• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metalen - herwinnen en recycling

Resultaten voor

Metalen - herwinnen en recycling - Import export

 1. RS HANDELSUNTERNEHMEN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Internationaal bedrijf in de aankoop van kabels, draden, metalen, schroot en gebruikte werktuigmachines. Reeds in het begin heeft ons bedrijf alles in het werk gesteld om onze klanten en zakenrelaties te cultiveren. In de loop der jaren heeft dit geresulteerd in een breed netwerk van internationale zakenrelaties die ons in staat stellen deze verscheidenheid aan producten op de best mogelijke manier op de markt te brengen. Inkoop schroot, edelmetaal, kabel schroot, metaal inkoop, kabel inkoop, koper inkoop, aluminium recycling, kabel recycling, kabel handel, roestvrij staal schroot, metaal handel, kabel handel, recycling van hard metaal, kabel recycling bedrijf, kabel schroot handel, kabel schroot inkoop, kabel handel, koper afvoer, slijpslib recycling, stroomkabel recycling. In- en verkoop van gebruikte machines voor metaalbewerking, zoals gebruikte CNC-bewerkingsmachines, boormachines, freesmachines, gereedschapslijpmachines, draaibanken, freesmachines, cirkelzaagmachines, zaagmachines, gereedschapsfreesmachines.

 2. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het GMR Gesellschaft für Metallrecycling GmbH werd opgericht in 1991. Het bedrijf heeft 12 werknemers en is tegenwoordig wereldwijd actief. De jaaromzet in 2001 was 1, 5 miljoen EURO. Het doel van het bedrijf is het milieuvriendelijk recycleren van kwik en kwikhoudend afval van alle soorten, met als doel het kwik dat het afval bevat als grondstof terug te winnen, het te reinigen en het als kwik van de hoogste zuiverheid aan de economische cyclus toe te voegen. Onlangs is het bedrijf met succes betrokken geweest bij de vacuüm-warmtebehandeling en immobilisatie van kwikhoudend slib en natuurlijke radioactieve residuen, evenals bij de productie van edelmetaalconcentraten uit afval en residuen die edele metalen bevatten. Het bedrijf exploiteert 4 door BlmSchG goedgekeurde vacuümrecyclagebedrijven met verschillende bruikbare ruimte op de locatie in Leipzig.

 3. AG METALS RECYCLING

  België

  Verified by europages badge

  AG Metals Recycling is een in België gevestigd bedrijf dat al drie generaties lang gespecialiseerd is in de recuperatie en recyclage van ferro- en non-ferrometalen. Onze missie is om u te helpen uw metaalafval op de juiste manier te recyclen door het op te halen op onze bedrijfslocatie in Lot. In geval van afbraak of de verwijdering van een grotere hoeveelheid metaalafval kunt u bij onze diensten ook gratis containers aanvragen, met een minimumhoeveelheid die afhankelijk van uw locatie moet worden bepaald. Ons doel is bij te dragen tot de bescherming van het milieu. Wij concentreren onze inspanningen op het sorteren van de ingezamelde metalen en sturen ze naar verschillende smeltovens om de grondstoffen te vernieuwen. Deze hernieuwde grondstoffen worden opnieuw in het circuit geïnjecteerd, waardoor de milieu-impact wordt beperkt, energie wordt bespaard en de natuurlijke hulpbronnen worden gespaard. Wij recupereren zowel ferro- als non-ferrometalen, zoals ijzer, staal, koper, messing, roestvrij staal, zink, lood, aluminium en andere legeringen. Tot de producten die wij recycleren behoren ook loodaccu's, aluminium velgen en elektrische kabels en motoren. AG Metals Recycling is de ideale partner om u te helpen uw metaalschroot op een eenvoudige, kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier te verwijderen.

 4. MYSCRAPMACHINE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Myscrapmachine.com is een online marketplace, opgericht door een groep industriële ondernemers en gebaseerd te Luxemburg. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuw en tweedehands materiaal voor de recycling industrie, bouw- en sloopwerkzaamheden. Wij brengen u in contact met kopers en verkopers van een uitgebreid assortiment nieuwe of gebruikte machines, uitrustingen, onderdelen en accessoires uit de hele wereld. Wij bieden de gratis inschrijving en een aanbod voor onbeperkte publicatie tegen een vaste prijs.. Ons platform biedt u een ruimte die volledig gericht is op de gebruiker om uw machines en uitrustingen in de schijnwerpers te zetten en zichtbaar te maken voor duizenden mogelijke kopers. Kijk op myscrapmachine.com of neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. UAB GARBI META

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Wij zijn een wereldwijde metaalhandelaar die handelt in Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Fe-koppen, Gietijzer en anderen. Fysische vormen waar we naar op zoek zijn, zijn metalen, slib, rookstof, poeders, dross, slakken, matten, afgewerkte katalysatoren, concentraten, afschuimen, filterkoeken, anodisch slib, fijne deeltjes, residuen, erts, draaisels, poeder, korrels, ingots. Als u denkt dat u iets te bieden hebt, maar in het verleden problemen had om te verkopen - misschien had u problemen met de locaties van de goederen, onverwachte elementen, te veel vocht, gebrek aan papier, kleine hoeveelheden of kon u gewoon geen koper vinden - aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Door middel van een telefoongesprek van 5-15 minuten leren we elkaar beter kennen, bekijken we al onze mogelijkheden en weten we of we een match zijn in de handelshemel of niet. We nemen het producttype, de herkomst en technische details, de leveringsmogelijkheden, de eenheidsprijs, verzendgegevens, logistiek en betalingsvoorwaarden door en beantwoorden al je eventuele vragen en zorgen. Op onze kosten kunnen we monsters nemen/wegen/verzegelen/assayen/fotoverslag maken met Neutral Surveyor in jouw plaats. We waarderen onze klanten en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRIBEL METALS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRIBEL METALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - staal en metalen, Schroot - herwinnen en recycling, Import-export - staal en metalen, Schroot - herwinnen en recycling, inkoop van schroot, en In- en verkoop van metaal. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. ICOR ROTTAMI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ICOR ROTTAMI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogstmachines en accessoires, inzameling schroot, metalen wrakstukken, Oogstmachines en accessoires, en inzameling van metaalschroot. Het is gevestigd in Padenghe Sul Garda, Italië.

 3. METALFILI DI PLATANO LUIGI E C.S.N.C.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALFILI DI PLATANO LUIGI E C.S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen - herwinnen en recycling, recycling van ijzerhoudende metalen, inzameling van metaalschroot, Metalen - herwinnen en recycling, en ijzerhoudende metalen en legeringen. Het is gevestigd in Fumane, Italië.

 4. MTM NE-METALLE GMBH

  Duitsland

  MTM NE-Metalle is een bedrijf dat gespecialiseerd is in EMS (Electronic Manufacturing Service).Wij fungeren als een leverancier van soldeer en hoogwaardige anoden van verschillende legeringen voor de elektronica-industrie en oppervlaktebewerking.Vooral loodvrije elektronische soldeer en producten voor de elektronica-industrie behoren tot de kerncompetenties van het bedrijf.MTM NE-Metalle bestaat uit werknemers met vele jaren ervaring in de metaal-, elektronica-, auto- en recyclingindustrie. s.Deze unieke en geavanceerde mix van kennis en ervaring maakt ons tot wat we zijn: De contactpersoon voor EMS-bedrijven! Onze taak is om niet alleen een handelspartner te zijn voor onze klanten, maar ook de ideale dienstverlener.Daarom bieden we onze klanten naast technische service, ook loodbadanalyses voor kwaliteitsborging, op maat gemaakt afvalbeheer voor soldeerafval en juridische beveiligingstrainingen voor de omgang hiervan.

 5. GLOBALCAT RECYCLING

  Nederland

  Globalcat Recycling, katalysator inkoop en recycling is een jong, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op de inkoop en recycling van katalysatoren en roetfilters. Dit wordt niet alleen beperkt tot Nederland maar ook voor een groot deel importeren wij vanuit het buitenland. We richten ons ook niet alleen op de zakelijke markt met grote partijen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Door eigen analyse van de katalysatoren hebben we de waarde kunnen vaststellen van ruim 7000 katalysatoren, en deze samengevoegd in onze eigen catalogus met analyse-rapporten en de bijbehorende prijzen. Op deze manier kunnen we een zeer ruime vergoeding bieden voor de aangeboden katalysatoren en roetfilters. Globalcat recycling heeft een eigen ophaal service. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vervoer van de katalysatoren en roetfilters. Alles word uiteraard kosteloos afgehaald.

 1. STELIMET

  België

  Stelimet heeft meer dan 80 jaar ervaring in de oude metalen. Intussen leidt de 3e generatie het bedrijf. We zijn een familiaal recyclage- en recuperatiebedrijf, gelegen in de Haven van Genk aan het Albertkanaal. Stelimet streeft naar duurzaamheid en milieubewust werken en maakt optimaal gebruik van de waterweg, waardoor de CO2-uitstoot in belangrijke mate gereduceerd wordt. Mede door onze actieve rol in de beroepsfederaties (COBEREC en BIR) zijn we op de hoogte van de BBT (Best Beschikbare Technieken) die effectief worden toegepast. Een referentie in de recuperatie van oude metalen We zijn tevens een sterke financieel onafhankelijke en betrouwbare partner wat maakt dat Stelimet een referentie is in de sector van de recuperatie van oude ferro en non-ferro metalen. Gelegen in een industrieterrein beschikt het bedrijf over een shredderinstallatie. We zijn ook door OVAM erkend als PST (Post Shredder Techniek)-installatie. Stelimet koopt al uw oud ijzer in al zijn vormen: non-ferro (rood koper, geel koper, brons, kabels, aluminium, zink, zamac, lood, tin, nikkel, inox, cupro-nikkel, chroomstaal, magnesium, titaan, ...) en ferro (licht ijzer, snij-ijzer, brandijzer, nieuwe afvallen, gietijzer, draaisels, …) en en dit aan correcte en concurrentiële prijzen.

 2. EST EKOSPEZIALTECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het is niet eenvoudig om afgedankte hardware, elektronische apparaten of componenten op de juiste manier weg te gooien of te recyclen. Omdat we een gecertificeerde eerste behandelingsfaciliteit zijn, hebben we de knowhow om dit te garanderen. Wij bieden u eerlijke prijzen voor elektronisch afval zoals computers, IT-technologie, mobiele telefoons en tablets, servers, printplaten van verschillende klassen van niet meer gebruikte computers en servers (klasse 1; 1a; 1b), uitgebreid van printers en entertainmentelektronica (klasse 2), ingebouwd in monitoren, voedingen en tv's (klasse 3), vinden de meest milieuvriendelijke recycling bij EkoSpezialTechnology.

 1. ELOREC GMBH

  Duitsland

  Elektro-afval, metaalschroot en oude batterijen: Wij nemen in wat bij u zijn dienst heeft bewezen. Uit uw oude materialen winnen wij waardevolle secundaire grondstoffen terug voor een milieuvriendelijke kringloopeconomie. elorec GmbH is een gecertificeerd afvalverwerkingsbedrijf met een eigen primaire verwerkingsinstallatie in Duitsland. buyRec - Aankoop van printplaten en -kaarten. buyRec is een service van elorec GmbH. De naam staat voor de aankoop (buying) en tevens recycling van elektronisch afval. Door handmatige sortering en zorgvuldige demontage winnen wij uit printplaten en -kaarten de daarin verwerkte secundaire grondstoffen terug. Een inspanning waardoor platina, palladium en andere waardevolle edelmetalen behouden blijven voor de kringloopeconomie en de dure energiekosten voor het delven van nieuwe grondstoffen worden verlaagd. In het kader van onze buyRec-service kopen wij uw afgedankte printplaten, processors en modules in kleine en grote aantallen tegen de beste prijs.

 2. WAASLAND RECYCLING

  België

  De geknipte partner voor een ijzersterke recyclage van alle metalen. Recyclage van ferro-en non-ferro metalen volgens de regels van de kunst, dat is waar Waasland Recycling voor staat. Het resultaat: metaalvoorraden volgens de verwachtingen van onze klanten. Waasland Recycling recycleert en stockeert een breed gamma aan metalen, alles gesorteerd volgens de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Zowel bij het leveren of ophalen van metaalafval, als bij de toelevering van het gerecycleerde metaal, staat service bij Waasland Recycling voorop.

 3. THOMAS WERNER

  België

  Schroothandel en Afbraakwerk : In een toekomstgerichte en duurzame economie neemt de herwinning van materialen een belangrijke plaats in. Schroot recyclage is niet alleen noodzakelijk om afval en het dreigend tekort aan schaarse grondstoffen te vermijden, maar net zo belangrijk voor het besparen van energie en het verminderen van de uitstoot van CO2. Door slim om te gaan met afvalproducten kunnen ze telkens weer dienen als grondstof voor nieuwe fabricageprocessen en toepassingen voor eindverbruik. Dankzij onze goed ingerichte en moderne werf verloopt de recyclage van ferro en non-ferro snel en volgens alle wettelijke richtlijnen. Alle metalen of schroot kunnen veilig en met weinig doorlooptijd door de leverancier of particulier op onze werf worden aangeleverd.

 4. EDELCHEMIE BENELUX

  België

  Edelchemie Benelux bvba is gespecialiseerd in transport, opslag en verwerking van gevaarlijke en (edel)metaalhoudende afvalstoffen afkomstig van diverse productieprocessen. De huidige activiteiten omvatten onder meer: transport en inzameling van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval (BE, NL, LU); opslag/overslag en opbulken van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval; fysico-chemische behandeling van vloeistoffen; terugwinning van metalen uit metaalhoudende vloeistoffen; terugwinning en affinage van edelmetaalhoudende vloeistoffen en vaste stoffen; verwerking van ammonium- en nitraatrijke afvalstoffen; destillatie en thermische valorisatie van vervuilde solventen/inkten/verfresten etc. (via gespecialiseerde partners); etc. Edelchemie stelt zich tot doel voor elke aangeboden afvalstof een recyclage oplossing te vinden.

 5. VAN HEES-METALEN

  België

  Van Hees Metalen, uw specialist in recyclage van oud ijzer. De firma Van Hees is gelegen op twee verschillende locaties. Onze schrootverwerking gebeurt op onze site in Lommel, terwijl de verkoop van het nieuw ijzer zich in Mol situeert. U kan bij Van Hees Metalen terecht voor het leveren van alle soorten schroot, de huur van containers voor metaalafval, alle afbraak en opruimingswerken van staalconstructies en de verkoop van nieuw ijzer op maat. Op onze site te Mol verkopen we alle soorten nieuw profiel- en plaatijzer, balken, platen in verschillende diktes, buizen, dakplaten, toebehoren voor hekwerken, lasmaterialen en snij- en slijpgereedschappen.

 6. VERMETAL

  België

  Vermetal biedt u een totaalpakket aan voor de recyclage van al uw afvalstoffen.Wij zijn gespecialiseerd in de recyclage van : ferro, non Ferro, autowrakken, batterijen, AEEA (Computers, schermen, printers ... ), restafval, hout, papier en karton. Ze bieden activiteiten zoals : inzamelen metalen, verwerken van metalen, afbraakwerken en opruiming, plaatsen containers en systement van autodepolutie. Met de huidige milieuproblematiek is het van essentieel belang dat U weet wat er precies gebeurt met uw afvalstoffe.

 7. METALLO - CHIMIQUE

  België

  Metallo-Chimique beschikt over een unieke recyclage- en raffinagefabriek die secundaire grondstoffen verwerkt voor de productie van koper, tin, lood en nikkel. Als fabrikant die het Zero-Waste principe onderschrijft, wordt Metallo permanent uitgedaagd om de behandeling van diverse complexe grondstoffen te verbeteren en om de diverse metaalcomponenten die zich hierin bevinden, te valoriseren. Hiervoor kan het steunen op zijn uitgebreide interne technologische knowhow en brede kennis van de markt.

 8. JOWI RECYCLING

  Nederland

  Inkoop ferro metalen (recycling in binnen en buitenland). Handelsonderneming Jowi Ijzer en metaalhandel is gespecialiseerd in de afvoer van onder andere ijzer en metalen. Hierin hebben we als bedrijf al ruim 20 jaar ervaring. We voldoen aan de nieuwste eisen die gelden voor het ophalen, vervoeren en afvoeren. Naast deze service die we bieden een particuliere en zakelijke klanten hebben we een eigen transportservice. Onze transportservice is gericht op het ophalen van ijzer, metalen e.d. Tevens voeren we autotransport uit van schade en sloopauto's of defecte landbouwmachines.

 1. BILTRA

  Spanje

  BILTRA, een onderneming die zich bezig houdt met thermische en thermochemische behandelingen en die kan bogen op 50 jaar ervaring, is gespecialiseerd in de volgende sectoren: auto-industrie, windturbines, luchtvaart, petrochemie, scheepvaart, bouw, defensie, enz. Nitreren, cementeren en nitrocarbureren. Thermische behandelingen van ferro en non ferro materialen (brons, aluminium, enz.). ISO 9000 norm - Ekoscan certificering.

 2. BILSE METALES

  Spanje

  Bilse Metales is gespecialiseerd in het recycleren van non-ferrometalen en het beheer van gevaarlijk en niet gevaarlijk afval. Wij behandelen een groot aantal verschillende grondstoffen en houden ons aan talrijke regelingen en voorschriften. Daarnaast verleent ons team, dat kan bogen op een brede ervaring in deze sector, diensten van hoge kwaliteit met bijzondere aandacht voor iedere klant.

 3. BAL.FER DI FREDI BALESTRINI & C. SRL

  Italië

  Bal.Fer verhandelt schrootijzer en voert industriële sloopwerkzaamheden uit. Wij kopen schroot op en non-ferrometaal, volgens marktprijs; Laden met speciale apparatuur ; Kraanwagens. Wij zijn uitgerust voor de inzameling van diverse materialen: schroot, metaalafval, afvalpapier, recycleerbaar papier, plastic, glas, enz. Wij bieden rasters en gaas voor allerlei soorten hekwerk, gegalvaniseerde, geribde, vlakke, of golfplaten en metalen kisten.

 4. SA.TRA.MET. SRL

  Italië

  Onze meerjarige ervaring in het beheer van afval, ferro en non-ferro, geeft ons de mogelijkheid een vakbekwaamheid en expertise te bieden, die ons onderscheiden op de markt. In onze onderneming verzorgen wij de sortering, inzameling en selectie van diverse metalen. Al onze middelen worden regelmatig gecontroleerd en zijn goedgekeurd voor lading en transport. Inzameling van afval.

 5. METAALHANDEL WERRENS

  België

  Metaalhandel Werrens is actief op het gebied van inzameling van oude metalen. Op jaarbasis verwerkt Werrens zo'n 20 000 tons oud metaal. Het aangeleverde schroot wordt op een moderne wijze op het terrein opgelslagen en gesorteerd. Na sortering voert Werrens de metaalresten naar smelterij. Het hersmolten metaal kan als nieuwe grondstof in diverse industrieën worden ingezet. Recycling in zijn zuiverste vorm!

 6. D. P. HANDELSUNTERNEHMEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn een internationale handelsonderneming in de aan- en verkoop van gereedschapsmachines, metalen goederen (staven, buizen, platen, stroken, profielen ...), kabels op vaten, spoelen, korte lengtes, enkele strengen, vatgoederen, kabelafval ... en kabeldemontage. Een van onze belangrijkste gebieden is kabelrecycling. Ons bedrijf is opgericht in 2019 en hecht waarde aan goede en eerlijke zakelijke relaties.Ongecompliceerde zakelijke transacties zijn gegarandeerd.

 7. VAN DALEN BELGIUM

  België

  Van Dalen Metals Recycling & Trading beschikt over bijna 65 jaar kennis en ervaring in de metaalrecyclingbranche, wat ertoe bijdraagt dat ons servicebeleid in de desbetreffende markten volledig is afgestemd op accurate en adequate ondersteuning aan onze klanten en leveranciers. Of u nu eigenaar of medewerker bent van een constructie-, productie-, snij-, afval- of ijzerverwerkend bedrijf, u vraagt en wij staan voor u klaar om samen met u de zakelijke uitdaging aan te gaan.

 8. METALEN DESCAMPS

  België

  Metalen Descamps is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de metaalsector. Wat ooit begon met het ophalen van vodden en ijzer door middel van paard en kar is uitgegroeid tot een volwaardig oud ijzer recuperatie bedrijf , welbekend in de streek en ver erbuiten. In een tijd waarin milieubeheer een steeds belangrijker gegeven is, willen ook wij als recycling bedrijf een toonaangevende rol spelen . Daarom zullen we er steeds naar streven om een voorbeeld te zijn in onze sector.

 9. DEPLA

  België

  Depla nv is gespecialiseerd in de verwerking van schroot. Een ruim up-to-date machinepark staat garant voor een milieuvriendelijke verwerking van uw schroot. Een vlotte bediening, correcte prijzen en een snelle betaling zijn de smeerpunten van ons beleid. Recyclage : metalen, ijzer, gietijzer draaisel, wagens, huishoudtoestellen.

 10. BELGIAN SCRAP TERMINAL

  België

  Belgian Scrap Terminal heeft 8 vestigingen in Vlaanderen, Wallonië, Noord-Frankrijk, Luxemburg en Duitsland, waar schroot wordt aangevoerd, ontdaan van mogelijke schadelijke stoffen en gerecycleerd. Belgian Scrap Terminal heeft een machinepark van shredders, scharen en persen staan op onze diverse terminals in voor de verwerking van dit schroot.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Metalen - herwinnen en recycling - Import export

Aantal resultaten

3.104 Bedrijven