• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messing

Resultaten voor

Messing - Import export

 1. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een middelgroot bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van dunne metaalfolies met nauwe diktetoleranties. We dekken het bereik van 0, 005 mm tot 1, 00 mm in dikte. Wij leveren diverse afmetingen uit voorraad, die dankzij hun verpakking optimaal geschikt zijn voor gebruik in de werkplaats en op samenstellingen. Het materiaal kan eenvoudig in de gewenste lengte uit de royale kunststof box worden verwijderd en indien nodig kunnen de boxen met een materiaalbreedte van 150 mm, die tot een dikte van 0, 250 mm kunnen worden gebruikt, met clips worden verbonden. Indien nodig kunt u ze gewoon gratis bestellen. Als verdere optie leveren wij METAALFOLIE in een zelfklevende uitvoering. Het materiaal is voorzien van een dragerloze lijmlaag. De lijmdikte is 0, 04 mm.

 2. NAGLER NORMALIEN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een flexibel bedrijf en een sterk team. Al vele decennia groeien wij mee met de eisen van ons voortdurend groeiend aantal tevreden klanten. U heeft deze 3 voordelen als klant van Nagler Normalien: 1. Diversiteit van materiaal. Bespaar tijd en personeel voor beschikbaarheidsaanvragen van verschillende materialen. 2. Profiteer van ons technisch advies.Wij verkopen graag, maar er zijn meer geschikte materialen of halffabricaten voor een of andere toepassing. 3. In onze webshop vindt u vele staallegeringen of metalen. Een brede waaier van afmetingen en profielen. Ons doel is heel eenvoudig: Wij ondersteunen uw workflow.U kunt ook blanco's en tekeningonderdelen snel en gemakkelijk laten berekenen. Wij leveren niet alleen onze standaardafmetingen via de webshop.Wij werken met meer dan 10.000 klanten uit de machinebouw, de gereedschapsbouw, de matrijzenbouw, de kalibouw en de installatietechniek, alsmede met klanten uit de sectoren sorteer- en voedingstechnologie. Tot onze klanten behoren ook erosietechniek, slijperijen, draaierijen, lucht- en ruimtevaarttechniek, de automobielindustrie, scheepsbouw, universiteiten en onderzoekinstituten. Ons unieke netwerk is verbonden met het voorraadbeheer van de belangrijkste Europese fabrikanten en de verwerking van de bestellingen van de klanten gebeurt zonder tijdverlies. Kijk uit naar een snelle en ongecompliceerde levering.We maken het eenvoudiger.Certificaa)t(en): DIN EN ISO 9001

 3. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrijk

  De gieterij Fonderie SRI, gevestigd in Commentry, maakt producten voor alle sectoren door middel van zandgieten: zelfhardend zuiver koper, structureel hardend koper met aluminium, brons met tin, brons met lood, HR messing. Saint Rémy Industrie (SRI) heeft een eigen werkplaats voor bewerkingen die voortdurend wordt aangepast. Zo kunnen gecontroleerde eindproducten worden gepresenteerd en hebben onze klanten slechts te maken met een en dezelfde contactpersoon per artikel.

 4. TORCAMES

  Portugal

 5. FILTO PROFILES

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italië

 3. IRON SALE EUROPE

  België

  Iron Sale Europe is de Belgische wederverkoper en groothandelaar voor continu gegoten gietijzer en brons. Deze in 1990 opgerichte en te Hoei gevestigde onderneming voor de verkoop en de levering van continu gegoten gietijzer en brons, is de enige 100% Belgische firma met een grote voorraad gietijzer en brons evenals zelfsmerende lagerbussen. Deze onderneming verzorgt tevens het op maat snijden van onderdelen (zonder minimale hoeveelheid) en de levering. Een soepele en flexibele onderneming, met een uiterst snelle reactietijd opdat de klant snel een compleet pakket aankopen kan ontvangen dat in één enkele levering geleverd wordt. Voor Iron Sale Europe, is elke klant uniek. We stellen de mens altijd voorop en de voorraad, de service, het concurrentievermogen en het respect voor de klant zijn de drijfkrachten van onze onderneming! Uw Belgische partner voor gietijzer, messing, koper, aluminium, rvs, brons, kunststoffen, gesinterd brons evenals overige producten.

 4. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf Lanza werd opgericht in de vorm van een handelsonderneming.In de loop der jaren, op basis van de handel in halffabricaten, door middel van kwaliteitsadvies en een uitstekende after-sales service, hebben we een langetermijnpartnerschap ontwikkeld met de belangrijkste klanten, evenals met de producenten van onderdelen met precisiedraaiwerk.Het verlaten van geïsoleerde metaalbewerkende bedrijven bracht het bedrijf Lanza ertoe om de eindgebruiker rechtstreeks aan te spreken, om zich te beveiligen door de transformatie van de goederen in de gedraaide onderdelen van de afzetmarkt.De resulterende extra handel in gedraaide onderdelen aan het einde van de jaren '70 leidde tot het idee om machines te verwerven en personeel en klanten te verzamelen tegen uiteengevallen gespecialiseerde bedrijven, resulterend in een klein maar uitbreidbaar productiebedrijf.

 5. SINTER - M JSC

  Bulgarije

  Sinter-M JSC. een machine industriebedrijf, gespecialiseerd in de productie, het ontwerp en de implementatie van verschillende hulpmiddelen en technieken, en omvat talrijke mogelijkheden voor sintermethoden (beter bekend als P/M) voor de productie van onderdelen en artikelen. Onze producten kennen een groot aantal toepassingen in verschillende branches. Voor onze productie gebruiken we metaalpoeder van hoge kwaliteit (ijzer, messing, koper, staal, rvs, brons, aluminium) uit Zweden, Italië, Duitsland en Roemenië.We zijn ook in staat P/M producten en onderdelen te produceren die niet hierboven worden vermeld, maar die door klant vereist worden. De kenmerkende toepassingen van de gesinterde mechanische onderdelen omvatten: • automobiel en andere voertuigindustriëen • hydraulica en pneumatica• textielmachines; • meetinstrumenten; • sloten en hardware; • diverse elektrische hardware; • wij produceren ook decoratieve elementen voor meubels, hekken en leuningen.

 1. ALMACENES GRAU BASSAS

  Spanje

  Opslagplaatsen voor metaal en staal. Gespecialiseerd in de sector van halfmetallurgische materialen afgeleid uit de staal-, metaal-, aluminiumsector en van technisch plastic. Zijn activiteit is gebaseerd op de groothandel en detailhandel van zijn producten. Haar voornaamste klanten zijn werkplaatsen, industrieën en bedrijven in verband met de scheepvaartsector. Roestvrijstaal, hydraulisch en geperforeerd staal, brons, koper, messing, methacrylaat...

 2. ART SOURCE EU

  Bulgarije

 1. LACKLEHNER

  Duitsland

 2. MECANIZADOS Y FORMAS S.L.

  Spanje

 3. TORUN METAL GMBH

  Duitsland

 4. PETER BLAU GES.M.B.H.

  Oostenrijk

 5. WWW.UKRBRASS.COM

  Oekraïne

 6. GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A.

  Italië

 7. COM.A.V. SRL

  Italië

 8. C.DENNIS

  Verenigd Koninkrijk

 1. ORJINAL METAL A.S.

  Turkije

 2. BEULCO GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. SHINE PRECISION INDUSTRIES

  India

 4. GLOCON OY

  Finland

 5. ELSAN HAMMADDE SANAYII A.S./ BRASS PRODUCER

  Turkije

 6. COLUMBIA METALS

  Verenigd Koninkrijk

 7. METALCENTER GROUP A/S

  Denemarken

 8. WOODSTOCK PARTS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. TRAFILERIA SEGESTA SRL

  Italië

 10. STAMPERIA SB

  Italië