• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • montagerobots

Resultaten voor

Montagerobots - Import export

 1. HOCHRAINER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Op de hoofdvestiging Freilassing, in Berchtesgadener Land, wordt de montage van apparatuur en productie-installatie van het idee tot het eindproduct, gemaakt. Met een bedrijf dat ongeveer 130 werknemers telt, en dankt een strenge bedrijfsorganisatie in de machinebouw, is het bedrijf in staat om snel en flexibel in te spelen op de behoeften van de klant. Onze klanten zijn bedrijven uit diverse industrieën op het gebied van automatisering en rationalisatie: Automobiel, elektrische engineering, machinebouw, fittingen en armaturen, huishoudelijke apparaten, gereedschappen, veiligheidstechniek, medische technologie. Profiteer ook van meer dan 40 jaar ervaring als leverancier in montagetechniek en apparatenbouw.

 2. PÜSCHEL AUTOMATION GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PÜSCHEL staat al meer dan 45 jaren voor de hoogste norm in automatisering van montage. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren, monteren, programmeren en installeren. PÜSCHEL automatiseringssystemen - van het begin tot in de kleinste afstelling met de klanten.Intensieve inzet tijdens de inbedrijfstelling en het onderhoud van het begin van de productie zijn onmisbare onderdelen van onze klantgerichte activiteiten.PÜSCHEL gebruikt de ervaring in de automatiseringssector - interprofessionele en toekomstgericht. U ontvangt van ons naar wens: Automatische feederunits, automatiseringstechnieken, montagesystemen, robotgestuurde montagesystemen, montage-automatisering, roterende transfermachines, speciale machines voor de automobielindustrie en toeleveranciersindustrie, bijzonder machinebouw, feeders voor de automatisering

 3. LUDWIG SCHLEICHER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 30 jaar ontwikkelen en produceren wij machines en systemen, procestechniek in samenhang met automatisering en robottechniek, inclusief de gehele elektrotechnische planning - hardware en software. Modulaire concepten voor de fabricage en verfijning van producten van koolstof, kunststof, composietmaterialen, gerecycled materiaal, aluminium en staal, voornamelijk voor hoogwaardige onderdelen voor binnen en buiten in de auto- en vliegtuigindustrie. Als middelgroot bedrijf hebben we onze competenties een solide structuur gegeven met Ludwig Schleicher Anlagenbau GmbH & Co.KG en Ludwig Schleicher Ingenium GmbH & Co. KG. Onze klanten over de hele wereld ontvangen innovatief advies over procestechnologie, betrouwbare uitvoering van de taak, evenals ondersteunings- en serviceaanbiedingen gedurende de gehele levenscyclus van het product onder de premisse: "Alles uit één bron - één contactpersoon" onze best mogelijke ondersteuning.

 4. SP-ROBOTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SP-ROBOTS GmbH, gevestigd in Salzgitter in Nedersaksen, werd begin 2005 opgericht en heeft zich met zijn kerncompetentie, automatiseringstechnologie, gespecialiseerd in de complexe en uitgebreide service voor industriële bedrijven. Zowel grote klanten als klanten van kleine en middelgrote bedrijven vertrouwen op onze jarenlange ervaring en constante kwaliteit. Ons doel is niet alleen om u te overtuigen met technologie, maar ook met onze knowhow en service. Advies en training voor uw medewerkers, evenals projectondersteuning vanaf het begin, staan daarom bij SP-ROBOTS GmbH in het serviceportfolio bovenaan. Uw automatisering is onze taak! Ons WERK is uw VOORUITGANG!

 5. AXE-S-ONE ROBOTIQUE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AXE-S-ONE ROBOTIQUE INDUSTRIELLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasrobots, Montagerobots, Lakrobots, Lasrobots, Montagerobots, Lakrobots, Robottoepassingen, en robotica van industriële machines. Het is gevestigd in Pannes, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SIM TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIM TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is gevestigd in Fellbach, Duitsland.

 2. DAVIMEC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAVIMEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische koppelingen, Tandheelkunde - producten, Automatisering, machines voor assemblages, Mechanische koppelingen, en Tandheelkunde - producten. Het is gevestigd in Alatri, Italië.

 3. NEURA ROBOTICS GMBH

  Duitsland

  NEURA Robotics heeft de missie om eindelijk de kloof tussen robots en mensen te dichten en zo robots voor iedereen toegankelijk te maken. Het bedrijf, dat in 2019 werd opgericht, heeft hiervoor al drie robotseries ontwikkeld. De krachtige cobot LARA, een intelligente AMR genaamd MAV en de eerste commercieel verkrijgbare cognitieve robot MAiRA. Met name MAiRA, die scoort met zijn intuïtieve bediening, is emblematisch voor de robotica van de toekomst, waarbij lichtgewicht robotica, sensortechnologie voor omgevingsperceptie en AI in één product worden gecombineerd. Bij NEURA Robotics geloven we dat mensen in staat moeten zijn om te doen wat de kern van de menselijke natuur is. Mensen zouden hun creativiteit moeten uiten en zich weer meer moeten richten op sociale interacties in plaats van ongezonde en monotone banen te doen die nog steeds heel gebruikelijk zijn in de samenleving. Daarom staat alles wat wij doen onder het motto "WE SERVE HUMANITY".

 4. AMS BELGIUM

  België

  AMS is een jonge, internationale, dynamische en snel groeiende organisatie. Onze belangrijkste taak bestaat in de programmering en het opstarten van geautomatiseerde productieprocessen met robots en Plc. We nemen ook projecten om uw productieprocessen te optimaliseren. We hebben ervaring met een breed scala aan toepassingen zoals puntlassen, handling, vision-systemen, het verzegelen, ... Onze robot ervaring omvat product handling, palletiseren, ponsen, afdichten, stud lassen, MIG & MAG lassen, weerstand, laserlassen, lasersnijden en clinchen. Voor al deze toepassingen kunnen we normen ontwikkelen of integreren van nieuw ontwikkelde normen in bestaande systemen.

 5. ABM AUTOMAZIONI SRL

  Italië

  Sinds 2006 ontwerpt en produceert ABM Automazioni automatische machines op internationale schaal. Het biedt vakkennis en advies in automatisering en assemblagetechnieken voor passieve elektronische onderdelen, elektromagnetische elementen, mechanische elementen, onderdelen voor de automatische sector, verpakkingen en farmaceutica.

 1. UNIVERSAL ROBOTS (GERMANY) GMBH

  Duitsland

  Universal Robots werd in 2005 in Denemarken opgericht en was het eerste bedrijf dat commercieel bruikbare samenwerkende robots produceerde - waardoor bedrijven en hele industrieën werden getransformeerd.

 2. IAI INDUSTRIEROBOTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IAI INDUSTRIEROBOTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Montagerobots, elektrische werkcilinders, Draaiingsaandrijvingen, en Montagerobots. Het is gevestigd in Schwalbach, Duitsland.

 1. THOMAS ZIMMERMANN

  Oostenrijk

  Het bedrijf THOMAS ZIMMERMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is gevestigd in Enns, Oostenrijk.

 2. HHK KONSTRUKTIONSBÜRO

  Duitsland

  Het bedrijf HHK KONSTRUKTIONSBÜRO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Montagerobots. Het is gevestigd in Lohkirchen, Duitsland.

 3. BERNING-MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERNING-MASCHINENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is gevestigd in Frankenberg, Duitsland.

 4. SCHÖNENBERGER SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHÖNENBERGER SYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Montagerobots. Het is gevestigd in Landsberg Am Lech, Duitsland.

 5. SEIKA SANGYO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEIKA SANGYO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Montagerobots, Transportsystemen voor automatisering, Montagerobots, en coder. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 6. EQUINOTEC

  Portugal

  Het bedrijf EQUINOTEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische en pneumatische onderdelen. Het is gevestigd in Matosinhos, Portugal.

 7. SCHWEIKERT AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHWEIKERT AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Montagerobots, Montagerobots, robotten voor pallettisering, gerobotiseerd laswerk, en soldeerrobot. Het is gevestigd in Buchen, Duitsland.

 8. EASYBUYBIG

  Spanje

  Het bedrijf EASYBUYBIG, is een Distributeur, en actief in de sector Montagerobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedrijfsverenigingen van reclame- en marketingbedrijven, ontwerp van benzinestations, reclame-asbakken - conceptie, en algemene agentschappen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. JR AUTOMATION FSA TECHNOLOGIES

  Roemenië

  Het bedrijf JR AUTOMATION FSA TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is gevestigd in Cluj-Napoca, Roemenië.

 2. VESCON SYSTEMTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf VESCON SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Montagerobots. Het is gevestigd in Gleisdorf, Oostenrijk.

 3. KÖHL MASCHINENBAU

  Luxemburg

  Het bedrijf KÖHL MASCHINENBAU, is een Multi-Category, en actief in de sector Montagerobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportsystemen - intern, Automatische systemen, Transportsystemen - intern, en Geautomatiseerde opslag- en in- en uitlaadsystemen. Het is gevestigd in Wecker, Luxemburg.

 4. ADBROBOT SRL

  Italië

  Het bedrijf ADBROBOT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robotica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Montagerobots, gerobotiseerde lasunits, industriële robotten, en Montagerobots. Het is gevestigd in Inverigo, Italië.

 5. JOG SRL

  Italië

  Het bedrijf JOG SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is gevestigd in Rovereto, Italië.

 6. FIRST IOT ELECTRONIC

  Turkije

  Het bedrijf FIRST IOT ELECTRONIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Montagerobots, elektrisch en elektronisch speelgoed, speelgoed van hout, Montagerobots, en elektronische spellen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. KUNLUN COMMUNICATION & INDURSTRIAL NETWORKING INTEGRATION CO., LTD.

  China

  Het bedrijf KUNLUN COMMUNICATION & INDURSTRIAL NETWORKING INTEGRATION CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasrobots, Robots - industrie, knipmachines, Lasrobots, Robots - industrie, en Robot software. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 8. KUKA AUTOMATISME ROBOTIQUE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf KUKA AUTOMATISME ROBOTIQUE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële robotica, automatisering robotica, manipulerende robotten, en Automatiseersystemen. Het is gevestigd in Villebon-Sur-Yvette, Frankrijk.

 9. SAMAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SAMAC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Montagerobots, uitrusting voor automobielassemblage, en Montagerobots. Het is gevestigd in Vobarno, Italië.

 10. FANUC

  Frankrijk

  Het bedrijf FANUC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Robots - industrie, Robotica, Robots - industrie, Robotica, en spuitgieten van kunststoffen. Het is gevestigd in Lisses, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis