• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meubels voor laboratoria

Resultaten voor

Meubels voor laboratoria - Import export

 1. GEBR. RETTBERG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij waarderen uw interesse in ons bedrijf. Met de knowhow van onze medewerkers en meer dan 50 jaar ervaring in de glasproductie staan wij voor betrouwbare kwaliteit, uitgebreide diensten en innovatieve probleemoplossing. Als een serviceprovider voor chemie en wetenschap bieden wij het hele spectrum aan laboratoriumbenodigdheden, laboratoriumapparatuur en laboratoriumglaswerk. Ons productprogramma bevat meer dan 150.000 artikelen van gerenommeerde fabrikanten en laboratoriumdistributeurs. Sinds 1958 bewerken gekwalificeerde glasapparatuur-producenten laboratoriumglaswerk, zoals bijvoorbeeld borosilicaatglas 3.3 voor laboratiumglaswerk. Per stuk en in serieproductie wordt het laboratoriumglaswerk vervaardigd volgens tekeningen, schetsen en sjablonen voor wetenschappelijke instellingen en de industrie. Onze productiemedewerkers zijn gespecialiseerd in de productie volgens de specificaties van de klant. Onze verkoopmedewerkers zullen u daarnaast graag in een persoonlijk gesprek informeren over de vele toepassingsgebieden.

  Website Open In New icon
 2. LAT - LABOR- UND ANALYSEN-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LAT - Labor- und Analysen-Technik GmbH is een door een familie gerunde laboratoriumgroothandel met ongeveer 50 jaar ervaring. Als professioneel totaalleverancier voor laboratoria distribueren wij producten van hoge kwaliteit van alle bekende fabrikanten. Ons dienstenpakket bestrijkt alle productgebieden, zoals bijv. Laboratoriumuitrusting, laboratoriumverbruiksartikelen, laboratoriummeubilair, chemicaliën, medische benodigdheden, lesmateriaal en nog veel meer. Met onze eigen glasblazerij kunnen wij glazen apparaten voor het laboratorium produceren volgens klantspecifieke eisen (bijv. volgens DIN, ISO, VDI, DEV of uw voorbeeld). Een deskundige glasreparatiedienst rondt het gamma af. Wij beschikken ook over een eigen werkplaats met deskundige technici. Wij bieden onderhoud en reparaties van alle soorten en leveren alle reserveonderdelen die u nodig hebt. Ons reparatie- en onderhoudsconcept omvat alle wettelijk relevante richtlijnen. LAT GmbH - Alles uit één hand!

  Website Open In New icon
 3. TRITEC GES. FÜR LABORTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Koel- en klimaattechniek is onze specialiteit! Bij Ttritec® zijn wij precies het juiste aanspreekpunt voor energiezuinige producten uit alle domeinen van de koel- en klimaattechniek, die altijd state-of-the-art zijn. Wij voorzien uw vaklaboratorium van branchespecifieke en onderhoudsarme koel- en klimaattechniek. Ons uitgebreide assortiment kenmerkt zich niet alleen door de uitstekende kwaliteit, maar ook door de verscheidenheid aan modellen. Deze verschillen in grootte en capaciteit, zodat elk laboratorium voor zijn laboratoriumspecifieke eisen de ideale laboratoriumkoelkast of medicijnkoelkast vindt. Of u kunt met ons ervaren en bekwame team een ​​speciale constructie plannen, zodat de op maat gemaakte laboratoriumapparatuur precies aansluit bij uw eisen. Apparatuur en systemen voor laboratoria met een medische, industriële en chemische focus, maar ook voor universiteiten, technische hogescholen en andere onderwijsinstellingen zijn onze specialiteit.

  Website Open In New icon
 4. METZMEDIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als familiebedrijf streven wij een bedrijfsfilosofie na die gericht is op een langdurige samenwerking met onze klanten. Met onze bijzonder grote inzet, door de combinatie van onze producten met de bijbehorende software en onze flexibiliteit - die de basis vormt van onze eigen productie - kunnen wij conjuncturele schommelingen gemakkelijk opvangen en staan ​​wij als betrouwbare partner voor onze klanten ter beschikking. MetzMedic levert leveringssystemen voor ziekenhuizen van de hoogste en bewezen kwaliteit.Van het eerste gesprek tot de projectplanning tot en met het opzetten van de volledige logistieke aanvoer, u krijgt uw complete in-house aanvoersysteem uit één hand. Indien nodig maken wij graag gedetailleerde kosten-batenanalyses en concepten voor het optimaliseren van interne logistieke processen. Wij plannen uw nieuwe modulaire voedingssystemen en stellen deze voor u in bedrijf.

