, IJzer- en metaalverwerking, messing in staven, en koperlegeringen. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 2. GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is gevestigd in Brozzo Di Marcheno, Italië.

 3. COM.A.V. SRL

  Italië

  Het bedrijf COM.A.V. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glasindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Messing, verf voor glas, Lood en -legeringen, profielen van lood, en Messing. Het is gevestigd in Sansepolcro, Italië.

 4. C.DENNIS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf C.DENNIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Golfkarton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messing, reserveonderdelen, en Messing. Het is gevestigd in Wickford, Verenigd Koninkrijk.

 5. ORJINAL METAL A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ORJINAL METAL A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren stangen van messing, spuitgietwerk messing, messingbaren, en messing profielen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. BEULCO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BEULCO GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afgewerkte producten van metaal, constructie prototypes, CNC-loonwerk en -bewerking, en Afgewerkte producten van metaal. Het is gevestigd in Attendorn, Duitsland.

 7. MARIS EKOLOGIJA I POLJOPRIVREDA D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf MARIS EKOLOGIJA I POLJOPRIVREDA D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Messing, Staal, Aluminium en -legeringen, Messing, Staal, en koperresten. Het is gevestigd in SIBENIK, Kroatië.

 8. METALOPLASTIKA

  Servië

  Het bedrijf METALOPLASTIKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische contacten, artikel van kunststof, veellagige pijpen, en kleppen van messing. Het is gevestigd in Čajetina, Servië.

 9. GAROM S.RL. A SOCIO UNICO

  Italië

  Het bedrijf GAROM S.RL. A SOCIO UNICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren warm persen, gieterij met aarde, gieterij in schalen, en mechanische machinale bewerking. Het is gevestigd in Concesio, Italië.

 10. FBCG

  Frankrijk

  Het bedrijf FBCG, is een Distributeur, en actief in de sector Legeringen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brons, Messing, Platen - ferro, Brons, Messing, en snijwerk op maat. Het is gevestigd in Rosny-Sur-Seine, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis