• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mineraalwater - natuurlijk

Resultaten voor

Mineraalwater - natuurlijk - Import export

 1. MATTES KG

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge

  TRADING B.V. is een particuliere handelsonderneming in Nederland met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Wij verlenen onze gewaardeerde klanten wereldwijde zakelijke oplossingen, kwaliteit merkproducten tegen betaalbare groothandelsprijzen met de beste logistieke diensten. Wij zijn een van Europa's grootste detailhandelaren, groothandelaren en distributeurs van dranken, waaronder frisdranken en energiedranken, alcoholische en niet-alcoholische bieren, melk en zuivelproducten, waaronder babymelk, chocolade en suikerwerk, thee en koffie. Wij bieden producten van toonaangevende levensmiddelenfabrikanten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero aan bedrijven over de hele wereld. Wij beschikken over een uitgebreide toeleveringsketen en uitstekende relaties met fabrikanten. Wij zijn voortdurend op zoek naar aantrekkelijke en niche-productcategorieën en -merken die uniek en interessant zijn voor klanten. Wij selecteren betrouwbare leveranciers die producten op voorraad hebben die binnen 48 uur na bestelling beschikbaar zijn. Wij zijn niet de eerste, wij zijn niet de enige, maar wij zijn de beste in het leveren van FMCG-merken alsof wij deel uitmaken van uw bedrijf. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe zakelijke kansen voor u en innovatieve oplossingen, wij zijn trots op onze waarden.

  Website Open In New icon
 2. SNÅSA NORWEGIAN NATURAL MINERAL WATER

  Nederland

  Fijne sedimenten filteren de natuurlijke inhoud van de Snåsa-bron, wat zorgt voor kristalhelder water met een zeer laag mineraalgehalte en een pH-waarde van 6, 7. De flessen worden gevuld met water dat zonder behandeling of additieven rechtstreeks uit de bron komt. Het water is 2 jaar houdbaar en kan veilig door iedereen worden gedronken. Het water heeft de bronzen medaille gewonnen bij The International FineWaters Tasting Competition 2018. Daarnaast heeft ons koolzuurhoudende water de bronzen medaille gewonnen bij The International FineWaters Tasting Competition 2019. “Snåsa” wordt aangeboden in speciaal ontworpen, unieke plastic en glazen flessen. Ze hebben een geometrische, strakke vorm en zijn tijdloos en archetypisch, ondanks dat ze nieuw op de markt zijn. De flessen zijn gevuld met heerlijk kristalhelder water uit de Snåsa-bron. Het water heeft de bronzen medaille gewonnen bij The International FineWaters Tasting Competition 2018. Daarnaast heeft ons koolzuurhoudende water de bronzen medaille gewonnen op The International FineWaters Tasting Competition 2019.

 3. AGUA SANA

  Spanje

  Natuurlijk mineraalwater, 1e prijs Termalia 2009. Licht gemineraliseerd water. Natuurlijk mineraalwater dat de hydratatie van het hele lichaam bevordert, met name aangewezen voor de bereiding van voedsel voor kinderen.

 4. BOTELLEROS CMA

  Spanje

  Wij vervaardigen flessenrekken en rekken voor grote flessen mineraalwater van 20 liter. Ons bedrijf produceert containers, flessenrekken en plastic verpakking. Wij bieden een breed scala aan producten.

 5. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italië

  Het is in Modica, dat een enorme en vruchtbare kalkweide, dat van oorsprong tektonisch is en op een oppervlakte van meer dan 8 000 m² bevat, waarin dit bedrijf gevestigd is: SI.A.M ( merk: Santa Maria). SI.A.M. kan voldoen aan de eisen van de markt in Sicilië, Calabrië, Malta en in andere landen. Het zoeken naar innovatieve en hoogtechnologische instrumenten spoort het bedrijf aan om te investeren in de productie en de distributie om nieuwe doelen te bereiken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. DINÇ SU

  Turkije

 3. ISTOK

  Rusland

 4. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italië

 5. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Turkije

 1. OVIO CORPORATION

  Zuid Korea

 2. YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

 3. GREEN LAKE

  Turkije

 4. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spanje

 5. ALVINA

  Frankrijk

 6. LES EAUX MINERALES D'OULMES

  Marokko

 7. ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT.

  Turkije

 8. VILLERS MONOPOLE

  België

 9. ESPACE EDENA

  Réunion

 10. SCI SCI P-L

  Frankrijk

 1. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugal

 2. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Frankrijk

 3. FONTAINE JOLIVAL

  Frankrijk

 4. AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

 5. MFU FOREIGN TRADE

  Turkije

 6. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litouwen

 7. PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY

  Turkije

 8. FOOD & MOOD SRO

  Slowakije

 9. ST. LEONHARDS-VERTRIEBS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 10. SWISS WATERS INTERNATIONAL

  Zwitserland