• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mondverzorgingsproducten

Resultaten voor

Mondverzorgingsproducten - Import export

 1. SEMENTIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sementis is een Frans bedrijf dat bijdraagt aan het herindustrialiseren van het platteland op een duurzame en plaatselijke manier door de merken te begeleiden een assortiment nuttige huishoudartikelen te ontwikkelen. Dankzij de inzet van de ondernemers rond Angers, een uitzonderlijk team en steun van de overheid, is het bedrijf nu in staat producten en accessoires voor de badkamer te bieden die in Frankrijk (in de Anjou) vervaardigd, milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Deze artikelen kunnen met uw merknaam bedrukt worden. Bij Sementis, hebben wij ervoor gekozen te investeren in de productie van Franse tandenborstels dankzij een machine voor het plaatsen van de borstelhaartjes op een steel of een verwisselbare kop. Deze ultra geavanceerde machine stelt ons in staat hoogwaardige, duurzame en persoonlijk aangepaste tandenborstels te produceren. Naast ons assortiment tandenborstels, produceert Sementis tevens een magnetische zeephouder. Dit vindingrijke accessoire biedt een uitstekend antwoord op de stijgende opkomst van vaste cosmetica assortimenten. Het biedt een discrete oplossing om zeep, shampoo bars en overige vaste producten droog te houden en zo hun levensduur te verlengen. De magnetische zeephouder heeft een ultralicht ontwerp van slechts 12 gram en kan producten tot 160 gram verticaal dragen! Talloze merken schonken reeds hun vertrouwen aan Sementis voor dit baanbrekende accessoire dat een moderne twist aan badkamers biedt.

 2. ESLAB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESLAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mondverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren actieve steenkolen, parels van keramiek, henna, en wierook. Het is gevestigd in Strasbourg, Frankrijk.

 3. LABORATOIRE ALVEND

  Frankrijk

  ALVEND is een Frans laboratorium dat sinds 1995 huismerken formuleert en produceert: biologische gecertificeerde verzorgingsproducten en cosmetica en ecologisch gecertificeerde reinigingsmiddelen. Onze producten zijn 100% Made in France. Wij hebben een internationale ervaring opgebouwd in alle sectoren, van ketens van biowinkels, parfumwinkels, schoonheidssalons, tot supermarktketens. We leveren oplossingen op maat. ALVEND is een toonaangevend bedrijf op de Europese markt met een jaarlijkse producgtiecapaciteit van 20 miljoen items. COSMOS ORGANIC gecertificeerd door Ecocert. Cruelty Free. Vegan ISO 22716. GMP (Goede Productie Practices voor de vervaardiging van cosmetica producten).

 4. GLOBAL DENT LLC

  Rusland

  De onderneming GLOBAL DENT is één van de wereldleiders binnen de ontwikkeling en de productie van bleekproducten, producten voor remineralisatie en professioneel tandverzorging thuis. Al de producten van de onderneming Global Dent worden vervaardigd in onze eigen productiesite met gebruik van hoogwaardige grondstoffen van toonaangevende Europese leveranciers en met naleving van de internationale GMP& ISO normen. Onze producten worden tegenwoordig geëxporteerd naar 8 landen. TM GLOBAL WHITE is actief binnen drie hoofdsectoren: bleken, remineraliseren, dagelijkse verzorging. Terwijl WATERDENT geconcentreerde vloeistoffen biedt voor waterflossers en professionele tandverzorging thuis. Het hoofdbestanddeel van de waterflosser vloeistoffen is Bischofite. Bischofite is een uniek bestanddeel dat een complex van nuttige mineralen bevat en waarvan de samenstelling rijker is dan het zeezout en het zout uit de Dode Zee.

 5. NU SKIN BELGIUM

  België

  Ons bedrijf Al meer dan twee decennia is Nu Skin met hart en ziel toegewijd aan het creëren van producten en hulpmiddelen om miljoenen mensen ter wereld op weg te helpen naar een mooie toekomst. Nu Skin, dat in 1984 opgericht werd om kwaliteitshuidverzorging te bieden die uitsluitend gezonde ingrediënten van topkwaliteit bevatten, blijft tot op heden trouw aan dit erfgoed van "alleen het goede, niets slechts", door innovatieve producten te ontwikkelen die de gezondheid en lange levensduur van huid en haar bevorderen. Elke dag vinden wetenschappelijke ontwikkelingen plaats om u een beter en langer leven te helpen leiden. Dankzij de Adviesraad van deskundigen van Nu Skin — vernieuwers op het gebied van dermatologie, etnobotanie en voedings- en cosmetische wetenschappen — ontwikkelen we producten die de voordelen van enkele van de meest geavanceerde ingrediëntentechnologieën genieten die vandaag beschikbaar zijn. En naast onze toewijding aan geavanceerde producten en bedrijfskennis zet Nu Skin zich in om van de wereld een betere plaats voor kinderen te maken via onze Nu Skin Force for Good Foundation.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PÜTZ ELEKTRISCHE TANDENBORSTELS

  Nederland

  De elektrische tandenborstels van Pütz zijn voordelig geprijsd, van hoge kwaliteit en zien er vrolijk uit. Waarom saai en duur poetsen als het ook vrolijk en betaalbaar kan voor dezelfde kwaliteit? De Pütz tandenborstels gebruiken een uniek systeem voor de borstels. Alle opzetstukjes zijn voorzien van een symbool dat een van de seizoenen uitbeeldt (zomer - herfst - winter - lente). Op deze manier weet je direct wanneer het tijd is om je tandenborstel opzetstuk te vervangen. Dan ben je zeker dat de haartjes in topconditie zijn en zoveel mogelijk tandplak verwijderen.

 2. GABA

  Nederland

  GABA is gespecialiseerd in mondhygiëne met de merken elmex en meridol. Het assortiment omvat zowel tandpasta’s, mondspoelingen als tandenborstels. Dankzij deze producten en hun specifieke eigenschappen zet GABA al jaren de toon en vormt daarmee een autoriteit op het vlak van mondverzorging en preventie. GABA voldoet aan de eisen die tandartsen stellen: zij verwachten efficiënte en vernieuwende producten. De merken elmex en meridol staan voor mondverzorgingsproducten van zeer goede kwaliteit, waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. De individuele producten zijn echte probleemoplossers, en omdat de onderlinge werking van de producten op elkaar is afgestemd, zorgt gecombineerd gebruik voor een nog betere, versterkte werking.

 3. DE GEBITSKLINIEK

  Nederland

  De Gebitskliniek is de best beoordeelde tandartsenpraktijk van de Alblasserwaard. Bij het praktijk werken een groot aantal specialisten, om de patiënt de beste mondzorg te bieden. Het team bestaat onder andere uit implantologen, cosmetische tandartsen, tandprothetici, mondhygiënisten en andere tandartsen. Zo kunt u voor alle behandelingen bij De Gebitskliniek terecht. Op de website van De Gebitskliniek vindt u een uitgebreid overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden. Ook vindt u daar alles omtrent de financiën. Per behandeling staan de kosten en vergoedingen op een rij. De Gebitskliniek zit aangesloten bij alle zorgverzekeraars, waardoor wij de financiën voor u uit handen nemen. Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u meer weten? Bezoek dan onze website of neem direct contact met ons op. De Gebitskliniek heeft geen wachrij, waardoor u direct geholpen kunt worden.

 4. FLUIDINOVA SA

  Portugal

  FLUIDINOVA is gespecialiseerd in de productie van synthetisch nanokristallen tricalciumfosfaat. Wereldwijd bekend onder het merk nanoXIM. Wij produceren uiterst zuiver nano-tricalciumfosfaat in pasta- en poedervorm, gebruikt in cosmetica en in de sector voor onderzoek en ontwikkeling. Het nano-tricalciumfosfaat wordt gebruikt binnen de medische sector een voor de mondhygiëne: tandpasta en elixirs. Vanuit een medisch oogpunt biedt het nano-tricalciumfosfaat grote voordelen voor botherstel.

 5. INDUSTRIEWERBUNG PROMOTIA GESMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf INDUSTRIEWERBUNG PROMOTIA GESMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mondverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 1. VITABROSSE

  Tunesië

  Het bedrijf VITABROSSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandenborstels, Mondverzorgingsproducten, Tandenborstels, kwasten, tandpasta's, en Mondverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 2. DOTT.SSA BARBARA SABIU ODONTOIATRA

  Italië

  Het bedrijf DOTT.SSA BARBARA SABIU ODONTOIATRA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Medisch adviesburo. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mondverzorgingsproducten, verschillende ziektekunden, implantologie, Mondverzorgingsproducten, en endodontie. Het is gevestigd in San Giovanni Suergiu, Italië.

 1. WWW.IRRIGADOR-DENTAL.ORG

  Spanje

  Het bedrijf WWW.IRRIGADOR-DENTAL.ORG, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Mondverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren toiletartikelen en -producten en persoonlijke hygiene. Het is gevestigd in Santa Úrsula, Spanje.

 2. MAGIC SMILE LABS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MAGIC SMILE LABS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mondverzorgingsproducten. Het is gevestigd in New York, Verenigde Staten.

 3. INDUSTRIAS BETIK, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS BETIK, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hygiëne- en toiletproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mondverzorgingsproducten, Mondverzorgingsproducten, individueel verpakte roerstaafjes, lucifers, en tandenstokers. Het is gevestigd in Oñati, Spanje.

 4. CAP CITY DENTAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CAP CITY DENTAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mondverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren tandarts. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. LPAM UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf LPAM UNIPESSOAL LDA, is een Multi-Category, en actief in de sector Hygiëne- en toiletproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mondverzorgingsproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Mondverzorgingsproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, en Medische artikelen. Het is gevestigd in Golaes Fafe, Portugal.

 6. FRANCODENTAL SRL

  Italië

  Het bedrijf FRANCODENTAL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Preparaten - tandheelkunde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mondverzorgingsproducten, technische assistentie, transparante apparaten beugels voor odontologie, Mondverzorgingsproducten, en ontkalkers. Het is gevestigd in Pavia, Italië.

 7. COLGATE - PALMOLIVE BELGIUM

  België

  Het bedrijf COLGATE - PALMOLIVE BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mondverzorgingsproducten, Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, Mondverzorgingsproducten, Hygiëne en toilet - producten, huishoudartikelen, en Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 8. PHILIPS BELGIQUE

  België

  Het bedrijf PHILIPS BELGIQUE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kantoorverlichting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mondverzorgingsproducten, energiebesparende lamp, baardscheerapparaat, Mondverzorgingsproducten, en elektrische tandenborstels. Het is gevestigd in Anderlecht, België.

 1. LABORATOIRE ODOST

  Frankrijk

  Het bedrijf LABORATOIRE ODOST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mondverzorgingsproducten, Mondverzorgingsproducten, voorkoming van gaatjes, en tandenborstels. Het is gevestigd in Castera Verduzan, Frankrijk.

 2. BIOK LAB

  Litouwen

  Het bedrijf BIOK LAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mondverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren intern laboratorium voor kwaliteitsbeheer. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 3. DENTORADO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf DENTORADO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfums en schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Hygiëne- en toiletproducten, Mondverzorgingsproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Cosmetica, Hygiëne- en toiletproducten, Mondverzorgingsproducten, en Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is gevestigd in Mühlheim Am Main, Duitsland.

 4. GLASOW & WAGATHA MEDICAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLASOW & WAGATHA MEDICAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Parfums en schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Hygiëne- en toiletproducten, Mondverzorgingsproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Cosmetica, Hygiëne- en toiletproducten, Mondverzorgingsproducten, en Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. ONE DROP ONLY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ONE DROP ONLY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mondverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. SHENZHEN SUNRUN HEALTH CO.,LTD

  Verenigde Staten

  Het bedrijf SHENZHEN SUNRUN HEALTH CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mondverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Pa, Verenigde Staten.

 7. DENTAKUT - SCHWARM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DENTAKUT - SCHWARM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Parfums en schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Hygiëne- en toiletproducten, Mondverzorgingsproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Cosmetica, Hygiëne- en toiletproducten, Mondverzorgingsproducten, en Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is gevestigd in Dietmannsried, Duitsland.

 8. STUDIO MEDICO ODONTOIATRICO DOTT. RAMPINELLI

  Italië

  Het bedrijf STUDIO MEDICO ODONTOIATRICO DOTT. RAMPINELLI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mondverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 9. BIOPHARMACEUTICALS

  Roemenië

  Het bedrijf BIOPHARMACEUTICALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mondverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Iasi, Roemenië.

 10. CAROLA RICHTER - AUSGEWÄHLTE ZAHNPFLEGEPRODUKTE

  Oostenrijk

  Het bedrijf CAROLA RICHTER - AUSGEWÄHLTE ZAHNPFLEGEPRODUKTE, is een Distributeur, en actief in de sector Parfums en schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hygiëne- en toiletproducten, Mondverzorgingsproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Hygiëne- en toiletproducten, Mondverzorgingsproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, en Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Grieskirchen, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis