• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mijnbouwdiensten

Resultaten voor

Mijnbouwdiensten - Import export

 1. COMMERCIAL TRADING AGENCY - C.T.A.

  België

  CTA levert zware voertuigen en machines voor de mijnbouw faciliteiten in Afrika en over de hele wereld.

 2. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, Mijnbouwdiensten, Dagbouw - machines en materiaal, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S

  Turkije

  Het bedrijf GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. GEOVARIANCES

  Frankrijk

  Het bedrijf GEOVARIANCES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Avon Cedex, Frankrijk.

 5. ABG ENTERPRISE

  Turkije

  Het bedrijf ABG ENTERPRISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren bentoniet, bovenste gedeelte badkamer marmer, travertijn, en graniet. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GARMOOZ MINING SERVICES LLC

  Oman

  Het bedrijf GARMOOZ MINING SERVICES LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren mijnproducten, en kalkstenen. Het is gevestigd in Muscat, Oman.

 2. ASSOCIATION BRANTON

  Oekraïne

  Het bedrijf ASSOCIATION BRANTON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen walsproducten, en geologische sonderingen. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 3. KENEMA GLOBAL INVESTMENT SL

  Sierra Leone

  Het bedrijf KENEMA GLOBAL INVESTMENT SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren sierraden van goud 8k, en gesneden diamanten. Het is gevestigd in Kenema, Sierra Leone.

 4. KAZSPECGEOLOGIYA

  Kazachstan

  Het bedrijf KAZSPECGEOLOGIYA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Almatyi, Kazachstan.

 5. OZSOYLAR NATURAL STONE

  Turkije

  Het bedrijf OZSOYLAR NATURAL STONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Mugla, Turkije.

 1. ANAND TALC

  Egypte

  Het bedrijf ANAND TALC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Cairo, Egypte.

 2. SIAN ENTERPRISES

  Pakistaan

  Het bedrijf SIAN ENTERPRISES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Gujranwala, Pakistaan.

 1. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouwdiensten, Lood en -legeringen, Mijnbouwdiensten, zink, en Lood en -legeringen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC.

  Turkije

  Het bedrijf PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. OZPAMIR MAINING

  Turkije

  Het bedrijf OZPAMIR MAINING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke talk. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. NITCO TRADING CO.

  Turkije

  Het bedrijf NITCO TRADING CO., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouwdiensten, reserveonderdelen, import, export, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. LANZBAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LANZBAUMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie van industriële uitrustingen, Mijnbouwdiensten, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Reparatie van industriële uitrustingen, Mijnbouwdiensten, en Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Hutthurm, Duitsland.

 6. FELIX LJUBEC

  Slovenië

  Het bedrijf FELIX LJUBEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandwielen, automatisch draaien, en Tandwielen. Het is gevestigd in Ptuj, Slovenië.

 7. A . M . H . BATRAN MINE TALC COM

  Egypte

  Het bedrijf A . M . H . BATRAN MINE TALC COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Giza, Egypte.

 8. ÖZERLER MERMER

  Turkije

  Het bedrijf ÖZERLER MERMER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren wit marmer, industrieel plaveisel voor binnen van marmer, en marmerblokken. Het is gevestigd in Pendik, Turkije.

 1. CETAŞ GRUP

  Turkije

  Het bedrijf CETAŞ GRUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren leisteen voor constructie, en gekleurd zand. Het is gevestigd in Erzincan, Turkije.

 2. AYSAN

  Turkije

  Het bedrijf AYSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 3. BNB MADENCİLİK

  Turkije

  Het bedrijf BNB MADENCİLİK, en actief in de sector Marmerkorrels en marmerpoeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouwdiensten, calciumcarbonaat, kalkspaat, veevoer, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Manisa Akhisar, Turkije.

 4. KORKMAZLAR MINIG CO

  Turkije

  Het bedrijf KORKMAZLAR MINIG CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Aydin, Turkije.

 5. OZCENGIZ AS

  Turkije

  Het bedrijf OZCENGIZ AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zand voor kattenbakken, en bentoniet. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 6. TINAS MADENCILIK

  Turkije

  Het bedrijf TINAS MADENCILIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren bentoniet, en zand voor kattenbakken. Het is gevestigd in Eskişehir, Turkije.

 7. AK DOGALTAS

  Turkije

  Het bedrijf AK DOGALTAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 8. HIDRAULIC CHILE E.I.R.L.

  Korea

  Het bedrijf HIDRAULIC CHILE E.I.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Santiago, Korea.

 9. ALBERT SAX RECYCLINGMASCHINEN IMMOBILIEN

  Duitsland

  Het bedrijf ALBERT SAX RECYCLINGMASCHINEN IMMOBILIEN, en actief in de sector Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouwdiensten, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Mijnbouwdiensten, en Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Landshut, Duitsland.

 10. SERDAR ÖZŞENLER

  Turkije

  Het bedrijf SERDAR ÖZŞENLER, is een Distributeur, en actief in de sector Mijnbouwdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kaolien, natuurlijke talk, en bentoniet. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis