• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mijnbouw - machines en materiaal

Resultaten voor

Mijnbouw - machines en materiaal - Import export

 1. QUELLTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  QuellTech is een familiebedrijf. Wij ontwikkelen en produceren lasersensoren voor de contactloze meting van objecten in 2D/3D. Wij positioneren ons als specialist in dit meetprocedé met uitgebreide oplossingen, zowel in de serieproductie alsook in klantspecifieke modificaties. Onze klanten waarderen de functionaliteit en kwaliteit van de QuellTech-lasersensoren die voor procesveilige en stabiele implementaties zorgen. Wij bieden klantspecifieke aanpassingen aan bij mechanische eigenschappen en in de firmware. Onze oplossingen worden in de volgende industriesectoren gebruikt: automotive, machinebouw, lastechniek, robotica en consumentenelektronica. Wij werken met systeempartners in: Duitsland, Spanje, Turkije, VS, Zuid-Korea en China die de QuellTech-lasersensoren in hun machine- en industriële oplossingen integreren.

 2. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Carbomech Sp. zo o.o. is een bedrijf met tientallen jaren ervaring in de mijnbouw, succesvol op de binnenlandse en internationale markt. Ons aanbod omvat machines, apparaten en constructies die zowel bedoeld zijn voor werkzaamheden in de ondergrond van mijnen als in andere sectoren van de industrie. Onze leidende producten zijn transportsystemen voor het verplaatsen van elektrische apparaten, zelfsluitende houders voor askabels, platforms voor het aandrijven van mensen met bandtransporteurs en systemen voor handmatig spoorvervoer.

 3. NITROERG S.A.

  Polen

  NITROERG SA is een Poolse fabrikant en werelddistributeur van een volledig assortiment van explosieven die gebruikt worden aan de oppervlakte en onder de grond voor mijnwerkzaamheden, en in de werkzaamheden van inżynieryjnych.Oferta: explosieven (rotsen en beveiliging), elektrische ontstekers, niet-elektrische ontstekers, systeem, ontstekingskoorden.

 4. EICKHOFF ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Eickhoff Industriegetriebe - betrouwbare product- en serviceoplossingen op het hoogste kwaliteitsniveau. Flexibele en individuele aandrijfconcepten voor zware toepassingen tot 10.000 kNm.

 5. COMMERCIAL TRADING AGENCY - C.T.A.

  België

  CTA levert zware voertuigen en machines voor de mijnbouw faciliteiten in Afrika en over de hele wereld.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WEMA

  België

  ll

 2. FINEI OU

  Estland

  Het bedrijf FINEI OU, is een Distributeur, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Pühajõe Küla, Estland.

 3. MAGOTTEAUX

  België

  Het bedrijf MAGOTTEAUX, is een Multi-Category, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breek- en maalmachines, Recycling - machines en installaties, Breek- en maalmachines, afscheiders, en Recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Vaux-sous-chevremont, België.

 4. INSTITUT INTERUNIVERSITAIRE DES SILICATES SOLS ET MATERIAUX

  België

  Het bedrijf INSTITUT INTERUNIVERSITAIRE DES SILICATES SOLS ET MATERIAUX, en actief in de sector Glas - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, hol glas, vuurvaste beton, Mijnbouw - machines en materiaal, en vlak glas. Het is gevestigd in Mons, België.

 5. NORTH ROCK DRILL

  Turkije

  Het bedrijf NORTH ROCK DRILL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. CENTRE TERRE ET PIERRE

  België

  Het bedrijf CENTRE TERRE ET PIERRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Beproevingen - producten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, en Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Tournai, België.

 2. BURSA DEDEKTÖR

  Turkije

  Het bedrijf BURSA DEDEKTÖR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. VTN EUROPE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VTN EUROPE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloop - machines en materialen, hydraulische knipmachines, en Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Pojana Maggiore, Italië.

 2. IRONMAK MACHINERY HYDRAULIKHÄMMER ERSATZTEILE

  Turkije

  Het bedrijf IRONMAK MACHINERY HYDRAULIKHÄMMER ERSATZTEILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Yenimahalle/ostim, Turkije.

 3. CARDEM

  België

  Het bedrijf CARDEM, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, vloer, schoorstenen, en Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Bievre, België.

 4. SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES

  België

  Het bedrijf SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES, en actief in de sector Glas - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en ijzerindustrie - import-export, Mijnbouw - machines en materiaal, vuurvaste beton, Staal- en ijzerindustrie - import-export, en Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Anhee, België.

 5. ESCO EAMER REGIONAL HEADQUARTERS

  België

  Het bedrijf ESCO EAMER REGIONAL HEADQUARTERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Mijnbouw - machines en materiaal, Industriebouw, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Mijnbouw - machines en materiaal, industriële applicaties, en Industriebouw. Het is gevestigd in Frameries, België.

 6. ANTONIO JESUS PEREZ CLEMENTE

  Spanje

  Het bedrijf ANTONIO JESUS PEREZ CLEMENTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, bewerking van natuursteen, bedrijfsverenigingen van distributie en groothandel, Mijnbouw - machines en materiaal, en fabricage en groothandel. Het is gevestigd in Macael, Spanje.

 7. ADVANTEC TUNNEL AND MINING SOLUTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADVANTEC TUNNEL AND MINING SOLUTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren snoepgoed, boormachines voor uitgraving van galerijen, en machines en apparatuur voor de bouw van galerijen en bruggen. Het is gevestigd in Werne, Duitsland.

 8. DAMACO

  België

  Het bedrijf DAMACO, is een Multi-Category, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele montages. Het is gevestigd in Petit-enghien, België.

 1. SCHUNK KOHLENSTOFFTECHNIK GMBH, BÜRO BERLIN

  Duitsland

  Het bedrijf SCHUNK KOHLENSTOFFTECHNIK GMBH, BÜRO BERLIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Medische en chirurgische instrumenten, Testapparatuur, Mijnbouw - machines en materiaal, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Medische en chirurgische instrumenten, en Testapparatuur. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. RSBAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RSBAUMASCHINEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, machines en apparatuur voor grondverzet, graafmachines, en Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Bockhorn, Duitsland.

 3. SIELY CONSULTING

  Frankrijk

  Het bedrijf SIELY CONSULTING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Industrieïnvesteringen - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, en Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Amiens, Frankrijk.

 4. D. E. MARL INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf D. E. MARL INDUSTRIEVERTRETUNGEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Testapparatuur, Radars en radionavigatiemateriaal, Mijnbouw - machines en materiaal, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Testapparatuur, en Radars en radionavigatiemateriaal. Het is gevestigd in Henstedt-Ulzburg, Duitsland.

 5. ASROC GROUP SONDAJ EKIPMANLARI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ASROC GROUP SONDAJ EKIPMANLARI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, consumptiemateriaal, reserveonderdelen voor doorslag, mijnexploratieboringen, en Boormachines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. YENI ÖZEN MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf YENI ÖZEN MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, betoncentrales, baggermachines met emmers voor mijnen en groeven, Mijnbouw - machines en materiaal, en nieuwe reserveonderdelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. GÖLLNER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GÖLLNER MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, en Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 8. T.D. WILLIAMSON

  België

  Het bedrijf T.D. WILLIAMSON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 9. DAWINKEL BAUMASCHINEN, DANIEL WINKELMAYER

  Oostenrijk

  Het bedrijf DAWINKEL BAUMASCHINEN, DANIEL WINKELMAYER, is een Distributeur, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren trilling voor aanstamping van bouwterreinen, en asfaltsnijmachines. Het is gevestigd in Großraming, Oostenrijk.

 10. TRANSLOK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRANSLOK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, Personenauto's, Elektrische voertuigen, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Mijnbouw - machines en materiaal, Personenauto's, Elektrische voertuigen, en Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Geldern, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Mijnbouw - machines en materiaal - Import export

Aantal resultaten

211 Bedrijven