• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metaalpoeder van edele metalen

Resultaten voor

Metaalpoeder van edele metalen - Import export

 1. FIEREMANS METALEN

  België

  Wij zijn een groothandel in metalen die zich richt op de KMO markt. Wij focussen ons vooral op flexibiliteit en een excellente klanten service. Algemeen bieden we eigen transport aan waar elke vrachtwagen voorzien is van een kraan. Wij verzinken, stralen, metalliseren, schilderen (rode lasprimer), poederlakken en nog veel meer. Verder zagen we handelsijzer op alle maten. Betonstaal: we snijden betonstaal op lengte, plooien van hoeken en spelden, plooien van beugels etc. Constructie balken: wij zagen tot op een lengte van 800 mm (recht, verstek van 25° tot 105°) en boren gaten van een diameter van 6 mm tot en met 50 mm ( flens/ziel ). We dienen ook laswerken aan balken aan: spie, kopplaat, voetplaat, doken. En kunnen ook flens of ziel wegbranden (gruage). Platen: wij snijden op maat van platen en branden plasma.

 2. OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY

  Griekenland

  Het bedrijf OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sierraden van zilver. Het is gevestigd in n Filadelfeia, Griekenland.

 3. CARBURE DU CHERAN

  Frankrijk

  Het bedrijf CARBURE DU CHERAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren agglomereerpersen en modeleerpersen van keramische materialen. Het is gevestigd in Rumilly, Frankrijk.

 4. WALL COLMONOY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WALL COLMONOY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren storting. Het is gevestigd in Swansea, Verenigd Koninkrijk.

 5. VIRAL POWDER COATING

  Turkije

  Het bedrijf VIRAL POWDER COATING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lakken van profielen, en Poederlakinstallaties. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. YILDIRIM DOKUM VE ANOT SANAYI LTD

  Turkije

  Het bedrijf YILDIRIM DOKUM VE ANOT SANAYI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. LUCKY HARVEST

  China

  Het bedrijf LUCKY HARVEST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren persen en dieptrekken metalen, en coquillegietwerk. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 3. M.I.I. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf M.I.I. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platina, Metaalpoeder van edele metalen, Platina, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 4. KAUG REFINERY SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KAUG REFINERY SERVICES LTD, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalpoeder van edele metalen, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 5. MASTERMELTS REFINING SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MASTERMELTS REFINING SERVICES LTD, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalpoeder van edele metalen, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Buxton, Verenigd Koninkrijk.

 1. J B R RECOVERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J B R RECOVERY LTD, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalpoeder van edele metalen, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in West Bromwich, Verenigd Koninkrijk.

 2. MASTERMELTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MASTERMELTS LTD, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalpoeder van edele metalen, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. GOLDCLASS BUSINESS SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GOLDCLASS BUSINESS SOLUTIONS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Coventry, Verenigd Koninkrijk.

 2. G C METALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G C METALS LTD, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalpoeder van edele metalen, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 3. INNOVAMINEX

  Spanje

  Het bedrijf INNOVAMINEX, is een Distributeur, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. TECHEMET

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TECHEMET, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalpoeder van edele metalen, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Tamworth, Verenigd Koninkrijk.

 5. MBT METALL BESCHICHTUNGS TECHNIK E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf MBT METALL BESCHICHTUNGS TECHNIK E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalpoeder van edele metalen, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Moers, Duitsland.

 6. BALTIC TRADE

  Denemarken

  Het bedrijf BALTIC TRADE, is een Distributeur, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Fredericia, Denemarken.

 7. PAYNES METAL RECYCLING

  Verenigd Koninkrijk

 8. REFINED PRECIOUS METALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. GLC ALLOYS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. INDUSTRIEPARK WOLFGANG GMBH

  Duitsland

 3. B A S F METALS RECYCLING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. BAGLIONI LAURA

  Italië

 5. FINE TUBES

  Verenigd Koninkrijk

  Fine Tubes Ltd biedt 70 jaar ervaring in de techniek van metalen precisieproducten. Wij ondersteunen onze klanten van het aanvankelijke ontwerp, de grondstof tot de productie en levering van de buizen met hoog prestatieniveau. De buisvormige producten die wij ontwikkelen zijn bestemd voor toepassingen met kritische toleranties in extreme omstandigheden. Wij vervaardigen buizen in de twee voornaamste vormen: Naadloze rvs buizen, buizen van nikkellegering, van titaan in de vorm van rechte of opgerolde buizen. Gelaste buizen, gelast en getrokken.

 6. LUBROCHEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LUBROCHEM S.R.L., en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, metaalpoeders, en Staal en metaal. Het is gevestigd in Paitone, Italië.

 7. GARBOLINO ACCIAI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GARBOLINO ACCIAI S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - ruw, baren in metaalpoeders, en Staal - ruw. Het is gevestigd in Busano, Italië.

 8. GLOBO S.R.L.

  Italië

 9. METALIA S.P.A.

  Italië

 10. CELESTRI S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis