• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mineraalwater

Resultaten voor

Mineraalwater - Import export

 1. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. M-S SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  M.S. Services is opgericht door doorgewinterde ondernemers en belichaamt de visie van een betrouwbare groothandel die sinds 2000 stevig in de markt is verankerd. Onze toewijding aan kwaliteit en productdiversiteit blijft onwrikbaar, omdat we ons bewust zijn van de steeds veranderende behoeften van onze klanten in de agrofoodsector. Als ervaren groothandelaar en distributeur zijn we ver buiten de landsgrenzen actief. We zijn er trots op dat we bedrijven op wereldwijde schaal van dienst kunnen zijn en een betrouwbare levering zonder verrassingen kunnen garanderen. Onze expertise ligt vooral op het vlak van vlees en zeevruchten, waar we uitblinken in het leveren van verse producten van topkwaliteit. Met M.S. Services kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf in handen is van een betrouwbare partner, waar uitmuntendheid een constante is. Neem gerust contact met ons op voor vragen of verzoeken om informatie.

 4. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een private handelsonderneming die gevestigd is in Rotterdam (Nederland). Wij stellen alles in het werk om klanten wereldwijd ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige merkproducten tegen gunstige groothandelsprijzen aan bedrijven van elke omvang. Daarnaast staat onze naadloze logistieke dienstverlening garant voor tijdige leveringen. Als toonaangevende handelsonderneming leveren we als groothandelaar en distributeur uitmuntend werk af met een uitgebreid productaanbod. Onze portfolio omvat dranken zoals frisdranken en energiedranken, bieren met en zonder alcohol, zuivelproducten, waaronder babymelk, en heerlijke producten zoals chocolade, zoetwaren en premiumthee en -koffie. Dankzij onze sterke partnerships met gerenommeerde producenten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero kunnen we bedrijven wereldwijd uitstekend bedienen. Door onze inzet voor uitmuntendheid verkennen we boeiende nichemarkten en unieke merken. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met leveranciers, waardoor we binnen 48 uur kunnen leveren. De kernwaarden van ÁRIK 21 - AGRO KFT zijn vertrouwen en langdurige partnerships. Ons ervaren team combineert handelsgeest met een visionaire benadering. Dit staat garant voor efficiënte transacties. Wij streven naar samenwerkingen die verdergaan dan de order zelf en de nadruk leggen op wederzijdse groei.

 5. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van premium dranken op maat van de specifieke identiteit van merken. Toegewijd aan het creëren van unieke frisdranken die de essentie van elk merk belichamen, blinken we uit in het maken van dranken op maat die de consument aanspreken. Onze uitgebreide services omvatten het hele productieproces, van conceptontwikkeling en productontwikkeling tot verpakking en distributie. Door onze samenwerking met toonaangevende producenten in heel Europa bieden we gepersonaliseerde smaken, verpakkingsontwerpen en marketingstrategieën, zodat elke drank een blijvende indruk achterlaat. We ontwikkelen verschillende producten voor HORECA &FMCG zoals pasta, rijst, eieren, enz.Gedreven door ons streven naar kwaliteit en innovatie, doordrenken we elk aspect van ons werk met passie en creativiteit. Ons doel is niet alleen om verfrissend lekkere drankjes te leveren, maar ook om verhalen te weven die sterke banden smeden tussen consumenten en merken. Met Brandsparkle wordt elke slok een kans om een gedenkwaardige ervaring te creëren voor de klanten van onze klanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASIA EUROPE TRADE

  België

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) is een Europees bedrijf met kantoren in Europa en Azië en is gespecialiseerd in het verhandelen van 1) Snel lopende consumptiegoederen 2) Huismerken (snoep, dranken, levensmiddelen, non-food) 3) A-merken Internationale topmerken verhandelen 4) Eén leveranciersoplossing, door-2-door bezorgen, port-2-port levering van goederen voor supermarkten & e-commerce 5) Wijnen, whisky en gedestilleerd 6) Melk en zuivelproducten. 7). kaas (diepgevroren of vers) 8). fruit en groenten. Neem contact met ons op, wij geven u een snelle, doeltreffende en scherp geprijsde oplossing op maat.We hanteren minimaal één pallet per SKU en kunnen 20’ en 40’ containers consolideren.AET levert: P&G, Unilever, Ferrero, bier- en mineraalwatermerken, Coca-Cola, Pepsi, Nestlé, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez, enz.7) Non food ( keukengerei, fashionary, cosmetica, schoonheids- en gezondheidsproducten, parfums, accu's).We werken zonder voorraad om de meest verse productie tegen de beste prijs te kunnen garanderen.

 2. SWISS WATERS INTERNATIONAL GMBH MEGGEN

  Zwitserland

  Swiss Waters International GmbH Meggen voert een internationale handel in mineraalwater uit de hele wereld. Onze filosofie is het bevorderen van duurzame handel in water en het ondersteunen van diverse kleine en middelgrote producenten. Het doel van onze inspanningen is een rijk aanbod van verschillende mineraalwaters te creëren en vele leveranciers in staat te stellen in hun levensonderhoud te voorzien, en tegelijkertijd de toegang tot water op een zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijke manier te waarborgen. Daarbij wordt premium mineraalwater uit alle delen van de wereld geëxporteerd en gedistribueerd. Onze service omvat ook wereldwijde levering direct op de door de klant gewenste locatie. Veel van onze waters zijn ook verkrijgbaar met een private label en zijn daarom bijzonder geschikt als reclamedrager voor uw bedrijf. Naast de verschillende premium mineraalwaters bieden wij ook diverse duurzame aanvullende producten, zoals rietjes van papier, glas, hout, maar ook bekers en bestek van composteerbare natuurlijke materialen en vele andere artikelen rond het thema drank.Ze kunnen ook op maat worden bedrukt en ondersteunen zo direct uw imago als verantwoordelijke onderneming.

 3. WELL WATER NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Private Label DUURZAME EN GEPERSONALISEERDE PROMOTIEFLESJES U kunt bij Well Water gepersonaliseerde bronwaterflesjes bestellen, die met het logo van uw horecabedrijf, winkel of instelling verrijkt worden. Deze flesjes kunt u als relatiegeschenken cadeau doen, maar ook verkopen aan uw klanten. En omdat wij per flesje een vast bedrag aan diverse duurzame initiatieven doneren, draagt u met uw private label bronwater ook bij aan een beter milieu voor de volgende generaties. Bij Well Water investeert u niet alleen in creatieve promotie voor uw organisatie, maar ook in duurzaamheid en een beter milieu.

 4. EKO NOVA BV/SRL

  België

  EKO NOVA is een internationale handelsonderneming. Onze voornaamste produkten zijn dranken (waters, limonades, bieren, alcohols, …), toiletartikelen, FMCG en Duty-Free produkten. Andere merkartikelen zijn echter niet uitgesloten. Aarzel niet om ons te contacteren voor al uw vragen.

 5. AGUA SANA

  Spanje

  Natuurlijk mineraalwater, 1e prijs Termalia 2009. Licht gemineraliseerd water. Natuurlijk mineraalwater dat de hydratatie van het hele lichaam bevordert, met name aangewezen voor de bereiding van voedsel voor kinderen.

 1. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italië

  Het is in Modica, dat een enorme en vruchtbare kalkweide, dat van oorsprong tektonisch is en op een oppervlakte van meer dan 8 000 m² bevat, waarin dit bedrijf gevestigd is: SI.A.M ( merk: Santa Maria). SI.A.M. kan voldoen aan de eisen van de markt in Sicilië, Calabrië, Malta en in andere landen. Het zoeken naar innovatieve en hoogtechnologische instrumenten spoort het bedrijf aan om te investeren in de productie en de distributie om nieuwe doelen te bereiken.

 2. DRASCO NV

  België

  Softdrinks, limonades, bron- en mineraalwaters, bieren, een uitgebreid gamma alcoholische dranken zoals whisky, gin, rum, vodka, cognac, brandy, wijnen, likeuren, champagnes, porto, sherry

 1. DINÇ SU

  Turkije

  Het bedrijf DINÇ SU, is een Multi-Category, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, Waterproductie, natuurwater, bronwater, Mineraalwater - natuurlijk, en Waterproductie. Het is gevestigd in Domaniç, Turkije.

 2. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italië

  Het bedrijf CASTELLO SRL - ACQUA AMATA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren mineraalwater, mineraalwater met prik met een laag gehalte aan minerale zouten, en licht gemineraliseerd water. Het is gevestigd in Casamassima, Italië.

 3. MADE FOR TRADE

  Oekraïne

  Het bedrijf MADE FOR TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hout - gezaagd en bewerkt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater, meel voor brood, Mineraalwater, maïs, en te behandelen hout groothandel. Het is gevestigd in Poltava, Oekraïne.

 4. USTRONIANKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf USTRONIANKA SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - koolzuurhoudend, Dranken, bronwater, Dranken - koolzuurhoudend, en Dranken. Het is gevestigd in Ustroń, Polen.

 5. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FONTI PREALPI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, dranken met prik, Mineraalwater - natuurlijk, en Mineraalwater - koolzuurhoudend. Het is gevestigd in Almè, Italië.

 6. HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU

  Turkije

  Het bedrijf HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren bronwater, en noodverlichting. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 7. BOSSOK

  Luxemburg

  Het bedrijf BOSSOK, is een Distributeur, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater, Koffie en thee, Melk, Mineraalwater, vruchtensappen, Koffie en thee, en Melk. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 8. INTER-DRINKS

  België

  Het bedrijf INTER-DRINKS, is een Distributeur, en actief in de sector Dranken - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije dranken, Vruchtensappen, alcoholische dranken, Alcoholvrije dranken, Vruchtensappen, en mineraalwater. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugal

  Het bedrijf ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater - natuurlijk, en Mineraalwater - natuurlijk. Het is gevestigd in Santinhos, Portugal.

 2. TRUCK SPEED EXPEDITION

  Roemenië

  Het bedrijf TRUCK SPEED EXPEDITION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederentransport - internationaal vrachtverkeer, Mineraalwater, Diepvriesproducten, Goederentransport - internationaal vrachtverkeer, Mineraalwater, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 3. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spanje

  Het bedrijf AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater, Mineraalwater, licht gemineraliseerd water, plat licht gemineraliseerd water, en mineraalwater groothandel. Het is gevestigd in Molina De Segura, Spanje.

 4. SA.BA. SRL

  Italië

  Het bedrijf SA.BA. SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champagne, Sekt en mousserende wijn, dranken, bier, en Champagne, Sekt en mousserende wijn. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 5. ACQUA DI FONTE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ACQUA DI FONTE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwaliteitscertificering. Het is gevestigd in Fonte, Italië.

 6. VILLERS MONOPOLE

  België

  Het bedrijf VILLERS MONOPOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineraalwater, Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, Mineraalwater, Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, en Sprankelend water met fruitsmaak. Het is gevestigd in Villers-Le-Gambon, België.

 7. MINERALBRUNNEN BAD LIEBENZELL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf MINERALBRUNNEN BAD LIEBENZELL GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Mineraalwater - natuurlijk, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Mineraalwater - natuurlijk, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Bad Liebenzell, Duitsland.

 8. FERDINAND KANDUT

  Oostenrijk

  Het bedrijf FERDINAND KANDUT, is een Distributeur, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijnen, Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Wijnen. Het is gevestigd in Feldkirchen In Kärnten, Oostenrijk.

 9. PARTYSERVICE BAUTZEN

  Duitsland

  Het bedrijf PARTYSERVICE BAUTZEN, is een Distributeur, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Bier, Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Bier. Het is gevestigd in Göda, Duitsland.

 10. ST. LEONHARDS-VERTRIEBS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ST. LEONHARDS-VERTRIEBS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Mineraalwater - natuurlijk, Mineraalwater - koolzuurhoudend, Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Mineraalwater - natuurlijk, en Mineraalwater - koolzuurhoudend. Het is gevestigd in Stephanskirchen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis