• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metaalpoeders

Resultaten voor

Metaalpoeders - Import export

 1. METALLPULVER24

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLPULVER24, is een Distributeur, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grafietpoeder, lood, Zilverpoeder, koperpoeder, Loodwol, en veiligheidshandschoenen. Het is gevestigd in Sankt Augustin, Duitsland.

 2. FEHRMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FEHRMANN Materials staat voor industrieel hoogwaardig aluminium voor de hoogste eisen en wensen. Wij ontwikkelen hoogwaardige aluminiumlegeringen voor 3D-print-, giet- en extrusietoepassingen voor andere leveranciers en gebruiken ze zelf voor de industriële productie van zandgegoten onderdelen. Als one-stop shop verdeelt FEHRMANN Materials gevestigde 3D printing metaalpoeders zoals gereedschapsstaalpoeder (1.2709), roestvrijstaalpoeder 316L, AlSi10Mg, TiAl6V4 legeringspoeder (fijn/grof) en CoCr poeder. Door schaalvergroting, gecombineerd met geoptimaliseerde opslag en kwaliteitsborging, combineren wij de voordelen van internationale handel met de beschikbaarheid en kwaliteitseisen van onze klanten en bevorderen wij industrieel 3D-printen. Een andere focus ligt op de ontwikkeling van eigen aluminiumlegeringen (AlMgty®) met speciale mechanische eigenschappen - zogenaamde high-performance legeringen. Deze zijn geschikt voor zowel gieten (zand-, koud- en spuitgieten) als extruderen en additief produceren/ 3D-printen (LPBF/SLM en DED). Als expert in aluminiumlegeringen staan wij voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ons doel is altijd een meerwaarde te creëren voor onze klanten. Oplossingen op maat, de beste kwaliteit voor tientallen jaren gebruik en uitstekend advies, zelfs voor de meest veeleisende eisen. We houden ervan nieuwe wegen in te slaan."Kan niet"? – Dat zullen we nog wel zien.

 3. TRADIUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een door de eigenaar geleide onderneming is TRADIUM GmbH in Frankfurt sinds 1999 met succes actief voor klanten uit de industrie en de handel. Onze internationale klanten komen uit talrijke industrieën die zeldzame aarde, technologiemetalen en edele metalen gebruiken. Deze omvatten b.v. de elektronica-industrie, de auto-industrie en de glas- en keramische industrie. Particuliere beleggers kopen ook strategische metalen als een beleggingsvorm. We slaan grote hoeveelheden strategische grondstoffen op in het entrepot van onze partner METLOCK. Op deze manier kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten met korte levertijden. Omdat we de grondstoffen met verschillende specificaties opslaan, kunnen we inspelen op de verschillende vereisten van onze klanten. Dit geldt zowel voor de chemische samenstelling als voor de leveringsvorm van de verschillende grondstoffen. Investeerders profiteren ook van onze goede contacten met de industrie.

 4. EVOCHEM ADVANCED MATERIALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVOCHEM ADVANCED MATERIALS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Offenbach, Duitsland.

 5. HAINES & MAASSEN METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAINES & MAASSEN METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOESCH GRANULES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOESCH GRANULES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 2. S & S SCHEFTNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S & S SCHEFTNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Mainz, Duitsland.

 3. AUFBEREITUNGSTECHNOLOGIE NOLL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUFBEREITUNGSTECHNOLOGIE NOLL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Bobingen, Duitsland.

 4. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Verenigde Staten

  AMETEK Specialty Metal Products (SMP) is een toonaangevend internationaal bedrijf dat hoogwaardige metaalproducten voor kritische toepassingen vervaardigt. Onze op maat gemaakte metaalproducten omvatten onder andere met water geatomiseerde metaalpoeders, gewalste beklede metaalplaten en specifiek ontworpen metalen precisiebuizen, metaalbuizen met een kleine doorsnede, ultradunne folie, gevormd draad, producten voor thermisch beheer en ontworpen gevormde elementen. Wij hebben productiesites in de VS en het VK, met onder andere AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals en AMETEK SMP Wallingford. Ons bedrijf heeft een belangrijke plaats verworven op de internationale markt van de vervaardiging van hoogwaardige metaalproducten voor branches zoals de medische-, energie-, nucleaire, instrumenten- en weeg-, elektronica, luchtvaart-, defensie-, auto-industrie, olie en gas-, boor en mijnbouw- en de industriesector. Zodra er een nieuwe aanvraag voor ontwerpen binnenkomt voor een metaalproduct op maat, wijdt ons team van metaalbewerkingsexeperts zich aan het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen met een feilloze werking. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. FINE TUBES

  Verenigd Koninkrijk

  Fine Tubes Ltd biedt 70 jaar ervaring in de techniek van metalen precisieproducten. Wij ondersteunen onze klanten van het aanvankelijke ontwerp, de grondstof tot de productie en levering van de buizen met hoog prestatieniveau. De buisvormige producten die wij ontwikkelen zijn bestemd voor toepassingen met kritische toleranties in extreme omstandigheden. Wij vervaardigen buizen in de twee voornaamste vormen: Naadloze rvs buizen, buizen van nikkellegering, van titaan in de vorm van rechte of opgerolde buizen. Gelaste buizen, gelast en getrokken.

