• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • motorboten

Resultaten voor

Motorboten - Import export

 1. CASSE MARINE ENLEVEMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CASSE MARINE ENLEVEMENT, is een Multi-Category, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorboten, accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten, accessoires voor scheepsmotoren, Motorboten, en tweedehands boten. Het is gevestigd in Martigues, Frankrijk.

 2. BBQ BOAT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BBQ BOAT, is een Multi-Category, en actief in de sector Sport en vrije tijd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Gastronomie - specialiteiten, Barbecues en accessoires, barbecue, Plezierboten, vaartuigen, Pleziervaartuigen, verhuur nautische voertuigen, en organisatie bedrijfsevenementen. Het is gevestigd in Nantes, Frankrijk.

 3. SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepswerf, jachtbouw, motorboten, zeilboten, vaartuigen, mechanische scheepsateliers, hijsen van vaartuigen, boten met buitenboordmotor, en jachten. Het is gevestigd in Pozzuoli, Italië.

 4. BELGIAN BOAT SERVICE

  België

  Bij Belgian boat service kan u terecht voor uw sportboot, cruiser of zeiljacht. Het hele jaar door stellen wij een ruime keuze tentoon in onze showroom. Fourwinns wordt vertegenwoordigd door de firma Euro boat, op hetzelfde adres gelegen. Belgian boat service is the place to be voor elke watersportliefhebber! Onze jarenlange ervaring, samen met verkoop van verschillende topmerken, een ideale ligging vlakbij de nieuwe jachthaven van Nieuwpoort, maakt van Belgian boat service een schitterend bedrijf waar de aankoop van een boot niet eindigt bij de levering!

 5. VAN VOSSEN TENDERS

  Nederland

  Aluminium boot nodig? Van Vossen Tenders bouwt boten zoals aluminium sloepen, aluminium tenders, sport tenders en elektrische boten vanaf een eigen werf in Steenwijk. de Aluminium Botenbouwers bij van Vossen houden rekening met duurzaamheid en de planeet, vandaar ook de materiaal keuze. De boot roest niet, is vrijwel onderhoudsvrij, heeft een perfect uitgekiend onderwaterschip en is voorzien van een prachtig design. Daarnaast is alles zeer gebruiksvriendelijk en goed afgewerkt. De boten van Van Vossen kunnen uiteraard ook voorzien worden van diverse opties. Bekijk de prijslijsten of neem contact met ons op. Daarnaast zijn onze boten meer dan eens in de smaak gevallen bij het grote publiek: zo werden wij in 2018 al genomineerd voor de "HISWA Boot Van Het Jaar". Voor deze competitie werden in elke categorie 3 motorboten genomineerd, waaronder ook de VanVossen 800 Sport Runabout. Helaas werden wij niet verkozen tot winnaar, maar de nominatie was natuurlijk al een grote eer. Bij Van Vossen bent u in ieder geval verzekerd van een echte specialist. Voorheen Van Vossen Design, weten wij precies wat er moet gebeuren om de beste aluminium boot te ontwerpen. Als u aanvullende wensen heeft met betrekking tot het ontwerpen van uw boot van aluminium kunt u dat bij ons aangeven: wij ontwerpen natuurlijk ook boten op maat! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kijk gewoon eens even rond op de website. Voor een aluminium boot moet u bij van Vossen zijn!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARINA YACHTING CENTER

  België

  Marina Yachting Center is importeur van het Franse zeil-en motorjachtengamma JEANNEAU en PRESTIGE. Sinds 2015 zijn we ook verdeler van de zeil-en motorcatamarans FOUNTAINE PAJOT. U vindt ons in Oostende, langs de Koninklijke Baan, pal naast de Spuikom. In onze showroom stellen wij permanent nieuwe en tweedehandsboten tentoon. U heeft bij ons een ruime keuze aan gespecialiseerde technische zeilkleding, van merken als HENRY LLOYD, SEBAGO, DUBARRY en MAGIC MARINE. In de afdeling toebehoren, vindt u de laatste elektronische snufjes van RAYMARINE, accessoires en scheepsbeslag van LANKHORST, BELSHIP en NAVIMO en onderhoudsprodukten van INTERNATIONAL PAINTS en NAUTIX. Naast het Jeanneau-gamma is er een groot aanbod aan rubberboten en semi-rigids van ZODIAC en AVON, met buitenboordmotoren van YAMAHA en EVINRUDE en trailers van RIBA en SATELLITE. Voor herstellingen en montages allerhande, alsook reparatie van buiten- en binnenboordmotoren staat ons gespecialiseerd atelier u ter beschikking. En wij bieden winterstallingsmogelijkheden aan in onze winterbergingshal van 1.500m².

 2. ROTTERDAM YACHT CENTRE

  Nederland

  Vanuit de grootste havenstad van Nederland specialiseert Rotterdam Yacht Centre zich in de bemiddeling van kwaliteitsmotorjachten. Wereldwijd beschikt RYC over een permanent aanbod van ruim ca.100 motorjachten. Wat RYC voor u kan betekenen: + Bemiddelen bij aan en verkoop van uw schip. + Verstrekken van gedetailleerde gegevens van schepen. + Documenten en klasse registratie + Ligplaatsen + Nationale en internationale transporten + Bemanning en special deliveries+ Taxaties van schepenRYC specialiseert zich in motorjachten langer dan 13 meter. Stalen schepen zoals kotters, en trawlers. Werfgebouwde schepen zoals Valk, Pacific, Vripack, Altena, Benetti, Moonen, Doggersbank. Tevens ex beroepsschepen. Ook werfgebouwde polyester schepen zoals Princess, en Fairline hebben wij in ons bemiddelingsbestand. Wij bieden de schepen nationaal en internationaal aan in de diverse talen. Een groot aantal van de verkochte schepen gaan dan ook naar het buitenland.

 3. DE ROTTERDAMMER

  Nederland

  De Rotterdammer is een partyboot met Rotterdam als thuishaven. Wij zijn dé locatie voor bedrijfsuitjes of -feesten en trouwfeesten. Tot 250 gasten kunnen genieten van het uitzicht op Rotterdam vanaf de Maas. Uiteraard is er een bar en een dansvloer aan boord. In overleg is het mogelijk om catering, live muziek of nog andere derde partijen aan boord te nemen, zodat uw uitje of feest er één wordt om niet te vergeten! De Rotterdammer is ook geschikt voor rondvaarten of thema cruises op de Rotterdamse wateren voor bijvoorbeeld uw sportvereniging. Ook kunt u ons inzetten wanneer u een workshop of productpresentatie wilt geven op een unieke locatie. Op De Rotterdammer moet niet en mag alles. Een DJ, een dagvoorzitter, een gastspreker, een artiest of orkest, wij zorgen dat het compleet is. Binnen het beschikbare budget natuurlijk.

 4. KARDIS MARINE SRL

  Italië

  De firma Kardis is officieel gestart op 1 oktober 2008; maar de basis die het ontstaan mogelijk heeft gemaakt dateert al van vele jaren daarvoor. Kardis wordt namelijk geleid door ondernemers met een lange ervaring in de sector, en die hun decennialange knowhow in een geheel nieuw merk hebben gestoken.

 5. BRUGGE MARINE CENTER NV

  België

  Brugge Marine Center, uw gespecialiseerde partner voor kwaliteitsvolle RIBs (Rigid Inflatable Boats) en kwalitatief hoogstaande motorboten zowel voor plezier- als beroepsvaart.U kan tevens bij BMC terecht voor de aanschaf van buitenboordmotoren, trailers, allerlei nautische accesoires en electronica. Zij hebben als doel u niet alleen zoveel mogelijk bruikbare en begrijpbare informatie te verschaffen maar tevens u te begeleiden tijdens uw zoektocht om de ideale boot te vinden.

 1. MOTOMARINE B2C SRL

  Italië

  Motomarine B2C (business to consumer): verkoop van nautische accessoires en technische kleding. Verkoopcentrum voor buitenboordmotoren, dieselmotoren en onderdelen ervan van de beste merken.

 2. KRISTIJAN ANTIC - INDIVIDUALLY CHARTER

  Kroatië

  Het bedrijf KRISTIJAN ANTIC - INDIVIDUALLY CHARTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Motorboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van boten, verhuur van boten zonder bemanning, verhuur jacht, en motorbotenverhuur. Het is gevestigd in Tribunj, Kroatië.

 1. RUBAN BLEU

  Frankrijk

  Het bedrijf RUBAN BLEU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Motorboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - binnenvaart, en Scheepvaart - binnenvaart. Het is gevestigd in Vigneux De Bretagne, Frankrijk.

 2. NAUTICA ISPRA SRL

  Italië

  Het bedrijf NAUTICA ISPRA SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehands boten, en motorboten. Het is gevestigd in Ispra, Italië.

 3. BOOTSCENTER LEIPZIG

  Duitsland

  Het bedrijf BOOTSCENTER LEIPZIG, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Motorboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motoren voor plezierboten, en Motoren voor plezierboten. Het is gevestigd in Zwenkau, Duitsland.

 4. VILLEGAGNONS-PLAISANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf VILLEGAGNONS-PLAISANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Motorboten. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. MARINE EXPRESS SERVICE

  Frankrijk

  Het bedrijf MARINE EXPRESS SERVICE, is een Distributeur, en actief in de sector Motorboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bootbeslag, gemotoriseerde plezierjachten, onderhoud zeemotoren, en Bootbeslag. Het is gevestigd in Carnoux En Provence, Frankrijk.

 6. SIMAR YACHTS

  Italië

  Het bedrijf SIMAR YACHTS, is een Distributeur, en actief in de sector Motorboten. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 7. MARLIN BOAT SRL

  Italië

  Het bedrijf MARLIN BOAT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boten. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatische kano, motorboten, scheepswerf, en rubberboten. Het is gevestigd in Luisago, Italië.

 8. CHARTERMINUTE

  Frankrijk

  Het bedrijf CHARTERMINUTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorboten, verhuur charterboten, verhuur jacht, Motorboten, en motorjachten. Het is gevestigd in ANTIBES, Frankrijk.

 1. NAUTICA GALVAR

  Italië

  Het bedrijf NAUTICA GALVAR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Motorboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - boten, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, watersportuitrustingen, Transport - boten, en Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting. Het is gevestigd in Pieve Al Toppo, Italië.

 2. TESLA MARIN - TESLA FISHER

  Turkije

  Het bedrijf TESLA MARIN - TESLA FISHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Motorboten. Het is gevestigd in Mugla, Turkije.

 3. AM CHARTER

  Italië

  Het bedrijf AM CHARTER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Motorboten. Het is gevestigd in Civitavecchia, Italië.

 4. ALBA BOAT LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf ALBA BOAT LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorboten, Motorboten, motorbootje, trawlers, en scheepsbouw. Het is gevestigd in Yurivka, Oekraïne.

 5. VIKING

  Polen

  Het bedrijf VIKING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Motorboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren beheer van waterzuiveringsinstallaties, perzikbomen, en artikelen voor vissen. Het is gevestigd in Stare Siołkowice, Polen.

 6. ONUBANAUTIC

  Spanje

  Het bedrijf ONUBANAUTIC, is een Distributeur, en actief in de sector Speedboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorboten, Motorboten, zeevisserij, en vissersboot. Het is gevestigd in Huelva, Spanje.

 7. EMPIRE MARINE INTERNATIONAL L.L.C

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf EMPIRE MARINE INTERNATIONAL L.L.C, is een Distributeur, en actief in de sector Motorboten. Het is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

 8. BEACHANDPOOL

  Duitsland

  Het bedrijf BEACHANDPOOL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Motorboten, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Import-export - elektrisch materiaal en elektronica, Pleziervaartuigen, Motorboten, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, en Import-export - elektrisch materiaal en elektronica. Het is gevestigd in Wassertrüdingen, Duitsland.

 9. SEGELMACHEREI INGO HEITMANN

  Duitsland

  Het bedrijf SEGELMACHEREI INGO HEITMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorboten, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Zeilen en accessoires, Bootbeslag, Motorboten, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Zeilen en accessoires, en Bootbeslag. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 10. M.U.S., INH. F. MAIER

  Duitsland

  Het bedrijf M.U.S., INH. F. MAIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Pleziervaartuigen, Motorboten, Scheepsbouw, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Pleziervaartuigen, en Motorboten. Het is gevestigd in Krailling, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis