• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mineraalwater

Resultaten voor

Mineraalwater - Import export

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. SWISS WATERS INTERNATIONAL GMBH MEGGEN

  Zwitserland

  Swiss Waters International GmbH Meggen voert een internationale handel in mineraalwater uit de hele wereld. Onze filosofie is het bevorderen van duurzame handel in water en het ondersteunen van diverse kleine en middelgrote producenten. Het doel van onze inspanningen is een rijk aanbod van verschillende mineraalwaters te creëren en vele leveranciers in staat te stellen in hun levensonderhoud te voorzien, en tegelijkertijd de toegang tot water op een zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijke manier te waarborgen. Daarbij wordt premium mineraalwater uit alle delen van de wereld geëxporteerd en gedistribueerd. Onze service omvat ook wereldwijde levering direct op de door de klant gewenste locatie. Veel van onze waters zijn ook verkrijgbaar met een private label en zijn daarom bijzonder geschikt als reclamedrager voor uw bedrijf. Naast de verschillende premium mineraalwaters bieden wij ook diverse duurzame aanvullende producten, zoals rietjes van papier, glas, hout, maar ook bekers en bestek van composteerbare natuurlijke materialen en vele andere artikelen rond het thema drank.Ze kunnen ook op maat worden bedrukt en ondersteunen zo direct uw imago als verantwoordelijke onderneming.

 3. ASIA EUROPE TRADE

  België

  Asia Europe Trade (AET) is een Europees bedrijf met kantoren in Europa en Azië en is gespecialiseerd in het verhandelen van 1) Snel lopende consumptiegoederen 2) Huismerken (snoep, dranken, levensmiddelen, non-food) 3) A-merken Internationale topmerken verhandelen 4) Eén leveranciersoplossing, door-2-door bezorgen, port-2-port levering van goederen voor supermarkten & e-commerce 5) Wijnen, whisky en gedestilleerd 6) Melk en zuivelproducten. 7). kaas (diepgevroren of vers) 8). fruit en groenten. Neem contact met ons op, wij geven u een snelle, doeltreffende en scherp geprijsde oplossing op maat.We hanteren minimaal één pallet per SKU en kunnen 20’ en 40’ containers consolideren.AET levert: P&G, Unilever, Ferrero, bier- en mineraalwatermerken, Coca-Cola, Pepsi, Nestlé, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez, enz.7) Non food ( keukengerei, fashionary, cosmetica, schoonheids- en gezondheidsproducten, parfums, accu's).We werken zonder voorraad om de meest verse productie tegen de beste prijs te kunnen garanderen.

 4. WELL WATER NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Private Label DUURZAME EN GEPERSONALISEERDE PROMOTIEFLESJES U kunt bij Well Water gepersonaliseerde bronwaterflesjes bestellen, die met het logo van uw horecabedrijf, winkel of instelling verrijkt worden. Deze flesjes kunt u als relatiegeschenken cadeau doen, maar ook verkopen aan uw klanten. En omdat wij per flesje een vast bedrag aan diverse duurzame initiatieven doneren, draagt u met uw private label bronwater ook bij aan een beter milieu voor de volgende generaties. Bij Well Water investeert u niet alleen in creatieve promotie voor uw organisatie, maar ook in duurzaamheid en een beter milieu.

 5. EKO NOVA BV/SRL

  België

  EKO NOVA is een internationale handelsonderneming. Onze voornaamste produkten zijn dranken (waters, limonades, bieren, alcohols, …), toiletartikelen, FMCG en Duty-Free produkten. Andere merkartikelen zijn echter niet uitgesloten. Aarzel niet om ons te contacteren voor al uw vragen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AGUA SANA

  Spanje

  Natuurlijk mineraalwater, 1e prijs Termalia 2009. Licht gemineraliseerd water. Natuurlijk mineraalwater dat de hydratatie van het hele lichaam bevordert, met name aangewezen voor de bereiding van voedsel voor kinderen.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italië

  Het is in Modica, dat een enorme en vruchtbare kalkweide, dat van oorsprong tektonisch is en op een oppervlakte van meer dan 8 000 m² bevat, waarin dit bedrijf gevestigd is: SI.A.M ( merk: Santa Maria). SI.A.M. kan voldoen aan de eisen van de markt in Sicilië, Calabrië, Malta en in andere landen. Het zoeken naar innovatieve en hoogtechnologische instrumenten spoort het bedrijf aan om te investeren in de productie en de distributie om nieuwe doelen te bereiken.

 3. DINÇ SU

  Turkije

 4. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italië

 5. ALPE GUIZZA

  Italië

 1. MADE FOR TRADE

  Oekraïne

 2. BIBITE LACONI S.R.L.

  Italië

 1. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italië

 2. HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU

  Turkije

 3. BOSSOK

  Luxemburg

 4. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugal

 5. TRUCK SPEED EXPEDITION

  Roemenië

 6. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spanje

 7. AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

 8. CIEFFE BEVANDE DI CARLETTI E FERRETTI S.N.C.

  Italië

 1. VILLERS MONOPOLE

  België

 2. INTER-DRINKS

  België

 3. ACQUA DI FONTE S.R.L.

  Italië

 4. PRIVAT-BRAUEREI DÖRZBACHER

  Duitsland

 5. GETRÄNKE WEIBEL AG

  Zwitserland

 6. MILAGROS

  Bosnië-Herzegowina

 7. 合同会社 SOSINTERNATIONAL

  Japan

 8. HEINRICH BRÜNGER BIERGROSSVERTRIEB E.K.

  Duitsland

 9. FUENTES DE LEBANZA

  Spanje

 10. INODRINX / FUNCTIONAL BEVERAGES

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Mineraalwater - Import export

Aantal resultaten

2.629 bedrijven