• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • motoren en onderdelen

Resultaten voor

Motoren en onderdelen - Import export

 1. MOTORCONNECT

  België

  Verified by europages badge

  Welkom bij ons bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van elektromotoren en alle toebehoren. Sinds de oprichting in 2003 zijn we snel uitgegroeid tot een belangrijke speler in de sector, door onze klanten kwaliteitsproducten en een uitzonderlijke service te bieden. Naast onze expertise in elektromotoren verdelen we ook producten op andere gebieden zoals elektriciteit en automatisering, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), om aan al uw behoeften op het gebied van industriële uitrusting te voldoen. Onze core business is B2B en we begrijpen het belang van een vertrouwensrelatie met onze zakelijke klanten. Met bijna 20 jaar ervaring hebben we een diep inzicht ontwikkeld in de specifieke behoeften van elke industriële sector en kunnen we u oplossingen bieden die zijn afgestemd op uw specifieke eisen. Voor ons is de klant het allerbelangrijkste. We vinden het belangrijk om naar uw behoeften te luisteren en aan uw eisen te voldoen. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de producten die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.

 2. NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD.

  China

  Verified by europages badge

  FRIMA Manufacturing biedt applicatiespecifieke techniek en ontwerp om CNC-bewerkte onderdelen te bouwen en te leveren voor uw unieke proces- en productspecifieke uitdagingen, op een kosteneffectieve wijze. Ons team kan alle denkbare CNC-onderdelen of -componenten op maat vervaardigen. Winkelmeubilair, meubels, stroomgeneratie, bouw klanten en zelfs OEMs weten dat zij kunnen vertrouwen op FRIMA’s ontwerp-, assemblage-, afwerk- en polijstvaardigheden om iedere CNC-bewerkingsopdracht te voltooien. FRIMA CNC-bewerking voor gereedschap voor het frezen, boren, schroefdraad tappen, oppervlaktebehandeling, kruisboren en draaien van diverse metalen en kunststoffen onderdelen voor onze klanten in de VS, Europa en Australië. Wij beschikken over een uitstekende capaciteit voor de productie van onderdelen voor draaibanken, boormachines en meerspillige machines van zacht staal, messing, roestvast staal, aluminium en plastic. Alle maatwerk specificaties worden streng toegepast met minimale toleranties tot +/-0.002 mm.

 3. TAPPI STAMPATI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij ontwerpen en vervaardigen doppen voor tanks, doppen met mechanische niveau-indicator, inbouwnissen en bijvuldoppen voor brandstoftanks, volledig in Italië. Ook hebben wij een ruim assortiment vervangende doppen voor brandstoftanks. Onze jarenlange ervaring, ons vakmanschap voor het ontwerp van en onderzoeken naar de beste en innoverende technieken en design waarborgen onze positie als referentiebedrijf in de sector, op nationaal en internationaal niveau.

 4. ASPINA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASPINA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromotoren en onderdelen, Reductiemotoren, Elektromotoren - gelijkstroom, Elektromotoren en onderdelen, automatisering kantoren, Reductiemotoren, Elektromotoren - gelijkstroom, slangpompen, en Stappenmotoren. Het is gevestigd in Eschborn, Duitsland.

 5. DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEROY SOMER

  Frankrijk

  LEROY-SOMER, internationale marktleider en specialist in aandrijfsystemen, ontwerpt en vervaardigt elektromotoren, motorreductoren en elektronische toerenregelaars. Dankzij ons breed productengamma zijn wij actief in een groot aantal verschillende industriële gebieden. Voor alle activiteiten waarvoor het nodig is een beweging over te brengen of elektrische energie te produceren, heeft LEROY SOMER een specifiek aanbod ontworpen. Deze expertise stelt ons in staat een ontwerp volgens bestek te bieden. De motoren van Leroy-Somer stellen u in staat uw productiviteit te verhogen en tegelijk energie te besparen en de levensduur van uw installaties te verlengen. Naast de verkoop van onze elektromotoren, verzorgt ons team van technici 24/7 overal in Frankrijk het onderhoud en het verhelpen van storingen op locatie. De mazen van ons netwerk (met gemiddeld een premium servicecenter om de 100 km) bevordert het voorkomen en het beheer van onvoorziene problemen.

 2. HANS HESS AUTOTEILE GMBH

  Duitsland

  Sinds 1929 levert HESS Motorentechnik aan particuliere klanten en klanten van de werkplaats, hoogwaardige reserveonderdelen van de serieleveranciers van autofabrikanten. Oorspronkelijk begonnen met het verhandelen van zuigerveren, begon het na deTweede Wereldoorlog de gestage uitbreiding met motor- en slijtagedelen.Het programma wordt aangevuld met gereedschapsartikelen en producten uit werkplaatsapparatuur.Hoogwaardig assortiment in OEM-standaard. Groot assortiment met meer dan 130.000 reserve-onderdelen.Snelle en moderne logistiek.Opgeleide gespecialiseerde adviseurs.We hechten veel waarde aan het constant beschikbaar houden van een breed assortiment voor onze klanten.Om dit te garanderen, voorzien we onze regionale bezorgzone tot 6 keer per dag met een van onze 150 voertuigen uit ons eigen wagenpark. Daarnaast werken we samen met betrouwbare logistieke partners die de bezorging per pakket of nachtbezorging op de ochtend van de volgende dag garanderen.

 3. DAVERMO

  België

  DAVERMO is een bedrijf dat van oudsher gespecialiseerd is in het herstellen van technische problemen op motoren. De specialiteit van het bedrijf bestaat hoofdzakelijk uit revisie van motoren. Hoe groot of hoe klein uw motor ook is, bij ons krijgt hij een 2de leven. Naast revisie kan u bij ons ook terecht voor allerlei onderdelen. De onderdelen die bij ons verkocht worden zijn altijd van OE-kwaliteit of gewoon origineel. Verder doen wij ook onderhoudswerkzaamheden ter plaatste. Als laatste zijn wij ook heel fier te mogen vermelden dat wij HATZ-dealer zijn.

 4. ELECTRO BOBINAGE HERTOGS

  België

  We hebben diverse nieuwe motoren en accessoires leverbaar uit stock van verschillende merken: VEM, MD, SIEMENS, MEZ, NORD, ROTOR, SEW, EMI, ELD, ITAL VIBRAS en andere. Zoals: driefasige- en monofasige motoren. Op aanvraag zijn ook trilmotoren, trommelmotoren, reductoren en meerpolige motoren te verkrijgen, Dit alles met een korte levertermijn. We hebben ook verschillende types ventilatoren en ventilatorkappen op voorraad voor motoren van 0, 12kw tot 100kw. Kunstofventilatoren met een vaste asmaat of met een uit te draaien bus. De hittebestendige aluminium ventilatoren met diverse maten en boringen zijn ook bij ons verkrijgbaar.

 5. ANGLO BELGIAN CORPORATION

  België

  Anglo Belgian Corporation met zijn hoofdzetel in Gent heeft bijna een eeuw aan expertise. Het bedrijf werd opgericht in 1912 door een groep Belgische ondernemers... Ondanks de verminderde mogelijkheden voor handel en verkoop tijdens de twee Wereldoorlogen, zette ABC zijn activiteiten verder. Aangezien het productieniveau tijdens deze periode laag was, werd heel veel tijd aan onderzoek, ontwikkeling en nieuw design besteed. Door koeling van de opladingslucht na de turbo compressor door middel van een luchtkoeler, kon het vermogen van een motor verdubbeld worden. Naast de DX motor met natuurlijke aanzuig, werd aan deze lijn de naam DXC gegeven.

 1. GENKER MACHINENFABRIEK

  België

  Genker Machinenfabriek is al sedert 1973 actief op de markt van de aandrijftechniek. Vanaf 1997 als zelfstandig bedrijf, voordien maakte het deel uit van het Duitse ‘W.&H.Neukirchen’-groep, die reeds begin jaren 50 begonnen was met de productie van wormwielaandrijvingen. Ons machinepark bestaat uit hoogwaardige CNC-gestuurde bewerkingsmachines die een optimale kwaliteit waarborgen, onze medewerkers hebben het nodige vakmanschap om hoogwaardige producten af te leveren. GMF levert een aantal standaardproducten, maar in veel gevallen moeten er specifieke wensen van de klant aan toegevoegd worden. We leveren maatwerk aan uitzonderlijke kwaliteit voor praktijkgerichte toepassingen; wij slagen er zelfs in dit maatwerk op relatief korte termijn af te leveren. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Producten van GMF De Genker Machinenfabriek voert een aantal standaardmotoren. Maar in voorkomend geval kunnen de specificaties en uitvoeringen op verzoek van de klant aangepast worden.

 2. KOMMER MOTORS

  Nederland

  Kommer Motors is dé motorspeciaalzaak van Nederland. Op de begane grond van het bedrijf staan al onze occasions, is onze werkplaats waar reparatie, onderhoud en revisie wordt gedaan aan motorfietsen van ALLE bouwjaren. Ook hebben wij een atelier waar buddyseat van motorfietsen worden vernieuwd of verbetert. Op de eerste etage van ons bedrijf hebben wij een enorm aanbod universele en merkgerichte motoraccessoires. Ook alle onderdelen om zelf onderhoud te plegen aan de motor is bij ons te koop. Achterin de winkel hebben wij een ruim aanbod aan motorkleding voor ieder type motorrijder. Geen zin om naar de winkel te komen? Geen probleem! In onze webshop www.motorlook.nl staan duizenden onderdelen en accessoires om motorfietsen te tunen, te stylen of te verbeteren. EVEN OP EEN RIJTJE: - Occasions - Werkplaats (onderhoud/reparatie/revisie) - Buddyseat atelier - Onderdelen en accessoires - Motorkleding - Webshop

 1. FLEXIS

  België

  Flexis is een industrieel toeleveringsbedrijf, gelegen in Ieper. Onze specialiteit is het verspanen van gietstukken tot een assemblage-klaar product. Flexibiliteit en klantgerichtheid staan voor ons centraal. Een dynamisch team van 45 medewerkers staat hiervoor garant. We kunnen deze ambitie waar maken dankzij een uitgebreid, modern machinepark, een doorgedreven kwaliteitssysteem en een ervaren engineering-team. Wij werken nauw samen met diverse gieterijen. We bieden dan ook de mogelijkheid om de hele logistieke keten te beheren, van de aankoop van het gietstuk tot de levering van een montageklaar onderdeel. Onder onze klanten tellen we verschillende wereldspelers die dé referentie in hun sector zijn. Wij leveren onder ander aan volgende sectoren toe : compressoren, landbouwmachines, transmissie- en motorbouwers, windenergie, …

 2. MOTORHOEZENONLINE.NL

  Nederland

  Motorhoezen van zware kwaliteit Motorhoezen van zware kwaliteit en 100% waterdicht. Onze motorhoezen zijn speciaal ontwikkeld om uw motor optimaal te beschermen tijdens de stalling, zowel binnen als juist buiten. Steeds meer mensen ontdekken de goede eigenschappen van onze hoezen, ook voor moderne motoren. Een echte waterdichte Motorhoes Er zijn echt waterdichte motorhoezen en hoezen voor de motor die toch niet echt waterdicht (blijken te ; -) zijn. Voor een goede bescherming van uw motor buiten is een echt waterdichte motorhoes een must, deze hoes houd uw motor 100% droog en voorkomt roestvorming, om eventuele condensvorming weg te kunnen ventileren is een motorhoes met goede ventilatieopeningen nodig.. Hoezen voor alle motoren... Motorhoezenonline.nl is leverancier van motorhoezen volgens eigen fabricage. Al onze hoezen zijn specifiek ontworpen volgens eigen ontwerk en eisen, onze motorhoezen zijn daardoor ook uniek op de Europese markt.

 3. KREIDLERSTORE

  Nederland

  De onderdelen die vanuit deze webshop sinds 2010 worden verkocht zijn imitatie onderdelen van zeer goede kwaliteit welke in vele landen over de gehele wereld worden geproduceerd en waar goed toezicht op is door de importeurs. Deze onderdelen hebben daardoor een goede pasvorm en zijn kwalitatief net zo goed als wat ooit in de jaren 60 / 70 en 80 gemaakt werd in Duitsland. Deze webshop in Kreidler onderdelen werkt dan ook zeer eenvoudig, u kunt uw onderdelen toevoegen aan uw winkelmandje, voor het betalen van de onderdelen zijn 2 opties: IDEAL en per bank overschrijving. Zodra de betaling is ontvangen word uw pakket binnen 3 tot 5 werkdagen ( maandag tot en met vrijdag ) verstuurt zodat u snel van uw bestelde onderdelen kunt genieten. Afhalen van de onderdelen is ook mogelijk maar dan moet u te allen tijde een telefonische afspraak met ons maken, anders kan het zijn dat u voor een dichte deur staat. Door jaren ervaring in het verpakken van onderdelen kunt u er zeker van zijn dat uw onderdelen goed verpakt en heel bij u aankomen. Naast het verkopen van onderdelen van Kreidler kunnen ook vele reparaties voor u worden uitgevoerd zoals: wielen opnieuw spaken, voorvorken reviseren, verzorgen van alle spuitwerkzaamheden, verzorgen van chroom werkzaamheden, en zelfs Kreidler motorblokken reviseren. Ook voor complete restauraties bent u hier aan het juiste adres. Doordat de onderdelen snel bij ons worden geleverd kunnen wij ook de reparaties snel en vakkundig voor u uitvoeren.

 4. LP-MOTOREN

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van de motoren van het type mp3. Deze motoren zijn te berijden met een B-rijbewijs. De merken waar wij veel in handelen zijn de Piaggio Mp3 en de Gilera Fuoco. Ook kunt u een zoekopdracht achterlaten met uw ideale wensen voor de motoren. Sinds kort zijn wij ook gespecialiseerd in het handelen in onderdelen waaronder uitlaten, helmen, beenkleden enz. Ook kunnen wij losse onderdelen voor u bestellen die u bij onsckunt latencmonteren op uw motor. Tevens zijn wij bezif met een nieuw concept. Dat nieuwe concept is een anwb maar dan voor motoren. Dus als u met pech staat kunnen wij langs komen om de problemen zoveel mogelijk te kunnen oplossen. Wij bieden ook onderhoud en reparatie aan uw mp3 motoren aan. Enkele mogelijkheden zijn; kleine beurt, grote beurt, winter check, zomer check, distributieriem vervangen etc. Wilt u specifiek alleen een olieververs beurt, dan is dat ook geen probleem. Wij zijn een jong, nieuw en flexibel bedrijf. Wij zijn 24/7 op afspraak geopend. Wij doen al onze motoren bij binnenkomst inspecteren zodat u niet voor onverwachtte problemen komt te staan. Kunt u om wat voor reden dan ook de motor echt niet zelf ophalen, dan zijn wij bereid om de motor bij u thuis of op het werk langs te komen brengen. Op onze website kunt u bij het kopje recensies de ervaring en mening van klanten terug vinden! Wilt u meer informatie? Kijk dan gerust even op onze website.

 5. DC-AFAM

  België

  We zijn gespecialiseerd in productie en wisselstukken voor de moto. Om een totaalpakket te verzorgen naar onze klanten, is het magazijn uitgerust voor het assembleren van kettingen en kettingkits, het processen en verpakken van kettingwielen, helmen, uitlaten, ed. Onze diensten: - transmissie - elektriciteit - uitlaten - remdelen - filters - tools - smeermiddel

 6. LAMBREGT

  België

  Lambregt nv, specialist in elektromotoren! Bent u op zoek naar een specialist voor de aankoop of herstelling van uw elektromotoren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Lambregt nv u de beste service en garantie. U kan bij ons terecht voor AC motoren, DC motoren, Trommelmotoren, ...

 7. MERKES GMBH - SMALL MOTORS

  Duitsland

  Synchrone servomotoren en IE4 + standaardmotoren uit Europese productie in een gestandaardiseerde en klantspecifieke versie - kleine motoren voor kleine installaties.

 8. ECONOVEDADES IDI / DESCARBONIZADORAS

  Spanje

  Wij zijn de onbetwiste leiders op de Spaanse en Europese markt. Meer dan 300 ateliers hebben besloten met ons te werken en de beste merken schenken vertrouwen in onze technologie.

 1. MAZDA MOTOR LOGISTICS EUROPE

  België

  Mazda-verdeler

 2. JOPPEN MOTOREN

  Nederland

  Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Ruim keuze in nieuwe en gebruikte motoren.

 3. MOTOR & GETRIEBE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MOTOR & GETRIEBE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motoren, tandwieldrijfwerken, en tweedehandse motoren. Het is gevestigd in Niedernsill, Oostenrijk.

 4. OJSC MINSK MOTOR PLANT

  Wit Rusland

  Het bedrijf OJSC MINSK MOTOR PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren geluidsarme generatoraggretaten, productie voor de rekening van derden van gietijzergietsels, aluminiumgieterijen, en dieselmotoren voor personenauto's. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 5. LLS ITES

  Wit Rusland

  Het bedrijf LLS ITES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 6. ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S)

  Litouwen

  Het bedrijf ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S), is een Detailhandelaar, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cilinderkoppen. Het is gevestigd in Padvariai, Litouwen.

 7. OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L

  Spanje

  Het bedrijf OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is gevestigd in Esquiroz, Spanje.

 8. TTS MOTORCYCLE HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TTS MOTORCYCLE HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Motors en motorrijwielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, onderdelen voor motoren, Motor accessoires, motorfietsen, en Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Westerkappeln, Duitsland.

 9. SA OFFICINE ELETTROMECCANICHE AGOSTINO SALOMONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SA OFFICINE ELETTROMECCANICHE AGOSTINO SALOMONI S.R.L., en actief in de sector Elektromotoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motoren en onderdelen, Pompen, elektrische motoren, pompen, Motoren en onderdelen, en Pompen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 10. CENTRO TURBO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CENTRO TURBO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromotoren en onderdelen, elektrische motoren, compressoren, en Elektromotoren en onderdelen. Het is gevestigd in Forli', Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Motoren en onderdelen - Import export

Aantal resultaten

10.414 Bedrijven