• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • moeren

Resultaten voor

Moeren - Import export

 1. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  We hebben jarenlange ervaring en garanderen u een uitstekende service. Vanuit onze locaties in Altenberge (Duitsland) en Kaohsiung (Taiwan) dienen wij wereldwijd als systeem leverancier voor industriële bedrijven. Stevig vasthouden! Met onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn we in staat om verschillende materialen en componenten veilig te assembleren. Om u te laten profiteren van de verbinding met ons, maken we uw werk ook eenvoudiger met veel individuele services met betrekking tot schroeven, moeren en Co. flexibele service! Of het nu vanuit ons hoofdkantoor in Altenberge in Westfalen of vanuit ons bureau in Kaohsiung, Taiwan is, wij leveren onze producten aan industriële bedrijven uit verschillende industrieën.

  Website Open In New icon
 2. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Het leverings- en serviceprogramma van BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omvat: Kogelomloopspindels in gewervelde en geslepen uitvoering, volgens DIN en volgens klanttekeningen met standaard of speciale moeren, trapeziumvormige spindels in gewalste en gewervelde uitvoering, lineaire geleidingen, accessoires zoals lagers en lagerblokken, reparaties en inspecties door KGT.

  Website Open In New icon
 3. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Ons bedrijf is al decennia een van de grootste producenten van draadproducten in Europa. In 1852 produceerde de dorpssmid Wilhelm Lüsebrink in Halver-Öckinghausen voor het eerst oogbouten met houtdraad - een product dat vandaag de dag nog steeds een van de belangrijkste is in ons assortiment. Met een goede mix van traditie en moderniteit produceren en leveren wij vanuit twee locaties markten over de hele wereld. Moderne productiemethoden en logistiek, absolute kwaliteit en het naleven van deadlines en het vermogen om flexibel te reageren op speciale wensen van de klanten zijn de doorslaggevende concurrentievoordelen en de garantie voor het succes van ons bedrijf in de zesde generatie. LÜSEBRINK - we komen er wel uit.

  Website Open In New icon
 4. ALSTERTALER SCHRAUBEN & PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wij zijn al lange tijd specialist in de hoogste kwaliteitsvereisten en leveren aan de volgende sectoren: machine-, voertuig-, installatie-, scheeps- en vliegtuigbouw, armaturenfabrikanten, kerncentrale- en windtechnologie, medische en marinetechniek, lucht- en ruimtevaart, trappenbouw, meubelindustrie, metaal- en beursbouw, elektronica, klimaattechniek, ambacht en handel. Wij leveren onze precisieonderdelen van Spitsbergen tot Ushuaia, rechtstreeks in uw montagehal, maar ook op elke bouwplaats. En niet ergens maar precies op de overeengekomen datum. Competentie, service en flexibiliteit zijn onze sterke punten. Alstertaler Schrauben & Präzisionsteile GmbH levert overal ter wereld!

  Website Open In New icon
 5. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wij produceren en verkopen precisie- en genormeerde onderdelen, draaidelen en halffabricaten op het gebied van de verbindings-, fluid-, montage- en productietechniek. Onze producten: Onze kerncompetentie ligt in de productie van gedraaide onderdelen, onder meer voor de automobiel-, elektrische en kunststofverwerkende industrie. Met onze knowhow van meer dan vijf decennia zijn wij een betrouwbare partner voor DIN-onderdelen en individuele oplossingen. Ons doel is de best mogelijke levering voor onze klanten. Wij zorgen voor dit door middel van consistent en uitgebreid kwaliteitsbeheer op basis van het principe van continue verbetering. Onze producten, processen en workflows worden voortdurend onder de loep genomen. In lijn met ons motto "Kwaliteit sinds 1961" vertrouwen we niet alleen op onze eigen knowhow, bijvoorbeeld door interne trainings- en vervolgopleidingen en interne suggestiesystemen, maar houden we ons ook extern bezig op het gebied van totaal kwaliteitsbeheer.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. JÄGER & FRESE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Productie en distributie van bevestigingsmiddelen op een productie- en opslaggebied van 3.600 m². Tot onze klanten rekenen we de meubelindustrie, de houtverwerkingsindustrie en trappenbouw, machine- en apparatenbouw, winkelinrichting en opslagstellingen alsook sanitair en verwarmingsapparatuur. Onze bijzondere diensten: hoge beschikbaarheid en tijdige levering, compilatie, verpakking en assemblage van kleine ijzeren en kunststofonderdelen. Onze specialiteit is de productie van in hoogte verstelbare schroeven en meubelgeleiders van staal, RVS en kunststof. Het programma varieert van M 8 x 10 mm tot M 24 x 300 mm in alle voorkomende oppervlakken. Wij helpen u met de technische ontwikkelingen en problemen - we zullen samen een oplossing vinden.

  Website Open In New icon
 2. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH is een middelgroot bedrijf in de metaalverwerkende industrie, dat zich richt op de productie en verkoop van bevestigingsmiddelen en verbindingsmiddelen.Het bedrijf werd opgericht in 1983.De vestiging bevindt zich in Saarburg, Rijnland-Palts.In totaal zijn ongeveer50 werknemers in dienst. Het assortiment omvat vleugelmoeren, duimschroeven, dopmoeren, houtverbindingen, steunbeugels, railmoeren, glijdende blokken, hamerkopschroeven en diverse speciale onderdelen volgens tekeningen of monsters en wordt constant aangevuld en uitgebreid.We worden gekenmerkt door een keten met een hoge toegevoegde waarde, te beginnen met het metaalgieten "Made in Germany" via de mechanische verwerking, een oppervlaktebehandeling op maat tot de individuele verpakking.We handelen op een zeer klantgerichte, flexibele en kwaliteitsbewuste manier op basis van gecertificeerde managementsystemen.

  Website Open In New icon
 3. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Schäfer + Peters is uw partner voor roest- en zuurbestendige bevestigingsmiddelen, DIN en standaard onderdelen zoals bv.: Houtschroeven, metrische schroeven, plaatschroeven, sluitringen, moeren of producten zoals zware bevestigingen, veiligheidsschroeven en bevestigingen voor zonnepanelen, evenals speciale onderdelen en componenten volgens tekening - allemaal in verschillende uitvoeringen.We onderhouden een roestvrije verbinding met onze klanten! Daarvoor zorgen we met meer dan 32.000 verschillende artikelen op voorraad, meer dan 200 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en modern kwaliteitsmanagement.In onze webshop vindt u alle voorraadartikelen zoals diverse RVS schroeven, RVS moeren, RVS sluitringen, RVS bouten, RVS touwen, RVS kettingen, RVS pinnen en vele andere verbindingselementen van RVS.Neem voor toegang tot de S+P online shop contact op met ons verkoopteam.

  Website Open In New icon
 4. SMART CLAUPACK SRL

  Roemenië

  Verified by Europages badge

  SMART CLAUPACK SRL ontwerpt en maakt verpakkingsoplossingen in hersluitbare zakken, blikken, potten en flessen om kleine en middelgrote producenten tegemoet te komen, met meer dan 12 jaren ervaring. Ons team van voedingsdeskundigen, natuurgeneeskundigen en therapeuten staat klaar om diensten aan te bieden volgens de hoogste normen voor de productie van veganistische en rauw-veganistische producten, mengsels van superfoods in poedervorm. (Ayurvedische, energie gevende, proteïnerijke producten voor atleten, waaronder kant en klare drink-/eetproducten met een basis van kokosmelkpoeder, bijv. : vegan warme chocolade, pre-workout energiedrank voor atleten of complete groenteproteïnes, post-workout, in multidosis recipiënten of unieke dosis), zaden of gedroogde vruchten, muesli, pudding, maar wij staan altijd open voor andere soorten producten. We werken zowel met het eigen merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk van de klant), het Wit Merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk geleverd door ons team van specialisten) of een mix van beide. De firma beschikt over een eigen goed georganiseerde infrastructuur, verdeeld in afdelingen. Het HACCP systeem wordt toegepast, zodat de producten worden voorbereid volgens kwaliteitsvoorwaarden in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Commissie, onder strenge hygiënische omstandigheden. Op de verwerkings-/verpakkingslijn werken wij zonder GGO's, gluten, zuivelproducten, dierlijke producten, gist, soja en zonder kleurstoffen, smaakstoffen, additieven, conserveermiddelen, kunstmatige emulgatoren. De productie-eenheid en het magazijn zijn EU Biologisch Gecertificeerd.

  Website Open In New icon
 5. MEDBAY FOOD AND BEVERAGE CO.

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Medbay Food and Beverage is een Turkse exporteur van levensmiddelen. Onze onderneming werd opgericht dankzij de ideeën, connecties en vastberadenheid van Yunus Akdemir, die al 20 jaar binnen de levensmiddelenmarkt werkt en een uitstekend kennis heeft van Turkse, Indiase en Vietnamese rijst en van de internationale levensmiddelenmarkt. Wij streven ernaar het beste merk te zijn in termen van kwaliteit in de regio en vertegenwoordigen de trots en de topkwaliteit van Turkije en Vietnam in Turkije en op de internationale markt. Medbay Food and Beverage staat dan bij vele klanten ook bekend als een betrouwbare en toonaangevende onderneming. Wij hebben een uitgebreid productaanbod met onder andere gedroogd fruit, vijgen, abrikozen, noten, zaden, biologische producten in grootverpakkingen zoals rijst, plantaardige olie en talloze overige landbouwproducten die op onze website te zien zijn. Naast de focus op witte rijst producten van de Aziatische markt en duurzame samenwerkingen, bieden wij hoogwaardige Vietnamese rijst en overige levensmiddelen aan klanten in de EU zoals ST20, ST24, Lai KDM, SKO en NangHoa. Onze tak in Europa voor de marketing en verkoop van noten en gedroogd fruit, TURKLAND KFT, is gevestigd in Boedapest, Hongarije. Wij streven ernaar de productkwaliteit altijd voorop te stellen en de klanttevredenheid is onze beloning en motivatie, ongeacht het type markt. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 1. POL-FOODS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge

  POL-FOODS SP. Z O.O. koopt in 48 landen over de hele wereld producten in en verkoopt producten in 97 landen, waardoor wij dus echt wereldwijd actief zijn. Om handel te drijven in zo veel landen en culturen is een grondige kennis van de verschillende culturen en klanten vereist. Wij zijn ook een grote marktdeelnemer binnen de sector van detailhandel, waar een steeds meer inkopers onze beroemde merken hebben ontdekt. Wij zijn één van de Poolse toonaangevende groothandelaars/handelaars in voedingsmiddelen. Alles samen hebben wij het voorrecht meer dan 200 zeer tevreden klanten van dienst te zijn. Ons productassortiment, dat onder meer bestaat uit gekoelde en diepvries vleesproducten, is vrijwel eindeloos. Wij bieden een ontelbare hoeveelheid productcombinaties gebaseerd op varkensvlees, rundvlees, pluimveevlees en lamsvlees. Gesneden vlees, recepten, verpakking en andere belangrijke elementen kunnen worden aangepast om te voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Meer dan 5000 productlijnen, merk- en private label producten inbegrepen, voor consumptiegoederen, zoals voedingsmiddelen, frisdranken, persoonlijke en huishoudelijke verzorgingsproducten, basisvoedingsmiddelen, tabak, vers en diepvries vlees, zaden, noten en niet-voedingsproducten. Wij beschouwen onszelf als meer dan alleen een leverancier van verschillende voedingsproducten. Ons doel is altijd om een waardevermeerderend partnerschap aan te gaan met onze klanten en leveranciers wereldwijd. Na bij ons uw inkopen te hebben gedaan, kunt u de levering op uw factuuradres bij ons reserveren, want wij hebben afspraken gemaakt voor leveringen tegen redelijke prijzen met DHL, TNT & ANDERE VRACHTTRANSPORTFIRMA'S. Neem via e-mail contact op met onze klantendienst voor verdere informatie.

  Website Open In New icon
 2. KIPP ITALIA SRL

  Italië

  Verified by Europages badge

  HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normaleringselementen en regelapparatuur. Het bedrijf produceert op de site in Duitsland met gebruik van een uitgebreide reeks machines. Het productassortiment omvat meer dan 25.000 onderdelen, die dankzij het logistiekcentrum ter plaatse snel beschikbaar zijn. KIPP is dus een betrouwbare partner voor de industrie, fabrieken en de machinebouw.KIPP ontwikkelt producten en voert intern een volledige kwaliteitscontrole van de producten uit. Dankzij uitgebreide productiemiddelen, kunnen we via standaard montages van elementen en aparte onderdelen specifieke oplossingen aanbieden. Bij de ontwikkeling van de regelapparatuur van KIPP wordt bijzondere aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit. HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds en is sinds 1950 gespecialiseerd in intern ontwikkeld spangereedschap zoals de klassieke KIPP spanhendel. Het bedrijf telt meer dan 350 medewerkers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

  Website Open In New icon
 3. ARTAFAST SNC

  Italië

  Verified by Europages badge

  Gecertificeerd bedrijf. Sinds 1980 is Artafast de Sovico (MB) gespecialiseerd in de vervaardiging van kooimoeren van roestvrij staal en van gehard staal, van M3 tot M12. Het bedrijf produceert ook vierkante kooimoeren voor continuïteit van massa, kooimoeren met vleugels en kooischroeven met vleugels.

  Website Open In New icon
 4. ARTAFAST SNC

  Italië

  Verified by Europages badge

  Gecertificeerd bedrijf. Sinds 1980 is Artafast de Sovico (MB) gespecialiseerd in de vervaardiging van kooimoeren van roestvrij staal en van gehard staal, van M3 tot M12. Het bedrijf produceert ook vierkante kooimoeren voor continuïteit van massa, kooimoeren met vleugels en kooischroeven met vleugels.

  Website Open In New icon
 5. TORNERIE P.G.F.

  Italië

  Verified by Europages badge

  P.G.F. is gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte gedraaide en gefreesde onderdelen in een grote verscheidenheid. Wij frezen, maken dwarsgaten met schroefdraad, brootsen direct in de machine of op traditionele of transfer bewerkingscentra. PGF bewerkt ongelegeerd staal, gelegeerd en ongelegeerd veredeld staal, roestvrij staal, aluminium, messing, koper en kunststoffen.

  Website Open In New icon
 6. SORALUCE HNOS S.A.

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Soraluce fabriceert koud gestampte moeren, lijmtangen en speciale onderdelen. SORALUCE is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van onderdelen van zeer hoge kwaliteit en precisie bestemd voor de automobielindustrie.

  Website Open In New icon
 7. UTP UNITED-TURNED-PARTS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. PEEL-PLATE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 9. KARL HIPP GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 10. REKER-NUTS HANDELS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. ERNST THOMAS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. PUNTOVITI SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. FRATELLI GEROSA SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. KARL LIMBACH & CIE GMBH & CO.

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. NEDSCHROEF PLETTENBERG GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. KIPP FRANCE SAS

  Frankrijk

  HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normelementen en bediendelen. De onderneming produceert in Duitsland waar ze over talrijke installaties beschikt. Ons assortiment omvat meer dan 25.000 artikelen die de logistieke afdeling snel beschikbaar kan stellen. Daarom is KIPP een betrouwbare partner voor de industrie en voor de bouw van installaties en machines. De producten van KIPP worden volledig intern ontwikkeld en door de kwaliteitsdienst gecontroleerd. Dankzij de eigen productiecapaciteit kan de onderneming de standaardelementen, modules en onderdelen aan de specifieke verwachtingen van de klanten aanpassen. Ergonomie en stabiliteit staan centraal bij de ontwikkeling van bediendelen KIPP. HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds 1919 en legt sinds 1950 de klemtoon op spandelen die intern worden ontwikkeld zoals de klassieke KIPP klemhefboom. De onderneming is in meer dan 50 landen gevestigd.

 8. KIPP INC.

  Verenigde Staten

  HEINRICH KIPP WERK HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normaleringselementen en regelapparatuur. Het bedrijf produceert op de site in Duitsland met gebruik van een uitgebreide reeks machines. Het productassortiment omvat meer dan 25.000 onderdelen, die dankzij het logistiekcentrum ter plaatse snel beschikbaar zijn. KIPP is daarmee een betrouwbare partner voor de industrie, installatie- en machinebouw. Om de 2 jaar wordt er een nieuwe KIPP catalogus 'Regelapparatuur| Normaliseringselementen' uitgegeven met tal van nieuwigheden. KIPP ontwikkelt producten en voert intern een volledige kwaliteitscontrole van de producten uit. Dankzij uitgebreide productiemiddelen, kunnen we via standaard montages van elementen en aparte onderdelen specifieke oplossingen aanbieden. Bij de ontwikkeling van de regelapparatuur van KIPP wordt bijzondere aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit. HEINRICH KIPP WERK werd opgericht in 1919. Het telt tegenwoordig meer dan 350 medewerkers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

 9. RMS SCHRAUBEN GMBH

  Duitsland

  De RMS-schroeven GmbH werd in 1976 opgericht in Raunheim, in de buurt van Frankfurt am Main. Met de hoge kwaliteitsstandaard werd in 2003 rekening gehouden door de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN EN ISO 9001: 2000. Zo biedt RMS-Schrauben GmbH al meer dan 40 jaar de beste verbindingen. Wij zijn de systeemaanbieder. Naast onze kerncompetentie op het gebied van schroeven, dekken we nu de volledige bandbreedte van de verbindingstechnologie. Vooral in de verlijmingstechnologie zijn we een krachtige partner voor industrie en handel. Daarnaast bieden we interessante producten en deskundig advies voor alle aspecten van een moderne werkplaats. Daarom zien wij onszelf als generalisten in het assortiment en specialisten voor de behoeften van onze klanten.

 10. ROMMEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn uw betrouwbare partner als een leverancier van precisie-onderdelen. Al bijna 40 jaar produceren wij precisie-onderdelen in grote series. Ons machinepark omvat Variomatic ronde-tafelmachines met 9, 11 en 12 stations, gedeeltelijk curven bestuurd en gedeeltelijk NC-bestuurd met maximaal 60 NC assen per machine. De machines zijn speciaal ontworpen voor de stromende deelproductie met constante prestaties en kwaliteit voor seriële onderdelen. . Volautomatische productieprocessen en een groot aantal verwerkingsopties stellen ons in staat om zelfs complexe delen van alle kanten te bewerken. We verwerken staal, aluminium, koper en messing ringen, grote spoelen, stangen, secties van gietstukken via toevoerladers. Ons dienstenpakket is aangevuld met verschillende technieken: slijpen, tumbling, oppervlakte afwerkingen, ultrasone reiniging, assemblagewerk en warmtebehandelingen.

Filters

Resultaten voor

Moeren - Import export

Aantal resultaten

12.367 bedrijven