• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meubilair en inrichting voor plezierboten

Resultaten voor

Meubilair en inrichting voor plezierboten - Import export

 1. CIMES HOME

  Turkije

  Verified by europages badge

  Cimes Home is een fabrikant en distributeur met een jong, dynamische en innovatief team gevestigd in Turkije. Wij zijn gefocust op en actief in de export in verschillende marktsegmenten. Voor ons is het aanbieden van kwaliteitsmaterialen tegen een betaalbare prijs in de meubelindustrie de sleutel. Wij zorgen voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid door de meest geschikte oplossingen te zoeken en zodanig te voldoen aan hun verwachtingen. Ons principe is het aanbieden van materialen van kwaliteit tegen betaalbare prijzen in de sectoren van apparatuur, meubels, landbouwproducten, internationale verzending en internationale handelsadvisering en het handhaven van de hoogst mogelijke tevredenheid van onze klanten door de meest geschikte oplossingen te produceren in overeenstemming met hun verwachtingen. Ons hoofddoel is om een leidende positie te bereiken op de markt voor apparatuur en bouwdecoratie en om één van de gerespecteerde ondernemingen van ons land te zijn op grond van onze filosofie van de honderd procent klanttevredenheid. Als Cimes Home zijn we actief op verschillende gebieden zoals Hotel meubelprojecten, en huismeubelprojecten. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Meubelen, •Woningtextiel, •Beddengoed, •Houten meubelen en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website! Op het gebied van meubels en woningtextiel produceren wij fauteuils, handdoeken, kussens, dekbedden, banken, zitgroepen, kindermeubels, matrassen, tafel, stoelen, hoeksets en nog veel meer! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "meubilair en inrichting voor plezierboten"

 2. ATLANTIC YACHT SERVICES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Atlantic Yacht Services is een bedrijf voor het onderhoud en benodigdheden voor vaartuigen met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, dat jachten alles levert wat ze nodig hebben, of het nu een gespecialiseerde technicus of reserveonderdelen voor de motor, de uitrustingen voor aan dek, verbruiks- of luxe-artikelen betreft. Wij laden vanuit het droogdok van uw jacht, bootverf, verf, de installatie van nieuwe uitrustingen, binnen timmerwerk en technici voor de koeling.

 3. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Kettingen - ijzer en staal, Scharnieren, Sloten, grendels en sleutels, kabels van RVS-draad, moeren van RVS, schroeven van RVS, en accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 4. SOMATBEL-GROUP

  België

  SOMATBEL-GROEP groepeert uiteenlopende beroepen en diensten. We zijn een multitechnisch en multi-service bedrijf dat altijd een oplossing voor uw projecten kan bieden. Vertrouw ons uw projecten toe! Onze producten en diensten stellen u ongetwijfeld tevreden. We zijn werkzaam binnen de sectoren voor de SCHEEPVAART- LUCHTVAART-SPOORWEGEN - STATIONS- VLIEGVELDEN- JACHTHAVENS-INDUSTRIE - OLIETANKERS-GASTANKERS -WINKELCENTRA- BUILDING SOMATBEL-GROUP staat voor kwaliteit tegen scherpe prijzen. De SOMATBEL-GROUP is een filiaal van SOMATBEL. We wensen u veel plezier bij het bekijken van onze website en hopen dat u hier alle nuttige informatie vindt die u nodig heeft. We bieden een groot assortiment multitechnische producten en multidiensten aan. We werken voor overheden, industrieën, openbare en privé-bedrijven, lucht- en zeehavens, winkelcentra. U kunt online gedetailleerde informatie over onze diensten krijgen of met onze klantenservice bellen voor meer informatie.

 5. GASPARIN & CANTON SRL - TAPPEZZIERI DI INTERNI NAVALI

  Italië

  Al meer dan 40 jaar houdt Gasparin & Canton zich bezig met scheepsbehang, en maakt in het bijzonder vullingen voor meubelen op maat, muurbekleding en plafondbekleding, gordijnen en restauratie van cruiseschepen en jachten. Ons bedrijf, gecreëerd in de jaren zestig, baseert zich nog steeds, na enkele generaties, op de ervaring van handige vakmensen die hun kunst en hun maestria hebben weten te combineren met moderne technieken, zodat ze aan al uw behoeften kunnen beantwoorden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BOOTSTEILE BRAUER

  Duitsland

  BOOTSTEILE® BRAUER Wij leveren accessoires, motor en accessoires, leidingen en accessoires, touwen en klemmen, verbindingselementen, oogplaten, Loxx - is een veilige bevestiging voor dekzeilen, biminis, spuitkappen en dekzeilen en nog veel meer .. We hebben een nieuw magazijn in Hamburg, waar u de goederen kunt ophalen.

 2. TRICKX

  België

  Tijdens het bezoeken van deze website kan u zich een beeld vormen van wat wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen, realiseren en plaatsen van uw reclame of interieurplannen. Ook bij de inrichting en de aankleding van uw caravan of foodtruck kunnen wij creatieve oplossingen aanreiken. Wij kijken met interesse uit naar het project dat wij eventueel voor u zouden kunnen realiseren

 3. ELFT

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in interieurinrichting. In ons atelier maken wij al het maatwerk voor uw interieur, winkel, restaurant of binnenschip. Scheeps- en interieurinrichter Elft is gespecialiseerd in stijlvol design, volledig op maat. Elk project benaderen we vanuit twee standpunten: rationeel en emotioneel.

 4. BOLIGNA

  België

  Boligna; uw specialist voor zowel hedendaagse als klassieke woninginrichting.

 5. WESTDIEP YACHT

  België

  Boten te koop (nieuw en 2de hands), fashion, logistiek en apparaten voor boten, reparatie van boten.

 1. BOATAROUND.COM

  Duitsland

  Het bedrijf BOATAROUND.COM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van boten, verhuur jacht, zeilen voor boten, en verf- en onderhoudsdiensten voor plezierboten. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. LACADOS Y BARNIZADOS GABRIEL

  Spanje

  Het bedrijf LACADOS Y BARNIZADOS GABRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten, lakken en vernissen van meubelen en hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubilair en inrichting voor plezierboten, lakken meubels, restauratie van meubels, Meubilair en inrichting voor plezierboten, en meubels voor luxe jachten. Het is gevestigd in Almansa, Spanje.

 1. MR. YACHT

  Duitsland

  Het bedrijf MR. YACHT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren toebehoren voor boten, en jachtinrichting. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. INOXSTYLE SRL

  Italië

  Het bedrijf INOXSTYLE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is gevestigd in Camaiore, Italië.

 3. 24TRADE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf 24TRADE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kampeeruitrusting, toebehoren voor boten, artikelen voor watersporten, Kampeeruitrusting, en detergenten voor voertuigen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. PAW- MEBLE

  Polen

  Het bedrijf PAW- MEBLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubels voor hotels restaurants en openbare vertrekken, bankstellen van stof, en vervaardiging van meubels. Het is gevestigd in Słubice, Polen.

 5. BEN'S COVER

  Griekenland

  Het bedrijf BEN'S COVER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 6. BOOTSECKE

  Duitsland

  Het bedrijf BOOTSECKE, is een Distributeur, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren inrichtingen voor de watersport, en componenten voor boten. Het is gevestigd in Neunkirchen Am Brand, Duitsland.

 7. LUXMAR SRL

  Italië

  Het bedrijf LUXMAR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is gevestigd in Terracina, Italië.

 8. YC NAUTICA-SPORT BERN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf YC NAUTICA-SPORT BERN AG, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Motorboten, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Meubilair en inrichting voor plezierboten, Pleziervaartuigen, Motorboten, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, en Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

 1. CHANTIER NAVAL ETOILE MARINE

  Frankrijk

  Het bedrijf CHANTIER NAVAL ETOILE MARINE, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Motorboten, Scheepswerven - constructie, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Pleziervaartuigen, Motorboten, Scheepswerven - constructie, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in St Malo, Frankrijk.

 2. TOROLISTO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TOROLISTO GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Motorboten, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Meubilair en inrichting voor plezierboten, Pleziervaartuigen, Motorboten, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, en Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is gevestigd in Radolfzell, Duitsland.

 3. SVB-SPEZIALVERSAND FÜR YACHT- UND BOOTSZUBEHÖR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SVB-SPEZIALVERSAND FÜR YACHT- UND BOOTSZUBEHÖR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubilair en inrichting voor plezierboten, Meubilair en inrichting voor plezierboten, en jachtinrichting. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 4. SEGELMACHER FABER + MÜNKER GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf SEGELMACHER FABER + MÜNKER GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubilair en inrichting voor plezierboten, Pleziervaartuigen, Meubilair en inrichting voor plezierboten, en Pleziervaartuigen. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 5. DUERRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DUERRE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepsuitrusting - meubilering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubilair en inrichting voor plezierboten, scheepsinrichtingen, en Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is gevestigd in Pontedera, Italië.

 6. F.C.N. DI FERRARI E. & C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf F.C.N. DI FERRARI E. & C. S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is gevestigd in Lissone, Italië.

 7. VA-MARINE HANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VA-MARINE HANDEL GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Meubilair en inrichting voor plezierboten, Pleziervaartuigen, en Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is gevestigd in Benediktbeuern, Duitsland.

 8. HENZE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HENZE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, en Scheepsbouw. Het is gevestigd in Möhnesee, Duitsland.

 9. DAMIAN DE BÜCK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf DAMIAN DE BÜCK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubilair en inrichting voor plezierboten, en Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is gevestigd in Königswinter, Duitsland.

 10. BCM YACHTSERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BCM YACHTSERVICE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbevoorrading, Meubilair en inrichting voor plezierboten, Scheepsbevoorrading, en Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis