• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meubels voor laboratoria

Resultaten voor

Meubels voor laboratoria - Import export

 1. LAT - LABOR- UND ANALYSEN-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LAT - Labor- und Analysen-Technik GmbH is een door een familie gerunde laboratoriumgroothandel met ongeveer 50 jaar ervaring. Als professioneel totaalleverancier voor laboratoria distribueren wij producten van hoge kwaliteit van alle bekende fabrikanten. Ons dienstenpakket bestrijkt alle productgebieden, zoals bijv. Laboratoriumuitrusting, laboratoriumverbruiksartikelen, laboratoriummeubilair, chemicaliën, medische benodigdheden, lesmateriaal en nog veel meer. Met onze eigen glasblazerij kunnen wij glazen apparaten voor het laboratorium produceren volgens klantspecifieke eisen (bijv. volgens DIN, ISO, VDI, DEV of uw voorbeeld). Een deskundige glasreparatiedienst rondt het gamma af. Wij beschikken ook over een eigen werkplaats met deskundige technici. Wij bieden onderhoud en reparaties van alle soorten en leveren alle reserveonderdelen die u nodig hebt. Ons reparatie- en onderhoudsconcept omvat alle wettelijk relevante richtlijnen. LAT GmbH - Alles uit één hand!

 2. TRITEC GES. FÜR LABORTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Koel- en klimaattechniek is onze specialiteit! Bij Ttritec® zijn wij precies het juiste aanspreekpunt voor energiezuinige producten uit alle domeinen van de koel- en klimaattechniek, die altijd state-of-the-art zijn. Wij voorzien uw vaklaboratorium van branchespecifieke en onderhoudsarme koel- en klimaattechniek. Ons uitgebreide assortiment kenmerkt zich niet alleen door de uitstekende kwaliteit, maar ook door de verscheidenheid aan modellen. Deze verschillen in grootte en capaciteit, zodat elk laboratorium voor zijn laboratoriumspecifieke eisen de ideale laboratoriumkoelkast of medicijnkoelkast vindt. Of u kunt met ons ervaren en bekwame team een ​​speciale constructie plannen, zodat de op maat gemaakte laboratoriumapparatuur precies aansluit bij uw eisen. Apparatuur en systemen voor laboratoria met een medische, industriële en chemische focus, maar ook voor universiteiten, technische hogescholen en andere onderwijsinstellingen zijn onze specialiteit.

 3. METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG, is een Distributeur, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Hainfeld, Oostenrijk.

 4. GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 5. WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  De productie van MEDIS Medical Technology GmbH omvat een breed scala aan producten. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de planning en de volledige uitrusting van anatomische- en pathologische instituten. Meer dan 30 jaar ervaring heeft geresulteerd in een heel assortiment van toekomst-georiënteerde producten die wereldwijd werden ontwikkeld en verkocht met altijd de eersteklas kwaliteit van de producten voorop. Het zg. PABH-systeem (Pathologie Anatomie Body Handling - System), waarbij het lichaam niet langer handmatig verplaatst moet worden werd door arts voor het ergonomische dagelijkse werk bedoeld. Het programma van de autopsie-, post - en bereidingstafels, alsook de bottenvet-extractiesystemen en bottenmaceratie-apparatuur voor de anatomie, voorbereidende werkzaamheden voor musea en criminele technologie vertegenwoordigen de nieuwste ontwikkelingen van het bedrijf. Graag zijn wij u ook behulpzaam in uw bijzondere sector.

 2. METZMEDIC GMBH

  Duitsland

  Als familiebedrijf streven wij een bedrijfsfilosofie na die gericht is op een langdurige samenwerking met onze klanten. Met onze bijzonder grote inzet, door de combinatie van onze producten met de bijbehorende software en onze flexibiliteit - die de basis vormt van onze eigen productie - kunnen wij conjuncturele schommelingen gemakkelijk opvangen en staan ​​wij als betrouwbare partner voor onze klanten ter beschikking. MetzMedic levert leveringssystemen voor ziekenhuizen van de hoogste en bewezen kwaliteit.Van het eerste gesprek tot de projectplanning tot en met het opzetten van de volledige logistieke aanvoer, u krijgt uw complete in-house aanvoersysteem uit één hand. Indien nodig maken wij graag gedetailleerde kosten-batenanalyses en concepten voor het optimaliseren van interne logistieke processen. Wij plannen uw nieuwe modulaire voedingssystemen en stellen deze voor u in bedrijf.

 3. POTTEAU LABO

  België

  POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie. Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten maken deel uit van de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat. Sinds de vroege jaren negentig werden de grenzeloze productiemogelijkheden van Potteau Labo ook toegepast bij de inrichting van luxehotels. Tijdens die voorbije twee decennia werd een ijzersterke reputatie opgebouwd als afwerkingsbedrijf van publieke ruimtes van luxehotels met vier of vijf sterren. Ook meer en meer musea en tentoonstellingsruimtes worden door ons ingericht. Prestigeuze projecten worden in binnen- en buitenland met veel vakkennis en zin voor detail uitgevoerd. Als specialist in de totaalafwerking van gebouwen levert en plaatst Potteau Labo ook binnendeuren in alle mogelijke afwerkingen. Het leveren en plaatsen van akoestische en brandwerende deurgehelen behoort tot onze specialiteit.

 4. MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI

  Turkije

  Het bedrijf MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is tevens aanwezig in de sectoren laboratorium voor analyses en onderzoeken, gidsen, meubels voor wetenschappelijke laboratoria, en Analyseapparatuur voor laboratorium. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ALEPH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALEPH S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische afzuigkappen, veiligheidskasten voor brandbare vloeistoffen, en broedkasten. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 1. BUDDEBERG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BUDDEBERG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laboratoria - apparaten en instrumenten, Wetenschappelijk onderzoek - instituten en laboratoria, Chemie - laboratoriumproducten, Meubels voor laboratoria, Laboratoria - apparaten en instrumenten, Wetenschappelijk onderzoek - instituten en laboratoria, Chemie - laboratoriumproducten, en Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 2. BUDDEBERG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BUDDEBERG GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 1. TURA CELIK BURO MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf TURA CELIK BURO MOB VE INS SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is tevens aanwezig in de sectoren kantoormeubels en -fauteuils. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MONTAJES M3 MONTADORES SL

  Spanje

  Het bedrijf MONTAJES M3 MONTADORES SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Technische meubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubels voor laboratoria, Meubels voor laboratoria, Meubelmontage, en commerciële uitrustingen. Het is gevestigd in Alfafar, Spanje.

 3. ARQSTYLE

  Mexico

  Het bedrijf ARQSTYLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Benito Juarez, Mexico.

 4. HIGH IDENTITY BUILDINGS

  Spanje

  Het bedrijf HIGH IDENTITY BUILDINGS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Ondarroa, Spanje.

 5. RMF PHARMASYSTEM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RMF PHARMASYSTEM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Bad Münstereifel, Duitsland.

 6. DCD LAB SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf DCD LAB SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Meubelen - metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubels voor laboratoria, vervaardiging van meubels, Meubels voor laboratoria, en technische meubelen voor laboratoria. Het is gevestigd in Stęszew, Polen.

 7. MATÉRIEL LABORATOIRE TUNISIE

  Tunesië

  Het bedrijf MATÉRIEL LABORATOIRE TUNISIE, is een Distributeur, en actief in de sector Chemie - laboratoriumproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laboratoria, wetenschappelijk en technisch - onderwijsmateriaal, Meubels voor laboratoria, wetenschappelijke instrumenten, uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, Laboratoria, wetenschappelijk en technisch - onderwijsmateriaal, en Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Ben Arous, Tunesië.

 8. DETRA SYSTEM A/S

  Denemarken

  Het bedrijf DETRA SYSTEM A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen. Het is gevestigd in Roedovre, Denemarken.

 1. GEPROPLUS 2006 SL

  Spanje

  Het bedrijf GEPROPLUS 2006 SL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is tevens aanwezig in de sectoren rookafvoer. Het is gevestigd in Meco, Spanje.

 2. LABORSHOP24 GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LABORSHOP24 GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wetenschappelijke apparatuur en instrumenten, Meubels voor laboratoria, Wetenschappelijke apparatuur en instrumenten, glazen accessoires voor laboratoria, Meubels voor laboratoria, en apparaten voor farmaceutische laboratoria. Het is gevestigd in Groß Zimmern, Duitsland.

 3. ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. EDOSIS SCHOOL FURNITURE

  Turkije

  Het bedrijf EDOSIS SCHOOL FURNITURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubilair voor het onderwijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubels voor laboratoria, en Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. PHUP LABDUD

  Polen

  Het bedrijf PHUP LABDUD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Sosnowiec, Polen.

 6. NEUBERGER HOLZVERARBEITUNG GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf NEUBERGER HOLZVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Neuberg An Der Mürz, Oostenrijk.

 7. TANTIK LABS MAINTENANCE S.L

  Spanje

  Het bedrijf TANTIK LABS MAINTENANCE S.L, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Viladecans, Spanje.

 8. PROFIL NÁBYTEK,A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PROFIL NÁBYTEK,A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen - ziekenhuis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Professioneel meubilair, Designmeubels, Meubels voor laboratoria, Architecten - adviesbureaus, Professioneel meubilair, Designmeubels, Meubels voor laboratoria, en Architecten - adviesbureaus. Het is gevestigd in Humpolec, Tsjechische Rep..

 9. DCD HABITAT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf DCD HABITAT SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Meubels voor laboratoria. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale materialen, meubels voor wetenschappelijke laboratoria, technische meubelen voor laboratoria, en lademeubels voor laboratoriums. Het is gevestigd in Stęszew, Polen.

 10. TSENEKIDIS IOANNIS

  Griekenland

  Het bedrijf TSENEKIDIS IOANNIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tekenmeubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubels voor laboratoria, balie voor receptie, en Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Trikala, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis