• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mixers

Resultaten voor

Mixers - Import export

 1. HEILIG MIXING TECHNOLOGY

  Nederland

  Heilig Mixing Technology biedt machines voor elk industrieel mengproces Voor elk industrieel mengproces, ontwerpen, ontwikkelen, leveren, installeren, repareren en onderhouden we een variëteit aan mengmachines. Zowel enkelvoudige units als complete turnkey installaties. De toepassingen en het assortiment aan mixers beslaat zowel mengen per batch. We leveren al decennialang aan klanten in diverse branches en hebben zo een omvangrijke expertise en ervaring in mengtechnologie opgebouwd. Onder hen bevinden zich voeding en veevoederindustrie, chemische en farmaceutische industrie, maar ook de kunststof-, metaal- en delfstoffenindustrie. We kennen de strenge eisen waaraan deze industrieën dienen te voldoen. Voor een aantal mengmachines zijn we gecertificeerd voor de mengnauwkeurigheid. Wij zijn trost op ons vermogen om klanten een complete en goed getimede service te kunnen verlenen. Van consultancy tot ontwerp en van productie tot installatie. Daarnaast bieden we een onderdelen-service en verzorgen we onderhoud en revisie, ongeacht welk merk mengmachine u gebruikt. Heilig Mixing Technology is uw partner en one-stop-shop.

 2. STAMIXCO AG

  Zwitserland

  Stamixco ontwikkelt en produceert een scala van statische mixers (vaste mixers zonder bewegende onderdelen) voor de ononderbroken verwerking van polymeren, vloeistoffen, gassen en slib. Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van vloeistoffen met hoge viscositeit. Voorbeelden van basisbewerkingen zijn het mixen/vermengen van materiaal met vergelijkbare of zeer verschillende viscositeit en van volumetrische fluxen zoals het smeltfluxpercentage bij het spuitgieten van kunststof, extrusie en mixen voor de polymeerproductie; ononderbroken polymeriseren van bufferstromingsreactoren; verwarmen en koelen van viscose materialen en kunststof - statische wegwerpmixer voor harssystemen met 2 componenten. Denkt u dat onze technologie of producten geschikt zijn voor uw toepassingen? Ga dan in gesprek met onze engineers die met plezier een ontwerp en een prijsopgave sturen. U kunt bij ons zowel terecht voor standaardproducten die klaar zijn voor verzending als voor gebruikersspecifieke statische mixers.

 3. USED PRODUCTS ANTWERPEN

  België

  Wij kopen van particulieren gebruikte goederen. Deze goederen verkopen wij met garantie in onze winkel in Antwerpen en via het internet (tweedehands.be, marktplaats.nl en www.upan.be). Wij hanteren lage prijzen en vinden het belangrijk onze klant te vriend te houden. Wij nemen aan (en verkopen): multimedia artikelen zoals gsm, (I Phone 3, I Phone 4, I Phone 5, Samsung Galaxy 3S, Blackberry), laptops, I Mac, Flatscreens (Samsung, LG etc), motoren, scooters, fietsen, sierraden, oud goud (beste prijs), huishoudelektronica, DVD's voor 1 Euro, CD' s voor 50 cent.Ook nemen wij goederen op terugkoop (vergelijk met belenen/pandjeshuis). Breng uw auto op terugkoop en ontvang direct cash hiervoor. U behoudt gedurende 28 dagen uw produkt terug te kopen. Gunstige voorwaarden!

 4. BODART & C°

  België

  Als importeur van hoogwaardige keuken- en koffieapparaten (elektrisch en niet elektrisch) verdelen wij verder naar elektrozaken, design- en kookshops, koffiebranderijen, ... Particulieren kunnen terecht op één van de beurzen waar wij aan deelnemen (zie de rubriek evenementen) en in onze winkel te Antwerpen (Berchem). Onze merken: Jura, Bamix en Dualit.

 5. SOLEM MAKINE DANISMANLIK VE DIS TIC AS

  Turkije

  Het bedrijf SOLEM MAKINE DANISMANLIK VE DIS TIC AS, is een Distributeur, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mixers, gasbranders voor bakkerijovens, Mixers, en machines voor het afplatten van deeg. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ATILIM MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ATILIM MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mixer, en uitvoering van chemische installaties. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 2. JIANGMEN JINLANG HARDWARE ELECTRICAL APPLIANCE CO.LTD

  China

  Het bedrijf JIANGMEN JINLANG HARDWARE ELECTRICAL APPLIANCE CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke apparaten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasfornuizen, en mixer. Het is gevestigd in Jiangmen, China.

 3. ZUCCHETTI SRL

  Italië

  Het bedrijf ZUCCHETTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is tevens aanwezig in de sectoren schudmachinesvoor de chemische industrie, industriële roerwerken, en frequentievermenigvuldigers thermostatische mengkranen. Het is gevestigd in Rho, Italië.

 4. COOKANDLOVE.PL ANNA WERELICH

  Polen

  Het bedrijf COOKANDLOVE.PL ANNA WERELICH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Mixers. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 5. ADLER

  Polen

  Het bedrijf ADLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke - kleine apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische boilers, luchtregelaar, mixer, en huishoudelijke elektrische grills. Het is gevestigd in Warsaw, Polen.

 1. ZEPPELIN SYSTEMS UK LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ZEPPELIN SYSTEMS UK LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mixers, en Mixers. Het is gevestigd in Annesley, Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 2. ERK PVC MAKINE U PVC MIXING DOSING FEEDING SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf ERK PVC MAKINE U PVC MIXING DOSING FEEDING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking van pvc, profielen van pvc, buizen van pvc, en pvc panelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. PERMIX TEC. CO. LTD.

  Israël

  Het bedrijf PERMIX TEC. CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is tevens aanwezig in de sectoren mengmachines, mixer, en industriële roerwerken. Het is gevestigd in Adi, Israël.

 2. NEOPLAST ENGINEERING PVT LTD

  India

  Het bedrijf NEOPLAST ENGINEERING PVT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mixers, en Mixers. Het is gevestigd in Ahmedabad, India.

 3. DONGGUAN EVERYTHING SHUN INDUSTRIAL INVESTMENT CO. LTD

  China

  Het bedrijf DONGGUAN EVERYTHING SHUN INDUSTRIAL INVESTMENT CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen - metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeistofzuigers, mixer, installaties voor opslag gas, en storting. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 4. TEKA PORTUGAL, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf TEKA PORTUGAL, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiezetapparaten - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnetronovens, Mixers, Broodroosters - huishoudelijk, Magnetronovens, Mixers, en Broodroosters - huishoudelijk. Het is gevestigd in Gafanha Da Encarnaçao, Portugal.

 5. BUWON ELECTRONICS CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf BUWON ELECTRONICS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren mixer. Het is gevestigd in Daegu, Zuid Korea.

 6. WUXI TOP MIXER EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Het bedrijf WUXI TOP MIXER EQUIPMENT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische betonmolens voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Wuxi, China.

 7. WENZHOU HI-TECH SANITARY WARES CO., LTD

  China

  Het bedrijf WENZHOU HI-TECH SANITARY WARES CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 8. K&S ELECTRICAL HOME APPLIANCES CO., LTD

  China

  Het bedrijf K&S ELECTRICAL HOME APPLIANCES CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische boilers. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 1. YISHEN ELECTRIC APPLIANCE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf YISHEN ELECTRIC APPLIANCE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is tevens aanwezig in de sectoren mixer. Het is gevestigd in DURUAN TOWN JIANGMEN, China.

 2. POWER-SPRAYS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf POWER-SPRAYS LTD, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonindustrie - machines en fabricagematerialen, Mixers, Betonindustrie - machines en fabricagematerialen, en Mixers. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 3. ZHONGSHAN OPAYE INDUSTRY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf ZHONGSHAN OPAYE INDUSTRY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische ovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren mixer. Het is gevestigd in Zhongshan, China.

 4. TEVE.PL

  Polen

  Het bedrijf TEVE.PL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Mixers. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor keukens uit elementen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 5. NINGBO SHENGYE ELECTRIC APPLIANCE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf NINGBO SHENGYE ELECTRIC APPLIANCE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 6. NINGBO CHEN'S APPLIANCE MANUFACTURING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf NINGBO CHEN'S APPLIANCE MANUFACTURING CO.,LTD, en actief in de sector Mixers. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 7. ZHEJIANG SINYO SANITARYWARES CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG SINYO SANITARYWARES CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is gevestigd in SANMEN, China.

 8. DEZAL - PLUS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf DEZAL - PLUS SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Keukens - meubilair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke - kleine apparaten, Mixers, Huishoudelijke - kleine apparaten, en Mixers. Het is gevestigd in Nowa Deba, Polen.

 9. AEMAXX-GROUP CO.,LTD

  China

  Het bedrijf AEMAXX-GROUP CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 10. IT TECHNOLOGY POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf IT TECHNOLOGY POLAND SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mixers. Het is gevestigd in Rymanów, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis