• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mineraalwater - natuurlijk

Resultaten voor

Mineraalwater - natuurlijk - Import export

 1. DRINK SHOP ONLINE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRINK SHOP ONLINE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - import-export, Bier, Mineraalwater - natuurlijk, Champagne, Sekt en mousserende wijn, likeuren, ambachtelijke bier, Dranken - import-export, dranken, en Bier. Het is gevestigd in Nave, Italië.

 2. SNÅSA NORWEGIAN NATURAL MINERAL WATER

  Nederland

  Fijne sedimenten filteren de natuurlijke inhoud van de Snåsa-bron, wat zorgt voor kristalhelder water met een zeer laag mineraalgehalte en een pH-waarde van 6, 7. De flessen worden gevuld met water dat zonder behandeling of additieven rechtstreeks uit de bron komt. Het water is 2 jaar houdbaar en kan veilig door iedereen worden gedronken. Het water heeft de bronzen medaille gewonnen bij The International FineWaters Tasting Competition 2018. Daarnaast heeft ons koolzuurhoudende water de bronzen medaille gewonnen bij The International FineWaters Tasting Competition 2019. “Snåsa” wordt aangeboden in speciaal ontworpen, unieke plastic en glazen flessen. Ze hebben een geometrische, strakke vorm en zijn tijdloos en archetypisch, ondanks dat ze nieuw op de markt zijn. De flessen zijn gevuld met heerlijk kristalhelder water uit de Snåsa-bron. Het water heeft de bronzen medaille gewonnen bij The International FineWaters Tasting Competition 2018. Daarnaast heeft ons koolzuurhoudende water de bronzen medaille gewonnen op The International FineWaters Tasting Competition 2019.

 3. BOTELLEROS CMA

  Spanje

  Wij vervaardigen flessenrekken en rekken voor grote flessen mineraalwater van 20 liter. Ons bedrijf produceert containers, flessenrekken en plastic verpakking. Wij bieden een breed scala aan producten.

 4. AGUA SANA

  Spanje

  Natuurlijk mineraalwater, 1e prijs Termalia 2009. Licht gemineraliseerd water. Natuurlijk mineraalwater dat de hydratatie van het hele lichaam bevordert, met name aangewezen voor de bereiding van voedsel voor kinderen.

 5. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italië

  Het is in Modica, dat een enorme en vruchtbare kalkweide, dat van oorsprong tektonisch is en op een oppervlakte van meer dan 8 000 m² bevat, waarin dit bedrijf gevestigd is: SI.A.M ( merk: Santa Maria). SI.A.M. kan voldoen aan de eisen van de markt in Sicilië, Calabrië, Malta en in andere landen. Het zoeken naar innovatieve en hoogtechnologische instrumenten spoort het bedrijf aan om te investeren in de productie en de distributie om nieuwe doelen te bereiken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DINÇ SU

  Turkije

  Het bedrijf DINÇ SU, is een Multi-Category, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, Waterproductie, natuurwater, bronwater, Mineraalwater - natuurlijk, en Waterproductie. Het is gevestigd in Domaniç, Turkije.

 2. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren heilzaam mineraalwater, bronwater, en drinkwater - functie. Het is gevestigd in Windsor, Verenigd Koninkrijk.

 3. WATERBOY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WATERBOY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drinkfonteinen, automatisch, waterkoeler, en Drinkfonteinen, automatisch. Het is gevestigd in Rawtenstall, Verenigd Koninkrijk.

 4. ISTOK

  Rusland

  Het bedrijf ISTOK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren mineraalwater groothandel, en dranken zonder alcohol. Het is gevestigd in Penza, Rusland.

 5. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Turkije

  Het bedrijf AQUA ANA MESRUBAT A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, en Mineraalwater - natuurlijk. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FONTI PREALPI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, dranken met prik, Mineraalwater - natuurlijk, en Mineraalwater - koolzuurhoudend. Het is gevestigd in Almè, Italië.

 2. OVIO CORPORATION

  Zuid Korea

  Het bedrijf OVIO CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is gevestigd in Hwasung City, Zuid Korea.

 1. GREEN LAKE

  Turkije

  Het bedrijf GREEN LAKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardappelchips, en export. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ESPACE EDENA

  Réunion

  Het bedrijf ESPACE EDENA, is een Distributeur, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren gepersonaliseerde fonteinen. Het is gevestigd in La Possession, Réunion.

 3. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Frankrijk

  Het bedrijf WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterproductie, Waterwinning - installaties en materiaal, onderzoek en ontwikkeling in de sector voorziening en transport van water, proviandering drinkwater, Waterproductie, en Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Aix En Provence, Frankrijk.

 4. FONTAINE JOLIVAL

  Frankrijk

  Het bedrijf FONTAINE JOLIVAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Water - productie en distributie, en bronwater. Het is gevestigd in Vœuil-Et-Giget, Frankrijk.

 5. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugal

  Het bedrijf ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, en Mineraalwater - natuurlijk. Het is gevestigd in Santinhos, Portugal.

 6. MFU FOREIGN TRADE

  Turkije

  Het bedrijf MFU FOREIGN TRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, en Verpakkingsbedrijven. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, en Mineraalwater - natuurlijk. Het is gevestigd in Pernes, Portugal.

 1. ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT.

  Turkije

  Het bedrijf ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, reclameborden, panelen voor thermische isolatie, winkelmandjes, en Mineraalwater - natuurlijk. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. VILLERS MONOPOLE

  België

  Het bedrijf VILLERS MONOPOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater, Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, Mineraalwater, Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, en Sprankelend water met fruitsmaak. Het is gevestigd in Villers-Le-Gambon, België.

 3. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spanje

  Het bedrijf AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater, Mineraalwater, licht gemineraliseerd water, plat licht gemineraliseerd water, en mineraalwater groothandel. Het is gevestigd in Molina De Segura, Spanje.

 4. YOI WATER SL

  Spanje

  Het bedrijf YOI WATER SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterproductie, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Waterproductie, biologisch afbreekbare verpakkingen, en Verpakkingsindustrie - maatwerk. Het is gevestigd in Saldaña, Spanje.

 5. LES EAUX MINERALES D'OULMES

  Marokko

  Het bedrijf LES EAUX MINERALES D'OULMES, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater, limonade, soda, Mineraalwater, en mineraalwater. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 6. PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sodawater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, Alcoholvrije dranken, Dranken - import-export, Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, Alcoholvrije dranken, en Dranken - import-export. Het is gevestigd in TELSIAI, Litouwen.

 8. INTEXIMA DIS TICARET AS

  Turkije

  Het bedrijf INTEXIMA DIS TICARET AS, is een Multi-Category, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische voeding, auto-onderdelen, Biologische voeding, vacumeermachine voor levensmiddelen, en honingslingers voor bijenteelt. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. ALVINA

  Frankrijk

  Het bedrijf ALVINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingssupplementen, natuurlijke geneesmiddelen, en naturopatische producten. Het is gevestigd in Alvignac, Frankrijk.

 10. FOOD & MOOD SRO

  Slowakije

  Het bedrijf FOOD & MOOD SRO, is een Distributeur, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handel, internationaal - adviesbureaus, en Handel, internationaal - adviesbureaus. Het is gevestigd in Trnava, Slowakije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis