• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • muurankers

Resultaten voor

Muurankers - Import export

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als technologisch toonaangevende leverancier zijn we al vele jaren een voorkeurspartner van de internationale bouwsector.Onze longitudinaal gelaste bekleding voor voorgespannen betontechnologie en rechthoekige uitsparingbuizen voor de prefab industrie zijn slechts twee voorbeelden van onze uitstekende productie-expertise. Daarom streven we voortdurend naar nieuwe innovaties en verbeteringen.Dunwandige, longitudinaal gelaste buizen, verkocht per meter of buisvormige cilinders voor gebruik in verschillende industriële sectoren, zijn een uitdrukking van ons technologisch leiderschap in ontwikkeling en productie. Wij produceren op maat gemaakte buizen en componenten voor "rationele constructie" in de hoogste productkwaliteit die wij als vanzelfsprekend beschouwen. Bovendien overtuigen wij met ons klantgericht, deskundig advies en een flexibele, betrouwbare en efficiënte service. Daarom bieden we ook oplossingen op maat voor de meest uiteenlopende vereisten.

 2. GS-BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GS-BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Muurankers. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 3. ERNST THOMAS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERNST THOMAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Draadstangen, Moeren, Schroeven, Muurankers, Draadstangen, Moeren, Schroeven, en schroefdraadonderdelen. Het is gevestigd in Hemer, Duitsland.

 4. ANKER SCHROEDER ASDO GMBH

  Duitsland

  Sinds decennia is Anker Schroeder een betrouwbare partner op de gebieden van de zware verankeringstechniek voor de waterbouw, hoogbouw, bruggenbouw, zware machinebouw en zware heftechniek. Laat u overtuigen door onze solide kwaliteit. Ons productenprogramma bevat verankeringen van rond staal, oogankers, hamerkopankers, kogelkopankers, ankeraansluitingen, schalmen - vanaf 25 t tot 1500 t nuttige belasting, speciale schalmen, ladingschalmen, kantelschalmen, normschalmen, trekstangsystemen, kabeleinden.

 5. DAVREUX NOIZET

  Frankrijk

  Het bedrijf DAVREUX NOIZET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Draadstangen, stalen flenzen, Muurankers, buisbevestigingskragen, en Draadstangen. Het is gevestigd in Thilay, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZENTEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ZENTEX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, reserveonderdelen en accessoires voor textielmachines, drijfriemen, Muurankers, en afschuinmachines. Het is gevestigd in Valdagno, Italië.

 2. ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES

  Frankrijk

  Het bedrijf ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadstangen, Muurankers, Draadstangen, Muurankers, en verankeringskooi windturbines. Het is gevestigd in Donchery, Frankrijk.

 3. GEDEX SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf GEDEX SERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Muurankers. Het is gevestigd in Erkrath, Duitsland.

 4. LAURENT FIXATION

  Frankrijk

  Het bedrijf LAURENT FIXATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Muurankers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Bevestigingsbouten, Draadstangen, Bevestigingsmaterialen, Bevestigingsbouten, Draadstangen, en ijzerwaren. Het is gevestigd in Thilay, Frankrijk.

 5. SBS SCHNEIDER BAU SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SBS SCHNEIDER BAU SYSTEME GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Bevestigingsmaterialen, Muurankers, Bouten en moeren, Metaalconstructies - licht, Bevestigingsmaterialen, Muurankers, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Koblenz, Duitsland.

 1. SILVA & VENTURA - TORNEARIA MECÂNICA LDA

  Portugal

  Het bedrijf SILVA & VENTURA - TORNEARIA MECÂNICA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Muurankers. Het is tevens aanwezig in de sectoren bevestigingssystemen, roestvrij staal, accessoires voor de visvangst, en klemmen - scharnieren. Het is gevestigd in Rocas Do Vouga, Portugal.

 2. REINHOLD LEUZE UND WOLFGANG SCHILLING

  Duitsland

  Het bedrijf REINHOLD LEUZE UND WOLFGANG SCHILLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Kunststof - vloerbedekking, Afbouw, Boren en proefboren - uitvoering, Muurankers, Kunststof - vloerbedekking, Afbouw, en Boren en proefboren - uitvoering. Het is gevestigd in Lichtenstein, Duitsland.

 1. ISTOR SPANN-ANKERTECHNIK GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ISTOR SPANN-ANKERTECHNIK GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Bevestigingsmaterialen, Muurankers, Import-export - staal en metalen, Staal, Bevestigingsmaterialen, Muurankers, en Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Oeynhausen, Oostenrijk.

 2. MINOVA MAI GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MINOVA MAI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Muurankers, Import-export - staal en metalen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Bevestigingsmaterialen, Muurankers, Import-export - staal en metalen, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Feistritz An Der Drau, Oostenrijk.

 3. OTTO BRENTZEL STAHLVERARBEITUNG E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO BRENTZEL STAHLVERARBEITUNG E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pluggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Bevestigingsmaterialen, Muurankers, en Bevestigingsmaterialen. Het is gevestigd in Fischbach Bei Kaiserslautern, Duitsland.

 4. MCLAN

  Bulgarije

  Het bedrijf MCLAN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Schroeven, Veiligheidsgordels voor voertuigen, Zuiger- en schroefcompressoren, Muurankers, Schroeven, Veiligheidsgordels voor voertuigen, en Zuiger- en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 5. DERSAN CIVATA VE DÖVME SAN.VE TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf DERSAN CIVATA VE DÖVME SAN.VE TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Muurankers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer - stamp- en ponswerk, smeden metalen, Bouten en moeren - machines, Smeedijzer - stamp- en ponswerk, en fittingen van gietijzer. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 6. JÜNGLING GALA-BAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JÜNGLING GALA-BAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, Muurankers, en Tuinen en parken - realisatie en onderhoud. Het is gevestigd in Reifferscheid, Duitsland.

 7. GRASS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GRASS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, scharnieren, en Muurankers. Het is gevestigd in Höchst, Oostenrijk.

 8. A W 2 LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A W 2 LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadstangen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Bevestigingsmaterialen, Bevestigingsbouten, Muurankers, Bevestigingsmaterialen, en Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 1. KURT KARGL BODENANKERFUNDAMENTE

  Oostenrijk

  Het bedrijf KURT KARGL BODENANKERFUNDAMENTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Import-export - staal en metalen, Muurankers, en Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. VERPELLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VERPELLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, Draad en kabels - ferro, Muurankers, en Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Melzo (mi), Italië.

 3. KELLER GRUNDBAU GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf KELLER GRUNDBAU GESELLSCHAFT M.B.H., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, en Muurankers. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. AURA CUSTOM SOLUTIONS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AURA CUSTOM SOLUTIONS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, en Muurankers. Het is gevestigd in Southampton, Verenigd Koninkrijk.

 5. POLLOK VERWALTUNGS GMBH

  Duitsland

 6. HALFEN-RISS GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 7. HEVI

  België

  HEVI BVBA heeft momenteel de mogelijkheid volgende werkzaamheden uit te voeren: funderingsputten met een diameter van 1, 00 m tot 2, 00 m grondverdringende schroefpalen tot diameter 600 mm verbuisde schroefboorpalen berlinerwanden grondankers micropalen onderschoeiingen secans en tangentspalenwanden storten van wanden en vloerplaat tot gelijkvloers Met deze verscheidenheid aan methodes en tal van referenties is het aangewezen de firma HEVI BVBA te contacteren alvorens een bouwproject op te starten. Door de samenwerking met de bouwheer, architect, studiebureel e.d. kan worden overgegaan tot het zoeken naar de méést veilige en economische manier van uitvoering.

 8. ATP ILUMINACIÓN

  Spanje

  ATP iluminación heeft meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van lampen en straatlampen op zonne-energie en met led-lampjes, in klassieke en moderne uitvoeringen, naast de bijbehorende armen en houders in verschillende stijlen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gebaseerd op technische polymeren voor engineering. Automobielindustrie, verlichting, stadsmeubilair, corrosiebestendige buitenverlichting, garantie 10 jaar, lampen op zonne-energie en met leds, modern en klassiek, klassieke armen, gebogen, recht en met muuranker.

 9. H.O. HULLEMAN & ZN

  Nederland

  Handels onderneming Hulleman & zn v.o.f. produceert aanhangers: Auto transporters bagage wagens, boottrailers, kiep aanhanger, motortrailers, open aanhanger, plateauwagens. Productie sierhekwerk verschillende modellen. Ook maken wij sierhekwerk op maat. Bij passende poorten, doorlooppoorten en inrijpoorten. Tuinaccessoires: Brievenbussen, deurroosters & voorzetramen, muurankers, muurdecoratie, stalramen, tuinverlichting, wandfontein, zonnewijzers, carport en overkapping.