  Website Open In New icon
 5. RATIOTEC PRÜFSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ratioTEC ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige testapparatuur en testmachines voor materiaaltesten van beton, metaal, steen, papier en composietmaterialen. Ons succes wordt afgemeten aan ons betrouwbaar en innoverend werk, alsook aan ons snel aanpassingsvermogen. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat onze klanten snel en flexibel kunnen reageren op nieuwe uitdagingen. Wij hechten veel belang aan het materiaal, de functionaliteit en het design van onze producten.Zelfs na investeringen in moderne testmachines, laten wij u niet alleen. Uw testmachines moeten permanent nauwkeurige en zinvolle meetresultaten leveren. Daarom bieden wij u een uitgebreide service. Dit omvat bijvoorbeeld het onderhoud of de reparatie van technische onderdelen, met inbegrip van ijking en afstelling in de fabriek. Om deze redenen is ratioTEC Prüfsysteme GmbH al bijna 30 jaar een van de toonaangevende fabrikanten van materiaalbeproevingsmachines, testapparatuur en abor-faciliteiten voor de beton- en cementindustrie, alsmede voor universiteiten en technische hogescholen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BUDDEBERG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 3. GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  De productie van MEDIS Medical Technology GmbH omvat een breed scala aan producten. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de planning en de volledige uitrusting van anatomische- en pathologische instituten. Meer dan 30 jaar ervaring heeft geresulteerd in een heel assortiment van toekomst-georiënteerde producten die wereldwijd werden ontwikkeld en verkocht met altijd de eersteklas kwaliteit van de producten voorop. Het zg. PABH-systeem (Pathologie Anatomie Body Handling - System), waarbij het lichaam niet langer handmatig verplaatst moet worden werd door arts voor het ergonomische dagelijkse werk bedoeld. Het programma van de autopsie-, post - en bereidingstafels, alsook de bottenvet-extractiesystemen en bottenmaceratie-apparatuur voor de anatomie, voorbereidende werkzaamheden voor musea en criminele technologie vertegenwoordigen de nieuwste ontwikkelingen van het bedrijf. Graag zijn wij u ook behulpzaam in uw bijzondere sector.

 1. GEFESD LTD

  Rusland

  Al meer dan 15 jaar is het productiebedrijf GEFESD Rusland marktleider in de productie van industrieel meubilair. GEFESD-werktafels zijn beschikbaar in zowel klassieke industriële als antistatische versies. Ons bedrijf heeft meer dan 2000 complexe projecten uitgevoerd om productieapparatuur uit te rusten met industrieel meubilair. Tal van bedrijven uit de defensie-, radio-elektronica-, nucleaire en ruimtevaartindustrie, evenals universiteiten en onderzoeksinstituten worden al vele jaren voorzien van GEFESD-meubels.

 2. POTTEAU LABO

  België

  POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie. Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten maken deel uit van de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat. Sinds de vroege jaren negentig werden de grenzeloze productiemogelijkheden van Potteau Labo ook toegepast bij de inrichting van luxehotels. Tijdens die voorbije twee decennia werd een ijzersterke reputatie opgebouwd als afwerkingsbedrijf van publieke ruimtes van luxehotels met vier of vijf sterren. Ook meer en meer musea en tentoonstellingsruimtes worden door ons ingericht. Prestigeuze projecten worden in binnen- en buitenland met veel vakkennis en zin voor detail uitgevoerd. Als specialist in de totaalafwerking van gebouwen levert en plaatst Potteau Labo ook binnendeuren in alle mogelijke afwerkingen. Het leveren en plaatsen van akoestische en brandwerende deurgehelen behoort tot onze specialiteit.

 3. HIGH IDENTITY BUILDINGS

  Spanje

 4. MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI

  Turkije

 5. BUDDEBERG GMBH

  Duitsland

 6. TURA CELIK BURO MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Turkije

 7. MONTAJES M3 MONTADORES SL

  Spanje

 8. PROFIL NÁBYTEK,A.S.

  Tsjechische Rep.

 9. RMF PHARMASYSTEM GMBH

  Duitsland

 10. ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT

  Turkije

 1. LABORSHOP24 GMBH

  Duitsland

 2. ARQSTYLE

  Mexico

 3. MATÉRIEL LABORATOIRE TUNISIE

  Frankrijk

 4. ALEPH S.R.L.

  Italië

 5. GEPROPLUS 2006 SL

  Spanje

 6. PHUP LABDUD

  Polen

 7. TSENEKIDIS IOANNIS

  Griekenland

 8. GNY GRUP MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Turkije

 9. KLICK TECHNOLOGY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 10. BICASA S.P.A.

  Italië