 1. LAKKERIJ VANDERMAESEN

  België

  We zijn gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, staal en verzinkt staal. We beschikken over de expertise en installaties om uw product, na de gepaste voorbehandeling, te voorzien van een corrosiewerende en esthetische eindlaag. Dit gebeurt allemaal op onze site van 15.000 m². Onze onderneming telt 4 lakstraten waar we zowel seriewerk als unieke stukken kunnen poederlakken. VDM beschikt over een uitgebreid assortiment afsluitingsmaterialen. Onze expertise in deze markt heeft geleid tot de ontwikkeling van een eigen product: VDM-board. Een eigentijdse oplossing, makkelijk te plaatsen, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

 2. DENTAURUM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DENTAURUM GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Ispringen, Duitsland.

 1. IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER)

  Duitsland

  Het bedrijf IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Rheinfelden, Duitsland.

 2. WOMET GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WOMET GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineralen, Mineralen, tantalium, en wolfraam. Het is gevestigd in Willich, Duitsland.

 3. XTRA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf XTRA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Böblingen, Duitsland.

 4. TLS TECHNIK GMBH & CO SPEZIALPULVER KG

  Duitsland

  Het bedrijf TLS TECHNIK GMBH & CO SPEZIALPULVER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Bitterfeld, Duitsland.

 5. BIARASA METALLIANS

  Spanje

  Het bedrijf BIARASA METALLIANS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Bilbao, Spanje.

 6. STATE RESERCH AND PRODUCTION POWDER METALLURGY ASSOCIATION

  Wit Rusland

  Het bedrijf STATE RESERCH AND PRODUCTION POWDER METALLURGY ASSOCIATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is tevens aanwezig in de sectoren composiete materialen, en staal voor constructies. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. ORINSO

  Frankrijk

  Het bedrijf ORINSO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Voeder voor dierfokkerijen, en biologische voeding voor dieren. Het is gevestigd in Lille, Frankrijk.

 8. POMETON SPA

  Italië

  Het bedrijf POMETON SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Maerne Venezia, Italië.

 1. SINTEX A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SINTEX A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is tevens aanwezig in de sectoren permanente magneten, en innoverende producten. Het is gevestigd in Hobro, Denemarken.

 2. HAUNER METALLISCHE WERKSTOFFE

  Duitsland

  Het bedrijf HAUNER METALLISCHE WERKSTOFFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Röttenbach, Duitsland.

 3. POSSEHL ERZKONTOR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf POSSEHL ERZKONTOR GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 4. GRIMM METALLPULVER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRIMM METALLPULVER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalpoeders, en Aluminiumpoeder. Het is gevestigd in Roth, Duitsland.

 5. GEL-STAR IMPORT-EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEL-STAR IMPORT-EXPORT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalpoeders, Aluminium en -legeringen, Koper en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Metaalpoeders, Aluminium en -legeringen, Koper en -legeringen, en Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Stade, Duitsland.

 6. STATE SCIENTIFIC INSTITUTION "POWDER METALLURGY INSTITUTE"

  Wit Rusland

  Het bedrijf STATE SCIENTIFIC INSTITUTION "POWDER METALLURGY INSTITUTE", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is tevens aanwezig in de sectoren frictiekoppelingen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. GLOBAL EXPORT TR

  Turkije

  Het bedrijf GLOBAL EXPORT TR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedseltoevoegingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalpoeders, Handel, internationaal - adviesbureaus, laboratorium voor odontologie, Actief kool, Metaalpoeders, en Handel, internationaal - adviesbureaus. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. 5N PLUS

  België

  Het bedrijf 5N PLUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalpoeders, Componenten voor halfgeleiders, bronzout, en antimoon. Het is gevestigd in Tilly, België.

 9. EUROTAB

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROTAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is gevestigd in Saint-Just-Saint-Rambert, Frankrijk.

 10. CENARIS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CENARIS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaalpoeders. Het is tevens aanwezig in de sectoren poederverf, poederverf, en epoxyverf. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis