• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • modulaire bouw

Resultaten voor

Modulaire bouw - Import export

 1. CONTAIN HAUS

  Duitsland

  Contain Haus is één van de marktleiders in de containersector. Onze firma produceert zowel in Duitsland als in Turkije en is bovendien een toonaangevende R&D onderneming die gebruik maakt van een geavanceerde technologie op dit gebied. Als één van de grootste baanbrekers op het gebied van containers en bouwsystemen werken wij aan de herdefinitie van de normen in Duitsland en in heel Europa. Wij, de onderneming Contain Haus, bieden oplossingen die volledig zijn aangepast aan de behoeftes van onze klanten, door de bouwtekeningen op maat te ontwerpen en zodanig te voldoen aan de wensen. Deze zijn ideaal als kantoorcontainers, wooncontainers of bouwplaatscontainers. Containers en prefab gebouwen worden steeds belangrijker, dit betekent dat de modulaire bouwmethodes langzamerhand de eerste keuze worden, zowel in woongebieden als winkelzones. Als Contain Haus hebben wij ons aangepast aan de bestaande vraag en onze wooncontainers zodanig ontworpen, dat ze ook geschikt zijn voor de winkelzone. Vooral in de productie van de nieuwe generatie zijn de hoge normen ontwikkeld door onze onderneming in lijn met de Duitse norm. Met kantoorcontainers vervaardigd in overeenstemming met de Duitse normen krijgt u een modern kantoor. Voor grootschalige projecten zoals ziekenhuizen, winkelcentra of openbare gebouwen kunnen we containermodellen met één of meerdere verdiepingen produceren, afhankelijk van uw behoeftes.

 2. EUROTRADE S.A.

  Griekenland

  EUROtrade S.A. Bulletproof Constructions & Modular Buildings is een Griekse fabrikant die wereldwijd op maat gemaakte behuizingen en woonunits levert. Wij ontwerpen, vervaardigen en verhandelen onze eigen producten sinds 1979. Ons productgamma gaat van geaccrediteerde kogelwerende hutten tot modulaire gebouwen met 3 winkels. Onder onze productie vindt u Bulletproof Guard Shacks, beschermde Control Rooms & controlepunten, inzetbare ISO containers, bescherming tegen mortel (ISO containers), Staff shelters, modulaire en verplaatsbare barakken, sanitair & catering units en kantoren. Het aanbod van onze modulaire gebouwen gaat van een eenpersoonshut (wachtposten) tot verplaatsbare klaslokalen, hele scholen, ziekenhuizen, commerciële magazijnen en hangars, werfkantoren, persboxen, kleedkamers. EUROtrade S.A. onderscheidt zich in deze markt door producten van topkwaliteit te vervaardigen tegen onverslaanbare prijzen.\n

 3. INCI PREFABRIC & CONTAINER

  Turkije

  Inci Prefabric & Container werd opgericht in 2018. De moderne en innoverende uitstraling wordt optimaal gecombineerd met een uitstekende knowhow over de behoeften van de markt van moduleerbare bouwtechnieken. Wij bieden vooraf ontworpen bouwoplossingen voor talloze sectors zoals tijdelijke huisvesting van werknemers tot sociale woningbouw en van moduleerbare structuren tot winkelpanden of specifiek ontworpen panden. Wij vervaardigen tiny houses, moduleerbare containers, zonne-energie systemen voor moduleerbare structuren, prefab gebouwen en tal van overige oplossingen die op onze website te zien zijn! Onze moduleerbare containers in bouwpakket en prefab gebouwen zijn ontworpen en verpakt voor eenvoudige montage ter plaatse en voor het beperken van logistieke en transportkosten. Daarnaast bieden wij inspectie- en montagediensten voor de bouw van woonruimtes en diverse moduleerbare prefab gebouwen voor grootscheepse bouwprojecten. Als fabrikant van prefab containers en moduleerbare cabinestructuren in Turkije exporteren wij naar Europa en Afrikaanse landen. Onze staalconstructies en sandwichpanelen zijn gecertificeerd volgens internationale normen. Wij ontwerpen en produceren specifieke projecten om aan de bouwkundige en kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. CREO CUBE

  Polen

  Het team van CREO CUBE bestaat uit productiemedewerkers, ervaren specialisten op het gebied van architectuur en ontwerpondernemers en bouwinspecteurs. Dankzij de jarenlange ervaring in de bouw in de kapitaalgroep waar Creo Cube deel van uitmaakt, kunnen we niet alleen prestigieuze, maar ook technisch geavanceerde projecten realiseren. Uitvoerig voorbereide en volledig afgewerkte modules worden naar de plaats van bestemming vervoerd en daar in een mum van tijd geïnstalleerd. Voor de bouw van de modules worden de modernste materialen gebruikt. Bij het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden op het perceel wordt in een speciaal voorbereide productiehal een afgewerkt gebouw gebouwd volgens de richtlijnen van de investeerder. Ons aanbod omvat zowel kant-en-klare als afgewerkte modules, gemaakt om aan de huidige marktverwachtingen te voldoen, maar ook gemaakt en ontworpen volgens de speciale richtlijnen van de investeerder. Onze gebouwen van kant-en-klare onderdelen zijn verbazingwekkend in termen van functionaliteit en voldoen tegelijkertijd aan de veiligheidsnormen, de eisen voor brandbeveiliging en de voorschriften voor gezondheid en veiligheid. De constructies doen niet onder voor de traditionele oplossingen - comfortabele omstandigheden maken zowel vrije tijd als studie mogelijk. Modulaire systemen worden gekenmerkt door een goede thermische isolatie die er ook mooi uitziet. Elke module heeft zijn eigen bemeterde elektrische installatie, sanitair en ventilatie met warmteterugwinning. Bovendien liggen de exploitatiekosten voor de toekomstige eigenaars van het gebouw laag dankzij het gebruik van ecologische warmtepompen in combinatie met onze zonnepaneelinstallatie.

 5. TSC SILOS

  Nederland

  Als specialist in de bouw van vierkante silo's levert TSC Silos een eindproduct dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt gebruikt in vele verschillende industrietakken. Het vierkante of rechthoekige siloconcept is gekenmerkt door een optimale opslagcapaciteit en flexibele uitvoeringsopties. Een slim design zorgt voor de best mogelijke productlozing met een maximale opslagcapaciteit. Met een TSC silo investeert u in een veilige, hygiënische werkomgeving. Van de verkoop en het ontwerp tot de productie en de installatie zijn wij in staat uw projecten van A tot Z te verzorgen: van de stalen draagstructuur tot de beplating en van het functionele ontwerp tot de installatie. Bij TSC is de veiligheid een prioriteit. Onze goed opgeleide ingenieurs voeren grondige berekeningen uit voor uw silo. TSC ontwerpt, berekent en bouwt alle silo's in overeenstemming met de meest recente normen (EN 1991, EN 1993 en EN 1090). Wij hebben de nodige kennis van ATEX, aardbevingscoëfficiënten, sneeuwbelasting en windbelasting.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MODULE-T

  Turkije

 2. AIVT

  Frankrijk

 3. BR MODULAIRE

  Frankrijk

 4. MBG

  Tunesië

 5. DELTAMOD

  Frankrijk

 1. PORTAKABIN

  België

  De specialist van modulair bouwen in België. Het gebouw van uw keuze, op tijd en binnen budget, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw - dat is het mooie van een tijdelijke modulaire gebouw van Portakabin. De modulaire en autonome prefabgebouwen van Portakabin zijn een ideale oplossing voor allerlei toepassingen. Onze gebouwen zijn helemaal van staal en worden heel nauwkeurig gefabriceerd. Wat u ook nodig hebt, wij kunnen u aangepaste autonome of modulaire prefabgebouwen aanbieden. Portakabin gebouwen voldoen aan uw specifieke eisen voldoen, of u nu een tijdelijk kantoor, een klaslokaal, een artsenpraktijk, sanitaire voorzieningen enz nodig heeft.

 2. ALGECO

  Nederland

  Algeco B.V is actief in tijdelijke huisvesting en verhuurt en verkoopt tijdelijke en permanente ruimtes dmv units. Deze modules kunnen flexibel ingezet worden en aangepast aan elke behoefte: als tijdelijk kantoor of klaslokaal, bouw- en werfkeet, opslagruimte, vergaderruimte, kantine, kleedruimte, ... We zijn van alle markten thuis en hebben een oplossing voor elke bedrijfssector (bv. burelen, bouw, haven, industrie, scholen, evenementen, ...) en iedere locatie. Wat uw behoefte ook is, Algeco zorgt dat u over accommodatie beschikt! We gaan zelfs nog een stap verder en nemen u alle werk uit handen via onze" 360° Service". Naast units bieden we ook een verzekering aan, voorzien de container van o.a meubilair, airco, brandblusapparatuur, watercoolers, internet, … Alles om het u zo eenvoudig mogelijk te maken! Algeco bestaat sinds 1955 en is onderdeel van het Amerikaanse Algeco Scotsman Company. We zijn wereldmarktleider in modulaire bouw en zijn actief in 29 verschillende landen.

 1. SPANTECH

  België

  SPANTECH is een van de Europese marktleiders in het ontwerp en de vervaardiging van tenten en structuren van gespannen doek. De firma is aanwezig in meer dan 20 landen in Europa en in het Midden-Oosten. Het sterke punt van de firma is de integratie van een tekenbureau, een ultramoderne productie-eenheid en vakbekwame teams voor de installatiewerkzaamheden onder een dak. SPANTECH is actief in alle sectoren voor tentdoekstructuren, zowel tijdelijke, semipermanente als permanente structuren. Naast haar activiteiten voor de evenementensector ontwikkelt SPANTECH ook oplossingen voor industriële opslag, overkappingen voor multisportterreinen, woon- en leefruimtes, architecten en NGO's. De laatste jaren heeft de groep SPANTECH drie bekende bedrijven uit de sector geïntegreerd: Bator Structures en Delta Structures in 2006 en Elflein-Zelte in 2012 en is daarmee een van de meest ervaren, creatieve en technologische ondernemingen in haar sector geworden.

 2. PREMIUM-UNITS.NL

  Nederland

  All Units: Innovatief op gebied van huisvesting. Van kantoor aan huis tot modern en luxe Tiny House. Uitstekende prijs/kwaliteit. All Units. Tiny Houses, vakantiewoningen, noodruimtes, kantoorunits en kantoren aan huis van ongekende kwaliteit én met een zeer aantrekkelijke uitstraling! Onze units zijn stijlvol, modern en net zo flamboyant of ingetogen als u zelf. Het uiterlijk van onze units heeft u namelijk zelf in de hand! Bent u op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte in uw bedrijfskleuren. Een duurzaam Tiny House dat volledig opgaat in haar omgeving. Óf een zomers vakantiehuisje in de stijl van uw favoriete vakantiebestemming om te kopen of te huren? Als u het kan bedenken op 1m2 tot 36m2, dan kunnen wij het leveren! All units zijn standaard goed geïsoleerd, duurzaam en opgebouwd uit hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn onze units sterk en licht van gewicht. Ook zijn de units standaard uitgerust met dubbelglas en optioneel zijn ze ook met energie en klimaat besparende opties te leveren.Laat u verassen door de vele mogelijkheden, slimme inrichtingen, efficiënte ruimtes en dat alles in uw eigen stijl.Wij Bouwen Duurzame UnitsDe unieke en gezellige tiny houses worden gekenmerkt door de mooie details, slimme functies en elementen van traditioneel vakmanschap. Van luxe en moderne chalets tot aan traditionele vintage chalets. Ontworpen voor rust en ontspanning, maar ook voor activiteit en gemeenschap. Gebaseerd op de inherente behoefte van de moderne mens aan gemoedsrust.

 3. WORLD WAY FACTORY - CONTAINERS HABITABLES

  Frankrijk

  Ons bedrijf biedt hoogwaardige wooncontainers voor makelaarsbedrijven, individuele beleggers of professionele beleggers, winkelieren(restaurantcontainers, barcontainers, winkelcontainers, etc.), voor reclame, openbare werken en allerlei andere soorten huisvesting. Wij produceren uw wooncontainers in de fabriek voor al uw projecten en op maat. We leveren u zowel in Frankrijk als in Europa, en gaan ook regelmatig de grenzen over voor leveringen buiten Europa. Ons gamma van Home Containers is erg breed, en de containers zijn in het bezit van een ingerichte keuken, badkamer, kantoor. We leggen het accent op design, kwaliteit en robuustheid. We zijn gericht op de ontwikkeling van winkels, kantoren of zelfs huizen met een verzorgde inrichting, zowel origineel als robuust, met een lange levensduur. Wij zorgen voor snelle installatie van ingerichte containers.

 4. PIET LUYS & PRTS

  België

  Succes en vertrouwen door een familiaal bouwbedrijf.Meer dan ooit is ervaring en continuïteit voor een industriële bouwonderneming van doorslaggevend belang. Dit is bij Piet Luys & prts industriebouw verzekerd door de aanwezigheid van twee generaties. Met een professionele toelichting omtrent elk bouwaspect, voorkomen wij voor U elke verrassing en bieden wij U de nodige zekerheden voor de realisatie van uw bedrijfsgebouw. Piet Luys & prts industriebouw is méér dan een gewone bouwonderneming. Onze eigen ingenieurs en montageploegen, onze ecologische invalshoek, onze perfecte afwerking, onze zeer concurrentiele prijzen en het gebruik van uitstekende isolerende materialen hebben ons als een van de belangrijkste industriebouwers uitstekende referenties bezorgd in zowat alle bedrijfssectoren. Heeft U een bouwidee? Dat volstaat. Piet Luys & prts industriebouw doet de rest.

 5. GREENTEC HOUSES OÜ

  Estland

  In het voorjaar van 2004 openden we onze fabriek met de meest geavanceerde installaties van Estland. We hebben onze eigen fabriek opgebouwd en ingericht om als model te dienen voor alle anderen. We willen bewijzen dat een huis dat uit elementen is opgebouwd meer voordelen heeft dan een snelle opbouw. De huizen hebben geschikte architecturale oplossingen voor het milieu, zij zijn goed geïsoleerd ten aanzien van warmte en geluid, zijn gemaakt van natuurlijke materialen en het arbeidsproces is ecologisch gezien zeer goed doordacht. Dhr Ahto Joost, Managing Director

 6. PREFABRI S.L.

  Spanje

  Prefab modules - Modulaire containers - Mobiele kantoren - Prefab modulaire gebouwen - Modulaire huisvesting voor arbeiders in de bouwsector en de mijnbouw - Lagere en middelbare scholen - medische centra - kantoren - Toiletten en kleedkamers. Wij bieden u diverse medewerkingsformules afhankelijk van het project: van de simpele levering van onze prefab gebouwen tot een sleutelklare oplossing voor huisvesting in de mijnbouw, kantoren, scholen, medische centra, kantines, sanitaire voorzieningen.

 7. NEPTUNUS

  Nederland

  Neptunus, dé specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen. Met meer dan 75 jaar ervaring is Neptunus dé specialist in het ontwerpen, verhuren en bouwen van tenten voor evenementen en demontabele gebouwen. Van 10m² tot 20.000m² of zelfs meer, van basic tot luxueus: door het uitgebreide productprogramma en de eindeloze mogelijkheden bent u altijd verzekerd van de juiste oplossing voor uw evenement of huisvestingsvraagstuk. En daar draait het om.

 8. MODULO PROTECT

  Frankrijk

  Modulo Protect, firma in de Elzas, ontwerpt en maakt volgens opdracht Modulaire Prefab Gebouwen, vooruitgerust, beveiligd, op maat en kant-en-klaar. Modulo Protect staat zeer goed bekend voor zijn zeer technische producten in verband met zeer specifieke opdrachten, zoals maxi cabines, technische shelters of zelfs modulaire banken. Gebouwen die gedeeltelijk een beveiligings/veiligheidsindeling behoeven volgens de Europese normen,

 1. JEKOBOUW

  Nederland

  Klussenbedrijf Groningen – Jekobouw is ontstaan uit Huis & Zo BV en is een allround onderhouds– en klussenbedrijf met ruime ervaring. Jekobouw brengt kwaliteit, allround vakmanschap en een goede communicatie bij elkaar in uw bouwproject of klus.

 2. BCMB

  België

  Dakwerken & Meer. Méér dan 35 jaar vakmanschap voor particulieren, industrie en bouwprojecten. Gespecialiseerd in dakwerken, groendaken, geïntegreerde zonnecellen en opbouw, geveltechnieken, binnenwerken (plafonds & wanden).

 3. WONDER

  Spanje

  Toepassingen in de landbouw, veeteelt en industrie, bijvoorbeeld. Hangars voor vliegtuigen, multisportzalen, kantoorloodsen, metalen dwarsgoten, prefab loodsen.

 4. CONSTRUCTIONS MODULAIRES D'HAEYERE- CMDH

  België

 5. MODUL&CO

  Frankrijk

 6. PORTAKABIN LUXEMBOURG

  Luxemburg

 7. JARNI MODULAR HOMES

  Wit Rusland

 8. KLEUSBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. ATA GROUP SRL

  Roemenië

 10. EVKONPREFABRIK

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Modulaire bouw - Import export

Aantal resultaten

4.436 bedrijven