• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metaalpoeder van edele metalen

Resultaten voor

Metaalpoeder van edele metalen - Import export

 1. FIEREMANS METALEN

  België

  Wij zijn een groothandel in metalen die zich richt op de KMO markt. Wij focussen ons vooral op flexibiliteit en een excellente klanten service. Algemeen bieden we eigen transport aan waar elke vrachtwagen voorzien is van een kraan. Wij verzinken, stralen, metalliseren, schilderen (rode lasprimer), poederlakken en nog veel meer. Verder zagen we handelsijzer op alle maten. Betonstaal: we snijden betonstaal op lengte, plooien van hoeken en spelden, plooien van beugels etc. Constructie balken: wij zagen tot op een lengte van 800 mm (recht, verstek van 25° tot 105°) en boren gaten van een diameter van 6 mm tot en met 50 mm ( flens/ziel ). We dienen ook laswerken aan balken aan: spie, kopplaat, voetplaat, doken. En kunnen ook flens of ziel wegbranden (gruage). Platen: wij snijden op maat van platen en branden plasma.

 2. SUPER SPARK INTERNATIONAL

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf SUPER SPARK INTERNATIONAL, is een Multi-Category, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen en edelmetalen voor industriele machinale bewerking, smeltkroezen, en onderdelen van zilver voor industriele machinale bewerking. Het is gevestigd in Taipei, Taiwan R.O.C..

 3. SA PRECIOUS METALS (PTY) LTD

  Zuid-Afrika

  Het bedrijf SA PRECIOUS METALS (PTY) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Germiston, Zuid-Afrika.

 4. KING METAL INDUSTRIAL LIMITED

  China

  Het bedrijf KING METAL INDUSTRIAL LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Changsha, China.

 5. OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY

  Griekenland

  Het bedrijf OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sierraden van zilver. Het is gevestigd in n Filadelfeia, Griekenland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANCHOR ORGANIC

  India

  Het bedrijf ANCHOR ORGANIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiebestrijding, chemisch, Chemische katalysatoren, Metaalpoeder van edele metalen, zout van organische zuren, Corrosiebestrijding, chemisch, Chemische katalysatoren, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 2. ZHUZHOU MINGRI CEMENTED CARBIDE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ZHUZHOU MINGRI CEMENTED CARBIDE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in 412007, China.

 3. GUANGZHOU LITOP NON-FERROUS METALS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf GUANGZHOU LITOP NON-FERROUS METALS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 4. WALL COLMONOY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WALL COLMONOY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren storting. Het is gevestigd in Swansea, Verenigd Koninkrijk.

 5. CARBURE DU CHERAN

  Frankrijk

  Het bedrijf CARBURE DU CHERAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren agglomereerpersen en modeleerpersen van keramische materialen. Het is gevestigd in Rumilly, Frankrijk.

 1. VIRAL POWDER COATING

  Turkije

  Het bedrijf VIRAL POWDER COATING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lakken van profielen, en Poederlakinstallaties. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 2. POWER CARBIDE CO., LTD

  China

  Het bedrijf POWER CARBIDE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wolfraamcarbide. Het is gevestigd in Zhuzhou, China.

 1. AVIS METAL INDUSTRIES LTD.

  India

  Het bedrijf AVIS METAL INDUSTRIES LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalpoeder van edele metalen, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Navsari, India.

 2. XIAMEN FD IMP&EXP CO., LTD

  China

  Het bedrijf XIAMEN FD IMP&EXP CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in xiamen, China.

 3. BOTTOM UP TECH

  India

  Het bedrijf BOTTOM UP TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Bangalore, India.

 4. EAST HIGH TECH GMBH

  China

  Het bedrijf EAST HIGH TECH GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Nanjing, China.

 5. JIANGSU WANSHIDA HYDRAULIC MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf JIANGSU WANSHIDA HYDRAULIC MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Zhouzhuang Town,Jiangyin city, China.

 6. CHANGZHOU BE-STAR MACHINERY TEHCHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CHANGZHOU BE-STAR MACHINERY TEHCHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Changzhou, China.

 7. CENTI ROTAVI CHEM

  Verenigde Staten

  Het bedrijf CENTI ROTAVI CHEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren chroomerts. Het is gevestigd in Hoover, Verenigde Staten.

 8. YILDIRIM DOKUM VE ANOT SANAYI LTD

  Turkije

  Het bedrijf YILDIRIM DOKUM VE ANOT SANAYI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. CYCLE INDUSTRY LIMITED (HEBI)

  China

  Het bedrijf CYCLE INDUSTRY LIMITED (HEBI), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Hebi, China.

 2. DONGGUAN DALUTONG VACUUM EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DONGGUAN DALUTONG VACUUM EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 3. SUNIKE NEW MATERIAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SUNIKE NEW MATERIAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Changsha, China.

 4. ZHUZHOU ZHENFANG YAGUANG TUNGSTEN & MOLYBDENUM CO., LTD.

  China

  Het bedrijf ZHUZHOU ZHENFANG YAGUANG TUNGSTEN & MOLYBDENUM CO., LTD., en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Zhuzhou, China.

 5. SHAANXI JIAXIN MINING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHAANXI JIAXIN MINING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Xi'an Shaanxi, China.

 6. BOTI INTERNATIONAL METAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf BOTI INTERNATIONAL METAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Baoji, China.

 7. CNPC POWDER

  China

  Het bedrijf CNPC POWDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in 02169005580, China.

 8. CHEMAF SARL

  Kongo, Democratische Republiek

  Het bedrijf CHEMAF SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren goudklompjes. Het is gevestigd in Lubumbashi, Kongo, Democratische Republiek.

 9. HEBEI JINHUI IMP AND EXP CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HEBEI JINHUI IMP AND EXP CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verkoop van non-ferrometalen, en metaalafval. Het is gevestigd in Shijiazhuang, China.

 10. LUCKY HARVEST

  China

  Het bedrijf LUCKY HARVEST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeder van edele metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren persen en dieptrekken metalen, en coquillegietwerk. Het is gevestigd in Dongguan, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis