• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metselwerk - uitvoering

Resultaten voor

Metselwerk - uitvoering - Import export

 1. SAS THIERRY TP 31

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAS THIERRY TP 31, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondverzet - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metselwerk - uitvoering, Metselwerk - uitvoering, en inrichting buiten. Het is gevestigd in Castelnau D'estrétefonds, Frankrijk.

 2. ASSARO CONSTRUCTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASSARO CONSTRUCTION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - uitvoering, Aannemers - schilderwerk, Loodgieterswerk - uitvoering, verf, Aannemers - schilderwerk, en Coatings. Het is gevestigd in Colombes, Frankrijk.

 3. SARO BATIMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SARO BATIMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, Bouwmateriaal, Bouw, verf, en schilderwerk van gebouwen. Het is gevestigd in Vernouillet, Frankrijk.

 4. KLIBIA DECORENOVE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLIBIA DECORENOVE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouwterreinen, algemene renovaties, constructiewerkzaamheden, en Reparatiewerkzaamheden. Het is gevestigd in Grenoble, Frankrijk.

 5. ALMAJANU NICOLAE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALMAJANU NICOLAE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloopbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metselwerk - uitvoering, constructiewerkzaamheden, sloping van flatgebouwen, Metselwerk - uitvoering, en parketvloer aanleggen. Het is gevestigd in La Meilleraye-De-Bretagne, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ISO DÉCO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ISO DÉCO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren metselwerk, metselaar, constructiewerkzaamheden, en binnenshuisdecoratie. Het is gevestigd in Boulogne-Billancourt, Frankrijk.

 2. DANNY JANSEN METSELWERKEN

  Nederland

  Voor al uw metselwerkzaamheden. Geen zorgen! Wij regelen alles! Met ruim 20 jaar ervaring. Danny Jansen metselwerken is een allround metselbedrijf waarbij de klant centraal staat. Dankzij onze vakkundigheid en ervaring zijn wij in staat om een grote diversiteit aan projecten van begin tot einde te begeleiden. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend, zodat onze klanten mogen rekenen op heldere communicatie, een nette werkwijze en een perfect eindresultaat. Wij voeren graag voor u het complete pakket aan metselwerkzaamheden uit. Zoekt u een specialist voor slechts een gedeelte van deze werkzaamheden, ook dan zijn wij u graag van dienst.

 3. INTERSAN

  België

  Uw specialist-producent van roestvast sanitair, sanitaire totaal oplossingen voor publieke en collectieve voorzieningen. Al meer dan 75 jaar ontwikkelt Intersan oplossingen op maat voor zijn klanten in een steeds sneller evoluerende markt. De Intersan producten leveren hun bijdrage tot de internationale vereisten qua eco classificatie gesteld aan gebouwen, bv. LEED (Leadership in Energy and environmental Design) ontwikkeld door USGBC (U.S. Green Building Council) en HQE (Haute Qualité Environnementale) in Frankrijk en Europa.

 4. GHM STEEMERS VOEGWERKEN

  Nederland

  GHM Steemers Voegwerken is een voegbedrijf dat gevestigd is in Helmond en gespecialiseerd is in alle soorten voegwerk. Als het gaat om een platvol geborstelde voeg, een verdiepte voeg, knipvoeg, mechanisch verdichte voeg of pointerwerk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste adviezen geven voor een perfect eindresultaat. Gevelreiniging Ook voor het reinigen van u gevels kunt u bij ons tercht. Gevelrenovatie Voor het uithakken of slijpen van het oude voegwerk, het chemisch reinigen en/of zandstralen van uw gevels en een complete schoorsteenrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Metselwerk Ook voor metselwerk kunt u bij ons terecht. Zowel voor grote en kleine projecten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Pointerwerk Het pointeren van het metselwerk is een tijdrovende klus. Door het pointerwerk aan ons uit te besteden behalen uw metselaars een hogere productiviteit.

 5. SNIJERS F. BOUWBEDRIJF

  België

  Snijers F Bouwbedrijf in Hoogstraten staat voor exclusieve villabouw en appartementen. Onze specialiteit? Uw ruwbouw perfect afgeleverd, tot in de kleinste details. Kiest u voor een villa in cottage stijl, landelijk, klassiek of hedendaags? Een stijlvol appartement? Snijers F Bouwbedrijf begeleidt u in het realiseren van uw bouwproject. Ruwbouw is hierbij volledig aan ons besteed: van grondwerken, kelder en bekisting over funderingen, metselwerken en het inzagen van vloeren en wanden tot het bouwklaar maken van uw locatie, het voorzien van riolering en het plaatsen van draagbalken.

 1. MARCHETTA INDUSTRIES

  België

  De firma "Marchetta-industries" bestaat al meer dan 10 jaar en heeft zich onmiddelijk geprofileerd als een bedrijf dat metsel systeemgereedschap en aanverwanten ontwikkeld om het werk van de metselaar vakman te vereenvoudigen en hierdoor ook te versnellen. Alle producten worden na hun ontwikkeling een tijdlang uitgetest in hun latere werkomgeving om zo hun degelijkheid te bevestigen en indien nodig de juiste aanpassingen en/of verbeteringen aan te brengen. Producten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met de veiligheid van de vakman op de bouw worden onderworpen aan strenge testen waarvoor wij zeer nauw samenwerken met de firma 'AIB-Vinçotte'. De onderdelen worden met de grootste zorg geproduceerd door onze medewerkers en voortdurend aan controles onderworpen die de kwaliteit van uitvoering garanderen.

 2. JEAN MOORS AFBRAAKWERKEN

  België

  Jean Moors verricht grond- en afbraakwerken, ook is er recuperatie van stenen. Die ze vervolgens kunnen gebruiken voor restauratiewerken en nieuwbouw. Vakmensen, ruime ervaring, goed materieel, kwaliteitsstreven bij alles wat ze doen en geen angst voor nieuwe uitdagingen : een gouden combinatie. Ze streven ernaar via een integrale en veelzijdige dienstverlening te komen tot een correcte uitvoering en geheel tevredenheid van hun klanten en werknemers.Voorbeelden van grondwerken dat Jean Moors doen : -Nivelleren van terreinen (=landbouw gronden, ...), -Uitgraven van kelders, -Uitgraven van grachten en vijvers, -Aanleggen van parkings, opritten, -Plaatsen van putten, -Gronden los maken met diepploegen en diepwoeler tot 1 meter, -Bouwgronden zuiver maken (bomen afdoen, grond afvoeren, ...), -...

 1. PRODITO

  België

 2. ALGEMEEN METSELBEDRIJF DIEMEN

  Nederland

  Algemeen Metselbedrijf Diemen is een alround metsebedrijf met gevoel voor duurzaamheid in metselwerk. dit met een 40 jarige ervaring en expertise. werkend in de provincien Noord- en Zuid Holland Uttecht Gelderland Overijsel en Fevoland.

 3. MADANI PHILIPPE

  België

  algemene aanneming, ruwbouwwerken, dakwerken, plaasterwerken, tegelwerken, electriciteitswerken

 4. BOSSUYT WINKELINRICHTING

  België

  Bossuyt is de specialist in winkelinrichting voor food & concept stores. Ze bieden een totaalconcept aan waarbij hun klanten en medewerkers content zijn over de samenwerking en het resultaat.

 5. VB BOUWWERKEN

  België

  Reeds 15 jaar actief in de bouwsector. Offertes en informatie is steeds vrijblijvend.

 6. LES MAISONS DE L'ADOUR

  Frankrijk

  Het bedrijf LES MAISONS DE L'ADOUR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restauratie en renovatiewerken, Ruwbouw, Restauratie en renovatiewerken, Ruwbouw, sanering en renovatie, en badkamermeubilair. Het is gevestigd in Biarritz, Frankrijk.

 7. BTP BENMAAMAR

  Frankrijk

  Het bedrijf BTP BENMAAMAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aannemers - schilderwerk, werkzaamheden voor de bouw, bouwconstructies, Aannemers - schilderwerk, en verfwerk van privegebouwen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. REGENASA

  Spanje

  Het bedrijf REGENASA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ruwbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metselwerk - uitvoering, Metselwerk - uitvoering, isolatiemiddelen, isolatie, en isolatiesystemen. Het is gevestigd in Vigo-Pontevedra, Spanje.

 1. PIANETA ACQUA E SERVIZI SRLS

  Italië

  Het bedrijf PIANETA ACQUA E SERVIZI SRLS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische en thermohydraulische installaties, en werken van gipskartonplaat. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. ALEX SMN BT

  Frankrijk

  Het bedrijf ALEX SMN BT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restauratie en renovatiewerken, bouwconstructies, renovatie badkamer, Restauratie en renovatiewerken, en algemene renovaties. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. STEINMEISTER BAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEINMEISTER BAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is gevestigd in Langen Brütz, Duitsland.

 4. CONSTRUCTIONS VANNETAISES

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSTRUCTIONS VANNETAISES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skeletbouw - licht metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwstellingen en ladders, Metselwerk - uitvoering, Bouwstellingen en ladders, algemene renovaties, Metselwerk - uitvoering, en afwerkingen van gebouwen. Het is gevestigd in Vannes, Frankrijk.

 5. CLK

  Luxemburg

  Het bedrijf CLK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metselwerk - uitvoering, architecten, Metselwerk - uitvoering, timmerwerk, en tegelzetter. Het is gevestigd in Mertzig, Luxemburg.

 6. CO CONSTRUCT

  België

  Het bedrijf CO CONSTRUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbouw, Dakbedekkingen - uitvoering, Afbouw, Dakbedekkingen - uitvoering, aanleg van tuinen, en metselwerk. Het is gevestigd in Bruyelle, België.

 7. CONSTRUCTION SIMON

  België

  Het bedrijf CONSTRUCTION SIMON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metselwerk - uitvoering, Metselwerk - uitvoering, en algemene renovaties. Het is gevestigd in Courcelles, België.

 8. STE MOLTO ET FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf STE MOLTO ET FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwstellingen en ladders, Grondverzet - uitvoering, Metselwerk - uitvoering, Bouwstellingen en ladders, Grondverzet - uitvoering, en Metselwerk - uitvoering. Het is gevestigd in Codognan, Frankrijk.

 9. MAC TP

  Frankrijk

  Het bedrijf MAC TP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanering - uitvoering, Grondverzet - uitvoering, metselwerk, saneringswerkzaamheden, Sanering - uitvoering, en Grondverzet - uitvoering. Het is gevestigd in Apremont, Frankrijk.

 10. CLAZAY CONSTRUCTION

  Frankrijk

  Het bedrijf CLAZAY CONSTRUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metselwerk - uitvoering, Skeletbouw - licht metaal, Metselwerk - uitvoering, Skeletbouw - licht metaal, en funderingen van gebouwen. Het is gevestigd in Bressuire, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis