• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • muurankers

Resultaten voor

Muurankers - Import export

 1. GS-BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. ERNST THOMAS GMBH

  Duitsland

 3. ANKER SCHROEDER ASDO GMBH

  Duitsland

  Sinds decennia is Anker Schroeder een betrouwbare partner op de gebieden van de zware verankeringstechniek voor de waterbouw, hoogbouw, bruggenbouw, zware machinebouw en zware heftechniek. Laat u overtuigen door onze solide kwaliteit. Ons productenprogramma bevat verankeringen van rond staal, oogankers, hamerkopankers, kogelkopankers, ankeraansluitingen, schalmen - vanaf 25 t tot 1500 t nuttige belasting, speciale schalmen, ladingschalmen, kantelschalmen, normschalmen, trekstangsystemen, kabeleinden.

 4. DAVREUX NOIZET

  Frankrijk

 5. ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEDEX SERVICE

  Duitsland

 2. SILVA & VENTURA - TORNEARIA MECÂNICA LDA

  Portugal

 3. MCLAN

  Bulgarije

 4. OTTO BRENTZEL STAHLVERARBEITUNG E.K.

  Duitsland

 5. VERPELLI S.R.L.

  Italië

 1. A W 2 LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. KURT KARGL BODENANKERFUNDAMENTE

  Oostenrijk

 1. JÜNGLING GALA-BAU GMBH

  Duitsland

 2. ZENTEX S.R.L.

  Italië

 3. ISTOR SPANN-ANKERTECHNIK GES.M.B.H.

  Oostenrijk

 4. KELLER GRUNDBAU GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 5. MINOVA MAI GMBH

  Oostenrijk

 6. LAURENT FIXATION

  Frankrijk

 7. AURA CUSTOM SOLUTIONS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 8. SBS SCHNEIDER BAU SYSTEME GMBH

  Duitsland

 1. REINHOLD LEUZE UND WOLFGANG SCHILLING

  Duitsland

 2. POLLOK VERWALTUNGS GMBH

  Duitsland

 3. GRASS GMBH

  Oostenrijk

 4. HALFEN-RISS GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 5. HEVI

  België

  HEVI BVBA heeft momenteel de mogelijkheid volgende werkzaamheden uit te voeren: funderingsputten met een diameter van 1, 00 m tot 2, 00 m grondverdringende schroefpalen tot diameter 600 mm verbuisde schroefboorpalen berlinerwanden grondankers micropalen onderschoeiingen secans en tangentspalenwanden storten van wanden en vloerplaat tot gelijkvloers Met deze verscheidenheid aan methodes en tal van referenties is het aangewezen de firma HEVI BVBA te contacteren alvorens een bouwproject op te starten. Door de samenwerking met de bouwheer, architect, studiebureel e.d. kan worden overgegaan tot het zoeken naar de méést veilige en economische manier van uitvoering.

 6. ATP ILUMINACIÓN

  Spanje

  ATP iluminación heeft meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van lampen en straatlampen op zonne-energie en met led-lampjes, in klassieke en moderne uitvoeringen, naast de bijbehorende armen en houders in verschillende stijlen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gebaseerd op technische polymeren voor engineering. Automobielindustrie, verlichting, stadsmeubilair, corrosiebestendige buitenverlichting, garantie 10 jaar, lampen op zonne-energie en met leds, modern en klassiek, klassieke armen, gebogen, recht en met muuranker.

 7. H.O. HULLEMAN & ZN

  Nederland

  Handels onderneming Hulleman & zn v.o.f. produceert aanhangers: Auto transporters bagage wagens, boottrailers, kiep aanhanger, motortrailers, open aanhanger, plateauwagens. Productie sierhekwerk verschillende modellen. Ook maken wij sierhekwerk op maat. Bij passende poorten, doorlooppoorten en inrijpoorten. Tuinaccessoires: Brievenbussen, deurroosters & voorzetramen, muurankers, muurdecoratie, stalramen, tuinverlichting, wandfontein, zonnewijzers, carport en overkapping.