• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • montage en demontage van industriële constructies

Resultaten voor

Montage en demontage van industriële constructies - Import export

 1. WIMMER MASCHINENTRANSPORTE GMBH

  Duitsland

  ASSEMBLAGE: Onze service begint met de montageplanning en projectplanning van nieuwe of gebruikte machines.Naast de montage- en funderingswerkzaamheden verzorgen wij ook de verpakking, conservering en belading van de installatieonderdelen - inclusief het internationale transport per spoor, over de weg, door de lucht en over water.SPECIAAL EN ZWAAR TRANSPORT: Een brede waaier van speciale opleggertrekkers en met vermogens tot 800 pk zijn beschikbaar bij Wimmer.Alle soorten opleggers, opleggers en diepladers, alsmede ongeveer 300 "zware aslijnen" zijn voor het vervoer beschikbaar.Samen met onze moedermaatschappij Felbermayr kunnen wij terugblikken op tientallen jaren internationale ervaring met individuele logistieke oplossingen op het gebied van speciaal- en zwaar transport. MAGAZIJN VOOR ZWARE GOEDEREN: Of het nu gaat om een hal of een open ruimte - met in totaal ongeveer 15.000 vierkante meter opslagruimte zijn wij het eerste adres buiten de poorten van München als het gaat om opslag van zware goederen.

 2. SCHOLPP GMBH

  Duitsland

  De SCHOLPP-groep is de leidende dienstverlener voor de verhuizing en assemblage van industriële installaties en marktleider op het gebied van wereldwijde industriële assemblage. Meer dan 1.200 werknemers op 16 Duitse en vier andere locaties wereldwijd helpen u en uw bedrijf in beweging te houden. Bijna 20.000 transport- en installatiediensten zijn elk jaar beschikbaar - in 50 landen tot nu toe. Met ons toegewijde personeel en vrijwel ongeëvenaarde assemblagemateriaal zijn we nu over de hele wereld actief om bedrijven en hun werknemers te helpen bij het nauwkeurig installeren en verplaatsen van machines en apparatuur. Of u nu een enkele machine of een hele productielijn verplaatst. Het maakt niet uit in welke branche of industrie u zich bevindt. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw project is. Wij beheersen elke uitdaging met de juiste technologie en slimme oplossingen. Ontdek uw serviceprovider voor wereldwijde industriële assemblage: SCHOLPP.

 3. JADANECCO

  Kroatië

  JADANECCO d.o.o. is opgericht in 2020.Onze missie bestaat erin unieke diensten te verlenen op het gebied van distributie, productlanceringen en marktontwikkeling in Kroatië, de buurlanden en de Duitstalige landen. Productie van houtproducten, service en onderhoud van productie en machines, installatie van nieuwe apparatuur, montage en demontage van machines en hallen zijn de diensten die wij aanbieden. Dankzij een succesvolle zakelijke samenwerking hebben wij de status van agent of distributeur van productieprogramma's bereikt. Dit maakt ons aanbod van diensten bijzonder.Het onderhoud van apparatuur is een reeks procedures in de productiefunctie die moeten worden uitgevoerd volgens vooraf opgestelde plannen, ten einde het aantal storingen te verminderen die de functionele ontwikkeling van het technologisch proces onderbreken. Als een van onze activiteiten leggen wij de nadruk op de service van montage en demontage van machines en uitrusting.

 4. BNA LOGISTIQUE

  Frankrijk

 5. SBM-IRFI S.R.L.

  Italië

  In Italië en daarbuiten ontwerpt, levert, monteert en demonteert SBM-IRFI installaties van de volgende types: staalindustrie, petrochemie/aardolie & gas, afvalwaterzuivering, chemische installaties, klaarvaten, verdikkers, anaerobe gistingstanken, warmtewisselaars, gasmeters, bruggen voor primaire tanks, klaringsbekken, ventilators, transportschroeven, installaties voor de productie en distributie van energie, gasleidingen en oliepijpleidingen, verwijderingsinstallaties van rook en stof, pneumatisch transport van stof, installaties voor het recyclen van huishoudelijk en/of industrieel afval, verbrandingsovens, persleidingen. SBM-IRFI produceert alle soorten recipiënten onder druk volgens de normen ASME VIII div. I en II, PED en GOST. De onderneming biedt tevens de volgende diensten: mechanische verwerking, lassen gecertificeerd volgens UNI EN ISO 3834-2: 2006, kalanderen, verven, zandstralen en alle soorten middelzwaar timmerwerk en speciaal timmerwerk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IMW - WOLFGANG MÜLLER

  Duitsland

  Wij zijn de expert op het gebied van montage en demontage en hermonteren, inclusief implementatie / verplaatsing en inbedrijfstelling van complexe machines en installaties. Onze partners profiteren van onze jarenlange internationale ervaring. Onmisbaar hiervoor is de precieze mechanische en elektrische assemblage van de machines en systemen. Onze speciaal opgeleide medewerkers kennen de complexiteit en de processen van deze machines. Het in elkaar grijpende werk in een goed ingespeeld team stelt ons in staat uitdagingen op tijd aan te gaan. Profiteer van onze competentie in projectbeheer, alles uit één hand: Volledige planning, inclusief planning, transport / implementatie, re-integratie in productie. De garantie voor effectiviteit, flexibiliteit en tevredenheid. Verzoeken van klanten zijn altijd het belangrijkst, zowel de modificatie met ontwerp, besturing en programmering als de tussentijdse opslag, schoonmaak, het onderhoud of algemene revisie van een systeem.

 2. FEBRAP - ASSEMBLAGE

  België

  De Brusselse beschutte werkplaatsen bieden hun ervaring in de assemblage en ontmanteling van elektrische, elektronische of mechanische systemen van alle soorten, kleine of grote series. Er zijn drie werkplaatsen uitgerust voor deze specifieke handelingen uitgevoerd door ervaren en nauwkeurige medewerkers. U krijgt de zelfde dienstkwaliteit als bij ieder ander bedrijf terwijl u tegelijk bijdraagt aan de sociaal-professionele inclusie van "buiten" gewone personen.

 3. OTTO MOROF SPEDITION GMBH

  Duitsland

 4. UWE WILD ANTRIEBS- UND ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. GRAMMLICH INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Duitsland

 1. KEMARTEC AG

  Zwitserland

 2. OEHMEN MASCHINENMONTAGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. GEMAC LAGERTECHNIK + TRENNWAND GMBH

  Duitsland

 2. VOLLMERT TRANSPORT- UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. KIEFER MONTAGE GMBH

  Duitsland

 4. FA. HESS GMBH

  Duitsland

 5. BETZ FLOW GMBH

  Duitsland

 6. LAGER & MONTAGE - TECHNIK PESCHL

  Oostenrijk

 7. F. IMPIANTI DEI F.LLI FACCHETTI SNC

  Italië

 8. D.M.F. - DAMIOLI S.R.L.

  Italië

 1. S.M. TECHNOLOGIC GROUP S.R.L.

  Italië

 2. REMP

  Italië

 3. EAB ELEKTRO-ANLAGEN-BAU GMBH

  Duitsland

 4. SCHÜTZ SPEDITION GMBH

  Duitsland

 5. NÜRMONT INSTALLATIONS GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. ZSCHÖRNIG INDUSTRIEMONTAGE & WARTUNGSSERVICE GMBH

  Duitsland

 7. BAUTECO S.R.L. A SOCIO UNICO

  Italië

 8. SIFATEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. MAN.TER. S.R.L.

  Italië

 10. GUTHMANN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een dienstverlenend bedrijf met hoofdvestiging in Peseckendorf in de buurt van Oschersleben en werken volgens de AÜG succesvol samen met onze klanten. De Guthmann GmbH is ontstaan uit de eenmanszaak Lutz Guthmann, die sinds 1990 actief is geweest op het gebied van montage. Onze toepassingen richten zich hoofdzakelijk op de installatie en de bouw van pijpleidingen in de sector roestvrij staal in de brouwerij, zuivel, voedings- en farmaceutische industrie. We hebben een vast personeelsbestand van 80 installateurs, 3 CAD-ontwerpers en een lasingenieur die doorheen de tijd expertise heeft opgedaan tijdens verschillende missies, waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste technologie om onze klanten te helpen. Ons bedrijf werkt met orbitale lastechnologie, endoscopie en bouwbegeleiding in het CAD-gebied. Onze monteurs bezitten de lascertificering volgens Euro-norm en werken met onze eigen hulpmiddelen.

Filters

Resultaten voor

Montage en demontage van industriële constructies - Import export

Aantal resultaten

1.134 bedrijven